עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kcupid,

הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. ה9600GT מגיע עם DDR3. הלוח אם שציינתי מגיע עם DDR2. לא יודע לגבי המעבד. האם העובדה שהלוח הוא DDR2 זה אומר שהDDR3 של הכרטיס מסך לא יהיה אפקטיבי ולא יהיה מנוצל ? האם זה אומר שיותר משתלם לי לקחת כרטיס מסך עם DDR2 ? כמו ה-9500 ? קישורים לחלקים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 3. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. שלום, יש לי כרטיס מסך כמו שתוכלו לראות במפרט אם יציאת S-Video ואני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה, עכשיו אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אני רוצה שבמסך המחשב אני יראה משהו אחד ובטלויזיה אני יראה משהו אחר. השאלה שלי היא איך לעשות את זה? יש לי את הכבלים והכל, אך איך אני עושה שבמסך של הטלויזיה אני יראה משהו אחר?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  4. Started by AMD 64,

אמינה,טובה,יעילה? ומה התמורה שהיא נותנת ביחס למחיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. השימוש העיקרי שלו יהיה משחקים, לא בטירוף דווקא ויזואליציות בווינאמפ וכו'... חשוב TV OUT באיכות גבוהה לא מעוניין באוברקלוקינג תודה מראש, נירטי

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by Goadzilla,

מישהו מכיר את המסך הזהז? או שיש לו מסך כזה? כי יש לי איתו בעיה שהוא לא מראה לי את הצבעים טוב וכשאני נכנס להגדרות אז הוא כותב לי שהוא צריך להתחמם וזה לוקח לו איזה שעתיים ורק אחרי שהוא מתחמם אז אני מקבל תמונה נורמלית

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by mazam,

VGA Card: Nvidia GeForce 8600M GT 1024MB (up to 256Mb) הוא טוב למשחקים כבדים? יש לו DX 10? מה זה אומר UP TO 256MB? יענו יש לו 1024 מגה עכשיו? תודה רבה מאור זמיר

8. Started by motir,

היי, אני מסתכל באתר של זיגזג ורואה שני כרטיסים: 9200: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1657 9550: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=2398 לפי מה שקראתי בסטיקי כאן בפורום ה-9550 אמור להיות יותר טוב. ההבדל במחירים ביניהם הוא פחות מ-40 ש"ח! רציתי לשאול עד כמה ההבדל בביצועים משמעותי, והאם אני לא טועה ומסתכל כאן על כרטיס לא טוב או משהו כזה... (בגלל ההבדל הזניח במחיר). תודה מוטי

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  9. Started by raz002,

שלום אני מעוניין לקנות מסך LCD טוב שיוכל לשרת אותי להרבה זמן במחיר נמוך יחסית (1500 זה המקסימום). מצאתי מסך ממש זול של HP הבעיה היא שאני לא שמעתי אף פעם על מסכים של HP: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371020 אשמח לקבל עוד הצעות!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  10. שלום, הX800 שלי התחיל בשלוש ימים האחרונים אחרי שעה של משחק בערך לעשות ריבועים ציבעוניים על כל המסך(ארטיפקטים?) הכרטיס עדיין באחריות ואני בתור טכנאי יכול לשדרג אותו אצל הספק לכרטיס יותר מתקדם בתוספת הפרשים השאלה שלי היא כזאת, לשדרג את הכרטיס עכשיו או לחכות שיצאו הכרטיסים החדשים של ATI ואז בטח תהיה הוזלה במחירים(אמרו סוף ינואר לא?) קראתי את הסטיקי פה ועוד איזה 5 השוואות בTOMS HARDWARE והבנתי שהכי שווה לי לקחת את הX1950 PRO אני לא רוצה להוסיף עוד אלפייה על הכרטיס שלי לXT או לXTX ול1950 זה רק עוד 500 ש"ח בערך שזה בסדר אבל לא יהיה אכפת לי לשים עוד 100 200 ש"ח בשביל כרטיס יותר טוב(לא התלהבתי מהביקורות של x1950 ultimate אם זה מה שתמליצו לי) אם יש לכם כרטיס אחר להמליץ עליו גם אם …

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  11. Started by yiftahorad,

שלום, רציתי לדעת האם אני צריך כרטיס מסך מיוחד כדי להשתמש במסך דק. ורציתי גם לדעת מזה DVI.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by tdestroyer,

שאלום אני חדש פה ורציתי לבקש קצת עזרה.... יש לי NVIDIA GFORCE 6200 128MB במצב שולחן עבודה הכרטיס עובד מצויין אבל לאחר שאני מפעיל משחק כלשהוא (AGE OF MYTHOLOGY) הוא נתקע ואז יוצא מהמשחק ונותן הודעה והופך את השולחן עבודה למפוקסל .... יש לי תמונה אבל לא הצלחתי להעלות אותה.... נסיתי להחליף מאוורר ושמתי את הדרייבר הכי חדש של סדרה 6 GEFORCE ... לא עבד.... בתודה מראש טל, [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. ועם הכרטיס מסך שלי יעבוד על משחקים שתומכים ב direx 10 אז אני יוכל לשים רזולוציות גבוהות??

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by mordidot,

עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים [br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 15:47:03 טעות יצא לי דאבל למחוק

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. אמצע השוק מקבל כרטיס מסך חדש - Radeon RX 7600 של AMD. עם תג מחיר שקיבל שינוי בהול רק יממה לפני הביקורת - האם הגיע הזמן לשדרג מהחומרה הקיימת? בדקנולכתבה

16. Started by or,

ראיתי שיש אחד של וויו סוניק בארץ... ורציתי לדעת אם אתם יודעים על עוד דגמים של חברות אחרות? (עדיף 19 אינץ או יותר...) תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by greataviv,

מה עדיף ? 8600GTS 256MB או 8600GT 512MB או Sapphire HD 3650 512MB DDR3 שלושתם במחיר של 550 ש"ח זקוק לעזרתכם הדחופה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. אני לא מוצא בשום מקום .

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by WN,

היי רציתי לשאול מה היכולת שאליה הרדאון 9600 xt יכול להגיע עם אוברקלוקינג, ואיך אפשר לשפר את הביצוע שלו בכל דרך חוץ מלפרק דברים בכרטיס?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W לוח אם NFORCE 3 250gb Gigabyte AMD ATHLON 64 BIT 939

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by asdfasd,

תקשיבו האם יש הבדל בביצועים בין ה4850x2 1024mb ל 4870 1024mb ?? והאם יש צורך ביותר מ-550w ל4850x2 ? (חושב לציין שה4850x2 הוא כרטיס אחד בעל שתי ליבות..)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  22. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני כבר לא מבין כלום... אני רוצה לקנות כ.מסך 8800GTS 640MB של Nvidia ואני רואה שיש Leadtech ויש SPARKLE ויש כל מיני חברות שונות וכולם זה Nvidia 8800gts!! מה ההבדל??? למה יש כ"כ הרבה חברות ומה המשמעות שלהן??

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  23. אני לא חושב שזאת בעיה עם הגרסה החדשה הספציפית של הדריבר אז לא הכנסתי את זה לדיון האחר (שכבר שקע ממילא). השבוע עברתי מכרטיס של NVIDIA לכרטיס של ATI, והתקנתי בשביל זה את הקטליסט החדש שיצאה+ ה CCC. ויש בעיה, בתקופה שהשתמשתי בדריברים של NVIDIA, השימוש בזיכרון אף פעם לא עלה מעל ה 170-185 במצב מנוחה. עכשיו אני במצב מנוחה משתמש ב250 MB (!!), ומשום מה יש לי 3 אפילקציות של ATI פועלות ביחד ברקע. ודבר נוסף שפחות מפריע לי אבל גם נראה לי מוזר, לוקח לי איזה 20 שניות לפתוח את החלון של ה CCCאחרי שאני לוחץ על לפתוח, גם לכם זה איטי כזה? והנה תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. הכרטיס עושה יותר רעש מכל המחשב ביחד האם הגיוני??

• 3 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים