עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עם 128 מ"ב

2. Started by iem,

אני מעוניין לקנות ATI HD 3650. עומדות בפני 2 אופציות: 1) SAPPHIRE בעל קירור אקטיבי. 2) ASUS בעל קירור פסיבי. שמעתי שהקירור האקטיבי של הכרטיס הספציפי הזה יחסית מרעיש ולכן אני שוקל לקנות הכרטיס של ASUS אך אני מתלבט בכדאיות הקנייה. יש לציין כי המארז שברשותי לא מאוורר היטב ויש לי בו רק 80mm בכניסה וביציאה. אשמח להמלצה בנוגע לאיזה כרטיס לרכוש. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by MODY69,

שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=124

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by סופגי,

יש ברשותי כ. מסך 8800GTX 768mb (שתופס 2 סלוטים) ולוח P35 D3SL של ג'יגהבביט. השאלה שלי היא אם אני רוצה להקים מערך SLI איזה כרטיס יהיה האופטימלי ותואם? (ואיזה הספק הספק כוח צריך להיות)

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by arikez,

רכשתי כרטיס מסך 9600GT של PALIT ואחרי שחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה שהוא לא מקבל מספיק כח ולכן הוא יפחית מעוצמתו יש לי ספק 400W האם זה לא מספיק לכרטיס הזה? והאם אפשר להמשיך לעבוד ככה ללא סיכון?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  7. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by kilom,

כיצד אפשר לזהות את כרטיס המסך?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. טוב כבר אני לא מבין מה הולך בכרטיסים יש 8800GT ו 8800GTS שבהם יש 8800GTS 640MB ו 340 ועכשיו אני מבין שיש 8800GTS 512MB שהוא בעמצם עם ליבה של G92? עכש ב 8800GT יש אותו רגיל עם 512MB ויש אותו 8800GT 512MB עם ליבה 92G עם משהו יכול לדרג מה יותר טוב מימה כי אני מבין ש 8800GT עדיף על 8800GTS 640MB אבל נירא לי ש 8800GT G92 נחות מה 8800GTS 512MB G92 כי עם לא אני לא מבין את ההבדל במחיר שלהם של איזה 500 שקל אחרי הדורג בטוח נוידה משהו יכול לסדר פחות או יותר עם ATI ביחד עם נוידי כלומר עם אני מבין נכון ה HD3870 הכי נחות מכולם ואיפשהו ליד ה 8800GT הרגיל צריך ה 2900XT להשתבץ ומה בכלל עם ה HD3870 X2 הוא עדיף עליהם או באזור רמה של מי?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by Dano,

לפי מה שראיתי בכל מיני אתרים הכרטיס החדש של radeon יותר טוב מ6600GT וגם אמור לעלות פחות ממנו.. בזמן ההשקה הוא אמור לעלות 160 דולר.. כלומר גם ביצועים יותר טובים וגם עלות נמוכה יותר? הייתכן? וגם מתי בדיוק הכרטיס מתוכנן להגיע אלינו?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. זה http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N57L128DP.htm או זה http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT36LRA

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by Riaz3r,

שלום, לאחרונה לאחר חצי שנה שלא נגעתי במחשב נתקלתי בבעיה עם פונטים בווינדוס, במשחקים, באינטרנט ואני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה. הנה תמונה מתוכנה שאני משתמש בה וזה קורה גם במשחקים ובעוד כל מיני תוכנות (סקייפ,באטלפיילד) http://img718.imageshack.us/img718/9454/captureaj.png יש לי כרטיס מסך 5770, עם קצת אוברקלוק, ניסיתי גם בלי אוברקלוק וזה לא משנה כלום, יש לי את הדרייברים הכי חדשים (11.3) וזה קרה לי גם ב11.2. הצאט בפייסבוק הטקסט לפעמים עובר בין מצב מובלט (אבל ממש קצת) למצב רגיל כל כמה שניות. ביוטוב זה היה קורה לי ברגע שהגדרתי בסקריפט מיוחד להציג את הסרטונים ממצב של הכרטיס מסך, וברגע שביטלתי זה לא קורה כבר רק ביוטוב!! אבל עדין אפשר לראות מאיין blur כזה לטקסט. ניסיתי לשחק עם ההג…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני כבר לא מבין כלום... אני רוצה לקנות כ.מסך 8800GTS 640MB של Nvidia ואני רואה שיש Leadtech ויש SPARKLE ויש כל מיני חברות שונות וכולם זה Nvidia 8800gts!! מה ההבדל??? למה יש כ"כ הרבה חברות ומה המשמעות שלהן??

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. שלום וערב טוב-הטכנאי המחשבים התקין לי כרטיס מסך שקניתי ממנו,הנה הקישור: http://www.pointofview-online.com/GF6200Aagp.html זה הכרטיס שהוא אמר שהוא מביא לי-אבל זה בא עם צלעות ולא מאורר ואני רציתי לשאול אם זה משנה או לא כי אני לא מבין בזה כלום ואני מאוד מודה לכם שתעזרו לי

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by Spootnik,

טוב אז ככה לאחר 8 שנים המסך שלי LG 795plus התחיל לגמגמם ולהחליף לי צבעים והצבע האדום נעלם זה לא בעיה עם הכבל זה בדוק בעיה עם המסך מבדיקות רבות. אז ככה אני מעוניין במסך CRT חדש (למה לא LCD?) כי הוא לא עובר את ה 70HERTZ וזה משפיע בצורה קריטית. שיהיה עד 700 שקל. כרטיס מסך אני מתלבט בין ה 6600GT או 6800XT בקיצור כרטיס מסך טוב ל AGP שלא יהיה מוגזם בכסף כי אין טעם לקנות 7600GS goldensample שעולה כמט 2000 שקל עד 1000 שקל הכרטיס מסך. מפרט P4 2.66@3.1 Asus p4x800 Radeon 9550 256mega 128bit Sappihre 80giga ide hf toda. :]

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by shimon16,

שלום, לפני קניית מחשב חדש רציתי לברר מי מבין 2 הכרטסים התקציביים האלה יותר כדאי. 7600GS vs x1600 pro 256mb בנתונים שניהם מאוד דומים, והאם מוצדק להוסיף כסף ולקחת 7600GS? או שההפרש ממש זניח. ואם תוכלו להמליץ לי על חנויות זולות שמוכרות את הכרטיסים הנ"ל תודה מראש

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by ariel7766,

יש לי את המסך הבא : http://www.e-katalog.kiev.ua/jpg/7940.jpg כבר כמעט 5 שנים הוא במצב מצוין אין לו שום כתמים שחורים על המסך או משהו אחר הוא "17" אינץ' של LG הוא לא היה בחיים אצל מעבדת תיקון כל הזמן הזה הוא מחזיק לי טוב כמה לדעתכם שווה לי למכור אותו לחבר טוב?

• 9 תגובות
    • 595 צפיות
  18. אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by omershak,

שלום לכולם רציתי לשאול האם בשביל פוטושופ כדאי להשקיע בכרטיס מסך רציני או שאפשר להסתפק בכרטיס מסך פשוט יותר והאם יש הבדלים בין הכרטיסים?. בכלל איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחשב החדש. אני מתעסק לרוב בפוטושופ,אילוסטרייטור,פלאש וסולידוורקס. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  21. Started by niner,

שלום. יש לי רדיאון 9800 פרו. השאלה שלי היא: כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה האם ניתן להקליט מהטלוויזיה אל המחשב בפורמט AVI או אחר? תודה

22. Started by 111111,

ברצוני לקנות את המסך 17 אינצ הכי טוב שאפשר בטווח החיר שנקבתי אני חשבתי על ה- LG F700P אם יש לכם עוד הצעות או משהו להגיד תודה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  23. הוא יריץ משחקים על רזולוציה טובה וHIGH בשנתיים הקרובות?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  24. היי, קודם כל, אני לא מבין גדול בחומרה, ובטח שלא במאיצים גרפיים.. אני מרכיב מחשב עם מעבד intel i7-4770k , שבא עם מאיץ גרפי בילט-אין intel hd-4600 המחשב מיועד בעיקר לתכנות למובייל, אבל גם למשחקים. אנחנו לא גיימרים גדולים אבל אשתי רוצה שירוצו לה "המשחקים החדשים".. ראיתי את הביקורת פה על המעבד, אבל לא הצלחתי להבין האם בשביל להריץ משחקים די כבדים ברמת סבירה+, אני צריך להוסיף כרטיס גרפי או לא. ואם כן, מה למשל הייתם קונים? אני פוחד לקנות משהו שיהיה פחות טוב או כמעט אותו דבר כמו המובנה... תודה רבה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  25. אני רוצה להקליט תוכניות וכו' ועדיין לא מצאתי את ההגדרות המתאימות.. אני רוצה שההקלטה תהיה איכותית (שתהיה גם נוחה לצפיה בDVD) וגם שלא תהיה כבדה ותקרע לי תהארדיסק... בעיקרון לא משנה לי הפורמט למרות שאני חושב שיותר נוח לערוך AVI... הכרטיס- leadtek winfast tv2000xp אז- איזה רזולוציות וקודקים הכי נוחים להקלטה באיכות טוב וקלה? תודה מראש חבר'ה!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים