כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אלו דרייברים עדיפים יותר לשם התקנת כרטיס 9800PRO 128MB 256BIT ? 1. הדרייברים שיגיעו יחד עם הכרטיס ? 2. הדרייבר החדש באתר של CATALYST 4.6 ATI ? 3.הדרייבר של חב' אומגה שהבנתי שגם לה יצא גירסה של 4.6 ? איך ניתן להגיע לאתר שלה ? האם יש הבדל משמעותי בין סוגי הדרייברים ? חשובים לי הביצועים אך לא פחות גם היציבות . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.epinions.com/ אתר מאוד מומלץ! יש שם הרבה קטגוריות, ויש אנשים שמביאים את דעתם במוצר, אני אישית קראתי שם סיקורים של אנשים על הכרטיס ATI RADEON 9800 PRO שאולי חבר שלי קונה לי בארה"ב, וזה שיפר את מחשבתי על הכרטיס. נ.ב: יש שם גם לנושאים אחרים חוץ ממחשבים דרך אגב יש אפשרות של השוואה, שאתם לוקחים שתי מוצרים והאתר מארגן לכם דבר כזה שמשווה בין כל הדברים שלמוצר יש להציע
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכם. אני קודם כל מעוניין בכרטיס טלויזיה טוב ומוכן להשקיע 400-500 ש"ח. אני צריך כרטיס טלויזיה טוב עם כל האפשרויות העיקריות כמו הקלטה, אפשרויות תצוגה וכו'.. אבל אני בעיקר מחפש כרטיס טלויזיה שיודע להקליט וידאו זורם מהמסך. למשל אני נכנס לאתר ובו מוצג סרטון שמוקרן ישירות מהדפדפן אז אני לוחץ על הסרט ומגדיר אותו כמסך מלא ואז מקליט אותו. אם זה לא תפקידו של הכרטיס טלויזיה אולי כרטיס וידאו או משהו כזה, תעזרו לי בזה ותגידו איזו חומרה עושה את זה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בקיצור.. בתוך הכרטיס כמובן יש לי TV-OUT.. עכשיו אני מחבר את זה הכל עובד ויפה אין בעיות ואני רוצה להקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה.. זאת אומרת שאני מקליט דרך המחשב עצמו זה מוריד לי מאוד את האיכות כי זה בהקלטה.. אפשר לעשות את זה כי ראיתי ילדים אחרים בחו"ל שעשו את זה וזה ממש עובד טוב דיברתי עם חבר והכל והוא אמר לי שהוא חושב שאני צריך TV In... אני לא כל כך מבין בזה ואין לי כל כך מושג למה הוא התכוון אז השאלה הראשונה שלי בסוף... איך אני מקליט משחקים שלי שאני משחק דרך הטלווזיה וזה שומר במחשב.. ולא דרך המחשב " " " " והשאלה השניה... TV IN שלא שמעתי בכלל על זה ולא ראיתי את זה על כרטיסי מסך.. מזה? עם אני צריך את זה? ועם יש לזה מתאם לTv out? --עריכה-- קשה טיפה לנסח את זה... א…
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלם לכולם. אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש... שאלתי היא, כמה זמן לפי דעתכם ישאר כרטיס Radeon 9800 Pro ככרטיס ש"עדבני" למשחקים. ז"א, אני יודע שאם הייתי שואל לפני 3 חודשים כולם היו ממליצים לי על הכרטיס הזה ורק הזה, השאלה היא אם אני אקנה אותו, מתי הצפי שבו אני אצטרך לשדרג שוב ? נ.ב. למרות שכיום תקציב זה לא כ"כ הבעיה, נשמע לי מגוכך לקנות כרטיס מסך כמו ה X800 Pro ב ~2500 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי מאיפה אני מוריד עידכון לכרטיס שלי ועם זה יגרום נזק לכרטיס
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לפני כחודש קבלתי את ה 9800 pro של חברת ספייר והכל נראה תקין משחקים רצו בצורה יפה מאוד. לאחרונה לעיתים רחוקות כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה המון נקודות קטנות על המסך והאייקונים נראים מרוחים. עוד פעם התופעה באמת קורת פעם ב... ולחר ריסט נוסף הכל מסתדר. רציתי לדעת ממה יכולה התופעה לקרות ? המאוורר שעל הסינק של הכרטיס עובד תקין , הכרטיס לא חם מידי ,האם יכולה התופעה לקרות גם מדרייברים לא תקינים ? התקנתי בהתחלה את ה catalyst 4.7 של ati ולאחר מכן מבלי להסיר את הדרייבר הישן התקנתי את ה 4.7 של אומגה . האם התופעה יכולה גם להגרם בגלל ספק כח ( יש לי ג'ינרי 300watt , מחשב p 3 866 עם 512 mb ) ? או פשוט משהו לא תקין בכרטיס ? נ.ב. לא בוצע O.C לא לכרטיס ולא למחשב
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי לא לפני הרבה זמן את הכרטיס ולא הבנתי כמה דברים חשובים! 1) שאני משחק ב-cs וזורקים רימון עשן ה-FPS יורד !!! זה לא יכול ליהיות ואני לא יוד למה זה קורא אצלי כי יש מחשב ממש טוב זה לא הגיוני... 2) אני רוצה להוריד לו דריברים ואני לא יודע איזה ומה לעשות איתם 3) אם יש עוד דברים או הצעות לשיפור אז תכתבו תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
תמיד עבדתי על 1024*768 והכל הייה סבבה פתאום אני נכנס ל TV והכל נראה גדול כזה, בדקתי ואני מגלה השהרזלוציה של הTV נהפכלה ל 720*480. אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום. ניתקתי את הכבל מה TV אבל זה עדין לא משנה את הרזלוציה של ה TV למה שהיה קודם. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כ 3 שבועות הליבות החדשות יוצאות לשוק, האם מתוכננות ירידות מחירים בעקבות כך?
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה ויש לא שתי שאלות 1 זה האם אני צריך את הדריורים של asus? ושנית איזה תוכנה טוב כדי לי להשתמש ואם למישהוא יש אותו כרטיס ולוכד וידאיו שגדי לי את הצעדים ללכידת וידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אני קונה מחשב (E8400) למשחקים בינוניים לא מתוכנן OC או CF ונתקלתי הרבה פעמים בכל מני חברות שמציעות את "אותו המוצר" לפעמים בהפרשי סכומים זעומים איך אני ידע מה הכי טוב מבינהם (יחס השקעה תמורה) ואני אתן כמה דוגמאות. כרטיס מסך אני קונה HD 4850 - איזו חברה הכי מומלצת? Gainward, PALIT, ASUS, GIGABYTE וכו'
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
ככה מישו פעם הסביר שאם יש 1GB על הכרטיס מסך ויש לו 256BIT אז 1GB לא מנוצל.?!
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את המחשב עם כרטיס חדש מה יותר כדאי http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1309 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי תראו עוד מעט אבא שלי הולך לקבל מהעבודה שלו מעבד פנרין יעני סידרה E8XXXXX.עכשיו רציתי לשאול,במחשב החדש שיהיה בנויי טוב יהיה הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי עכשיו 76GS.והשאלה שלי היא:האם הכרטיס מסך הזה עם מעבד טוב ומערכת מחשב טובה בכללי יסחוב משחקים גם כבדים על הגדרות של מדיום?נגיד משחקים כגון קרייסיס או כל מיני משחקים כבדים שהולכים לצאת עכשיו תודה
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 1000 ש"ח. מאד חשוב לי יציאת hdmi buit-in (לא רק תמיכה ב-hdmi ע"י מתאם). אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה אך נתקלתי בכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB DDR3 PCIe http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=366 869 ש"ח. גם יש יציאת hdmi וגם הכרטיס נראה לי דיי חזק. יש למישהו נסיון איתו, המלצות אחרות? כל דעה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי, לפי מה אני יודע, כרטיס מסך שמעביר את התצוגה שלו על כבל VGA מעביר את המידע הדיגיטלי במחשב למידע אנלוגי שמועבר ב VGA. וכרטיס מסך דיגיטלי משאיר את המידע בצורה דיגיטלית. כיצד אני יכול להשאיר את המידע בצורה דיגיטלית ולהעביר עליו עיבוד אות עוד לפני שהוא מועבר לאנלוגי? אשמח לתשובות..
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איפה אני רואה את הרשימה של הבעיות שתוקנו אצל הביוס החדש של ספייר ? האם הבעיות האלו ספציפיות רק לחברה הזאת, או שזה בעיות שיש גם בכרטיסים של חברות אחרות וצפויים לצאת ליקונים גם להם ?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים יחסית חדשים למשל פיפא 2009 crysis ועוד זה בערך מפרט המחשב שלי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4 540, 3266 MHz (16 x 204 לוח אם:abit הינה תמונה של מפרט הלוח לא יודע אם זה יעזור :http://img376.imageshack.us/my.php?image=41249201fy5.jpg ספק 400 w מסך :17 אינץ lcd של viewsonic דגם va712 תודה מראש למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת, יש לי את הכרטיס 9800GT. והתקנתי לו את הדרייבר שבא עם המחשב, לפי מה שהבנתי הדרייבר הזה הוא ישן. רציתי לשאול אם דרייבר מעודכן יותר (הגירסה החדשה ביותר) ישפיע על הביצועים של הכרטיס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
עכשיו זאת שאלה קצת דפוקה בגלל מלא בעיות שיש לי בכרטיס חשבתי שתוכלו לעזור. יש לי את הכרטיס 2600pro 512 mb pcie gigabyte ואני לא רואה שום מקום שיכול להתחבר אליו כבל מהספק כח האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-