עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by beber,

שלום, אני חושב על לקנות מסך חדש אך הידע שלי במסכים מועט מאוד ואני לא יודע בדיוק מה לחפש חוץ מזה שאני רוצה 17 אינץ' אני לא יודע איזה עוד מרכיבים דרושים כדי לבחור מסך טוב. אנא עיזרו לי ותגידו אילו מאפיינים של מסך צריכים לחפש (שמעתי משהו על refresh rate ורזולוציה או דברים כאלה) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מי שיודע על מסכים של ויוסניק לגימרים ב19 אינץ' בקונטרסט 1600 ומעלה ו8 MS ומטה שימליץ לי תודה רבה רבה רבה ....

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום חברי פורום תצוגה וגרפיקה היקרים! נתקעתי במצב קשה (אפשר לומר D= ) : אני תכננתי לקנות את ה-LG F900P, ששמעתי עליו דברים נפלאים, ואפילו ראיתי אותו ומאוד התלהבתי, אך לצערי הרב, אין להשיג אותו בארץ, והמשלוח של היבואן עומד להתעכב בעוד הרבה זמן (יחסית, בשבילי). בקשתי אליכם היא כך: תעזרו לי לבחור מסך 19" אחר, באיזור של ה-F900P (יכול להיות גם יותר טוב, אבל שהמחיר לא יהיה ממש ממש גבוה.) מה אתם אומרים על ה- Samsung 997DF? ומה עם ה- Iiyama Vision Master Pro454? אם יש עוד דגמים, אשמח לשמוע לעצתכם! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 19" דק שיתאים למשחקי מחשב כמו משחקי פעולה, ירי, מכוניות, וסימולטורים. האם מסכים דקים בכלל טובים לגיימר או שהם עדיין לא ברמה של מסכים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by sroolik,

כמו שכתבתי, אני צריך מסך 17" לא דק, אבל שטוח חשוב לי שהוא יהיה איכותי, גם מבחינת תצוגה וגם מהבחינה הבריאותית (עיניים צורבות וכו') אין לי מושג לגבי המחירים של המסכים האלו תציעו לי משהו טוב, ואם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע על פי מה שופטים מסך ומה מצדיק את המחיר, אני אודה לו מאוד

• 7 תגובות
    • 526 צפיות
  6. Started by D-Viper,

אני רוצה לקנות מסך LCD. ראיתי מסך אחד של סמסונג שהוא "17 עם זמן תגובה של 4ms, רזולוציה מקסימלית 1280X1024, ניגודיות של 1:700, בהירות 300cd/m^2 ועם חיבור אנלוגי ודיגיטלי. (דגם 760BF). וב-100 שקל יותר ראיתי מסך של LG של "19 עם אותו מפרט, רק שזמן התגובה הוא 8ms. ועוד מסך של סמסונג של "19 עם אותו מפרט שעולה גם בערך אותו מחיר, רק שזמן התגובה הוא גם 8ms והניגודיות היא 1:800. עכשיו השאלה שלי מה עדיף, כי אני לא בטוח שאני זקוק ל-"19 בגלל שהמסך יהיה קרוב אליי, וגם אני לא יודע אם יש הבדל כזה גדול בין 8ms ל-4ms. המסך ישמש בעיקר למשחקים, וגם לטקסט פה ושם.. אז בבקשה עזרה..

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. כמו שהכותרת אומרת , אני צריך המלצה למסך LCD 15" הכולל יציאת DVI , בלא יותר מ2100שקל. , תודה.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  8. שלום ידידם הרבה זמן לא הייתי פה... בכל מקרה אחי רוצה לרכוש מחשב חדש, והוא מעוניין במסך LCD. אני יודע כמה ש CRT מעניק תצוגה ברמה גבוהה יותר במחיר זול יותר, ואין צורך הרצאה כמה שלא כדאי LCD... ??? בכל מקרה "מסך פלסמה... דק... תופס פחות מקום.. טכנולוגיה.." אמר אח שלי לנמק לי למה הוא רוצה LCD... לא ממש משנה מכיוון שתחום המסכים לא חזק אצלי, הייתי מעוניין לדעת באיזה מסך עליי להמליץ לאחי - מסך LCD 17" בסכום 2500 עם חריגות אפשריות של +- במידה ויש מסך זול יותר ואיכותי לא פחות ! אל תתבישו לרשום ... מה שאחי עושה עם המחשב זה תכנות וגראפיקה, ככה שחשוב מסך שיראה תצוגה בריאה ואיכותית לעניים ולא מסך מפוקסל ומגעיל (יצא לי לראות LCD כאלו NIPON ולא מיני שמות ג'נריק). בכל מקרה אני י…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מחפש מסך LCD 19 אינץ עם 8MS או אפילו פחות עד 2000 שקל האם יש בהם HD ? כי אני רוצה לחבר אליו את האקסבוקס צריך דחוף כי היום בערב אני קופץ לקנות

• 13 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by yirmi_opp,

אני צריך שתמליצו לי על מסך דך, 15 אינץ', בסביבות מחיר 1800 ש"ח. איזה הכי מומלץ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by Dr@gon,

שלום אני רוצה לקנות מסך CRT ב750 שקל לפחות מטרתו של מסך זה היא למשחקים אבל בעיקר לעבודה בתוכנות שונות כמו: Adobe Premiere, Adobe Photoshop, Office וכ'ו... רצויי שהמסך יהיה 17'' אבל אם יש אפשרות ל19'' אז בכיף, שרזולוציית המסך תיהיה כמה שיותר גבוה יותר מ1280*1024 אם יש אם אפשר אז בבקשה גם לינק למסך עצמו ולחנות שהכי שווה לקנות משם (בארץ כמובן). אה ועוד משהו רצויי שהמסך יהיה שחור או כסוף ... מראש תודה רבה לכם ???

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by galedri,

אני צריך שתציעו לי מסכים טובים למחשבים מ-20 אינץ' ומעלה ב-1700-1800 ש"ח

13. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מסך חדש, המסך ישמש אותי למשחקים וסרטים. התקציב שלי הוא עד 2500 ש"ח. רציתי בהתחלה לקנות LCD 17 אינץ אבל כל מה שראיתי לא נראה טוב (ראיתי LG-1710S ,SONY-16MS PHILIP ועוד כמה מסכים) בכולם התמונה לא היתה מספיק חדה ובהרצת סרטים היתה מריחה, אם כי מאד קטנה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר LCD טוב (אני מתכוון אחד כזה שיראה לי משחקים וסרטים באיכות של CRT, ניתן להגדיל את התקציב מעט) ואם לא אז מסך 19 אינץ CRT חשבתי על ה-LG F-900P,(למרות שלא ראיתי אותו בפעולה ) אם יש למישהו הצעות למסך יותר טוב אני אשמח לשמוע. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by DAVIDKI19,

מעבד 2500K GTX570 2 קשיחים 1SSD כונן המעבד יהיה בOC הכרטיס מסך מומהר ל780 מגה הרץ חשבתי ללכת על Seasonic M12II-620 SS-620GM 620W יספיק למחשב ללא SLI יספיק? או ללכת על Seasonic S12D-850 (SS-850HT) (הוא יסחוב SLI)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. הייתי מעוניין לשמוע הצעות שלכם לתקציב זה... אפשרויות אופציות ... תודה מראש NmAn

16. Started by freak250686,

המממממ...... השבוע השגתי עוד מחשב במטרה ללמוד עליו יוניקס (פנטיום 2 300מ\ה) אבל הבעייה שאין לי מקום לעוד מסך בחדר אז חשבתי על רעיון לעשות מין מתג כזה שמחליף בין החיבורים למחשבים מהמסך - אבא שלי אמר לי שיש דבר כזה והוא בירר את המחיר וזה יוצא 250 שקל אז רציתי לשאול האם מישהו יודע איך דבר כזה בנוי (אבא שלי אמר לי שזה רכיב אלקטרוני) או רצוי מדריך לבניית הרכיב הזה או איפה אפשר לקנות את זה בפחות מ 80 שקל... תודה מראש .freak250686

17. המסך נהיה שחור ברגע שאני משנה את גודל גופן ה-DPI תוך כמה דקות מהפעלת המחשב הוא נהיה שחור יש למישהו מושג למה?

18. Started by magic1,

שלום. יש לי לוח GIGABYTE DQ6 965. באתר החברה כתוב שהוא CROSSFIRE READY לא כתוב כלום על SLI לי יש 8800GT ואני רוצה עוד אחד. מצד אחד יש לו 2 PCI-E מצד שני לא כתוב שהוא תומך SLI. האם יעבוד לי ? אגב ראיתי משתמש באיזה פורום שהמפרט שלו מראה את אותו לוח עם 2 כרטיסי GFORCE 7300 אבל לא היתי רוצה להסתמך על זה בלבד. תודה , יניב

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by 2Wire,

כדי לי להוסיף 200 שקל בשביל Fx 5200 מ gf 4mx 440 ?????????// חייב עזרה דחוף!!!!!!!!!!!1 תודה מה יותר טוב אבל Gf 4 mx 440 or fx5200 ??????

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by psycho_dady,

אני צריך בבקשה שתעזרו לי במשהו... אני רוצה לקנות כרטיס מסך של radeon ואני לא מבין בזה כל כך.. אבל אני רוצה את הדעה שלכם... כדאי עכשיו לקנות radeon 8500 128 MB או לחכות ל R300 או ל NV30 תגידו לי בבקשה מה עדיף לי...ושיהיה תלוי גם במחיר..

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  21. טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. אני מחפש כרטיס גרפי, עדיף Asus. במחיר שנע באיזור ה - 1000 ש"ח +- תודה מראש

• 14 תגובות
    • 593 צפיות
  23. תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by tibia,

יש לי geforce 6600 ואני רוצה לדעת איזה הגדרות לשים אותו בדריבר! מישהו יכול להגיד לי ? ואני צריך שתכתבו באנגלית כי יש לי באנגלית כמו כמה hertz וכל הדברים האלה... תודה לכולם !

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  25. לפי האתר הנ"ל http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gt-220,2445-17.html אני אמור לבטל איפשהו " playback with noise reduction" כדי שאוכל לראות סרטי 1080Pאך אין לי מושג היכן לעשות זאת התוכנה VLC או בכל מקום אחר. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי למקום המתאים. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים