עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by seffi,

לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  2. והאם זה ישפעיה לטובה על המעלות . נו רציני חברה מה אף אחד לא יודעה ?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  3. השאלה בכותרת... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by Yamabushi,

פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  5. תמיד יש טקסטורות כמובן ...כל מה שקשור ל SHADOWS .....ו ANTI ANALYSING למה אין אפשרות אף פעם ל AF ? כי יש לי בעיות שאצלי משום מה זה לא פועל דרך הדרייבר ניסיתי הכל כל דרייבר יש אצלי בעיה ב 3D3 נקווה שזה ייפתר לי ב DX 10 כי ממש ניסיתי הכל אבל משום מה אם אני משנה מהמשחק למשל ה AA כן פועל ...... אז שוב למה אין ב VIDEO OPTION במשחקים אפשרות AF ? או שיש בשם אחר פשוט (למרות שלא הגיוני כי כמו ב AA צריך לבחור מ X8 - X16) ???

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by a-gold,

עד לפני כמה ימים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח של אינטל השבוע קניתי סוף סוף כרטיס מסך חדש .. ורציתי לדעת ם אני צריך להתקין directX שהגיע עם הכרטיס או שאני יכול להשאיר את הdurectX של הכרטיס המובנה?

7. Started by GolanT,

אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by Kcupid,

הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. יש לי ראדון 9800 פרו של MSI ליבה של R360. איבדתיח את המפצל הזה של MSI של היציאת SVIDEO זה לא חיבור SVIDEO רגיל זה כנראה כבל מיוחד של MSI.. למישהו יש מושג איזה קבל זה ואמיהפ להשיג תודה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  12. ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by Sunny Jim,

אני משחק עכשיו בHL2 EPISODE 1, ומשום מה אני יכול להפעיל HDR+AA... איך זה יכול להיות? הרי לפי מה שהבנתי הכרטיס שלי מבחינה חומרתית לא מסוגל להתמודד עם 2 הפעולות בו זמנית כי יש לו רק בקר אחד או משהו בסגנון שעושה את אחת מהפעולות.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by TheSlidead,

היי, יש לי כרטיס מסך של ATI X1650Pro, אני יכול להשיג כרטיס מסך Gainward 7600GT PCI-e 256mb והשאלה שלי היא, מה עדיף מבין שניהם? והאם יש דרך לחבר את שניהן ומה זה יתן לי? תודה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by ITSIK86,

יש את הכרטיס 7900GT של חברת galaxy בחנות של KSP הוא עולה 1590 ואני קונה מחשב תכף אז כנראה שאקנה אותו האם זה כרטיס טוב ומשתלם? איך זה שהוא כזה זול? זה לא חברה ג'נרית? למרות שראיתי מבחנים שלו והוא ממש כרטיס מעולה אני עדיין רוצה להיות בטוח

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מבין השניים האלה: Club3D Geforce 4 MX440-8X 64Mb 64bit TV/DVI Video Card או Gigabyte Radeon 9250 GV-R925128T 128Mb 64 bit Bulk Video Card אני יודע ששניהם ישנים וגרועים אבל בכל זאת אני צריך לדעת מי מהם עדיף. תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by ROTEMan,

מיכוון שאני לא מבין הרבה במסכים אני צריך את העזרה שלכם.. החלטתי לקנות מסך 19 שטוח אבל אין לי מושג במסכים אז בבקשה אני רוצה לדעת מה יותר טוב.. , LG FLATRON F900B או SyncMaster 900NF של סמסונג ועוד שאלה .. יש לי את הכרטיס מסך fx5200 אני יודע שזה כרטיס מסך ישן , זה משנה לביצועים של המסך עצמו כלומר אם אני יקנה מסך עם קצב ריענון גבוהה או רוזולציה גבוהה והכרטיס מסך שלי לא תומך בוא אז לא יהיה טעם לקנות אותו תודה מרותם

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by penny1,

שלום לכולם, הזמנתי היום 7600GT, אך פתאום יש לי מחשבות של התחרטות עקב הסיפור סביב DX10. אני גיימר ממוצע\קל למדי ואני לא מחליף מחשב\כרטיס מסך לעיתים תכופות (עד עכשיו יש לי NVIDIA GEFORCE MX 2) ופתאום חשבתי אולי כדי לשנות את ההזמנה ל 7600GS ובשנה הבאה לקנות כרטיס שתומך DX10 בסכום שדומה ל 7600GS כפי שהוא היום או שמא אני אצליח להסתדר עם 7600GT במשך שנה\שנתיים ואולי אף יותר ....(כלומר עדיין תהיה תמיכה בDX9) יש לציין שרק לפני חודש...נתקלתי במשחק שלא עולה בגלל הכרטיס מסך שלי...אני חושב שאתם יכולים ללמוד מזה על אופיי השימוש שלי במחשב. מעצבן אותי המחשב שאני קונה כרטיס מסך יחסית חדש ותוך יומיים הוא לא יהיה שמיש יותר לחלוטין .... מקווה להתייחסות מהירה!!! תודה רבה

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by lirancoh85,

הבנתי שה 7600GT זה הכרטיס טוב בשביל המחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב השאלה היא איזה חברה ודגם כדאי להביא ? האם GIGABYTE עם 128BIT שעולה 980 + - היא בחירה נכונה ? תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by nrg man,

כרגע יש לי redeon 4870 ובגלל שהוא רועש מאוד כבר תקופה ארוכה ואני לא מצליח לתקן את זה אני שוקל אולי לקנות כרטיס מסך חדש. אני כרגע סטודנט אז התקציב מצומצם ופחות חשוב לי עמידות למשחקים. עם הכרטיס הנוכחי עדין הצלחתי להריץ משחקים ברמה טובה. ראיתי שיש כבר סדרה 6000 ו-7000 באזור 200-400 שקל שזה בערך התקציב שלי. יש לי מספר שאלות: 1. אולי זאת שאלה תמימה אבל אני באמת לא כל כך מבין בדברים האלו, בזמנו שקניתי את הכרטיס הוא עולה לי באזור ה-1000 שקל ועכשיו אני רואה את הסדרות האלו ברבע מחיר, הם עדין מן הסתם יותר טובים ממש שיש לי כרגע נכון? 2. במידה ואני קונה החיבור שיש לי כרגע על לוח האם מתאים? 3. במידה ואני קונה אני צריך לפרמט את המחשב? 4. וכמובן אם אני מחליט לקנות, איזה דגם אתם הכי ממל…

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by badini,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב והכרטיס מסך שהמליצו לי עליו הוא Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe. קראתי באחד האתרים שהחסרון שלו הוא שהוא מתחממם יותר מידיי. האם זה נכון? האם יש חסרונות נוספים לכרטיס מסך?

22. חברה מה אתם חושבים על הכרטיס הזה: Pinnacle STUDIO-DC10-OEM יש כאן פרטים:http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=STUDIO-DC10-OEM&cart=10904421983570582〈=heb זה כרטיס לכידה!!!ולא כרטיס טלוויזיה!!! באיזה פורמטים הוא מקליט??? האם הוא יקליט לי באיכות טובה???(DVD) ואיזה כרטיסים נוספים יכולים להקליט כמוהו???? והם החברה מומלצת?? ויש את הכרטיס הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=OSPREY-100&cart=10904421983570582〈=heb ויש את הדבר הזה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=EZMAKER-USB&cart=10904421983570582〈=heb זה לא כרטיס מה זה??? זה מתחבר ל-USB??? [move]תודה מראש![/move]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  23. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4595 למסך 19 למשחקים כבדים

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. זה הכרטיס מסך שיש לי geforce 8500gt מעבד e6750 זכרון - 4gb אני הבנתי ששלוש המרכיבים האלה הם הכי חשובים לעריכה הלוח אם שלי נהרס ואני שוקל לשדרג את המחשב בלוח אם זכורנות מעבד וספק כוח שאלתי בפורום של לוח אם זכורנות ומעבדים בקשר לאיזה מפרט כדאי לי לקנות שיריץ לי טוב את התוכנות השאלה שלי זה אם יש מצב שהיכולות עריכה בתוכנות יכולה להפגע בגלל הכרטיס מסך העכשווי שלי ואם כן איזה כרטיס מסך כדאי לי כדי שיריץ לי את התוכנות האלה טוב? אני לא צריך כרטיס למשחקים רק לעריכה אבל ברמה דיי גבוהה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  25. אני מתלבט בין שלושה: (אם יש לך המלצות אחרות תגידו) 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2981 2) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 (שיש לו גם תמיכה ב-HDTV, שאני לא יודע מה זה אומר בכרטיס טלווזיה, אם מישהו יוכל להסביר זה יהיה נחמד) 3) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4623 תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים