עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imperious,

קניתי מחשב חדש לפני כמה זמן ויש משחקים שעולים מפוקסלים במקצת וראיתי את המשחקים במחשבים שונים ורק אצלי עולה ככה מפוקסל המערכת שלי היא : E8400 EP43-DS3 4GB 500GB ATI RADEON HD4890 אני משתמש במסך 22" SAMSUNG T220P על רזולוציה 1920 על 1200 ולא אמורה להיות תצוגה לא יפה . המשחקים שעולים ככה הם GRID וNFS UNDERCOVER וגם בNFS יש לי נפילות של FPS מה שבכלל לא אמור להיות וגם לא בניד פור ספיד הורדתי את הדרייברים הכי חדשים ועדיין התצוגה לא מי יודע מה אז אני רוצה עזרה בלהגדיר את הכרטיס מסך עד היום היה לי NVIDIA ואני לא כל כך מתמצא בRADEON תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל s video לטלויזיה ואני רואה שחור לבן... יש לי Radeon 9800pro של MSI עם הליבה של ה R360... וקטליסט 4.12. כשאני חיברתי והשתמשתי בקטיסט אז אני רואה בטלויזיה שחור לבן - עכשיו זה מכוון על PAL - B ניסיתי את כל התקנים של הפאל ושל ה NTSC שיש שם ועדיין אני רואה שחור לבן. מישהו יודע מה צריך לעשות או שיש איזו תכנה כמו tv tool או משהו?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. שלום, קניתי טלוויזיית LCD של Samsung שתומכת HD ובנוסף קניתי כבל בין DVI ל- HDMI איך שהבנתי זה כבל מאוד טוב לשידור של מחשב על המסך של הטלוויזיה, והשאלה שלי היא כזאת האם אפשר להגדיר על המסך של המחשב רזולוציה אחת ועל הטלוויזיה רזולוציה שונה, כלומר שישדרו באותו הרגע אותו דבר אך ברזולוציה שונה כי במסך של המחשב שלי שזה LCD 17 אינץ' זה תומך רק עד 1280*1024. תודה

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  4. Started by Elad_m,

שלום יש לי כרטיס 7600 gs והבנתי שהגדרות נכונות של הכרטיס יכולות לתת שיפור בביצועים צירפתי תמונות של ההגדרות שלי כרגע, ואשמח לעזרה מה לשנות בכדי לנצל את הכרטיס הכי טוב שאפשר. תודה מראש! נ.ב הכרטיס מואץ ליבה 400@584 זיכרונות 533@754 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  5. יש לי כרטיס מסך NVIDIA Geforce 7600 GS אני צריך עידכונים..מישהו יכול לעזור לי בזה? תודה..

• 6 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by idanohh,

אני צריך עזרה להחליט איזה כרטיס לקנות, מה יותר משתלם לי ואיזה כרטיס יותר טוב מבין השניים, אני קונה אותו ממש עוד מעט אז אני צריך את העזרה דחוף : כרטיס מסך Geforce FX5200, 128M DDR, TVOUT, AGPX8 : הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s או כרטיס מסך ,ATI Radeon 9600SE, 128M , DDR, TVOUT, AGPX8, DVI,DualHead : Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 3.20 GB/s שימו לב מה הופך את הכרטיס לזול יותר ה Core Speed…

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  7. שלום , יש לי אופציה לבחור בין 2 כרטיסים, הם לא חדשים טכנולוגית אבל זה מה שיש כרגע... אני על רזולוציה 1920X1080 כרגע. Sparkle GeForce GTS 250 1GBאו PowerColor Radeon HD 4850 512 MB הנה השוואה אחת שהצלחתי למצוא אבל עדיין אני לא יודע להחליט על פיה.. Tom's Hardware - Benchmark F.E.A.R. 2 תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  8. המסך שנראה לי הכי כדאי בסכום הזה זה Samsung DF793 אם אני לא טועה בשם בכל מקרה, יש מסך אחר יותר מומלץ? חייב להיות בסכום הזה ומטה, ולא משנה עם CRT או LCD בכלל.. ושיהיה חייב להריץ את הרזולוציה 1024*1280 ב85Hz תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  9. Started by TimoTy,

המפרט שלי הוא : amd 3200+ nf7-s croseir twinx והכרטיס הנוכחי שיש לי הוא MSI GF FX5900 האם כדי לי להחליף ל-6800 GT ואם כן בכמה זה יעזור לי והאם המחשב שלי ינצל את הכרטיס כמו שצריך??? תעזרו לי פה..! תודה מראש

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  10. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כמה לדעתכם שווה הכרטיס מסך הזה: ATI RADEON X850XT X850XT IceQ II Turbo 256MB PCI express DVI + TVOUT והאם הוא יסחוב משחקים ברמה טובה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסוג ATI HD 2600 AGP ואני משתמש בXP MCE משום מה זה מה שעולה לי כאשר אני ניגש להפעיל את את הקריסטל או איך שקוראים לזה!! [br]פורסם בתאריך: 15.05.2008 בשעה 13:29:49 בנוסף מהיכן אני יכול להשיג את הדריבר הנכון...??? זו גרסאת הAGP ובאתר יש רק את הPCIX שהוא לא מתאים...(ניסתי) גם באתר של החברה אין כלום http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 זה לא יאומן איזו רשלנות...... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by guy_b,

כרגע קיבלתי כרטיס 8800GTX שני ואני רוצה לחבר אותו. יש שני חיבורי גשר SLI האם צריך לחבר את השניים או רק 1 ?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by --- The King ---,

אהלן, יש לי כרטיס מסך GTX-1070 ולאחרונה רכשתי GTX-1070 נוסף בבלאק פריידי. העניין הוא שהכרטיס שהיה לי קודם הוא מדגם G1 של Gigabyte, והכרטיס השני שרכשתי הוא של EVGA. קניתי שני כרטיסים שונים בגלל שהיה מבצע על הכרטיס של EVGA בבלאק פריידי וזה חסך לי 500 שקלים. כרגע אני עם שני הכרטיסים מחוברים עם standart brige שקיבלתי עם הלוח אם של MSI, רכשתי גם HB Bridge מהסיבה שהביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות (4K ומעלה) עם HB ממה שהצלחתי להבין: http://www.pcworld.com/article/3087524/hardware/tested-the-payoff-in-buying-nvidias-40-sli-hb-bridge.html הבעיה היא שאני לא יכול להרכיב את הגשר מהסיבה שהוא קשיח (לא גמיש) והכרטיסים הם בגובה שונה.. ברגע שאני מחבר אותו לכרטיס ש…

16. Started by gmppaz,

היי, אני מנסה להריץ את המשחק הנ"ל על הגדרות בהן ביצועי המעבד הם MEDIUM וביצועים הכרטיס מסך הם LOW וגם כך המשחק רץ עם מלא תקיעות שזה בלתי אפשרי לשחק ככה מה אני יכול לעשות בקשר לכך? יש לכם עצות בקשר להגדרות או משהו אחר? ראו מפרט בצד, ותודה רבה לעונים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איזה כרטיס מסך יותר טוב בביצועים ואני מתכוון בכללי-אל תגידו לי זה טוב באפליקציה הזו וההוא באחר אני מתכוון בגדול מה יותר טוב ולא מבחינת הכסף. Gainward Geforce FX 5700LE /880 TV-Out/DVI 256MB DDR Video Card שעולה 724 או ATI Radeon 9600PRO 128MB TVOUT שעולה 700 ??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  18. אני מתכנן לקנות gigabye 7600gt יש 2 דגמים אחד עם מאוורר ואחד עם קירור פאסיבי, מה מומלץ? מה ההבדל(ביצועים,חום) תודה רבה

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by RoNi0,

קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד -‏ intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB‎ לוח אם - Gigabyte - GA-P31-DS3L ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC‎ צורב - AD7200S Sony דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II7200RPM 16MB BUFFER) ורציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך כי אני ממש לא מבין בזה. כפי שאתם רואים המחשב לא מיועד לגיימרים למרות שנראה לי שאפשר להפעיל עליו משחקים לא חזקים במיוחד. הסתכלתי באייבורי וב-KSP על דגמים ומחירים וקראתי פה בפורום קצת. רציתי לשאול האם ה- MSI GeForce 8500GT 512MB מתאים למפרט ? האם יש למישהו המלצה אחרת ? אני צריך אותו לשימוש ביתי ( אינטרנט,אופיס,הורדות,משחקים בינוני…

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  21. מחד, מדובר באותו כרטיס: http://www.xpertvision.com/main/vgapro.php?id=148 http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=661 מאידך, בכל הביקורות על הכרטיס של Palit שראיתי מופיע קירור שונה. לא יודע אם ה-PCB שונה גם הוא. לי בכל מקרה יש את הכרטיס של XpertVision והוא מגיע עם הקירור שמופיע באתרים הרשמיים. מישהו יודע אם ה-HR-03GT, DuoOrb או כל קירור מגניב (ושקט!) אחר יתאים לו? הקירור הנוכחי טוב מאוד אבל קצת מרעיש. הכרטיס לא זוכה לביקוש היסטרי ולכן באתרים של TR/TT מתעלמים מקיומו. עדיף כמובן עם אסמכתאות לגבי התאימות וכו'.

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  22. שלום לכולם, מקווה שתוכלו לעזור לי לקבל החלטה ביומיים הקרובים. מצאתי קונה לכרטיס מסך הנוכחי שלי (בסביבות ה-700 ש"ח שזהו מחיר ממוצע וסביר יחסית למחיר השוק) כך שיש לי עכשיו קונה לכרטיס מסך שלי ובנוסף יש לי חבר בחו"ל שחוזר עוד שבועיים. חבר שלי בחול והוא יכול להביא לי את ה-8800GTS באיזור ה-460 דולר (4.3 דולר היום כולל עמלות וכו') האפשרויות: 1. למכור את הכרטיס הנוכחי שלי ולקנות את ה8800 מחול במחיר של בערך 2000 שח 2.לחכות עד ליציאה של R600 ולקוות שיהיה קונה לכרטיס שלי בעתיד (ושהמחיר שלו לא התרסק) אך אני אוכל לקנות את זה רק בארץ כי החבר יחזור וספק אם תהיינה הזדמנויות נוספות לקניה בחול 3. למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס פשוט יחסית 1950PRO עד לאמצע 2007 ואז למכור אותו (בתקווה לא להפסי…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. בעיקבות הרבה ויכוחים שאני טוען שהכרטיסים +- דומים בכח וביגלל זה המישחקים יהיו דומים בין 2 הקונסולות ויש כאלה שטוענים שהכרטיס בPS3 יהיה משמעותי יותר חזק אני צריך שהמבינים באמת יחליטו עד כמה שאפשר מה ההבדלים בין 2 הקונסולות ותיזכרו מדברים פה רק על הכח הגרפי ולא על אף דברים אחרים 360 http://en.wikipedia.org/wiki/XBOX360#Graphics_processing_unit PS3 http://en.wikipedia.org/wiki/PS3#Graphics_processing_unit_.28GPU.29

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  24. זה הכרטיס ואני לא יודע אפילו איזה חברה... אני חושב שזה XFX... ואם מישהו יכול להביא לי דגם מלא שלו בבקשה הכרטיס | /\

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. קודם כל אני יגיד שעברתי על הנושא של הRadeon 9800 PRO וגם עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי... בכל מקרה לי יש Sapphire Radeon 9800 PRO 128mb 256bit אני יודע שכל ה MSI הם R360 וגם חלק מהsapphire... אני צריך עזרה בזיהוי הליבה שלי. בדיקה בsandra מראה ש: Device Name - OEM Hardware ID : FUN_0, VEN_1002, DEV_4E48, REV_00 Device Name - ATI Technologies Radeon 9800 Pro (R350) עכשיו כתוב של R350, אבל זה נמצא ב Device Name אז אני לא יודע עד כמה זה מדויק... האם מישהו יודע האם זה אומר שהכרטיס שלי הוא באמת R350 או יכול להראות לי תוכנה אחרת שתראה לי בדיוק מה הליבה (אני זוכר שראיתי פה תוכנה כזאת, לא מצאתי אותה...)

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים