עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mtomy,

שלום לכולם יש לי מחשב P3 1000 עם 512RAM ו WINXP אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של 700-800 ש"ח שיריץ UNREAL 2004 ו HITMAN 3 1. האם זה מספיק כסף ? ואם לא כמה אני צריך להוסיף ? 2. האם המחשב יכול להריץ את המשחק.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by natla,

שלום, אני מעוניין להחליף את המסך שלי במסך LCD. מאחר ורוב השימושים שלי במחשב הם לעבודות גרפיקה ( פלאש, פוטושופ, 3d max וכד') אני מחפש מסך LCD שלא יעמוד בעוכרי. אני מודע לעובדה שמסכי LCD יותר יקרים ממסכי CRT מאותו הגודל ולכן אני מוכן להתפשר על גודל המסך ולקנות מסך LCD קטן יותר העיקר שיהיה ברמה טובה. התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח פחות או יותר . ועוד שאלה, האם יש מגמה בשוק להפסיק לייצר מסכי CRT ? ואם כן, האם יש סיבה לא לקנות מסך CRT בזמננו ? תודה מראש לכל המשיבים.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  3. מה ההבדל בין שתי הדרייברים האלה מי יותר טוב כרגע אני עם דרייבר של ATI שקיבלתי עם הכרטיס שקניתי תמחשב קטליסט 3.8 ....הכל פועל חלק ...על הביצועים הכי גבוההים כולל המחשקים פאר קראי ,הנסיך הפרסי ועוד... האם להחליף דרייברים ???

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  4. Started by omer_y,

ע"מ להוזיל את המפרט בו אני מעוניין אני שוקל איזה כרטיס לרכוש. הייעוד של המחשב הוא אינטרנט, סרטים ומעט מאוד משחקים (האתגר הגדול יהיה Myst 4 ולפי דעתי) - אני בקושי משחק. חשבתי על ATI 9600 Pro בעקבות המלצות ובעקבות קריאת הפורום אבל יוצא לי קצת יקר. שמעתי על מחיר של 690 אבל לא הצלחתי למצוא כזה. איזה כרטיס מומלץ? האם יש פתרון טוב וזול? האם GeForce יכול לספק במקרה הזה? אני מעוניין שהכרטיס יענה על הדרישות שלי ממנו אבל לא מעוניין להוציא על זה המון כסף. חשבתי על אזור ה-600, 700 שקל. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by DisinfectedDuck,

איזה מסך 17 אינצ' CRT הוא הכי טוב שאשכרה אפשר להשיג בארץ?

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  6. לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  7. יש הבדל בין ה ATI 800x 256mb pro לבין זה של ספיר מה ההבדל בין ATI ל SAPPIRE ראיתי שיש להם אותם דגמים.. בבקשה תעזרו לי.. אה ו ati x800 256mb ינוצל טוב עם מעבד athalon 64 3200+ samsung memory 512x2 אני קונה את הx800 מארצות הברית 400$ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by shishos,

יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by Evil Inside,

רציתי לדעת, איזה יצרנים הכי זולים מומלצים לradeon 9600? כמו כן, איזה לgeforce 5600? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  10. הדריבר החדש 4.5 פתור את בעית התקיעה של הרדאון 8500 עם מלך פרס ומריץ אותו מעולה את אותה בעיה יש גם עם היטמן 3 משהו ניסה להריץ את זה עם ראדאון 8500?????

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by mrraz,

http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שני הכרטיסים נראים חזקים למדי וכמה ששמעתי על ה Ati ושהם טובים והכל הנתונים של ה Fx5700 נראים טובים יותר GeForce FX 5700 425 MHz - מהירות ליבה 1700 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון Radeon 9600 Pro 400 MHz - מהירות ליבה 1600 MTexels/s 128-bit DDR - סוג הזכרונות 300 MHz - מהירות זכרונות 9.60 GB/s - רוחב פס הזכרון הם כל כך דומים והמחיר דומה גם הוא הנה הכרטיסים שהששואתי בין כמה חברות : 9600 XT CLUB3D RADEON 9600XT 1,030 שקל CONNECT 3D Radeon 9600 X 980 שקל 9600 Pro CLUB3D RADEON 9600 PRO 890 שקל POWERCOLOR 9600 PRO - 875 שקל SAPPHIRE RADEON 9600 PRO - 900 שקל Geforce FX 5700 SPARKLE FX5700 128MB…

• 10 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by demonshlomo,

לפעמים שאני משחק משחקים המחשב נתקע ואני מחוייב לעשות ריסטארט.... אני בOC להכל אבל זה קרה גם כשלא היה OC! WTF?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  14. hey all.... sorry i can't write in hebrew form because of a problem in my pc but nevermind that.... i just sleeved and installed an all new vga sulencer on a friends pc (which from now on will be names as my pc) i turned it on and it worked for 20 seconds and died, i looked around and saw that the molex wires of the uv light were not in the correct form, and they were "meshursharim" to the radron 9800pro (eeek!). so i got the wires outt and fixed them than turned the pc on...everything worked perfectly, so i decided to counter and when i got into a map the pc stopped responding and a vpu recover error messege appeared and the pc restarted.... oh and another thing when it …

• 15 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by Raul,

יש לי GeForce FX 5600 מבית GAINWARD ויש משחקים, במיוחד הכבדים ביניהם (אנריל 2004, FAR CEY), שפתאום המשחק הופךלהיות איטי... ניסתי לשנות את פרטים ליותר נמוכים וזה עדין לא עזר... האם זו העיה מוכרת של כרטיסי ה GeForce?? והאם אפשר לתקן את זה???

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  16. Started by Holography,

פנדה ביאה אלינו במכירה מוקדמת את הכרטיס הנכסף ... * X800 Pro * מחיר דיי טוב בהתחשבות בכך ש9800xt עלה עד היום 3k... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6342

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  17. היום קיבלתי את ה9800 פרו החדש שלי בתקנתי אותו ואת הדריוורים הכי חדשים (4.5 ) הפעלתי קונטר סטרייק והFPS שלי היה קופצני ונמוך. קודם היה לי FX5200 והוא החזיק לי את הקונטר סטרייק על 100 FPS קבוע עכשיו עם ה9800 פרו הFPS קופצני בלי הפסקה פעם הוא על 90-100 פעם על 40-50 פעם על 70-80 אני לא יודע מה לעשות ניסיתיח להתקין דריוורים אחרים(4.4) אותון סיפור בדיוק, בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה בגלל שאני עובד על DIRECT3D ועם הFX5200 עבדתי על OPENGL ניסיתיח לשנות באפשרויות דריוורים של הכרטיס לOPENGL אבל אחרי שאני עושה החל ואישור הוא חוזר חזרה לDIRECT3D מה לעשות??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Dr Hardware,

החברה היא אלבטרון דגם TI4600V VIVO אבל אני מניח שאפשר ביוס של חברות אחרות העיקר שיהיה אותה מהירות 300\650 והעיקר שיהיה משהו! חח תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by yanivganor,

שלום לכל הקוראים, אני זקוק לכרטיס מסך עם יכולות עיבוד גרפיות טובות לצורך עבודה בתוכניות כגון MATLAB. האם הכרטיסים הסטנדרטים שמיועדים למשחקים בעיקר יכולים להתאים ? למשל R9600XT או NV5900XT ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by shaul,

{הכרטיס הוא לא SE} של שפיר, עם 256 מ"ב(אני יודע שזה לגמרי מיותר אבל המחיר...) עכשיו השאלה היא, אם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה ב680 שקל?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by liranss,

שלום יש לי GEFORCE FX 5200 אשמח לדעת על הביצועים שלו, האם הוא חזק? הוא יכול להריץ משחקים כבדים? כל תשובה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by Mr Gadget,

איך הוא בתור כרטיס מסך? הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים החברה מציעה אחריות לכל החיים על הכרטיס מסך וכמו כן שמעתי שהביצועים של הכרטיס הזה יותר טובים משל 5900XT ומעוד כמה כרטיסים. קצת על הכרטיס

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by Bah_gots_pIII_450,

אני לא בטוח אם כבר ציינו את זה, אבל בדרייברים של אומגה catalyst 4.4 יש באג (לפחות אני חושב שזה) שאם משנים את ההגדרות של v-sync ל always off אז יש ירידה חדה בביצועים עד להתקנה מחודשת של הדרייברים. מי שרוצה שינסה ויבדוק, אבל אני לא ממליץ.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by ShayMagen,

איזה כרטיס כדאי לקנות geforce 6800u או radeon x800 xt.המחיר לא משנה וגם לא צריכת החשמל. אני פשוט רוצה לדעת איזה כרטיס כדאי לקנות.אני יודע שהטכנולוגיה של הgeforce מתקדמת יותר אבל הx800 יותר חזק....???

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

שלום לכולם, יש לי בעיה שאני רואה יותר מידי כהה במסך שלי ( זה לא רק במסך זה אלא גם במסכים אחרים ) ושאני משחק למשל ב Far Cry כאשר יש אזורים חשוכים כמו מנהרות אני לא רואה כלום. הכוונה ללא רואה כלום היא שאני אולי רואה את הכוונת של האקדח וחוץ מזה הכל שחור. או שאני צופה בסרטים והם כהים מידי ואני לא יכל לראות כלום. אם אני רואה את זה בטלויזיה ע"י ה Tv Out אני רואה את זה מצויין ולא חשוך. אם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות פה נא ידעו אותי. תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים