עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. התוצאה שלי היא 5478 ב3DMARK06 היא טובה יחסית למפרט שלי??? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB S3 P965 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO Samsung SH-W162L DVD±R x16, DL x8, LightScribe Liberty ELT500AWT 500W KINGSTON 512X2 667MHz Sunbeam Transformer BLACK

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by Danny_Malis,

מה זה VERTICAL SYNC ? אני רואה את האופצייה הזאת כמעת בכל המשחקים השאלה היא מה זה עושה ?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. האם אני יכול להרכיב שתי כרטיסי מסך למטרות שונות על אותו מחשב הכרטיסים הם:NVIDIA Quadro FX 500 ו NVIDIA 8800 gts

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  4. Started by IronMaiden,

קיבלתי X800 PRO מבית GECUBE שנקנה בטאיוון , אני מצליח להפעיל את הכרטיס רק על AGP X4 ולא על AGP X8 , אני יודע שהלוח אם שלי תומך ב AGP X8 , ב BIOS אני מגדיר אותו לעבוד אפילו רק על X8 ולמרות זאת שאני נכנס ב ADVANCED GRAPHIC SETTINGS ללשונית של ה SMARTGART (שבודקת את המהירות של ה AGP ) היא מזהה עבודה "יציבה" רק עם AGP X4 ומטה , ובכלל לא נותנת לי לבחור באופציה של X8 , ובנוסף לא נותנת לי לבחור באופציה בשם FASTWRITE , חשבתי שאולי זה יכול לנבוע מבעיה בתאימות בין הכרטיס ללוח אם ואולי עדכון BIOS יכול לעזור . יכול להיות שאפשר להגדיר מהירות AGP במקום אחר ? יכול להיות שאין מספיק מתח לAGP ?, כרגע זה על אוטומטי . יכול להיות שלא הגדרתי משהו אחר נכון ? System specs : P4 2.4 2x512MB 33…

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by Nekir,

אהלן חברה אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לי Radeon HD4870 מפרט של המחשב intel Core 2 Duo Processor E8500 3.16GHz 1333MHz 6MB LGA775 3.25 GB זיכרון כרטיס שהוא לא יקר יותר מידי (נגיד גג 1500 ש"ח) אבל גם לא משהו שאני בקושי ארגיש את ההבדל. תודה מראש לעונים, אני אוסיף עוד מידע אם צריך

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. שלום לכולם , מחר אני מקבל את המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מתלבט בין כמה דגמים ( PCI-E ) 1 . NVIDIA 5900 הרגיל לא XT .. 2. NVIDIA 6600 GT - לגבי הדגם הזה קיימים שני יצרנים. אחד של ג'יגהבייט והשני של לידטק. אשמח אם תגיבו מה לדעתכם עדיף מבינהם. 3. RADEON X700 PRO http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2168&catcode=247 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_303&products_id=2544 https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298&products_id=2584 חשוב לציין שהתקציב הוא עד 2000 שקל. רצוי יותר לכיוון 1500 . תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by niva401,

מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 8600GT- האם ספק של 400W מספיק ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. בהתבסס על המפרט הנוכחי שלי, אני רוצה לדעת אם החלפת כרטיס המסך שלי ב7800GS ישפר את הביצועים שלי בצורה משמעותית?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by adirze,

אוקיי אני מתכוון בחודש הקרוב לקנות מחשב חדש מבוסס קונרו ורציתי להתעייץ איתכם בקשר לדילמה שיש לי לגביי הכרטיס מסך כרגע במחשב הנוכחי שאותו אני מעביר לשימוש של ההורים שלי יש radeon 9800pro מכווין שההורים לא צריכים כרטיס כזה רציתי לשאול אם כדאי לשמור אותו ולהחליף אותו בעוד X זמן שתצא הטכנולוגיה החדשה של DX10 או שבכל זאת כדאי להחליף לאיזה X1900XT תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by mokisho,

שלום לכולם רכשתי כרטיס מסך X1900XT אני מעוניין לחבר 2 מסכים אבל כאשר אני מנסה להפעיל את המסך השני שום דבר לא קורה האם יש דריוורים מיוחדים לכרטיסים האלו לפני זה היה לי ניודיה ויכלתי לעשות שיכפול מסך איך אני מבצע את זה ב כרטיס הנ"ל

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. האם כאשר אני קונה כרטיס PVR למחשב, אני יכול לראות את כלל הערוצים מהממיר הדיגיטאלי של HOT, או רק את אלה שכלולים בחבילות שלי? תודה, וסליחה על הבורות

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by Electric Boom,

שלום, הכרטיס זמין ב-KSP ב-220 ש"ח. אני צריך אותו רק להקלטות מתוזמנות ורציתי לדעת איך הכרטיס באופן כללי - איכויות, נפחים וכו' (בייחוד כמה תעלה הקלטה של 45 דקות ב-MPEG2 - יותר מ-300 מגה? ) אני אצטרך תשובה בשעה הקרובה[בבקשה] תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. איזה כרטיס מסך יהיה הכי טוב בשביל חישובי פיזיקה ? ואם יש לי HD5870 ואני רוצה לקנות בנוסף לו כרטיס של Nvidia לחישובי הפיזיקה אז זה כדאי ? כי שמעתי שיש דרייברים פרוצים שמאפשרים את זה.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by rafi100,

לאחר פירמוט המחשב אני צריך להתקין את הדריוור של כרטיס המסך אני לא יודע איך ??? הצילו בתודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. עם 128 מ"ב

16. Started by Adielion,

מזה הכרטיס הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4708 6800LE?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by ולרי88,

איזה חברה הכי כדאי 7800GS אני מתכוון להזמין אותו אוטוטו .. ורציתי לדעת של איזה חברה להזמין ואם זה כל כך משנה .. קירור , ביצועים וכו...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  18. ההזמנה מחו"ל וזה דחוף...! אני מתלבט בין BFG שיש עליו אחריות לכל החיים לבין שאר החברות המוכרות.. לידטק ואלבטרון....???? בבקשה עזרה דחוף אני לפני קניה

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by dberebi,

שלום. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל Gigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe יש לי עכשיו כרטיס מסך MSI nVIDIA GeForce 5200FX 128MB אם אני יקנה את הכרטיס המסךGigabyte nVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe הוא יתאים לי למחשב? הינה זה הלוח אם שלי עם פרטים אולי יש שם אני לא מבין http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=147145 תודה לעוזרים. ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום חברים! כרגע אני עובד עם מסך אחד אבל לצורך עבודתי אני נזקק לשניים. יש לי חיבור AGP (מה לעשות...) וחשבתי לחבר את המסך הנוסף שאקנה ל-N6200 של ASUS שאני מתכוון לרכוש (הכוונה מסך אחד ליציאת ה-VGA ומסך שני ליציאת ה-DVI ). הנה הלינק לכ. המסך: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=7&l3=155&model=484&modelmenu=1 שם כתוב שהמסך תומך ב- multi-display technology . אה-מה : עובד בחנות מחשבים (חנות אהובה למדי כאן בפורום ..)התעקש שמנסיונו N6200 לא יכול להציג שני מסכים ביחד אלא להציג כל מסך לחוד...והכוונה שלי היא לראות בבת אחת בשני המסכים ,ובכל מסך משהו אחר- לא "cloning". עובד בחנות אחרת טען ההיפך....אז לפני שאני קונה אשמח לקבל חוו"ד מחברי הפורום. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by raw-e,

יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 4870 512. ואני מעוניין לקנות עוד כרטיס כמו שלי אבל הפסיקו לייצר אותם. האם אני יכול לחבר כרטיס עם 1ג'יגה? או אולי אפשרי לקנות את אותו כרטיס של חברה שונה?

23. Started by YinnoN,

עריכה - נפתרה הבעיה, התקנתי את ace mega pack codecs. תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. מחשב XP עם הכרטיס הנ"ל היה עד כה מחובר ל TV והכל עבד נפלא. מהיום המסך (TV) שחור (וקצת רעשים) עשיתי: * החלפתי כבל (בין המחשב ל TV) * עידכנתי דריברים * בדקתי יציאת COMPOSIT על ה TV [תקינה] עשיתי SYSTEM RESOTRE. לא עזר כלום. כשאני עושה PRINTSCREEN אני יכול לראות את המסך הנוסף ככה שאני מניח שזו לא בעיה בדריברים/חלונות. ישהוא נתקל בכזו תופעה? יכול להיות שהיציאה על הכרטיס הלכה? יש למישהוא רעיון ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  25. מה יותר טוב Radeon 9800 128 MB DDR(רגיל) או Sparkle Geforce FX 5900 128MB DDR DVI שנהם אותו מחיר 1600 פחות או יותר

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים