כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קנה לא מזמן Radeon 9800 Pro של Sapphire, ובזמן שהוא משחק במשחקים המחשב נתקע. ניסינו להפעיל את המשחקים שהמארז פתוח והוא לא נתקע. (המאוורר של הכרטיס פועל כשורה) מה אפשר לעשות בכדי שהמחשב יפסיק להתקע? המפרט - AMD Athlon XP 2500 Barton 256 Mb DDR 800 Mhz Agp 8X MotherBoard (לא זוכר של איזו חברה)
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/viewPicbig.php?pic=gecube9550.jpgמה זה? ממתי יש R9550XT? ממתי הוא מגיע עם גוף קירור כזה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1086461354,53451, לפי התוצאות אני רואה שבמחשב כמו שלי עם P4 2.6C הX800 לא יתן ביצועים יותר טובים בהרבה משל ה9800XT. בעצם כדאי לי לשכוח מקנייה של הכרטיס שאני די מאוהב בו?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות LCD 19" אחרי כניסה קלה של מזומנים. אני מעדיף מסך שיהיה לו כניסת RCA כדי לקראות גם טלויזיה דרך הממיר הדיגטלי כרגע אני חושב על המסך הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות שאין לו כניסת RCA (לא מצאתי אף אחד שיש שלו) בכל מקרה מה צריך להיות המינימום של הקונטרס והבהירות שאני צריך לחפש? קונטרס נמוך יותר זה טוב יותר? עד כמה זה משפיע?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש ( אל תתמקדו בזה, זה לא תוכן השאלה ) ובין היתר צריך כרטיס מסך טוב. תפקידו של כרטיס המסך שלו הוא לעבודה עם תוכנת גרפיקה בשם Solid Edge. כרטיסי הרדאון לא עובדים איתה כל כך טוב אך לעומת זאת כרטיסי ה Quadro עובדים איתה מצויין. השאלה הנשאלת היא מה לקנות משום שהוא מעוניין גם להריץ משחקים על המחשב. האם Quadro מתפקד טוב עם משחקים כמו Radeon ? התקציב לכרטיס המסך הוא בערך 700-800 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני חייב לקנות כרטיס מסך טוב דחוף... סטודנטים.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו סביר... עד 700 שח ? מצאתי INNOVISION GF FX 5600 128MB ב 550 שח.. שווה משהו ? אם מישהו יכול להמליץ לי גם על חנויות טובות, יהיה סבבה.. אני פשוט צריך אותו דחוף..
-
- 6 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין אותי לדעת האם גם למסכי CRT יש הבדלים בביצועים של MS במשחקים.. אני קורא המון בנושא הזה על מסכי ה LCD / TFT אבל אף פעם לא ניתקלתי במושג הזה במסכי ה CRT מסך לדוגמא של SONY/CTX או SAMSUNG שידועות במסכי CRT עם שפורפרות מצויינות של TRINITRON או DIMANTRON יציגו ביצועים טובים יותר במשחקים לעומת מסך פשוט של חברה אחרת שעולה פחות או שאין לזה משמעות..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך אך מתלבט בין שני סוגים : nvidia 5900XT 128 MB 256 bit ATi 9800 np 128 MB 256 bit שני הכרטים לפי דעתי עולים בערך אותו סכום .אודה : א. לחוות דעתכם במה אתם הייתם בוחרים ולמה ? ב. עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה- 9800np לבין 9800pro ?
-
מה כי כדאי fx 5500-692 בoc מהיצרן במקום 270 ליבה 290 לליבה fx 5200U -360 radeon 9600se-521 radeon 9200se-301 מה כדאי לדעתי אני ילך על radeon 9200se כי אני לא רוצה לבזבז כסף על כ.מסך שיעבור עוד שנה לאחי 8) ,כולם תומכים בdirectx 9 מה הכי כדאי בשביל משחקים לעוד חצי שנה -שנה מקס יש לי gf4mx אבל הgf2mx של אח שלי נשרף לכן אני יקנה לי כ.מסך חדש והוא יקבל את הgf4mx אז מה יותר טוב? תודה, אוריאל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבה מצוינת ב TOMSHARDWARE: http://www6.tomshardware.com/graphic/20040603/index.html המסקנה למי שאין כח לקרוא הכל - גם ATI וגם NVIDIA מרמות ב ANISOFILTERING (בילשון העם איכות תמונה) בכרטיסים החדשים . ולמי שזוכר בסקירות הראשונות של הכרטיס החדש של NVIDIA ראו שאיכות התמונה של ATI 9800XT היתה יותר טובה. מתברר שהיא יותר טובה גם מאיכות התמונה של ה X800. ובקיצור - למהירות יש מחיר..
