כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי כבר למעלה משנה ATI Radeon x1950P של חברת Gcube והוא פשוט עושה לי רעש נוראי וזה כבר בלתי נסבל. הקירור שלו זוועתי , ואי אפשר להוריד את מהירות המאוורר .. כבר בדקתי את זה בעבר ומסתבר שזה בלתי אפשרי בכרטיס הנ"ל. בזמן האחרון קניתי 24" בנוסף ל-19" שמחוברים יחדיו . במשחקים אני נאלץ להוריד רזולוציה והגדרות כמובן . חשבתי בהתחלה לקנות אוליי קירור אבל ראיתי שזה עולה בסביבות 150 שקל אז חשבתי גם על אפשרות לקנות כרטיס זול שיהיה אפילו יותר טוב מהקיים (בסביבות 300 -400 שקל אם זה אפשרי .) שימושים בעיקר עריכת ווידיאו בתוכנות כמו After Effect וכמובן גם משחקים כבדים כמו Crysis וכו .. רציתי לדעת מה דעתכם . האם כדאי להשקיע 350 שקל בכרטיס חדש או להסתפק בקירור חדש ב-150 שקל . …
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1.8 ואני רוצה לשים את הכרטיס הנ"ל עם ספק של 300 וואט.
-
- 8 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT בגודל "17 שתומך ברזולוציה מקסימלית של 1600X1200, אבל עובד ברזולוציה מיטבית של 1024X768 ב-Desktop ותוכנות Office. אני רוצה לדעת האם יש אפשרות ליצור על המסך שלי אמולציה (אולי באמצעות תוכנה) של רזולוציה של 1400X1050 המתאימה למסכים של מחשבים נישאים עם מסך בגודל של "15 (SXVGA+), רזולוציה של 1200X800 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WXGA), ורזולוציה של 1920X1200 המתאימה למסכים בגודל של "15.4 (WUXGA). בעיקרון, מסכי LCD אמורים לעבוד ברזולוציה הטבעית שלהם (לא כמו מסכי CRT), כך שאני רוצה לדעת האם רזולוציות כאלה במחשבים ניידים מתאימות לעבודה על ה-Desktop (שמות של קבצים ב-Explorer), ולעבודה במסמכי Office, או שהפונטים נראים קטנים מהרגיל ("15.4 מתאים בעיקר לצפייה בסרטי DVD …
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק מדויק באתר של LG לחלק של דרייברים למסכים (אפשר ללכת שם לאיבוד)
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
הכרטיס מסך החדש של ati שמבוסס על הR600 כמה הוא יעלה בערך וגם כמה יעלה ספק טוב שיהיה מסוגל להריץ אותו ומערכת מבוססת קונרו מבקש השערות אם אתם לא יודעים אין צורך להגיב
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום. אני ושב לשדרג את המחשב שלי, ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקחת. ראיתי את הסטיקי שמשווה את הכרטיסים הקיימים בשוק, אבל הוא מדבר בעיקר לגיימרים. השימוש העיקרי של המחשב יהיה לסרטים (אני צריך יציאת S-Video לטלויזיה), כמו כן, אני רוצה שהכרטיס יוכל גם להריץ משחקים, אבל אני לא צריך להריץ אותם בהגדרות הגבוהות (הגדרות בינוניות ומטה יספיקו). התקציב לכרטיס הוא 500 ש"ח, ואני מעדיף שיהיה כמה שפחות, כל עוד אני מקבל יחס טוב של עלות-ביצועים. המסך שלי הוא מסך CRT ולכן אני צריך שתהיה לכרטיס גם יציאת מסך רגילה ולא רק DVI תודה.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אז ככה. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא GeForce 8800GT. המעבד הוא E6750 כפול ליבה של אינטל. יש ממש מעט משחקים שאני מוגבל בהם... וגם אז רק טיפה בVery High.... אבל עדיין, אני רוצה לשדרג למשהו טיפה יותר חדש... שמתי עין על ה4870HD של ATI... וגם על ה9800GX2 וה9800GTX של NVIDIA. התקציב שלי להחלפה מכסה מקסימוווםםם את הGX2 ב1910 שקלים כפי שהוא מוצע בSKYPC. בכל מקרה אני מתכוון למכור את הכרטיס הנוכחי שלי אז אם למישהו יש הצעות לאיך למכור אותו אני ישמח. לסיכום... שאלתי היא מה הכי מומלץ ומשתלם מבין ה-3 שהזכרתי והאם יש כרטיסים אחרם מומלצים..? תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
ועוד משהו. יש לי X1800GTO ואיך שאני מעלה את הווינדוס (XP PRO) אני מקבל הודעת שגיאה וה-CONTROL CENTER,זה שיושב בצד ימין למטה נסגר לי וזה קורה כל הזמן. המחשב לאחר פירמוט והתקנתי את הדרייבר שוב וזה לא עוזר. מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ואני צליח לראות את התמונה או במסך הטלוויזיה או במסך המחשב אך לא בשניהם.. האם מישהו יכול לאמר לי כיצד להפעיל את התצוגה בשניהם?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
או קאיי, אצלי בבית ישנם ארבעה מצלמות במעגל סגור, המצלמות כולן מחוברות לממיר שמחובר לוידאו וטלוויזיה שמקליט נוןסטופ - הבעיה היא שהאיכות חרא ומס' הפריימים לשניה מאוד נמוך מה שמוריד מערכו של הצילום לצילום של תמונות של ממש. בקיצור המלצתי לאבא שלי להשקיע קצת כסף ולקנות מחשב, לחבר (בעזרת כרטיס) את המצלמות אל המחשב, ובעזרת תוכנה שאני בטוח שבאה עם הכרטיס המחשב יקליט נוןסטופ את הפלט של המצלמות וככה יהיה לנו הרבה יותר נוח, יותר קל והכי חשוב יותר איכותי. לכן בניתי מפרט מסויים למחשב שיהיה, מפרט לא הכי הכי - משהו בסביבות ה- 3700 - 4000 כולל מסך וספק אל פסק. בניתי את המחשב בהתאם לדרישות של הכרטיס שראיתי ועכשיו מתעוררות שאלות: זה הוא הכרטיס אשר ברצוני לקנות: http://www.zigzag2000.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
למישהו יש מושג עם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הטמפ' אם בכלל אפשר לבדוק לכרטיס כזה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
והאם זה ישפעיה לטובה על המעלות . נו רציני חברה מה אף אחד לא יודעה ?
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בבקשה תייעצו לי בפרטי מאיפה כדאי לקנות 6600GT במחיר סביר ושל איזה חברה הכי שווה - עם מהירות קלוק טובה והכי חושב עם בנדלים של משחקים בעיקר DOOM3..... בברכה,
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
פתאום כל פעם שאני נכנס למשחק התצוגה שבמסך הפכה לכאילו המשחק יצא בזמניו של דום, וזה לא רק במחשק. הסתדר
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הי, יש לי כבל COMPOSITE מ2 צדדיו (יענו צהוב-לבן-אדום מ2 הצדדים). כשאני מחבר צד אחד לטלוויזיה שלי (LCD), אני מחבר תאדום ותלבן במקום האדום והלבן של YES, ואת הצד השני אני מחבר ל"ממיר" כזה שהופך את זה ליציאה כמו של אוזניה/רמקולים, ומחבר למחשב. ככה אני שומע מהLCD את מה שהמחשב... "משדר". אבל הבעיה היא שכשאני מחבר במקום הצהוב של הYES את הצהוב מהכבל שלי, ומהצד השני אני מחבר למחשב (הוא מתחבר לאיזה "ממיר" כזה שהופך אותו ל... כמו חיבור של מקלדת ועכבר, רק בצבע שחור, אני מחבר אותו בשורה של החיבור של הכבל של המסך, בצד הכי מיני (מארז של INTEL). אבל אז לא רואים בTV את מה שהמחשב מראה, וגם כבונוס גם לא שומעים (וכשהחיבור הצהוב של YES מחובר כן שומעים). מה לעשות? בן דוד שלי יש לו כמעט בדיוק א…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
ככל שאני חוקר יותר את עניין ה 8800GT אני מבולבל יותר איך יכול להיות היצע כזה של אותו כרטיס עם מהירויות שעון שונות בכל אחד? לדוגמא ה PALIT שהבנתי שזה בעצם ה EXPERTVISION (עדיין לא הבנתי מה העניין כאן, זה חברת בת או משהו כזה?) מגיע במהירות של 650MHZ. לעומתו ה gigabyte במהירות 700 ונדמה לי שכמוהו גם ה ASUS. מה בעצם המהירות הטבעית של ה 8800GT? ממה שקראתי זה בכלל 600MHZ. אז מה, כולם מומהרים באיזושהיא צורה? אז מה העיניין כאן? רכיבים יותר טובים? האם אפשר להמהיר את כולם עד לאותו סף? כי בסך הכל כולם מיוצרים לפי אותו reference. אופיר
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לדוגמא יש לי Radeon HD 5770, שבזמנו היה Mid-high end. בשלב מסויים יהיה מאוחר מידי לשדרג כי הכרטיסים החדשים לא יתאימו לחומרה הקיימת, או שהחומרה תיצור צוואר בקבוק. לעומת זאת מוקדם מידי הבדל הביצועים לא ישתלם. בעיית מינ'/מקס' סטנדרטית.. מה הנקודה המשתלמת ביותר לשדרג את הכרטיס בהנחה ששאר החומרה מאוזנת עם הרמה של הכרטיס? (mid-high)
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לאחר כל השאלות.... היחס למחיר... היחס לצרכים... הDX10 שכנראה בדרך... וכל ההשערות שעלו פה.... קניתי 7600GT של leadtek היום עם המחשב החדש.. הכרטיס מצטרף לחבורה טובה...!!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המחשב לקראת מבול המשחקים בחודשים אוקטובר-נובמבר, אבל כל פעם ראיתי ידיעה על איזה כרטיס מסך חדש פה וכרטיס מסך חדש שם... וכבר יצאתי מבולבל יש כרטיסים משתלמים היום בטווח של עד 2000 ש"ח? שיהיו טובים גם למשחקים הקרובים כמו CRYSIS? ואם אין, אני אשמח לדעת אם משהו יוצא בקרוב, ואם כן מתי והאם שווה לחכות. תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך של ATI X1650Pro, אני יכול להשיג כרטיס מסך Gainward 7600GT PCI-e 256mb והשאלה שלי היא, מה עדיף מבין שניהם? והאם יש דרך לחבר את שניהן ומה זה יתן לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש את הכרטיס 7900GT של חברת galaxy בחנות של KSP הוא עולה 1590 ואני קונה מחשב תכף אז כנראה שאקנה אותו האם זה כרטיס טוב ומשתלם? איך זה שהוא כזה זול? זה לא חברה ג'נרית? למרות שראיתי מבחנים שלו והוא ממש כרטיס מעולה אני עדיין רוצה להיות בטוח
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס של Sapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 קניתי אותו מksp היום איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מה זה VERTICAL SYNC ? אני רואה את האופצייה הזאת כמעת בכל המשחקים השאלה היא מה זה עושה ?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-