כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, ברצוני לדעת מהו ההבדל בין הכרטיסים הללו. חשוב לי לדעת עד כמה גדול ההבדל ביניהם (אם בכלל) היות ואני מתלבט מה לבחור. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את SAPPHIRE 3870 ב- 900 ש"ח חוץ מהמחיר המעולה איך החברה שווה את הכסף? או שעדיף להשקיע עוד 250 ולקחת את GIGABYTE 3870 . בקיצור מה אתם אומרים על ספיר...? הם כמו כולם או פחות...? אני אשמח שתעזרו לי..
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אז ככה יש את Twintech שיש לה כרטיס ב 1120 שקל http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1045 וב 1200 את הכרטיס הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 חלק אומרים שלא שווה לקחת את Twintech וחלק אומרים שזה בסדר... הייתי מוכן להשקיע 100 שקל יותר ללכת על חברה אחרת במידה וצריך... (עד 1300 שקל) מה דעתכם על Twintech ? ----- הכרטיס יתאים למחשב שאני קונה אז לא צריך לשאול לגבי המפרט תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין לקנות גם מסך... למשחקים... שיהיה לו זמן תגובה טוב 17 אינצ' ועד 2000 שקל תודה.... חחח דרך אגב איזה פרצוף מגניב
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
היי. יש לי כיום מחשב חדש,אבל לפני היה לי מחשב Celeron D 2.8Ghz עם 256MB זיכרון, והחלק העיקרי כרטיס מסך Geforce 4mx 400 128mb עכשיו,היום חיברתי את המחשב (בתענה שיהיה לי שתי מחשבים) הוספתי עוד 64MB זיכרון. (סטיק שהיה לי). העלתי על המחשב הזה משחק. עכשיו,בחרתי על רזולצייה גבוהה (630X480) עכשיו.. הוא מפעיל את המשחק די מהר. (כמעט,לפעמים זה מאט.. טוב,זה סלרון. סלרון לא מתאים למשחקים..) אבל מה,האיכות של התמונה גרועה וממש לא כיף לשחק. ברזולציות קטנות יותר יש איכות תמונה מעולה. אבל מה,זה לא מהר כמו ברזולציה הקודמת. שמעתי שזה קשור לכרטיסי מסך, אני לא מבין בזה כל כך.. אז באתי להתייעץ!
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
המחשב בסרד הדרייברים מעודכדים אבל יש כמה משחקים שהוא בכלל לא נכנס להם!!! מה לעשות?
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא אכפת לו הוא רוצה agp והוא לא רוצה לשדרג פשוט הכרטיס מסך הכי חזק לagp וכמה הוא יוציא ב3dmax
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כרגע קיבלתי את ה6800 של אמ אס איי ואני צריך את הדרייבר הכי טוב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך AGP GEFORCE 7600 עם שני מסכים מחוברים אליו. ברצוני להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב בכדי לחבר מסך נוסף לצורך הגדלת שטח העבודה בוינדוס בלבד. האם חיבור של כרטיס מסך בחיבור PCI יתן לי את המענה הדרוש? תודה ארז
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי למסך DELL 18" FP1800 LCD, התקנתי את דרייבר שצורף למסך, אבל אני עדיין לא רואה ברור טקסטים. אני עובד על XP PRO מצ"ב צילום מסך, רואים שהפונטים "רועדים" ולא הכי ברורים. זה כך לא רק בדפדפן, אלא בכל WINDOWS, בשמות התוכניות בתפריט ההתחל, בקיצורי הדרך על שולחן העבודה וכו'. אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה לבן דוד של חבר שלי,וזה המערכת שיש לו: p3 800 384 sdrm ויש לו geforce 2 לכן הכרטיס יפעל בטוח. אם אפשר אז תציעו את הכרטיס הכי חזק בעד 700 שקל,ו- tv-out חשוב!! תודה!!
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני בעל מחשב שתומך רק ב AGP, כרגע עובד עם geforce 440mx. טבעי שאני מעוניין לשדרג כרטיס, הבחירה שלי הייתה (לפי הרבה דברים שקראתי ושמעתי) 6600GT (למרות שקראתי פה על 7300gs - אך לא מצאתי אותו בשום חנות עדיין). רציתי לדעת, במידה ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוק לכרטיס, האם זה משנה מאיזו חברה אני קונה את הכרטיס (כלומר, gainward, xfx, gigabyte וכו'..). האם יש חברה שכדאי לשמור מרחק ממנה? במידה וזה משנה (משום שישנם הבדלים במחירים - כ200 ש"ח פה ולשם), באיזו חברה כדאי לי לבחור? באותה הזדמנות אני אגיד ששמתי עין על ה Gainward GeForce 6600GT 256MB AGP, האם זאת הבחירה נכונה ? P: במידה וצריך, המפרט שלי הינו: intel 2.6 ht 512 ddr 120gb תודה רבה מראש (אני יודע שיש הרבה נושאים בנוגע ל…
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הת'רד הזה הוא בשביל להראות לחבר מהי התושבה הנכונה הוא אומר שאם הוא קונה 7800GTX כפול ליבה ושם את זה על לוח הSLI שלו ואז מחבר לחריץ השני 7800GTX רגיל אז הפ יעבדו אני אומר שהם לא יעבדו כי דבר אשון צריך לוח שתומך בquad sli ודבר שני צריך quad יכול לעבוד רק עם 4 GPU ולא 3 וSLI רגיל יכול לעבוד רק עם 2 ולא עם 3 מי צודק ?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום3 800 מגה הרץ זיכרון 256 sdrm נהרס לי הכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ייתן לי מענה חיובי גם כדי להריץ משחקים חדשים והאם אין סיכוי שהכרטיס שתמליצו כמובן יריץ משחקים חדשים אשמח לגבי המלצה לכרטיס תואם
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס לAGP, תיכננתי לקנות של חברה יותר נורמלית אבל זה מה שיש לחנות מחשבים שממנה אני קונה להציע בכל אופן אשפח לקבל תגובות על החברה הזאת בכלל ועל הכרטיס הספציפי בפרט מאחר ואין לי נסיון איתם אגב, המחיר הוא 1350 שקל תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הת'רד הזה נועד למי שרוצה לדעת על כרטיס מסך מסויים,יכול לקבל עליו מידע - כאן. כתבתי את המידע שלי על כרטיסי המסך שאני מכיר או שמעתי עליהם,מי שמכיר עוד מוזמן לכתוב את דגם הכרטיס,יצרן,ומידע. (הערה: הכרטיסים מסודרים לפי זמן היציאה שלהם,לחצו על הכרטיס על מנת להציג מידע ותמונה.) nVidia Geforce Geforce 256 Geforce 3 Geforce 4MX 440 Geforce FX5200 \ FX5700 Geforce 6200 Geforce 6600 Geforce 6600GT Geforce 6800GT ATI Rage Rage's ATI Radeon Radeon 9520 \ 9525 Radeon 9600XT אני יודע ששכחתי המון כרטיסים,יש כאלו שלא התנסתי בהם או שמעתי עליהם,לכן אני לא רוצה לתת מידע שיקרי. אתם מוזמנים לתקן אותי ולהוסיף,כל תגובה תיתקבל בברכה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
את המפרט הטכני של שתי הליבות אתם כבר יודעים, אבל עד עכשיו לא ידענו למה באמת מסוגלות הליבות. האתר HKE PC פרסם בנצ'מארקים ראישוניים לשני הליבות. RV570XT (שאמור לקחת את המקום של X1900GT) מראה ב-10% יותר ביצועים מ 7800GTX512M ומ X1800XT512M. להתחשב בזה שהכרטיס יתומכר במחיר זול יחסית (בסביבות ה 1500-2000) הכרטיס דיי חזק. הבא בתור זה ה RV570XL (שכנראה אמור להלחיף את X1800XL) מראה ב 20% יותר ביצועים מ X1800XL ו 7800GT. זוהי הליבה המוגבלת של RV570XT, הקלוקים נמוכים יותר. קצת קשה לחזות את המחיר של הכרטיס, אבל מה שבטוח שהכרטיס יעלה פחות בצורה משמעתית מ RV570XT. ולבסוף, RV560 (שכנראה יחליף את ה X1800GTO) מראה ב 40% יותר ביצועים מ 6800GS. מוזר שכרטיס 128BIT יחליף כרטיס…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
