עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , יש לדעתכם דרך להפוך את ה 128BIT ל 256BIT בדומה למה שנעשה עם הדרייוורים של אומגה כאשר אפשרו להרחיב את הצינורות מ 4 ל 8 ? אולי ישנה דרך אחרת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by Serial Killer,

מה יותר טוב http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0 או זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-006-077&depa=0 הערות: * תתחשבו שהביקרות על ה-12MS אמרו שהוא טוב וחלקן אמרו שהוא לא שווה ואם יש באתר www.newegg.com מסך יותר טוב אז תנו הצעות בבקשה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by mani007,

כרטיס מסך ב700 ש"ח לא אכפת לי ati nvidia

• 11 תגובות
    • 961 צפיות
  4. נגיד כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 אם יש לו 32 מגה או 64... זה הבדל רציני?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  5. Started by kobibo,

אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  6. יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  7. Started by squeezo,

רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 . איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  9. אם כן מה יותר כדאי?? תודה

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר לאורך המסך מתקבלים פסים דקים וצבעוניים בקבוצות של 3- ||| ||| ||| הפסים מופיעים גם לפני עליית הווינדוס, במסך ספירת ה RAM לדוגמא. בדקתי עם כרטיס אחר והבעיה נעלמה. הכרטיס הוא Msi geforce 4 Ti4200 שלא עבר שום אוברקלוק. למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 9k צפיות
  11. אוקיי , משך את עיני מסך LG F700B ב984שקל ב24תשלומים = 41 שקל כל תשלום... , עכשיו ,אני רוצה לדעת , האם בטווח המחירים הזה(עם תשלומים כמובן) , יש מסך יותר טוב?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  12. שלום לכולם!!! יש לי כרטיס מסך gf-2 והורדתי את התוכנה TVTOOL (תוכנה מעולה) כדי לראות סרטים גם בטלויזיה אך יש לי בעיה התוכנה נסגרת אחרי 15 דקות מרגע שאני מפעיל אותה יש למישהו תוכנה שלא נסגרת?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  13. קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by Load,

כמו זה... http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm הם יותר יקרים ב1000 שקל רק בגלל הזיכרון , האם הם שווים את הכסף? מישהו יכול לתת לי לינק למבחן השוואה או ביקורת?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  15. רוצים באמת ללמוד יותר על המערכת הנוכחית שלכם ? להעמיק על הדברים הטובים והפחות טובים של כרטיס המסך שלכם ? אין כמו סיור והשוואות רלוונטיות אצל הבצל המשוגע, ממש כאן... כמובן שכדאי להצטייד בתוצאה כלשהי לפני כן, ועדיף תוצאה אשר קיבלתם לאחרונה, ועם מעט חקירה ( ולא, לא רק סתם נקודות) תוכלו לגלות דברים מענינים. אני למשל גליתי שטיטאניום 4600 הכי חזק לא מבצע דברים טוב כמו ראדון 8500 על אותה מערכת כמו שלי. גיליתי גם שביצועי ה-Point Sprite הם פשוט ללאר תחרות אצל הראדון כאשר הוא עוקף בקלות גם טיטאניום 4600 במיקרים רבים עם מערכות חזקות לפעמים משלי ( סלרון 1600, או דיורון 1450 עם DDR). מה עוד ? ביצועי Vertex Shader ללא תחרות פשוט שוב כנגד משפחת הטיטאניום לבית ג'י פורס 4... שמתם לב שאני …

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by p_q,

במסך הזה: http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2515&category_uid=645 יש חיבור USB למה הוא צריך חיבור למסך מחשב? למה אפשר לחבר? תודה לכל מתייחס

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by Ibrow-Now,

תודה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. תראו הסתובתי בחנות של נעה מחשבים ומצאתי שם "מכירת סוף עונה " של כרטיסי מסך יש שם כמה דברים שווים כמו ההרקולס 9700 פרו וג'פורס 5800 וגם כמה פשוטים יותר במחיר דיי טובים והם אומרים שהכל חדש דנדש באריזה ובאספקה מידית http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=352 מה אתם חושבים על זה? תגובות...

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by Holy,

אחרי שלא כל כך מצאתי מסך מחשב עם S-Video החלטתי לחפש מתאמים מסתבר שמ-Scart אפשר להוציא VGA וכך ניתן לחבר ממיר דיגטלי למסך מחשב ולראות על גביו טלויזיה ללא שימוש במחשב. מצאתי כל מיני סכמות איך אפשר לבנות כזה דבר בעיקרון זה צריך להראות ככה מישהו בנה כזה דבר? מישהו יודע איפה ניתן לקנות כזה בארץ? כל עזרה תתקבל בברכה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. התקלקל לי הכרטיס מסך!! קניתי מחשבר שלי אחד חדש!! ועכשיו התחילו הבעיות!! AGP 2 4 DDR SDRAM כל אלה משגעים אותי!!! אז אילו הדברים שמצאתי להם תשובה: AGP - לא משנה מה אני לוקח.. אם הלוח אם מתאים ל 4 ואי קונה 8 אז זה יעבוד כ 4. עכשיו הבעיה שלי היא אם איזה זיכרון אני צריך לקנות DDR או SDRAM הלכתי לחנות איפה שקניתי והם אמרו לי שאם הלוח אם שלי תומך ב RDRAM אז צריך RDRAM. הלכתי וחיפשתי שעות ולא מצאתי כרטיס מסך כזה בכלל עם זיכרון RDRAM!!!!!!!!! אז מה לעזזל אני צריך לשים?! זה הלוח אם שלי D850GB http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/ זה דיי דחוף כי אני יכול להשיג את הכרטיס בזול ואם זה ככה ימשיך אז תיהיה בעיה!! ואני יצתרך להוסיך עוד איזה 75 שקל בשביל הכרטיס הזה!!…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by asdasdasd,

שלום כולם אולי מישהו יוכל לעזור יש לי כרטיס מסך 9100 OB על XP ואני לא יכול לראות גם את מסך וגם טלויזיה בו זמנית כאשר אני מעביר ל TV OUT התקנתי ת'דרייברים החדשים ביותר וברגע שאני מעביר ל TV OUT המסך מחשב נכבה מישהו יודע מה הבעיה ???

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by tamir2,

שלום לכולם! רציתי לדעת עם בכלל יש הבדל בביצועים בין שני הכרטיסים ועם כדי לשים עוד 200 שקל יותר ולקבל את הרדון 9800 256 ביט במקום ה128 ביט?? תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  24. Started by roei_23,

ויותר טוב מGEFORCE 4 MX 440

• 4 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים