כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם. הגיע זמנו לכרטיס מסך שלי מזמן אבל עכשיו מתפנה לי קצת זמן לשחק ואני מוצא את עצמי לא מסוגל להריץ דבר. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: E6300 לוח אמ: P5L2 SE ASUS. כרטיס מסך נוכחי:7600GT RAM: 3GB אני מודע לכך שהמפרט שלי מאוד מאוד ישן אבל להחליף מחשב כרגע לא יתאפשר, מה שכן אני רוצה לשחק במשחקים ולפחות לעמוד בסטנדרטים (בשאיפה גם יותר מזה). מה הכרטיס מסך הכי טוב שאוכל לרכוש שיוכל למקסם את המפרט שלי אך יחד עם זאת שהמפרט שלי לא יצור צוואר בקבוק ולמעשה לא הרווחתי יותר מדי. שורה תחתונה מחפש כרטיס מסך שיתן לי את התוצאה הטובה ביותר שאפשר להוציא מהמערכת שלי במחיר הכי זול. עד כמה שידוע לי הלוח אמ שלי מחזיק בPCI-E (משהו כזה, אניכבר לא זוכר). התקציב הוא עד 300 שקל, נראה לי ריאלי,…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנו BIOS יציב לאוברקלוק, ועדכני שפותח פיצ'רים למהירות שעון \ וולט'אג מעבר ל- skynet BIOS שמצאתי באינטרנט ? הכרטיס שברשותי הוא GTX 780Ti - גרסת רפרנס. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
מתלבט איזה כרטיס יותר טוב ולמה. http://ksp.co.il/?list_compare=.20015..21669..21204. איזה כרטיס יותר טוב ולמה הוא יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים? יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם. הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה. הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת מותגים אני מדבר על אסוס או ג'יגהבייט. כרטיס מסך R9 290. האסוס יקר יותר ב-$40 דולר. ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB או Gigabyte Radeon R9 290 OC 4GB BF4 Bundle השיקול הוא מבחינת קירור, רעש ואיכות הלוח. או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים? (כמה חודשים לדעתכם יבוא הדור הבא?) אני נמצא שני דורות אחורה כך ששדרוג בהחלט לא יזיק אך יכול להיות שגם יהיה מיותר בהנחה שבקרוב מאד יגיע דור חדש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, המליצו לי על הכרטיס מסך הזה לקניית מחשב חדש: Sapphire 7870 2GB GDDR5 GHZ מישהו יכול לתת ביקורת עליו, איזה משחקים הוא יכול להריץ, והאם הוא מומלץ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, חבר מנסה לפצל ל3 מסכים(מחברות שונות בגדלים שונים) אך מצליח להפעיל רק 2 וברשותו GeForce GTX 550 ti עם הדרייברים הכי מעודכנים. רשום במסך השלישי פשוט no signal צריך אולי דרייבר מיוחד לפיצול? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לפני קנייה של R9 290 למערך Crossfire. את הכרטיסים של sapphire ו- gigabyte ראיתי שניתן להשיג, האם יש בארץ כרטיסים של חברות אחרות? ועל איזה מהם אתם ממליצים? מפרט של המחשב שלי: i5 2500k ספק antec 900w gamer 3 מסכי דל 23" eyefinity הבנתי שהכרטיסים דורשים חיבור של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים, בספק שלי יש 4 חיבורים של 6 פינים בלבד, ראיתי שקיים מתאם מ- 6 ל- 8 פינים, האם המתאם עובד כמו שצריך? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך. הכרטיס מסך יהיה ברובו עבור צפייה בסרטים בסלון אבל גם למשחקים. אני לא גיימר ולכן לא קריטי שהמשחק ירוץ על כל התוכנות הגרפיות שלו אבל שיוכל לרוץ ברמה טובה בהגדרות בינוניות. מעדיף כרטיס של nvidia ולא ati (היה לי בעבר ולא אהבתי את הדייברים שלו). תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך למחשב חדש. מתלבט בין האופציות הללו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11739 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11790 http://www.tms.co.il/product/11434 משום מה ה- 7850 שאמור להיות חזק יותר זול ב- 50 ש"ח. מה תהיה אופציה טובה יותר למחשב שישמש גם ל- gaming אבל לא נון-סטופ? מבין שה- 7850 שורף יותר חשמל. חשבתי לקנות את הספק הזה: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784?cPath=80 האם הוא נפסל אם אני בוחר ב- 7850? מעבד מתוכנן הוא i5 4440.... תודה לכל העונים.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הכרטיס הנ"ל- אין לי צורך בגיימינג אלא בצפיית סרטי HD וכן מסמכים, מוזיקה והרבה אינטרנט. במצב הנוכחי על לוח האם שלי יש כ.מסך מובנה, Radeon 4200HD. האם לאחר שאשים את כ.המסך החדש בסלוט המתאים, אני צריך לעשות משהו? האם המחשב יזהה שהוא לא צריך לקרוא מהכ.מסך האונבורד אלא מהחדש, או שמא יש לבצע פעולה כלשהי על מנת שיבין? תודה מראש, עידן
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך ה-GIGABYTE R9 290 WINDFORCE x3 או ה-gigabyte gtx 780 windforce x3 אשמח לקבל את עזרתכם, ואולי אם יש לכם המלצות למותגים אחרים של הכרטיסים האלה אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כ. מסך קצר (פיזית) בגלל מגבלות בלוח, היה לי עכשיו ויכוח (די דבילי בטלפון) עם נציג מכירות של רשת חנויות ידועה שטען שהכרטיס של EVGA הרבה יותר טוב מהכרטיס של MSI והוא התחיל לזרוק לי לאויר את כל הפרטים הטכניים של הכרטיס (שלא ממש עניינו אותי), כמובן שהוא גיבה זאת במחיר הגבוה יותר של הכרטיס. אני יודע שהכרטיס של EVGA מגיע עם יותר זכרון אבל אני לא חושב שהוא יתן ביצועים גבוהים יותר. מי פה הוא זה שטעה? ואם יש לכם המלצה לכ. מסך אחר קטן באותה רמת מחירים, אז ........ תודה MSI GTX650 Ti 1GB EVGA GTX650 2GB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי היום gigabyte gtx770 2gb oc וכשאני משחק יחד עם msi afterburner מהירות השעון של הזכרון מגיעה לחצי מהמהירות שאמורה להיות, מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים ... אני שוקל לשפר קצת את המחשב וחלק מהחברים אמרו לי לא למהר וחלק אמרו לי לשדרג כרטיס מסך ו\או מעבד זה המפרט שלי ספק W450 לוח אם H61M-S2-B3 GTX 550 Ti כרטיס מסך זיכרון פנימי 8 מעבד I5-2400 CPU @3.10 Gz תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כדלקמן: מעבד: AMD Athlon II X2 250 3.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H (כ.מסך און-בורד Radeon 4200HD) זכרונות: 2X2GB של GSKILL ו-2X2GB של KINGSTON, סה"כ 8GB של DDR2 800MHz הארד דיסק: WD 1TB מארז+ספק: ANTEC 400W מסך: DELL 2209WA רמקולים: Altec Lansing ATP3 הצורך שלי במחשב הוא לשמיעת מוזיקה, הרבה אינטרנט, הרבה אופיס ולפעמים סרטים, גם HD. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך כי לדעתי זה החלק החלש במחשב, מה אומרים? אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף ולדעתי החדשים לא יתאימו בגלל הממשק היחסית ישן של לוח האם תודה מראש, עידן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 560 אני מעוניים לחבר 3 מסכים במקביל ואני מבין שאני נדרש להוסיף עוד כרטיס מסך לשם כך (יש לי בלוח אם מקום לעוד PCIE). האם זה חייב להיות כרטיס זהה או ש אפשר לחבר לעבודה במקביל גם את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=35019 אשמח לתשובה נ.ב האם אדרש להחליף ספק כוח? תודה ניר
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע בעוד חודשיים לארה"ב וחשבתי לשדרג את כרטיס המסך באמצעות רכישה דרך אמזון. המפרט שברשותי די עתיק: מעבד:E8400 core 2 duo לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L כרטיס מסך:HD4870 זכרון:4GB DDR2 אני לא גיימר "מטורף" אבל משחק מידיי פעם במשחקים חדשים. על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-800-900 ש"ח? האם רכישה בארה"ב כדאית ביחס לארץ (פער במחיר מול חוסר אחריות למוצר)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי R9 290 בגרסאת רפרנס של Sapphire ויש לי איתו בעיה מאוד מאוד מעצבנת. תחילה הכרטיס מסך היה עושה לי BSOD פתרתי את זה על ידי פרופילי אוורור של הקירור שעשיתי דרך אפטרברנר עכשיו חפרתי לעומק כי רציתי לדעת את הסיבה הטכנית לתקלה הזאתי וגיליתי משהוא פשוט, הכרטיס מסך אחריי מאמץ של כמה שעות נתקע על תדר ליבה מקסימאלי והביצועים שלו הופכים לעל הפנים בגלל זה (אני מדבר בסדר גודל של 110 FPS ב BF4 על אולטרה לפני ו 40 אחריי) אפילו שהוא בIDLE הליבה נשארת על תדר מקסימאלי. והדרך היחידה לסדר את זה היא לכבות את המחשב להדליק מחדש (בגלל זה המחשב עשה BSOD) אשמח אם תענו מהר,שי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי הבנה ודאגה על פארש. בכל מקרה לקחתי r9 290x בהוספת הפרש למבצע "בקניית מחשב חדש".
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
אפשרי לחבר PC למסך של מחשב ALL IN ONE ? יש לי מחשב (PC) ואני רוצה לעבוד עליו, אין לי מסך לחבר אליו, אבל יש לי מחשב ALL IN ONE של SONY , אם יציאת HDMI, יהיה אפשרות לחבר בין ה PC כבל של DVI ל HDMI של ה ALL IN ONE ? או HDMI ל hdmi זאת גם אופציה ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לשדרג את הסוס הגוסס למשהו חדש שיריץ טוב BF4, COD:Ghosts, GTA. מפרט: i7-3770, 16GB, TT 620W, Dell 2209WA 1680x1050. יש ב-TMS מבצע טוב על ה-Sapphire: http://www.tms.co.il/product/11253 האם מומלץ או שאפשר במחיר הזה או אף לעלות במחיר למשהו יותר משתלם ביחס מחיר לביצועים ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-