עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yossi_gr,

שלום אני מחפש כרטיס מסך יש לי Geforce mx 440 והוא ממש לא משהו עד עכשיו הוא סחב את כל המשחקים. עכשיו יש לי לוח אדם Asus p4s8x ואני שאול איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי? דבר שלא הזכרתי אני חייל והתקציב לא הכי גבוהה אז כן אני יהיה ישראלי ויגיד את המשפט הכי נופץ "אני רוצה את הכי טוב שיש בהכי מעט כסף" מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו בתודה יוסי

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by emperor,

שלום! לפי כל הסקירות שקראתי, הבנתי שה6600 gt הוא כרטיס מצויין ביחס למחיר שלו, ומציג ביצועים טובים ברוב הבנצ'מארקים. השאלה שלי היא כזאת, מתי יוצא x700 xt (הבנתי שבגרסאות האחרות שלו הוא כבר יצא), האם הוא אמור להיות טוב יותר מה6600 gt ומתי הוא יגיע לארץ? תודה.

3. Started by sagim194,

כן...... זה התקציב.... ראה שיש לי 4870 רצה גם כרטיס מסך. אז ככה יש לו כרטיס מסך עגלה של אינטל והוא רוצה לשדרג לכרטיס מסך בתקציב של 350 שקל. על איזה 2 כרטיסים אתם ממליצים בתקציב של 350 שקל ו300 שקל. ואיזה מהם טוב למערך של cf במקרה שירצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולא יזרוק את הכסף סתם. אההה הכרטיס מסך למטרת משחקים (להריץ על מדיום ו-low יספיק לו)

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  4. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים

5. Started by levimadman,

סדרה 9800 אמנם לא הוכרזה רשמית ע"י nvidia אבל, האם יש שמועות לתאריך יציאV?

6. אוקי כמה שאלות, ברשותכם: 1. אני מתכוון ואני מדגיש מתכוון כי עדיין אין לי לקנות לוח אם 8KDA3J S-754 sata, gbl שאמרו יל שהוא מצוין מעבד AMD 64 לא חשוב עכשיו בכוונה שלי לקנות ראדון 9800 פרו והכל טוב ויפה עכשיו שמעתי פה שיש כמה כרטיסי מסך שעומדים לצאת כגון: 6600 GT עכשיו אינ שמעתי שברגע שהם יצאו הם יתמכו אך ורק בחיבור PCI משהו כזה בהתחלה רק ואז רק ייצאו עם חיבור AGP אוקיי. אז אני שואל אם הלוח אם שלי יתמוך בכזה כרטיס מסך 6600GT..או במילים אחרות האם הלוח אם שלי תומך בחיבור כזה(PCI) תאמת שזה שאלה שקשורה יותר לפורום אחר אבל בגלל שאני רוצה לשאול שאלות נוספות שקשורות יותר לכרטיס מסך אז יסלחו לי.. 2. כמו שכבר אמרתי אני מתכוון לקנות ראדון 9800 פרו עכשיו האם כדאי במידה שהלוח אם שלי ת…

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by dani2k,

היי יש לי שאלה קטנה, איזה כרטיס יותר טוב ?! x1950xtx או 9500gt ? אה ועוד דבר, איך ה x1950xtx יריץ את GTA IV על 1024x768 ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  8. Started by KMA12,

שלום... אני רוצה לשאול למי שיש את 9800PRO של ג'יגה.... מה הכח ליבה, מה הכח של הזכרון.....ואם הכרטיס טוב..ואם הוא מגיב טוב לאוברקלוק??

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. רכשתי מערכת מחשב בה מותקן לוח אם של Gigabyte GA-EG43-MS2H (מעבד E7400( במשולב עם כרטיס מסך מסוג: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW ידוע לי בדיעבד (אלא אם תתקנו אותי) שהכרטיס מסך חלש ולמעשה די מיותר מאחר ועל לוח האם מותקן כרטיס. השאלה שלי אם השילוב שלעיל עשוי להפריע? במידה וכן, אסיר בעצמי את הכרטיס. (המחשב כבר הוזמן) היתרון היחיד שאני מוצא בשילוב הוא בכך שאם הכרטיס מסך יישרף אז לא צריך להחליף לוח אם אודה על תגובותיכם

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. שלום. פירמטתי מחשב ואני מחפש דרייבר לכרטיס מסך לווינדוס 98. EVEREST זיהה אותו כ- TNT 2 של NVIDIA אבל לא הצלחתי להתקין אותו למרות שהורדתי מהאתר שלהם. פירקתי את הכרטיס ומצאתי שלא מצויין עליו דבר שקשור ב NVIDIA - בכלל לא כתוב עליו כלום מלבד "NUMBER NINE " ובכן גיליתי שיש דבר כזה... אבל איפה אני מוצא דרייבר עבורו ? הורדתי אחרי חיפוש ממושך בגוגל איזה דרייבר אבל לא הצלחתי להתקין בכלל... מיואש וממתין להצלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by Grim Reaper,

התקציב הוא 1300 שקל 19 אינץ' מה אתם מציעים ואם אפשר תסבירו לי על הפרמנטים של המסך ומה הם אומרים

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם אני יכול לנקות מסך LCD עם חומר שיש בבית בדרך כלל או שאני חיב לקנות עוד משהו יש לי תרסיס לנקות את המשקפים זה טוב? תודה מראש

13. Started by Black Knight,

ראיתי את הסטיקי - לנעול שלום ההורים שלי נוסעים מחר בבוקר לחו"ל (יום שישי) ואנחנו רוצים לקנות מסך LCD בתקציב 1700 ש"ח. המסך למטרות רגילות - משחקים סרטים וכו'.. אני זקוק להצעות דחופות (רצוי עם הסבר)... תודה!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by PCguy,

אני משתמש ממוצע במשחקים ממש לא כבד אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט איזה כרטיס עדיף RADEON 9600SE ? או RADEON 9550 128 BIT ה9550 זול יותר והבנתי שה9600 se ממש לא מומלץ אז מה דעתכם? נ.ב האם השנים נחשבים חזקים מהGEFORCE 5300 PCI-E ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by Dr Hardware,

החברה היא אלבטרון דגם TI4600V VIVO אבל אני מניח שאפשר ביוס של חברות אחרות העיקר שיהיה אותה מהירות 300\650 והעיקר שיהיה משהו! חח תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by Bakshi1,

היי, לאחרונה התקנתי את דריוור 8.10, הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שהוא גורם לבעיות מעצבנות (ניתן להסתדר איתן אבל עדיין לא ברור לי למה). אני רוצה לשים לטמטום הזה סוף ולדדעת אחת ולתמיד, יש הבדל בכלל בדרייורים ששוה להוריד ולהתקינם במחשב? איזה דרייור הכי מומלץ ובמיוחד לכרטיס שלי x1950pro של gigabyte . תודה.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש, אני לקראת קניית מחשב חדש. המחשב מגיע עם לוח אם של MSI שבו משולב כרטיס המסך הבסיסי X300 SE up to 128MB (actually 64. אני קונה יחד עם המחשב מסך LCD 17" (8-12MS, השאלה היא האם כרטיס המסך מספיק טוב כך שהתצוגה במסך לא תיפגע ? האם בכלל יש קשר ? שאלה נוספת, באייבורי Ivory מנסים לגרום לי לקנות את מסך של AOC. להתרחק כמו מאש ? שווה משהו ? הם מתפארים באחריות שהיצרן נותן ... תודה, עדיאל.

18. Started by HydroIT,

שלום. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם במחשב מסוים המעבד יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך. איך בודקים כזה דבר? תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  19. יש לי קונה לכרטיס מסך שלי CONNECT3D X1950XTX CROSSFIRE(כרטיס יחיד) פלוס קירור של ACCELERO S1 הבן אדם רוצה לתת לי עליו 1000 שקל האם זה שווה? תודה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=143

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  21. אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  22. Started by shai11,

חבר שלי קנה ליפני כמה ימים כרטיס מסך 8500GT רציתי לדעת כמה דברים על הכרטיס הוא יסחוב את המישחק CRYSIS? האים הוא שווה בביצועים ל 7600? והיאם הוא שווה בכלל משהו?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Omry,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  24. אם אני רוצה שהמשחקים יפעלו בFHD בFPS נורמלי איזה דרישת מינימום אני צריך מהמערכת שלי? עדיין לא קניתי תמחשב לכן אני מתייעץ פה אבל מתוכן משהו בסגנון מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD זה יוכל לרצות אותי או שאני אצתרך את ה4870? אני לא גיימר... אני פשוט רוצה להנות מחווית המשחק כמה שאפשר.. אני משחק לרוב בFPS כגון BF2 COD4 CSS וכדומה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים