עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. פתחתי נושא לפני כמה זמן אבל לא כל כך עזרו לי... הבעיה שלי היא, שרואים לא כמו שציפיתי במשחקים, יש לי מסך 22" אינץ וקרוס פייר של 4850 לא רואים טוב בכלל! נגיד בRace Driver רואים כזה הפרעות שמסתכלים רחוק... שיחקתי הרבה עם ההגדרות לא הצלחתי להגיע לביצועים טובים בקיצור רואים ממש לא יפה, אפילו משחקים די ישנים לפני שנתיים-שלוש אז בבקשה, לכל מי שיש 4850 CF בבקשה שיצלם לי תמונות מהCCC ואני אראה איך הוא הגדיר את ה3D ובMore settings :'( תודה מראש

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  2. Started by Culandur,

מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה איך מי מו מה מתי וכל שאר הניואנסים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  3. Started by nirrabi,

אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך הכי מתאים ללוח אם שלי. יש לי לוח אם ASUS P4U800-X והכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא ATI Radeon 9550 והוא עושה לי בעיות במשחקים כמו CS יענו 40 FPS.... אמרו לי ש NVIDIA FX5200 יהיה טוב אבל אני רוצה לדעת מה הכי טוב בשביל הלוח אם הנוכחי... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by dvido,

יש לי מסך mag 15 אינטש (די ישן). לפני זמן מה הוא התקלקל פתאום והתחיל להראות הכל בצורה מאוד צרה והיה לוקח לו זמן להתחמם. אח"כ הוא הסתדר מעצמו ועכשו פתאום התרחב יותר מידי והכפתור שאמור להצר אותו הפסיק לעבוד (כל שאר הכפתורים כגון להזיז אותו למעלה למה וכד' עובדים). האם יש איזושהי תוכנה שעושה את אותו הדבר. אני משתמש ב Geforce 2 ויש להם תוכנה שנקראת Keystone אבל משום מה היא לא עובדת אצלי. מישהו מכיר תוכנה אחרת? או שיטה לסדר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  5. היי אנשים. בקיצור לחבר שלי יש רידון 9200 ועכשיו דודים שלו מחו'ל מביאים לו GF 6600GT לAGP כמובן. קיצר אני ירכיב לו אותו ומבחינה חומרית זה לא בעיה להרכיב אותו וכו' השאלה זה איך אני מוחק לגמרי את הדרייברים של הרידון? כי אחר כך אני פשוט מרכיב את הכרטיס החש ומתקין תדרייברים שלו. תודה =)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ברשותי כרטיס טלוויזיה של LifeView 98 צ'יפסט bt878khf (דיי ישן אני יודע) ואני לא מוצא את הדרייבר שלו אז הלכתי לאתר של LifeView ומצאתי את ההקנה (גירסה 5.96) בדיוק 1 ל1 שלו אבל זה לא עובד בגלל שזה בשביל ווינדוס 98 אז הורדתי את הגירסה של XP (גירסה 10.400) הכל טוב ויפה אבל זה לא מזהה לי את הכרטיס טלוויזיה.. מה לעשות? יש מישהו עם אותו הכרטיס שיכול לעזור לי נ.ב: לכל מי שיש לו את גיסרסאת FlyVideo2000 רשום באתר שזה אותו הכרטיס אז (למי שיש אותו גם יכול לעזור לי) תודה לכולם!

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  7. Started by DosKey,

אני רוצה לקנות כרטיס חדש ויש לי כמה שאלות, קודם כל כדאי בכלל להשקיע עכשיו כסף בכרטיס חדש? בדור החדש של הכרטיסים יש פיקסל שיידר וורטקס שיידר 3 תוך כמה זמן הכרטיסים שתומכים בגירסא 2 יהיו חסרי ערך??, חוץ מזה עדיף לקנות 9800 AIW SE מנועה של Powercolor ב1285 ולעשות לו סופט מוד ל9800 AIW, לקנות מנועה 9800 SE של Club3d ב 1070 ולעשות לו סופט מוד ל9800 פרו, לקנות 9800 פרו של MSI מKSP ב1330 ולעשות לו קצת OC , לקנות איזה גיפורס 6800 או שבכלל כדאי לקנות סתם כרטיס מעפן ולחכות שהכרטיסים מהדור החדש יהיו יותר זולים? בקיצר אני ממש לא מבין בכרטיסים וכל מה שכתבתי זה מדברים שקראתי בפורום אז אם אפשר בבקשה עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  8. Started by the ultimate,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס טלוזיה בתקציב מצומצם למדי... 200-250 ש"ח בערך. בחיפוש מצאתי את ה Lifeview Prime 34 ואת ה-Leadteak 2000. היום ראיתי את המכשיר הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3528 אבל לא מצאתי עליו REVIEWS ולא דוגמאות, ואפילו האתר שלהם לא עובד. החברה מוכרת? איך הכרטיס מבחינת יחס איכות / ביצועים? על אילו מהשלוש הייתם ממליצים? ממתין לתגובות, תודה!!! עריכה: האתר שלהם עובד... אפשר להכנס ללינק מהאתר של KSP.

• 15 תגובות
    • 978 צפיות
  9. שלום מישהו יודע באיזו חנות ניתן להשיג את ה 2900 PRO? בTMS נגמר וגם אין אצל היבואן וכנראה לא יגיע... אף פעם! מסתבר שגם הSPARKLE 8800 320 נגמר. בהנחה ולאף חנות אין 2900 PRO, זה משנה איזה 8800 320 (אני מניח ש640 מיותר כרגע) אני לוקח? של איזו חברה? ההבדלים במחיר זה רק בבאנדל ובשם או ביצועים שונים? תודה

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by PzD,

שלום אנשים =] מה קורהה מה אתם אומרים על המסך הזה: https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=2953 המסך האחרון ברשימה ה Proview 19 אינץ' הוא טוב?? לפי הנתונים הוא ניראה סבבה לגמרה

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  11. אז ככה היה לי GF9600GT שכימעט ולא עשה לי בעיות רק בהעלאת ההגדרות במשחקים לכן רכשתי תHD4850,ועכשיו הוא עושה לי קצת בעיות כאילו בעיות דומות ורציתי לדעת עם אני רוכש כרטיס נוסף לביצוע CROSSFIRE מה אני מקבל ? כאילו למה אפשר להשוות 2 כאלו ? ואם זה שווה לי כי אני יכול לימכור את שלי להוסיף כסף וליקנות למשל תGTX260 האם זה יצא לי מישתלם יותר ? כרגע אני משתמש ב WIN7 נכון שהוא מהיר והכל אבל במשחקים הHD4850 שלי עושה בעיות לכן אני צריך פיתרון מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by EyalNem,

מאז שקניתי את המחשב, תמיד אבל תמיד היו לי מין "הבזקים" כמעט בכל משחק ששיחקתי.. אם אפשר לקרוא לזה עיוותים.. אז עיוותים. הכרטיס מסך שלי : GeForce 6200 NX LE

• 19 תגובות
    • 894 צפיות
  13. היי, התקנתי את הדרייברים החדשים של nvidia ומשום מה כשאני מנסה להפעיל תצוגה לרוחב Horizontal span מסך אחד (הראשי) עובד והשני נכנס ל standby. פעם זה עבד לי בדרייברים הישנים, חיפשתי fix ולא מצאתי, מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by LORIANTA,

הצג mag proview 19 לא מוכן במשחקים לעלות קצב רענון ל75 הרץ אלא נשאר תקוע על 60כאשר בשולחן העבודה אין בעיה להגדיר אותו ל75 , פתרון?

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  15. סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by amitaihasnes7,

שלום. לא מזמן קניתי את ה-geforce 7600gs 256mb של GIGABYTE (לא כתבתי את המפרט המלא כי אני מניח שכולם יודעים אותו). עכשיו תמיד שיש לי איזו בעיה במשחק (FPS נמוך) אני מתקשר לייבואן של המשחק ושואל אותם איך אוכל להעלות את רמת ה-FPS. עכשיו הם תמיד אומרים לי לעדכן את ה-driver. הספרות האחרונות שלי הן 9131. השאלה שלי היא האם גרסת הדרייבר שלי מספיק עדכנית. ואם לא מאיפה אוכל להוריד גרסת דרייברים אחרת. כי באתר של NVIDIA אין גרסת דריברים ל-7600GS יש רק ל-7800 ול-7900. שאלה נוספת שיש לי היא שפעם שמעתי באיזה תוכנית טלוויזה SCREENSEVER שהמומחה שם אמר שהוא מעדיף את הכרטיסים של ATI כי לא צריך לעדכן את גרסת הדרייברים שלהם. זה נכון? אז בקיצור אני צריך- 1-תענו לי האם גרסת הדרייברים שלי מספיק …

• 7 תגובות
    • 486 צפיות
  17. שלום חברה, רכשתי לפני כמה ימים את ה PVR-150 MCE ונתקלתי בכתמה בעיות. 1. בזמן הקלטה\צפיה במסך קטן אני רואה את המסך הבא: איך אני מעיף אותו? הוא חוזר כל 8 שניות... 2. איזה תכנה, חוץ מה WINTV ניתנת להקלטה דרך הכרטיס? אני רוצה תכנה שאפשר יהיה להגדיר שם זמן הקלטה לדוגמא, מעכשיו עוד עוד שעה. תודה לעוזרים, שנה טובה ומאושרת

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  18. היי, רציתי לקנות את הכרטיס מסך הזה, אבל הוא ירד מ-Plonter ועוד חנויות שרציתי לרכוש בהם. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov לפי מה שהבנתי הכרטיס הזה: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2150&psn=&lid=1&leg=0 אמור להיות אותו דבר, רק חברה שונה, מישהו מכיר ויכול לאשר לי את זה? ובמידה ואני לוקח אותו, יש גם גירסא OC שלו http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2090&psn=&lid=1&leg=0 אשמח ממש להמלצות כי אני ממש קרוב לקנייה. תודה רבה!