ערב שלום אנשים אז ככה, אחרי שאני פחות מרוצה מהביצועים של הכרטיס מסך שלי החלטתי שאני רוצה להשלים לו את השני. עכשיו יש לי כל מה שדרוש לוח אם עם חיבורים של כפול 8,כפול 8,וכפול 4. ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת ובקיצור מה שצריך. השאלה שלי היא פשוטה אך מורכבת, השאלה היא איך מרכיבים את הכרטיס השני מהשלב הראשון עד האחרון כולל התקנה והכל. והשאלה השניה: נשאר לי מקום לכרטיס בשביל הפיזיקה עכשיו רק בשביל זה משנה אם זה כרטיס חלש או כרטיס חזק? יעני תיהיה השפעה שונה? והכי חשוב אם הוא יעבוד עם הcf של ה5770 שלי ואם למישהו יש בבקשה הסבר איך להתקין אותו. אני יודע שהכל פה נורא מסובך אבל זה חשוב לי מאודדד. תודדה רבהה לכל מי שיוכל לעזור אפילו בקצת.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI מדגם Radeon HD4800 . לכריס מחוברים מסך של viewsonic בחיבור DVI וטלויזית LCD של סוני בחיבור HDMI. בדרך כלל כשאני רואה סרטים אני מפעיל את הטלויזיה ע"י התוכנה של ATI ע"י extended desktop ולאחר הצפיה אני מבטל את הטלויזיה. היום הפעלתי את הטלויזיה כרגיל רק שלא ביטלתי אותה לאחר הצפיה והכנסתי את המחשב למצב standby עכשיו כשהדלקתי את המחשב שוב על המסך הרגיל לא רואים כלום והמחשב כאילו לא מזהה אותו , אני יכול לראות את הדסקטופ הרגיל על הטלויזיה בלבד ורק אותה המחשב מזהה... זה קרה לי לפני יומיים אבל אז פשוט עשיתי ריסטרט למחשב ובאותו רגע ניתקתי את הטלויזיה מהמחשב והמסך הרגיל התחיל מיד לעבוד. הפעם ניסיתי כל דבר אפשרי כולל לחבר את המסך ליציאת VGA ושום ד…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שאלתי שאלה קודם שלא טרחו לענות עליה (אולי באשמתי) אז הנה היא שוב ואמקד את העניין: אני מעוניין בכרטיס גרפי בעל יכולות משחק סבירות ומעלה ושיהיה בו VIVO איכותי, דבר חשוב לי. הכרטיס יירכש בארה"ב. הבנתי שצריך להימנע מסדרת ה-FX של GEFORCE. בחיפוש ברשת מצאתי שני מקומות שלא מתפעלים מיכולות ה- VIDEO IN וה-TVOUT של כרטיסי GEFORCE4 Ti: http://www6.tomshardware.com/graphic/20020522/ti4400_4600-02.html ציטוט: "In our last roundup of 21 GeForce3 Ti cards, we criticized the poor TV-output offered by these boards. Unfortunately, this situation has not improved with the GeForce4 family" וכאן: http://www.digit-life.com/articles2/gf4/gf4ti4200-4.html#p3 ציטוט: "About 15% of the useful vide…
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה כדאי..?... יש איזה השוואה??
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל מצטער שאני פותח הרבה אשכולות סביב דבר אחד פשוט כל פעם קופץ לי משהו אחר או שאני מגלה משהו וזה המקום לשאול.. עד עכשיו רציתי לקנות אתהמפרט בחתימה, והכרטיס מסך עולה 396 ש"ח בסקייפיסי לעומת זאת עכשיו מצאתי 9600GT 512MB DDR3 של Gigabyte ב-400 ש"ח אבל יד שנייה וחשבתי לקחת אותו והנה הבעיה: 1. לא בטוח אם הספק יחזיק, זה המערכת בחתימה והספק הוא 500W ג'נרי ומוכר בסקייפיסי אמר לי שאותו ספק יחזיק לי HD2900GT שהוא בעל צריכת חשמל גבוהה ליד הHD4670 לדוגמא , האם הספק יחזיק גם 9600GT? 2. הקירור נראה קירור סטוק, טיפה שונה משל Sapphire , האם הוא טוב או לפחות בסדר? זה הקירור: עד כמה הוא מרעיש?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-