עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Chymes,

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הוודו 4 הישן ב-Radeon X800 Pro. פנדה מציע למכירה X800 של Sapphire ושל Elsa. ה-SAPPHIRE עולה 2,800, ELSA עולה 2,600. ELSA נותנת 3 שנות אחריות. חוץ מהמחיר, האם יש הבדל בין הכרטיסים? איזו חברה יותר טובה?

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. בraedeon 9600 XT,עד כמה ההבדל בין שני היצרנים האלה משנה?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי התלבטות בין קנייה של Sapphire Ati 9600 , 256MB ב- 620 ש"ח לבין Sapphire Ati 9600XT, 256MB ב- 1140 ש"ח. האם ההבדל הזה של 500ש"ח באמת מוצדק לטובת ה-XT ? מהם הבדלי מהירות השעון ו/או הזיכרון של 2 כרטיסי מסך אילו? תודה לעונים !!

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by kobibo,

רציתי לדעת איך הקירור לפי דעתכם בכרטיס 9800PRO שנמצא באתר של Comp-il ( הכרטיס שעולה 1370 ש"ח ) ? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח ולקנות אותו כרטיס רק של חברה אחרת ? אודה לתגובתכם .

5. Started by Evil Inside,

אני מחר כנראה הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין אם להשאיר את ה9600 SE שבדיל או להשקיע עוד 500 שח ל 9600 XT. אני לא גיימר מטורף...אבל אני גם משחק לא מעט.. אוהב משחקים בסגנון קול אוף דיוטי ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע בXT.. השאלה העיקרית שלי היא לכמה זמן הSE יחזיק ולכמה זמן הXT יחזיק?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by royorlev,

יש לי 2 כרטיסי מסך: ATI Rage 128 Nvidia Riva TNT2m64 (שכתוב עליו גם vanta) איזה משניהם עדיף? יותר טוב? יותר מהיר? יותר מומלץ? תודה מראש, רועי.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by eve,

?19'' 996 PF? איך הוא?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  8. Started by EXPO,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1576&catcode=79 יש אחריות שהכרטיס נפתח ואז עם קצת OC אפשר לעבור אפילו מהירויות של PRO אמיתי והוא 256 ביט עם ה- AIW והשלט מה אתם אומרים שווה להרכוש אחד כזה? תגובות בבקשה

9. Started by kobibo,

לפי עיון ב FAQ תיחלת הפורם ישנם נתונים לגבי כמה סוגים של כרטיסים . אני מתלבט חזק האם לקנות את ה- 9800pro 256 bit לבין ה - 5900XT 256 bit ,לפי הנתונים של שני הכרטיסים ה 5900XT בעל נתונים גם של מהירות זיכרון וגם מהירות ליבה יותר גבוהים מאשר ל 9800PRO ( לשתי הכרטיסים אותה כמות של צינורות עיבוד ). אז למה בבקשה ישנה העדפה דווקא ל 9800PRO ?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by domuzy,

כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO / 128MB 128bit TVOUT/DVI Bulk+Accessories אחריות: שנה כולל 2 דיסקים, מתאם DVI, מתאם S-VIDEO, כבל S-VIDEO, כבל RCA. זה ב1192ש"ח כולל משלוח! יש בכלל RADEON 9800 PRO כלשהו עם VIVO??? ומה זה DVI בדיוק?

11. שלום לכולם , יש לדעתכם דרך להפוך את ה 128BIT ל 256BIT בדומה למה שנעשה עם הדרייוורים של אומגה כאשר אפשרו להרחיב את הצינורות מ 4 ל 8 ? אולי ישנה דרך אחרת ? תודה.

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  12. מכיוון שלאחרונה נוסף ל-Comp-il ה -COMPUCASE 6A19 אז אני שוקל אם לקנות משם............הבעיה היחידת שלי זה הכרטיס מסך...... רציתי לדעת האם ה-כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 Pro / 128MB 256bit 380Mhz/680Mhz Retail / Bulk+Accessories - No Half-Life הוא כמו כל Radeon 9800 pro 256 bit רגיל או שזה יותר גרוע.......... בגלל שכתוב בפרטים: אחריות: שנה אריזה: Lite RETAIL BOX/ Bulk+Accessories מתאם DVI, מאריך MOLEX, כבל RCA, כבל S-VIDEO, דיסקים(2) ....שמתם לב ל-Lite????? אם תוכלו לעזור לי.אז תודה

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  13. נגיד כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 אם יש לו 32 מגה או 64... זה הבדל רציני?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

המסך בזמן האחרון ניכבה הרבה והנורה מהבהבת ירוק\כתום משהו מוזר אני לא יודע מה קרה לו כנראה הוא כבר גוסס :P מדבור במאג 786FD ששירת אותי נאמנה כמעט חמש שנים!!

• 11 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by squeezo,

רציתי לדעת האם יש כבל/מתאם שמעביר בין S-Video ל Rca? כי הטלוויזיה שלי לא מקבלת אס וידאו... רואים נורא מטושטש.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by kobibo,

אני מתלבט האם לקנות את ה- 9800 פרו אך ישנם לפי מה שראיתי הבדלים במחירים שנעים בין 1350-1550 ש"ח בערך . רציתי לדעת מהי מהירות הזיכרון והליבה שאמורים להיות בכרטיס כזה עם 256bit ? ראיתי כאן בפורום שניתן לרכוש 9800PRO 256BIT ב - 1350 ש"ח של ספיר ב- comp il אם אני לא טועה ? האם הכרטיס מומלץ ? האם ישנו איזה הבדל בינו לבין אותו כרטיס שנמכר לדוגמה בזיגזג ? אודה לתגובות .

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כרטיס של חברת HIS בא כבר עם הקירור ARTIC COOLING !! http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDHIS98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ומחיר לא רע בכלל ;D

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  18. בבעלותי כרטיס מסך ASUS 9600XT. אני מתעדכן בדרייברים של כרטיס זה דרך האתר הרשמי של ASUS. אם זאת, ATI מוציאה דרייברים מעודכנים יותר עם CONTROL PANEL שונה כדוגמת CATALYST 4.5 . איזה דרייבר עדיף להתקין ? האם יש לזה השלכות בביצועים או שמא זהו תרגיל שיווקי שבו ATI מוציאה דרייבר חדש כל חודש ?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  19. Started by Serial Killer,

מה יותר טוב http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0 או זה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-006-077&depa=0 הערות: * תתחשבו שהביקרות על ה-12MS אמרו שהוא טוב וחלקן אמרו שהוא לא שווה ואם יש באתר www.newegg.com מסך יותר טוב אז תנו הצעות בבקשה

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  20. קודם כל אני מתנצל על הטימטום של השאלה אבל היא חשובה. האם כשמדליקים טלויזיה ליד מסך lcd אז יכול להגרם נזק למסך? אני יודע שבמסכי crt כן כי לחבר שלי היו גלים על המסך כשהוא הדליק טלויזיה לידו אבל האם גם למסך lcd זה יכול לגרום נזק כאשר מדליקים טלוזיה לידו? ואם כן מה המרחק המומלץ בין טלוזיה למסך כדי שלא יגרם נזק? תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  21. שלום לכולם!!! יש לי כרטיס מסך gf-2 והורדתי את התוכנה TVTOOL (תוכנה מעולה) כדי לראות סרטים גם בטלויזיה אך יש לי בעיה התוכנה נסגרת אחרי 15 דקות מרגע שאני מפעיל אותה יש למישהו תוכנה שלא נסגרת?

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. יש לי כרטיס CLUB3D 9200VIVO. חיברתי את הטלויזיה לכרטיס בחיבור SVIDEO, ועליתי על שתי בעיות משונות שאני לא מוצא איפה אפשר בדיוק לסדר אותן, אם בכלל - 1. כשאני מדליק את המחשב או עושה RESTART בזמן שגם הטלויזיה מחוברת, הוא אוטומטית מציג את התמונה גם על המסך הרגיל וגם על הטלויזיה, אבל על מסך המחשב הוא כנראה עובד עם REFRESH RATE לא נכון ומעוות את התמונה - היא מאד קטנה, ועם נטיה רצינית ימינה, כשחלק מהתמונה מחוץ למסך. ברגע שוינדוס עולה, העסק מסתדר לפי ההגדרות בדרייבר והכל בסדר. יש דרך להגדיר לו לא להתייחס בכלל ליציאה של הטלויזיה בזמן RESTART? או לחילופין להגדיר לו DEFAULT REFRESH RATE או משהו דומה? 2. כדי לראות וידאו על הטלויזיה, אני מגדיר בדרייברים מצב CLONE, ומגדיר לו ב"חפיפה" מצ…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  23. לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר לאורך המסך מתקבלים פסים דקים וצבעוניים בקבוצות של 3- ||| ||| ||| הפסים מופיעים גם לפני עליית הווינדוס, במסך ספירת ה RAM לדוגמא. בדקתי עם כרטיס אחר והבעיה נעלמה. הכרטיס הוא Msi geforce 4 Ti4200 שלא עבר שום אוברקלוק. למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 9.1k צפיות
  24. Started by the_rock100,

שלום איפה הייתם ממליצים לי לקנות את הרדיאון 9800 פרו? כמובן שזה 256 ביט רוחב פס ו 128 מגה.

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by mani007,

כרטיס מסך ב700 ש"ח לא אכפת לי ati nvidia

• 11 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.