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להמיר את הקלטות וידאו שצולמו ע"י מצלמת וידאו אנלוגית סוני פורמט x8 להעביר למדיה דיגיטליתCD איך עושים זאת? אלו כלים? תוכנה? חומרה? תודה על עזרתכם צביקה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
בזמנו היה לי כרטיס טלוויזהי במחשב ואז שכחנו ממנו. עכשיו קיבלתי את המחשב החדש והיום התקנתי את הכרטיס שוב. עכשיו הדיסק שבא עם הכרטיס היו בו דברים רק עד לווינדאוס 2000 - ולי יש אקספי. בכל מקרה הלכתי לאתר החברה וניחשתי את הדגם שלי והורדתי דברים והקנתי תוכנה ואז זה חיפש דרייברים ומצא כל מיני והתקנתי כל מיני סוגים עד שעבד. בכל מקרה, עכשו זה עובד ורואים (מצאתי את הערוץ שעובד והכל - זה מחובר אצלי לyes...) עכשיו רציתי לדעת האם אני יכול לשפר את איכות התמונה? כי כרגע רואים טוב אבל זה לא חד כמו טלווזיה. יכול להיות שעם דרייבר אחר או תוכנה אחרת זה היה עובד טוב יותר? ו שזה או שזה עובד או שזה לא עובד? ואם יש איזה דרך לגלות מה הדגם שלי זה יהיה טוב למרות שאני די בטוח שזה flyvideo 98 של lif…
-
- 13 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 9800 פרו,רציתי לדעת איך ה9800 פרו של elsa האם מישהו יודע משהו על הכרטיס הספציפי הזה ? שווה קנייה או שעדיף חברות אחרות?
-
מה נשמע פורום גראפיקה שמעתי ש hwzone אתר החומרה הכי טוב עם הפורום הכי עשיר אז באתי לבדוק מה קורה פה בדרך כלל אני גולש בגיימר אבל קצת נמאס כבר עברתי על ההודעות פה וראיתי מס הודעות השואלות בנוגע לradeon 9800 pro\128 bit\256 bit אז רציתי להבהיר את הנושא איך תוכלו לזהות את מבנה הכרטיס זכרתי ש בגיימר ילד פרסם דיון עם ההשוואה בין טוב בוא נתחיל 1) צורת הזכרונות בגרסת ה256 ביט היא ריבועים מושלמים כשב128 הם מלבנים 2)הזכרונות בכרטיס ה256 ביט הולכים כמו האות L 3)המאוור של ה256 ביט אמור להיות כסוף כש128 ביט שחור תמונות ------------------------------------------------------------------------------ http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=407593 טוב מקווה שלא אמרתי שטויות ו…
-
שלום. אני מעוניין להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב באיכות טובה. מכיון שאין לי מושג בכלל איך עושים את זה - חוץ מהעובדה שאני צריך כרטיס עים (כניסת) Video IN. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שיכול ללכוד ווידאו באיכות טובה, ולהסביר לי את ההבדלים בין כרטיס טלוויזיה לבין כרטיס עריכה? אגב, כרטיס מסך עים VIVO לא בא בחשבון כי קניתי כרטיס חדש לא מזמן. (אין בעיה של מחשב - המחשב דיי חזק לתמוך בכל כרטיס). תקציב ממוצע של כ-700 ש"ח(+-)
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכוווווווולם !! תגידו... יש אשכרה הבדל באיכות קליטה בין כרטיסי טלוויזייה ? לאיזה יש תאיכות הכי טובה ? וד.א ... סתם שאלה... כמה עולה עוד ממיר בערוצי זהב/הוט ? נדמה לי שזה תשלום חודשי..... צודההה
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הראשון זה RADEON 9600Pro 256MB TV, DVI מ- ksp ב690 שקל של חברת peak ...דרך אגב איך החברה הזו? הכרטיס השני זה יד שניה ממישהו שמוכר 9500 פרו של הרקולס ב 700 שקל מה לפי דעתכם כדאי יותר לקחת ? תודה אני ממש אשמח לקבל עזרה..
-
יש למישהו תאריך מתי יהיה אפשר לקנות אותו בעולם??
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי שלוח האם שלי תומך רק ב AGP X4, והכרטיס מסך שלי לאומתו תומך ב AGP X8. אם אני משדרג ללוח תומך X8 בכמה ישתפרו ביצועי כרטיס המסך? (בתטח לא פי שניים, נכון?)
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GFORCE 2 32 MB של חברת ELSA . האם כדאי להחליף ל- FX5200 128DDR של חברת גיגהבייט או שזה סתם בזבוז כסף ועדיף לקנות כרטיס מתקדם יותר? אני משתמש ב- XP .מחשב 1.5 ,GB 256 MBזכרון. עבור משחקים בעיקר. תודה
-
כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב אני מאבד את התמונה במסך ובטלויזיה רואים בשחור לבן. מה עושים ???? אני משתמש ב ווינדוס XP .
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-