כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס מסך הבא: Sapphire - Radeon HD3650 512MB DDR2 AGP כאשר אני מנסה להפעיל את המחשב יחד עם הכרטיס מסך החדש המחשב אינו עולה בכלל, ניסיתי להחזיר חזרה לכרטיס מסך הישן והמחשב כן עולה. יש לי מחשב יחסית ישן, לוח אם: P4VXASD מעבד פנטיום 4 בקיצור הלוח אם תומך בAGP אבל משום מה הכרטיס מסך הזה לא פועל, ניסיתי את הכרטיס מסך הזה (החדש) על מחשב אחר גם לא הכי חדש עם מתאם AGP ושם הוא כן עבד. גלשתי קצת בגוגל והבנתי שיש סוגים של AGP.. החלפת הלוח האם לסוג שמתאים ללא ספק תעזור אך אני רוצה לפעול בדרך אחרת.. תודה ענקית לעוזרים. --------------------------------------------- עריכה --------------------------------------------- באתר החברה של הכרטיס מסך מצאתי במה תומך הלוח אם שלי והמתאם…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום... ברשותי כרטיס מסך מדגם: 8800 gts. הרצתי את המשחק Call of Duty® - World at War(TM כבר שיחקתי בכמה שלבים , אבל באחד מהשלבים בטעינה שלו המשחק פשוט נתקע ,ואחרי זמן מה קופצת הודעה שמדברת על ה compatible Direct3d devices . אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 2 דגמים לרכישה של מסך LCD, הראשון, LG l1710b , בגודל 17'. השני Mag LT865, בגודל 18'. שניהם בסביבות 2700-3000 ש"ח. (אם למישהו יש רעיון יותר מוצלח....) בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מסך MAG innovasion AX986 FS הורדתי והתקנתי את הדרייברים של המסך, ונדהמתי לגלות שהם תומכים ב 1280X1024 רק עד 75Hrz למרות שבאתר היצרן התצוגה המומלצת היא 1280X1024 85Hrz: http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=394π=1460 גם כשאני מתעלם מהדרייברים ומתעקש שהמסך יציג בתצוגה לא נתמכת ב ב 1280X1024 85Hrz המסך נכבה ונותן תקלה 90.9Hrz / 84.8Hrz frequency out of range try other resolution מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לסדר אותה? האם יכול להיות שמשהו מפריע למסך לנצל את עצמו לחלוטין?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס 8800GT, ויש לי כרגע הזדמנות לקנות אותו בארה"ב. בדקתי ב-Newegg.com ויש שם מס' אופציות לכרטיסים במחיר של 280$ - 300$. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להחליט איזה כרטיס כדאי לקנות מבין האופציות שמוצעות שם: 1) XFX PVT88PYDF4 GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 2) GIGABYTE GV-NX88T512H-B GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 3) Leadtek PX8800GT 512MB Standard GeForce 8800GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 HDCP Ready SLI Supported Video Card - Retail * Core clock: 600MHz 4) EVGA 512-P3-N802-A…
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו רגילה ולמרות שכל העולם עובר לדיגיטלי אני עדיין לא (יש לי מצלמת סטילס דגיטלית אבל לא וידאו). צברתי המון קלטות וידאו ומאוד רציתי להעביר אותם ל DVD בצורה עצמאית. אני יודע שזה אפשרי. נא עזרתכם!! נ.ב. המצלמה שיש לי היא PANASONIC VZ10 תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בסיסי ביותר ובזול, קצת עם רמה, אני מחפש רק בשביל שתהיה לי יציאת dvi שתתחבר ל לsamsung 730b lcd ובשביל יציאת tv לחבר לטלויזיה, אני לא משחק וכאלה, רק אינטרנט וקצת וידאו, מצאתי את שני אלה מה דעתכם עליהם http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9800SE&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=1534354&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=43 איזה חברה יותר עדיפה gigabyte/sapphire ?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח לא חדש, עם לוח אם GA-K8NS-939. לאחר כמה הודעות בווינדוס על בעיה עם מאיץ ה-AGP, המחשב התחיל לקפוא בעת העלאת הווינדוס. הבנתי שאני צריך כרטיס מסך חדש, שאלתי היא איזה כרטיס מסך אני צריך מבחינת מאפיינים על מנת שיתאים ללוח האם? אני מעוניין בכרטיס מסך PCI למקרה והתקלה היא לא בהכרח בכרטיס המסך אלא בסלוט של - ה-AGP. האם יש לי אפשרות בלוח זה להתקין כרטיס שהוא PCI EXPRESS? תודה מראש, צחי
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים, חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן). אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות: 6800GT או שני 6600GT בSLI. אם אני לוקח 6800GT אז סבבה. אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר. או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה. עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT …
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפני מספר חודשים קניתי לי מצלמה דיגטלית בארה"ב :-X מאושר וטוב לה חזרתי לארץ ורציתי להוריד את הסרט שצילמתי בחו"ל עכשיו הסתבר שהייתי צריך כרטיס DV שקניתי כבר עכשיו ביחד עם הכרטיס קיבלתי את ULED 6 SE ואני מנסה להוריד את הסרט למחשב שלי אבל משום מה זה יוצא באיכות מחורבנת בצורה שלא תאמן וממש מבאס את התחת להקליט את הסרט למחשב איך שהוא נראה האם מישהו יכול לעזור ??? ??? ??? ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להוריד את הסרט באיכות הטובה ביותר למחשב. מיותר לציין שאין לי צורב DVD ולכן אני צריך לצרוב את זה בפורמט SVCD ששמעתי שהוא האיכותי ביותר. אשמח לקבל כול סוג של עזרה שתוכלו להגיש לי. בתודה מראש ינשוף
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 550 שקל למשחקים הכי טוב שאפשר להשיג בשביל הסכום... ואין קשר למפרט שמופיע בחתימה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
דואל קור 6000 משו..קיבלתי מתנה מאח שלי איזה כרטיס מסך אני רוצה לקנות למחשב כזה? רוצה לשחק משחקים וגם לחבר אותו לטלויזיה HD ולראות סרטים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לדעת האם יגרם צוואר בקבוק בשילוב המעבד : Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM והכרטיס מסך:Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה הקטע שלכרטיסי מסך יש מהירות שעון נמוכה כל כך לעומת מעבדים רגילים?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: .40 gigahertz Intel Core2 Quad EP43-DS3L ATI Radeon HD 4800 Series קניתי את המחשב די מזמן למשחקים וכאלה וכרגע אני בצבא ומה שבעיקר מעניין אותי זה שאני אוכל לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה. הייתי בטוח שיש לי יציאת HDMI אך מסתבר שלא. אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI משהו בסיסי לא איזה כרטיס לגיימרים משוגעים (: שאלה נוספת, בהתחלה חשבתי להחליף את הכרטיס הנוכחי אבל אני חושב שזה די חבל כי סה"כ הוא כרטיס טוב, מה אתם אומרים? האם ישנן איזשהן מגבלות עם 2 כרטיסי מסך? או לחילופין במערכת הספציפית שלי זה יכול ליצור בעיה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך leadtek ti-4200 vivoלכרטיס מתחברים כבלים שקיבלתי עם הכרטיס שמפצלים ל-S-Video ן-RCA כאשר אני מחבר את ה-rca לטלויזיה הכל עובד טוב אבל כשאני מנסה את ה-S-video יש לי רעשים והתמונה כאילו רועדת קצת... לא מבין מה הבעיה ..מישהו נתקל בזה?זה קשור לדרייברים אולי? החלפתי כבל זאת לא הבעיה...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
ועוד משהו. יש לי X1800GTO ואיך שאני מעלה את הווינדוס (XP PRO) אני מקבל הודעת שגיאה וה-CONTROL CENTER,זה שיושב בצד ימין למטה נסגר לי וזה קורה כל הזמן. המחשב לאחר פירמוט והתקנתי את הדרייבר שוב וזה לא עוזר. מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תודה מראש ועוד דבר ממתי מחושבת האחריות מתאריך ההזמנה המשלוח הקבלה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
???? איך אני מאפשר אותו ? אני מסנה כל מיני אופציות אבל אני פשוט לא יכל לאפשר אותו אין לי על מה ללחוץ
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום ! הנייד של הדוד שלי חדש,HP יש בו מעבד 2000 MHZ וזיכרון 1024 אבל הכרטיס מסך חלש איך אני יכול לעזור לו בלשדרג אותו תנו לי הצעות עדיף שיהיה HIGH END תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן חברים..רק היום שמעתי על האתר הזה והתרשמתי אז נרשמתי. אולי תוכלו לעזור לי.. אני רוצה כרטיס מסך בשביל הgta 4 . אתם ממליצים על זה?מה שמפתה בו זה שהוא גיגה זיכרון Zotac nVIDIA GeForce 8500GT 1024MB PCIe זכרון 1024MB DDR2 128BIT תומך DIRECTX 10, OPEN GL 2.0 חיבור PCIeX16 הוא עולה 380 ש"ח..
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-