עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by IronMaiden,

קיבלתי X800 PRO מבית GECUBE שנקנה בטאיוון , אני מצליח להפעיל את הכרטיס רק על AGP X4 ולא על AGP X8 , אני יודע שהלוח אם שלי תומך ב AGP X8 , ב BIOS אני מגדיר אותו לעבוד אפילו רק על X8 ולמרות זאת שאני נכנס ב ADVANCED GRAPHIC SETTINGS ללשונית של ה SMARTGART (שבודקת את המהירות של ה AGP ) היא מזהה עבודה "יציבה" רק עם AGP X4 ומטה , ובכלל לא נותנת לי לבחור באופציה של X8 , ובנוסף לא נותנת לי לבחור באופציה בשם FASTWRITE , חשבתי שאולי זה יכול לנבוע מבעיה בתאימות בין הכרטיס ללוח אם ואולי עדכון BIOS יכול לעזור . יכול להיות שאפשר להגדיר מהירות AGP במקום אחר ? יכול להיות שאין מספיק מתח לAGP ?, כרגע זה על אוטומטי . יכול להיות שלא הגדרתי משהו אחר נכון ? System specs : P4 2.4 2x512MB 33…

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  2. שלום לכולם אני ליפני קניית כרטיס מסך אני לא גיימר אבל מחפש כרטיס שיריץ את רוב המישחקים החדשים האים כרטיס המסך Gigabyte ATI Radeon HD 3650 512Mb DDR2 יריץ מישחקים כגון:cod4 ו-crysis -ו fuel of war לא בהגדרות הכי גבוהות אבל יותר טוב מכרטיס המסך שיש לי geforce 7300gt 256 mb

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by niva401,

מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 8600GT- האם ספק של 400W מספיק ?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  4. Started by shimonsky,

לשימוש של צפייה ב-HD + משחקים כמו GTA IV , האם GT210 יספיק?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by ילד-hw,

שלום לכולם יש לי מסך 17 757 dfx של סמסונג עכשיו דיי ממזמן התחילו לי ריצודים מדיי פעם בצדדים של המסך ממך מעצבנים וקניתי אותו לפני שנה ואולי פחות מ- אופיס דיפו ויש לי את האחריות שלו נראה לכם שיתנו לי חדש במקומו תודה מראש ! :)

6. האתר הרשמי של GIGABYTE חושף תיעוד לגרסאות של דגם הביניים המתקרב עם נפחי זכרון גראפי של 10GB, 12GB או 16GBלכתבה

7. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=143

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by SciFi7,

שלום, לאחרונה התחלתי במבצע שיחזור הקלטות הישנות אז הצלחתי להפעיל את הוידיאו ואני רוצה לחבר אותו למחשב ולהפוך לדי.וי.די בחנות זה עולה 60 שקל קלטת ואני רוצה 15 קלטות כלומר יותר מדי כסף להוציא... איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את הוידיאו למחשב? ועם צריך משהו מיוחד?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  9. שלום לכולם שמעו ש לי כרטיס טלויזיה במחשב אממ אני מחר או עוד כמה ימים הולך לחבר אותו לטלויזיה..(שאני אומר כרטיס טלויזיה אני מתקוון שיש לי יציאה בכרטיס מסך שאנ יכול לחבר תטלויזיה..) עכשיו הצלחתי לחבר את המחשב שמה שאנירואה במחשב אני ראה בטלויזיה.. כאילו במקום המסך שלי.. עכשיו יש לי שאלה ם אני יכול לעשות דבר הפוך האם אני יוכל לחבר ולהביא איזה תוכנה שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.. חשולצין שאני עושה את זה בשביל להקליט תוכניות אז אם זה אפשרי תענו לי בהקדם. תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by Snowtk,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי 700 שקלים.(הכרטיס לגיימינג) יש לי מעבד DUAL CORE ספק כח 550W לא משנה לי אם זה NVIDIA או ATI

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

שלום, הכרטיס זמין ב-KSP ב-220 ש"ח. אני צריך אותו רק להקלטות מתוזמנות ורציתי לדעת איך הכרטיס באופן כללי - איכויות, נפחים וכו' (בייחוד כמה תעלה הקלטה של 45 דקות ב-MPEG2 - יותר מ-300 מגה? ) אני אצטרך תשובה בשעה הקרובה[בבקשה] תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב בשביל חישובי פיזיקה ? ואם יש לי HD5870 ואני רוצה לקנות בנוסף לו כרטיס של Nvidia לחישובי הפיזיקה אז זה כדאי ? כי שמעתי שיש דרייברים פרוצים שמאפשרים את זה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. הדלפה של ערוץ טוויטר פופולרי על ביצועי ספינת הדגל הקרבה של NVIDIA גורמת לרבים להרים גבה - בשל ציון מלהיב במבחן הביצועים Time Spy Extremeלכתבה

14. Started by danyboy,

אם אפשר אז באזור חיפה תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  15. היי... עד לפני היום הFPS שלי היה 60-80 בגרפיקה בינונית (5700le) והיום אחרי העידכון האחרון של המשחק הFPS פשוט צנח ל5-20 על גרפיקה הכי נמוכה!!!! פשוט אי-אפשר לשחק ככה.... עכשיו אני לא יודע אם זה בעיה במחשב שלי או בעידכון האחרון, ביררתי עם חברים שלי וגם אצלם אותה בעיה...אבל לחלק הFPS עלה (והגיע ל250!!!) יכול להיות שיש בעיות תאימות עם הדרייבר שלי? (71.89...) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש install

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. אהלן, כרגע יש לי Geforce9800GT אני לא מרוצה ממנו גם עובר למאקינטוש, אבל יש לי צורך בכרטיס מסך למשחקים. המפרט הינו: CPU: E8400 MOTHERBOARD: GIGABYTA 45DSL RAM: DDR 2 4GB 1000MHZ איזה כרטיס מסך יתאים לי? אפשר גם קצת יותר במחיר.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by xXDevil4Xx,

שמעו אני רוצה לקנות מחשב עכשיו החלטתי הכל חוץ מהכרטיס מסך כאילו החלתטתי איזה חברה והכל אבל אני מתלבט בינו לבין הגרסא המשופרת שלו: leadtek px7800gt my vivo leadtek px7800gt my vivo extreme ההבדל בינים הוא 255 שקל ולפי מה שהבנתי אין כמע ט הבדל מה לקנות....

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by yuval1101,

חברים יקרים שלום! ברצוני לרכוש מסך 19 LCD ואני מנסה לדעת הבדלים בין SYNC MASTER 913 לבין 930 או אם כדאי לרכוש את 930FB המהיר יותר. לעזרתכם אודה. יובל.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by (G),

מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה PCI בשביל לחבר לכבלים, להקליט וכו... תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. Started by rani,

וכמה אמפר צורך הכרטיס הזה ב12V? חושב לשדרג

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by hj4ever,

הזמנתי מחברה מחשב מותג DELL optiplex gx745, ורציתי לשדרג את כרטיס המסך המובנה לכרטיס 1950gt super. לאחר שקיבלו את החלקים והחלו להרכיב לי את המערכת, קיבלתי טלפון שכרטיס המסך לא נכנס לי במארז, רק בלי התופסנים שלו, דבר אשר עלול לגרום לקצר. המארז הוא מסוג mini tower (מסתבר), והנה שני לינקים לתמונות שלו שמצאתי בגוגל.. http://www.uhasselt.be/cid/aankoop-pc/gx_mt_front_314x314.jpg (תמונה יותר טובה) http://www.colindiponio.com/images_wp/gx1024x768.JPG השורה התחתונה היא: איזה כרטיס, עד 1000 שקל ככה, אתם ממליצים לי לקנות שבטוח ייכנס לי למארז? או שאין סיכוי ובכלל כדאי את המארז להחליף..? תודה מראש עריכה: מצאתי שגודל המארז באינצ'ים הוא: H: 16.20" W: 7.40" D: 17.00"

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by NIRHA,

יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):

23. אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by Raped,

שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by KiDi,

יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים