עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nivbrn,

שלום, בשבוע באחרון נשרף לי מסך CRT ואני רוצה לקנות חדש. כיוון שאין לי בעיית מקום על שולחן המחשב, וידוע לי שבמסך CRT איכויות גבוהות יותר של תמונה. אז אני רוצה לקנות מסך CRT (רק של חברה מוכרת). איזה מסך CRT הכי מומלץ לקנות? נ.ב. בגלל שיש רק פורום למסכי LCD כאן, אז פרסמתי נושא זה פה. בתודה מראש, ניב

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by nim901,

דודה שלי צריכה כרטיס מסך עם TV OUT שיתמוך ב AGP 2X ו 4X ו 8X כי אני לא יודע מה יש לה היא מוכנה להשקיע 200 - 300 שקל אני קונה מירדן פי סי אז לתת לי דגם שיש שם ובמלאי ואם אפשר עד 5 כי הם סוגרים תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  3. Started by Nekir,

אהלן חברה אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לי Radeon HD4870 מפרט של המחשב intel Core 2 Duo Processor E8500 3.16GHz 1333MHz 6MB LGA775 3.25 GB זיכרון כרטיס שהוא לא יקר יותר מידי (נגיד גג 1500 ש"ח) אבל גם לא משהו שאני בקושי ארגיש את ההבדל. תודה מראש לעונים, אני אוסיף עוד מידע אם צריך

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  4. Started by q1234,

אני מחפש מסך lcd 17 אינטש איכותי , בתקציב של 2000 ש"ח + הוא לא נועד למשחקים , אלא לסרטים ועבודה יום יומית (במשך כל היום כמעט) בדקתי כמה אופציות : LG L1720B LG L1710M LG L1780Q 1. האם שלושת המסכים האלה איכותיים ? 2.איזה הכי יתאים לשימושיים שציינתי ? 3בדגם השלישי , הוא יקר יותר עם סיבה או שאני בעצם משלם את תוספת הכסף על הפיבוט ? 4.איזה פאנל יש למסכים הנ"ל ? רצוי מאוד שהמסך יציג 16.7 מליון צבעים אמיתיים , יש מסכים כאלה בתווח המחירים שציינתי ? תודה .

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by חן מ,

היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by gambitaw,

*

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by D-Bang,

יש צורך להתקין את התוכנה הזאת, היא עוזרת במשהו בכלל? וגם, מה זה Color Calibration ?... זה גם קשור לMagicTune ויושב בSTARTUP

8. Started by A1eX,

אני לא מתכוון למשחקים או סרטים ששם מובן מעליו שלכ. מסך יש תפקיד חשוב, אני מתכוון לצפייה בתמונות, גלישה ברשת, עבודה בוינדווס, טקסטים וכו'.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by yamedi,

שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב LCD ואני רוצה מסך יחסית גדול בין 24 - ל-32 אינץ, והמסכי מחשב שראיתי מאוד יקרים, כמו ה-EIZO 24.1 עולה 9100 ש"ח ! רציתי לדעת האם הTV הזו : http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=3565&ref=zap יכולה לשמש אותי כמסך מחשב ? (ברמה טובה !) אני בעיקר משתמש במחשב לסרטים ומשחקים, אבל כמובן גם עבודה שוטפת. מה אתם אומרים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by r23,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח. מאד חשוב לי יציאת hdmi buit-in (לא רק תמיכה ב-hdmi ע"י מתאם). אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה אך נתקלתי בכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3 PCIe http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=366 869 ש"ח. גם יש יציאת hdmi וגם הכרטיס נראה לי דיי חזק. יש למישהו נסיון איתו, המלצות אחרות? כל דעה תתקבל בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  11. נגיד עכשיו אני על ערוץ 10, קודם כל רצוי לציין שאני לא על ממיר דיגטאלי כרגע.. אני על חיבור כבלים אנלוגי, שיש את כל הערוצים הרגילים הישראלים.. בקיצור אני על ערוץ 10, ואין סאונד... במחשב אפשר לשמוע שירים והכל ככה שהבעיה לא שם... לא ניסיתי עדיין לסדר את זה או משו כי אני ממש לא מבין בחיבורי כבלים האלה והכל.. ולא יודע בכלל איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

12. Started by MorG,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by I.Robot,

שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך באזור ה300 ש"ח )כמה שיותר למטה יותר טוב(. אני מתלבט בעיקר בין ה3 שבכותרת. מי מהם עדיף? יש לציין שאני לא משחק ממש במשחקים כבדים וגם אם כן אז בהגדרות די נמוכות, אני משחק בעיקר דברים כמו NBA LIVE, EURO ולפעמים UT2004. הכרטיס אמור לשמש אותי בשנתיים הקרובות לפחות אז עדיף שתהיה תמיכה בDX גבוה ככל שאפשר )אני מניח שבגלל זה כדאי למחוק את הGF4).

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  14. אני לא מבין למה זה חסום?? למישהו יש מושג איך לפתוח ת'אפשרות הזו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  15. Started by totah,

1.האם ניתן לצמצם קריעת-תמונה מבלי להשתמש ב Vsync ?. 2.מדוע כשהוא כן מופעל, הוא מוריד ביצועים בצורה דרסטית (בחלק מהישומים, לא בכולם).

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  16. Started by lipa,

http://www.trustedreviews.com/article.aspx?art=2685

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  17. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=686 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=265 תודה על העזרה אני מתענין רק בסוני אז בבקשה תגידו לי אם כדי אחד מאלה או דגמים אחרים של סוני הסכום עד 2200

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  18. יש לי כמה שאלות : 1) האם זה משנה באמת איזה חברה המסך לגבי האיכות תמונה וכל השאר? 2)מה עוזר לי חיבור DVI האם הוא יותר טוב? 3)בבקשה תנו המלצות ונתונים שאני צריך לברר במיוחד לפני הקניה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  19. Started by IpDo,

אני מרכיב עכשיו מחשב עבודה פשוט שרוב המטרה שלו זה להציג את מה שרואים על המסך גם על מס' טלויזיות (4 או 6). הרעיון שגם מסך LCD יהיה מחובר למחשב ויהיה אפשר לעבוד איתו כרגיל ואת כל מה שרואים על המסך יראו גם הטלויזיות שמפוזרות באזור (כמובן באמצעות כבלים). אני רוצה להעביר גם את התמונה וגם את השמע (Audio). אני יודע שאפשר לעשות דבר כזה כי כבר ראיתי חנויות שעושות את זה, אני פשוט רוצה לדעת איך עושים את זה ובאמצעות מה. תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. המסך הוא חדש, קיבלתי אותו לפני חודש בערך. מה שקורה זה, שכל פעם שמכבים אותו, או שהוא מתכבה אוטומטית (לאחר 20 דקות ללא פעולה), ואז מדליקים אותו- אז התמונה נהיית יותר קטנה בס"מ מכל צד , ואז צריך לשנות שוב את ההגדרות כל פעם מחדש או להמתין איזה חצי שעה ורק אז זה מסתדר לבד. הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. הלכתי גם לפנים משורת הדין ונכנסתי לאתר של LG והתקנתי את הדרייבר המיוחד של המסך. כמובן ללא הועיל. האם זה קורה בכל המסכים מהסוג הזה או שזו בעיה בשפופרת הספציפית הזו?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  21. ועם הכרטיס מסך שלי יעבוד על משחקים שתומכים ב direx 10 אז אני יוכל לשים רזולוציות גבוהות??

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by amitai124,

יש לי HD 4870 בלי מאמץ הטמפרטורה היא 60 מעלות במאמת הטמפרטורה היא 80 מעלות הכול טוב או שהקירור לא מקרר טוב ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by Kitt0s,

ערב צך, ערב זך, כשאני מנסה לתומי לשחק ב BF2, לאחר שהרבה זמן לא שיחקתי משחקים, הכרטיס מסך מתחיל לעשות שטויות: מידע על הכרטיס מסך:

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  24. הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by zahiz007,

ערב טוב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למשחקים (לא משהו חדש... נאמר בסגנון דיאבלו, במילים אחרות... די ישנים), אשר יכלול גם כרטיס טלוויזיה. למחשב יש יציאת PCI וPCI EXPRESS המחשב עצמו די ישן. יש למישהו המלצות? תקציב - 300 - 400 - 500 ש"ח. תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.