19. יש לי תקציב של עד 1800 ש"ח ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב עד המחירים האלה למחשב של אוברגלוק תודה מראש

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  20. כרגע אני משחק על 20 אינץ', רזולוציה של 1680 על 1050. אני רוצה לשדרג את המסך ל24 אינץ' ולעבור ל1900 על 1200. המפרט הקיים: Vista 32bit 2GB ram E6750 8800GTS (הישן, מהראשונים) אני רוצה להוציא כמה שפחות על הכרטיס מסך. הבנתי שאם אני יעבור לרזולוציה גבוהה יותר אצטרך גם לשדרג את הכרטיס מסך כדי לישמור על איזון של הFPS. איזה כרטיס מסך אני יכול לקנות בסביבות ה400-600 (מקסימום 600!) כדי לשמור על בערך אותו מאזן של FPS? או יותר טוב אפילו לשפר אותו? שכן כבר התחילו להיות לי קצת בעיות FPS בכמה משחקים (THE WITCHER למשל רץ די טוב רוב הזמן אבל אפשר להרגיש רגעים לא חלקים בקטעים גדולים בעיקר מה שכן אם אני יעבור ל1900 על 1200 אני אשחק בלי AA במקום 2AA כך שאולי זה יתאזן?). תודה מראש. עריכה: חש…

21. Started by dor962,

המחשב החדש הגיע ועכשיו יש בעיה הספק (corsair 520) מתחבר לכרטיס מסך (2900xt של ספיר) רק במקום אחד, על הכרטיס מסך יש שני חיבורים שהספק אמור להתחבר אליהם, והכבל של הספק שאמור להתחבר לשם לא מתחבר. המחשב לא עובד בלי לחבר את הכבל הזה של הספק לכרטיס. הכבל של ה-8 פינים לא מתחבר כמו שצריך...הוא הפוך.. אם מישהו הבין על מה אני מדבר..הוא יכול להגיד לי אם אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by BeBless,

קניתי לא מזמן מחבר את הכרטיס המסך GeForce 8600 GTS...[ קניתי בממש ממש זול אז אין מה לדאוג ] ובלי לשים לב , שכחתי שהוא לא תואם ללוח אמ שלי.[הלוח אמ שלי הוא ממש ישן Ga-7N400 Pro ] השאלה העיקרית שלי, אם יש איזשהי דרך לחבר את הכטיס המסך החדש שקניתי ללוח אמ הישן שלי? -- הבנתי שהוא לא מתחבר אצלי כנראה בגלל שאין לי PCI EXPRESS 16X . אז רציתי לדעת גם , אם יש אפשרות שיש דבר מתאם ? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. היום קיבלתי חזרה מהחלפה במסגרת אחריות את הכרטיס מסך SAPHIRE GT1900. הכרטיס הוחלף לגמרי ושמתי לב שיש לו מאוורר אחר שנראה יותר טוב. בכל מקרה, חזרתי הביתה התקנתי אותו (לא שיניתי דרייברים וכלום) ובנוסף הוספתי עוד 1 גיגה זכרון כך שעכשיו יש לי 4*512 MB כולם זהים של GSKILL. הבעיה היא, שאמנם המצב מאד השתפר (היו לי נקודות ירוקות מהבהבות על המסך), אבל המשחקי 3D מהבהבים, יש קווים על המסך, ותוקעים את המחשב! והדבר הכי מוזר, כשאני משחק עם כמות הזכרון RAM (מעלה או מוריד מגה) זה משנה את זמן התקיעה אם בכלל יש תקיעה. אבל יש הבהובים שחורים וקווים מבזיקים על המסך בכל מקרה. הורדתי את כל הדרייברים והתקנתי של אומגה. עדיין אותו הדבר. יכול להיות שגם הכרטיס הזה פגום? אולי ה MB או הזכרונות? בבקשה…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  24. הרצתי חיפושים בגוגל, יש איזה פתרון עם loader אבל לא כל כך הבנתי מה צריך לעשות כדי שהati tray tools יעבוד בVISTA 64 BIT.. שאני מנסה לפתוח תתוכנה רגיל אני צריך איזה low driver לא הבנתי מה הם מבלבלים את השכל.. מישהו יכול להסביר לי? תודה

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  25. Started by asafmag,

שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים