כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
מסך 17 אינטש עם זמן תגובה נמוך, האם הוא איכותי כמו שהוא נשמע? איך נראה לכם? (גם מאוד זול יחסית...) Model e-yama 17NE1-S LCD 17,0 (43 cm) TN Wide Angle Response time 14 msec (rise: 4 ms, fall: 10 ms) not 16ms, not 20ms, not 25ms Sync frequency H:22 - 82 KHz V:56 - 76 Hz Video bandwidth 135 MHz Viewing zone 337,9 x 270,3 mm Displayable colours 16,2 M Max. resolution 1280 x 1024 (75 Hz) Brightness 370 Contrast 350 : 1 Input video signal D-Sub mini 15 pin Dimensions (WxHxD) 387 x 404 x 197 Net weight 3,5 kg
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
באיזה חנות בארץ אני יכול למצוא GeForce FX 5900 XT Golden Limited ומה המחיר? שלחו לי את הלינק בבקשה
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי הרב הלך לי המסך 17" ORTECH עכשיו אני מעוניין לקנות מסך חדש 19" עד 2000 ש"ח השאלה איזה מסך הכי טוב שכדאי לקנות (אם מישהו מכיר איזה השוואה של מסכים אם אפשר את ה-LINK ) בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
לפני שבועיים בעקבות בעיה מסוימת החלפתי את הלוח אם ואת הכרטיס מסך במסגרת האחריות לא היה לי כוח לפרמט אחרי שהחלפתי את החלקים אז המשכתי להשתמש במערכת הפעלה כמו שהיתה לפני זה בהתחלה הכרטיס מסך (אני חושב) עשה בעיות כל הזמן ממש כל חצי דקה היו לו רעידות כאלה והמסך נכבה ונדלק 50 פעם אחרי זה עברתי לרזולוציה 800X600 והפסיקו הבעיות היתי כמה ימים ככה כי לא היו בעיות.. אחרי זה עברתי ל 1152X864 כי לא יכולתי לסבול תגודל בX600 800ו זה גם היה טוב כמה זמן.. אחרי כמה ימים פתאום שוב התחילו כל ההבזקים האלו כל פעם המסך נכבה נדלק מלא פעמים זה בא פעם בכמה שעות, או שזה לא בא בכלל משהו ממש מוזר ניסיתי להחליף דרייברים 100 פעם שום דבר לא השתנה אין לי מושג מה הבעיה.. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ברשותי מסך MAG DJ707 (זה CRT בגודל 17 אינץ'). המסך בן מעל 5 שנים, לפני כשנה הלך לו הספק כוח, והחלפתי אותו. כמו כן, ברשותי כרטיס מסך ATI Radeon 9000. לאחרונה המסך התחיל "לרעוד" אע"פ שאני עובד ב- 85 הרץ (אותה תופעה האופיינית לעבודה עם 60 הרץ - כאילו רואים את המסך עושה Refresh). דבר זה בולט במיוחד על רקע לבן או אפור כהה של המסך. נ.ב. שלא תטעו לחשוב, זה אכן 85 הרץ ולא 60 הרץ (אני לא Newbie). הדבר המוזר: זה קורה, אבל לא באופן קבוע. ז"א, זה קורה פעם ביום יומיים למשך זמן לא ארוך מדי. עוד משהו ששמתי לב אליו: כאשר אני מחליף לתצוגה ב-60 הרץ, התצוגה ממש רועדת! לדעתי הרבה יותר ממה שהייתה פעם, ומעבר לגבול הסביר שבד"כ יש. לאחרונה עברתי דירה, הייתכן וזה קשור ליציאת החשמל, או להפרעות אלק…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd ורציתי לדעת האם צריך לחבר את המסך עם שני הכבלים dvi ן-vga או עם אחד משניהם? ???
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי חברים, בשיטוטי ברשת נתקלתי במס' תמונות חדשות של כרטיס מחברות אסוס הידועה לטובה ביצור כרטיסי מסך ולוחות אם. הכרטיס הנ"ל מבוסס ליבת ה- 6800 אולטרה של אנוידייה. חסרונות בכרטיס לדעתי: הוא מכוער ומצועצע מדיי. יתרונות: כנראה יתפוס סלוט אחד ואסוס החליטו לייצר לכרטיס גוף קירור עשוי אלומיניום שהוא אמנם מוליך חום פחות טוב מנחושת אך מצד שני קל הרבה יותר יותר ואינו נוטה לספוח חום מהאויר סביבו כמו שנחושת נוטה לעשות. אם איני טועה לכרטיס שני חיבורי מולקס וחיבורי DVI ו TV-IN http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=27397 תהנו !!!
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני בונה מחשב (כנראה AMD) ורוצה בעיקר למשחקים כבדים כמו FAR CRY, SPLINTER CELL, COUNTER STRIKE וכד'. אחרי מאות ת'רדים שקראתי בנושא ומלא המלצות על כרטיסים ב1000ש"ח ומעלה, עדיין לא ברור לי אם המשחקים הנ"ל (וסוגיהם) יעבדו לי חלק טוב ויפה גם עם GFORCE4 או משהו בסביבות ה400ש"ח. חבר שלי הראה לי היום את SPLINTER CELL על כזה כרטיס מלפני כשנה והמשחק היה ברמה הגרפית הכי גבוהה, ברזולוציה של 1280X720 והכל הלך חלק ויפיפה. בלי קרטועים. בלי תקיעות. בלי שום בעיה. שאלותיי הן (חוץ מהקודמת) : האם בשביל לראות משחק מתקדם ברמה מעולה זה תלוי במרכיבי המחשב האחרים (ברמות רציניות, אני מתכוון. אל תגידו לי את הדרישות של הפנטיום או מהירות וכד'...)? האם- בשביל צרכים אלו- אוכל לקנות כרטיס מסך בסביבות …
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי דוד שלי נסע לשליחות (לפני הרבה זמן) והוא קיבל כבר מחשב איזה שהוא רוצה (כל מחיר) אז הוא היתקשר אלי היום, ושאל אותי איזה מסך כדי לן לקנות, הוא ביקש 17" הוא אומר שיותר גדול מזה זה כבר מוגזם. (הוא יושב קרוב מאוד למסך!) ואני לא מבין גדול במסכים, קצבי רענון, "רטיו" וכדומה. אז בבקשה תכתבו לי את הדגם של המסך "LCD 17 הטוב ביותר שמוכרים ב: www.newegg.com תודה מראש לכל העוזרים Install
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתעניין במסך LCD 17 שישמש בעיקר לעבודה משרדית, לפעמים לסרטים, כנראה ללא משחקים, במחיר סביר (2500~) ראיתי מסך של חברת CMV, שעל הנייר נראה טוב מאוד, ואפילו קיבל ביקורת נחמדה מאוד כאן. הנה קישור לאתר היצרן מישהו מכיר? מישהו שמע? הנתונים נראים מצוינים, אבל לא מצאתי ממש ביקורות, והחברה יחסית לא מוכרת כאן. אני מחפש כמה שיותר פרטים לגביו. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף. למישהו יש הצעות?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי GFORCE FX5600 דריברים 56.72 (האחרון ניראה לי ..) אני משתמש הרבה ב nviwe profiles ומידי פעם ... בלי שום הסבר ה nview disply mode נעלם !!! אני ממש לא יודע למה והדרך היחידה שאני מצליך להחזיר אותו זה להתקין מחדש את הדריברים ... (כל פעם !!) אני ממש צריך עזרה כיי זה כבר ממש ממש מעצבן אותי ...!!
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני יודע שזה נדוש להגיד את זה... אבל הכותרת אומרת הכל... המסכים הם: 1.CRT 19 inch - LG F900P + USB Hub - Flatron 235mhz Bandwidth 2. CRT 19 inch - Viewsonic G90F+B (Black) - 200mhz Bandwidth הראשון 200 שקל יותר מהשני... האם הוא שווה את זה? האם טכנולוגיית הFLATRON שווה את הכסף הזה? המטרה הא פשוט מסך טוב , עם עדיפות שיציג טוב משחקים , לא מפעיל אותו ברזולוציות ממש גבוהות.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, נניח שיש לי כרטיס טלוויזיה, האם המחשב שלי יכול לשמש כטלוויזיה בלי חיבור לטלוויזיה? ועוד שאלה: אם יש לי כרטיס האם אני יכול להקליט תוכניות לתוך ההארד בפורמט AVI, MPG? ושאלה אחרונה: איזה כרטיס טלוויזיה אני צריך כדי לבצע את הדברים שרשומים למעלה? לא יודע אם חשוב לציין יש לי רדיאון 9800 פרו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי יציאת TV OUT ולפני איזה שנה אבא שלי הצליח איכשהו להקליט מהמחשב לוידאו אבל עכשיו לא אני ולא הוא זוכרים איך עושים זאת.. מישהו יכול להסביר לי? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני קונה מסך lcd 17 אינץ' תקציב מקסימום 3000 שקל, בעיקר למישחקים. יש המלצות? (ההרקולס לא בא בחשבון אבא שלי מפחד שלא תהיה אחריות)
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האתר Comp-il מביא לינו מבצע גדול, Readon 9800 Pro רטייל של ספיר ב 1200 ש"ח. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טווב אז ככה קניתי מחשבחדש והכל ואת הכרטיס מסך רדיאון 9800 פרו128 וזאת הבעיה: בכל משחק חוייבת להיות איזושהי הפרעה מעצבנת כזאת שפיתאום באמצע או בהתחלה של המשחק נגיד הגוף של השחקן הופך להיות עם שפיץ בפרצוף אוט באמצע הגוף פתאום ןושנכנסים למשחקים הכל טוב ויפה ועובד אבל יש סימנים לבנים מהבהבים על המסך, וזה לא קשור למסך זה אוליי קשור לדרייבר של הכרטיס מסך או מה? מישהו יודע? זה קרה גם לכם אוליי? בבקשה אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם דרך אגב הכרטיס הוא של גי'גהבייט. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כתבה על המנוע הגרפי אנריל 3 www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2918963,00.html מישהו יודע מתי כרטיסי מסך עם 1 GB זיכרון אמורים לצאת? אני לא רוצה שיהייה מצב שבעוד שנה וחצי אני לא אוכל לשחק ;D ועוד משהו: דרוש מעבד של 3GHZ כדי להריץ את המנוע הגרפי הזה... אינטל תשיב לעצמה את הכתר של "המעבד הכי טוב למישחקים"?
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
תקשיבו אני בדילמה מה יותר משתלם לקנות עכשיו את ה-X800 או לקנות 9800 PRO ועוד איזה שנה להתקדם?? ההבדל בין ה9800 לx800 שווה את הכסף??
-
- 12 תגובות
- 860 צפיות
-
-
פשוט אני חושב שהרסתי את הכרטיס מסך שלי. בטעות הורדתי את הסינק בצורה לא טובה והוא התנתק בפיתאומיות. האם אני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית? אולי הרסתי משהו בכרטיס? בעיקרון אני רוצה שלפעמים פיקסל אחד מתוך מיבנה שלם תלת מימדי מקבל מין זווית כזאת ואז זה נראה כמו שמולש כזה לנמשך עד אין סוף. משהו מאוד מוזר. וגם לא רואים אותו מכל זווית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לזה. תודה עריכה: סליחה על הדאבל טופיק... :-\ האקספלורר שלי עשה בעיות הנה תמונה :
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
החלטתי ללכת עם ה- MS576 MAG .. 15 אינץ....ראיתי אותו אצל חבר שלי...נראה פשוט מדהים... מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כרגע במצב השוק הקיים המפרט של R9800SE משך את עיני GPU 380MHZ MEMORY 128 MB 256BIT 340 DUAL ואולי אם המחיר של 9800פרו 256מ"ב ירד בקרוב GPU 380MHZ MEMORY DDR2 256 MB 256BIT 340 DUAL
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-