כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איך אוכל לפתור את הבעיה ? גם בכרטיס מסך HD3650 לא היה לי את ה- Overdrive
-
- 13 תגובות
- 955 צפיות
-
-
ה-GDDR5 עוד לא יוצא לפנסיה: JEDEC מציגה את התשובה לתקן ה-HBM2 החדשני לכרטיסי המסך הבאים בדמות שבבי זיכרון סטנדרטיים חדשים ומהירים הרבה יותר זכרונות מסוג GDDR5 מלווים אותנו עוד משנת 2008, כשהם מצויים בהתחלה כמעט על כל כרטיס מסך מהשוק העליון וכיום על הרוב המוחלט של כרטיסי המסך. אך בשנה שעברה AMD ציינה מעבר מ-GDDR5 הישן והטוב אל טכנולוגית ה-HBM, ואליה מצטרפת NVIDIA והן הולכות אף לאמץ את הגרסה השניה לטכנולוגיה זו. טכנולוגית GDDR5 לא נשארת מקופחת, ומגיעה עם סטנדרט חדש העונה לשם GDDR5X המציג קפיצה כפולה בנפח התעבורה (10 עד 12 ג'יגה-ביט לשניה לכל פין העברת מידע, עם שאיפה אף ל-16 ג'יגה-ביט לשנייה בהמשך) בהשוואה ל-GDDR5 הנושא מהירות מקסימלית של 5 עד 6 ג'יגה-ביט לשניה לכל…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
Pixel Fillrate מה זה ? ואיך זה משפיע על איכות תמונה ? דבר נוסף למה הוא לא משתפר בהרבה בכל דור ? אין שוני בהרבה בין 7850 ל- 7970 בתחום הזה 27.52 GP/s מול 33.6 גם לא מובן מה זה ? Computing Performance SP Computing Performance DP http://hwzone.co.il/hardware/news/139327
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב אנשים... ברשותי מחשב , כרגע ללא כרטיס מסך חיצוני , המחשב יועד להקלטות גיטרה ותופים , כעת מעוניין לשחק גם ... המעבד הינו מדור 4 I7 4790 ספק FSP HEXA+ 450 bulk ולוח אם Gigabyte GA-H87-D3H , מעוניין להוסיף כרטיס מסך על מנת לשחק ב Assasins Creed Unity ברזולוציה 1680*1050 . אשמח לתגובות , מאמין שארכוש ב TMS. תודה מראש. שבוע טוב.
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD 7770 עכשיו ראיתי יש כמה גריסות לכרטיס יש עם OC ויש בלי השאלה שלי יש הבדל גדול בין גריסות
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
טוף, אני כבר משגע את כל העולם בנוגע למקרן הזה. הInfocus X1 פשוט מדהים למחירו. אני חוזר ואומר מדהים למחירו, לא פחות! כל מי שמתכוון לרכוש טלוויזיה גדולה כדי שתשמש לו לסרטים חייב לעצמו לבדוק את המקרן הזה. תמורת 10 אלפיות (מקרן ומסך של Da-Lite) תקבלו את הבייבי הזה שנותן לכם תמונה של 100". אני לא מתיימר להיות וידאופיל, אבל אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מאיכות התמונה. שילוב של כזה מקרן ומערכת קולנוע ביתי מעניקות חווית צפייה ללא תחרות. אפילו אני פוזל לעבר הצעה זו, רק חבל שאין לי מערכת טובה שתשלים את החוויה באספקט הקולנועי... :-\ Enc0der חביבי, חיפושיך תמו. לך תראה את ה-X1 ואלא אם כן אתה רגיש לאפקט הקשתות, אני לא רואה כל סיבה שלא יהיה זה הצעצוע החדש שלך... או לחילופין אם חפצה …
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת אני קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט בין XT לXTX אז בכמה אחוזים הוא יותר טוב? מה היתרונות והחסרונות של הXTX
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של YES. מהו הכרטיס הכי מומלץ(מבחינת איכות) עד 250 שקל(עדיף כמה שפחות)? ועוד שאלה, האם אני יכול דרך התוכנה נגיד להשאיר את הכרטיס להקליט איזושהי תוכנית ואחר כך שיחליף ערוץ ויקליט תוכנית אחרת בלי שאני אעביר ערוץ? כמו כן, האם אני אוכל להקליט ישר לXVID במחשב שלי(על מנת לנגן בXBMC אחר כך)? יש לי אתלון XP 2200+ 512MB ודיסק קשיח מספיק גדול להכיל את הקבצים.
-
- 11 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את השני הכרטיסים הנ"ל ואשמח לקבל תשובה וודאית איזה כרטיס יותר טוב. SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=286&lid=1 GigaByte GTX460 768MB - GV-N460OC-768I http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3531&dl=#sp סוג של גרסה ממוהרת מהיצרן אך עם קירור שקט במיוחד (ומעולה יש לציין). אשמח לדעת מספר דברים: 1. איזה כרטיס נחשב ליותר טוב מבחינת ביצועים (משחקים למשל) וטכנולוגית (לשניהם יש DX11 למשל). 2. אם ב-GTX460 אפשר לעבוד עם 3 מסכים כמו שאפשר עם ה-5850. חיפשתי ברשת ומצאתי ברובן תשובה שלילית וחלק שכן אבל לא במשחקים. 3. האם כרטיס GT460 הוא זהה ל-GTX460 מבחינת חיבורי DVI (לא …
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בימים האחרונים דיברתי עם מספר חנויות מובילות ואספתי את המידע הבא: 1. הכרטיסים כבר הגיעו לארץ הקודש, כלומר כנראה שיהיה מלאי מיידי ביום ההשקה 2. מחירם של הכרטיסים ברגע ההשקה יהיה כ 1450-1500 שקלים 3. יש איסור פרסום על רוב המידע, ולכן המידע שכן נתנו לי הוא מאוד מצומצם לא ידוע לי עדיין אם המחיר שנאמר לי מתייחס לגרסאת 4 או 8 ג'יגה, אני רוצה להאמין ש 8 עדכון: ככל הנראה אכן מדובר בגרסאת 8 ג'יגה עדכון 2: מדובר בגרסאת סטוק 8 ג'יגה של Sapphire עדכון 3: מחירים המחירים של ה RX480 בחנות הגרמנית ככל הנראה יעמדו על 300 יורו כולל 19% מס, כלומר 1084 שקלים ללא מיסים. חישוב פשוט יגרור מחיר של 1267 שקלים כולל מע"מ. לדעתי האישית מחיר …
-
- 104 תגובות
- 21.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה לאחותי מחשב חדש נשים לו איזה 9550 שם ..... ולי כרגע יש את ה 9000 פרו שנקנה לפני כ 3 שנים השאלה שלי אם יש טעם לבצע החלפה בינהם ? האם ה 9550 מהיר יותר (קאונטר קצת מקרטע אצלי)... והשאלה היותר חשובה (בתור חובב סרטים מושבע) איזה מהם יותר איכותי בטי וי אווט ? (זה מחובר אצלי דרך כבל S-VIDEO איכותי ישירות לטלויזיה וחשוב לי מאוד האיכות תמונה אגב ראיתי פעם בכמה פורומים (בזמן קניית הכרטיס) של9000 יש את הפילטרים הטובים ביותר ליציאות וידאו אבל הרבה מים עברו בנהר מאז השאלה אם זה נכון או הפילטרים ליציאת וידאו כולם אותו דבר בין אם זה 9550 פשוט או X800 PRO ..... ? תודה... אה עוד שאלה קטנטונת ..מחשב שנועד לעיצוב גרפי האם הכרטיס הזה יספיק ? 10X..
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, לפני כמעט שנה קניתי מחשב חדש. בקבלה שקיבלתי איתו כתוב: Nvidia FX 5700 256MB לפני כמה ימים שמתי לב, דרך התוכנה Aida32, שהכרטיס שלי הוא בעצם Nvidia FX 5700LE השאלה שלי היא מה בעצם ההבדל בין הדגמים והאם הרווחתי בזה או שקיבלתי גרסה חלשה יותר...? תודה מראש לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם אומרים לפתוח עוד צינורות אם דריברים אומגה... אפשר לעשות את זה גם על TI4600 ?? ואם כן אז אך עושים את זה ??? דרך אגב התקנתי את הדריבר והתוצאה שלי ב 3DMARK01 עלתה מ 13,500 ל בסביבות 15,000 !!
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר את CCC ולהתקין דריבר בלעדיו ,רק הדריבר והגדרות אני אסתדר עם ATI TRAY TOOLS או שתמליצו לי על תוכנה אחרת איך אני מסיר את הCCC והדריבר בצורה הנכונה ואחר כך מתקין את הדריבר בלי? יש תוכנה שמסירה דריברים ו CCC? ואפשר לינק לדריבר הכי חדש של ATI (6.8) ללא הCCC? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע כרטיס http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=148 ולפי מה שהבנתי הוא די מגביל ממני צפיה בתכני HD איזה כרטיס אני צריך (כמובן לא להסחף בתקציב.. עד סדר גודל של 600 שקל) PCI EXPRESS כמובן . שיתמוך לי בצורה מלאה ב HD ללא קרטועים ???
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
דוגמה: 9600GT אם OC מובנה אפשר להשוות ל9800GTX רגיל??? ? תגובות יעזרו
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
הGF7800GT יהיה אחיו הקטן של הGF7800GTX, מהירות ליבה של 400MHZ, יהיו לו 20 צינורות עיבוד, 8 מנועים גאומטרים, 1GHZ לזכרונות DDR3 בבאס של 256BIT ו256MB של זכרון, כמו כן הוא יתמוך בSLI, הוא יתומחר ב399$. תמונה שלו + מבחן ביצועים ב3DM 03: http://www.gdhardware.com/hardware/video_cards/nvidia/7800gt/001.htm
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס מסך מדגם GIGABYTE 9800GT הייתי מעוניין לשדרג את הביצועיים הגרפים שלי במחשב.. ורציתי לדעת מה עדיף לקנות אותו כרטיס מסך ולחבר את שניהם בחיבור SLI או לקנות כרטיס מסך מדגם 460GTX.
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס הנ"ל לפני שמונה חודשים. התקלקל, החנות(לוג'יק) הסכימה להחליף בחדש אך טוען שהפסיקו את הייצור של הכרטיס ואין יבואן שמספק אותו לארץ. נכון? לא נכון? מכירים חנות שכן מוכרת בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הזמנתי אתמול מ SKYPC מחשב הכולל לוח EX38 מעבד E8400 ומערך CF 4850, עכשיו השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת במקום CF של 4850 אחד 4870 ? כרטיס אחד בדרך כלל עדיף על 2, לא ? כם אם כן אני מכין את המחשב שלי למערך CROSS FIRE עתידי! כלומר אני לא משנה את הלוח אם או את הספק כח, יש לי מסך 20" ואני משחק על רזו' 1440x960 - 1680x1050 4870 אחד עולה לי 1380 ו 2 4850 עולים לי 1800 דעתכם בבקשה
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, יש לי עידכון 185 האחרון ואני רוצה להגדיר את הכרטיס מסך שלך 9600GT 512 DDR3 . מה אני משנה בלוח בקרה של NVIDIA כדי לקבל יותר ביצועים ויותר איכות ??? ועוד דבר במשחק PES9 יש עיוותים כאלה בשלטי פרסום יש שקיפות כזאת אני מעלה תמונה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, עם כ.מסך של Asus V8170 , ומסך ישן של Proview שמתחיל להיתכהות. כאשר אני משנה את הבהירות דרך Display-Settings-Advanced-Color Correction התצוגה מסתדרת אבל כאשר המחשב מתאתחל הוא לא שומר את ההגדרות, כיצד אפשר להפוך את ההגדרות הללו לברירת מחדל???
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש גם בפורם ולא הכי מבין במחשבים קיבלתי הצעה לקנות שתי מחשבים מחשב אחד עם כרטיס זיכרון nvidia 500 mb quadro והשני ati500 mb hd 4550 המחשבים זהים אשמח לקבל המלצתכם מה עדיף לי לעריכת וידיאו ?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-