עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by le011,

שלום לכולם.המפרט שלי :ABIT NF7-SL+AMD2600XP BARTON 2100MHZ 2*256 DDR 400 KINGMAX-2-2-2-6 POWERCOLOR READON 9700 NP --270\270+CATALIST4.6 התוצאה שקיבלתי כאשר הדרייברים מכוונים במצב DEFOULT הוא-4260 כאשר הדרייברים מכוונים למצב ביצועים מירביים-4320 האם התוצאות האלו סבירות?לי ניראים קצת נמוך.על פנטיום 3-1000 עם אותו כרטיס קיבלתי 3560 נקודות תודה על עזרתכם ;D

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום שמי ירון ואני צריך עזרה מניסיון של אנשים בפורום ! אני חדש בנושא של עבודה עם תלת מימד. כיום אני עובד על תוכנה בשם Maya 6.0 , אך כרטיס המסך -ATI Radeon 9600 שיש לי לא ברמה מספיק גבוה. אני יודע שיש הרבה חברות והרבה רמות של כרטיסים ולכן איני יודע על איזה רמה ומחיר של כרטיס עלי לרכוש כדי לקבל את הביצועים הטובים ביותר כאשר התקציב לכרטיס הוא עד 3,000 ש"ח שאלה נוספת שיש לי היא: האם ההבדל בין כרטיס של 3,000 ש"ח לכרטיס של 1800-2,000 ש"ח כזה משמעותי או שבכלל עדיף להשקיע בכרטיס מעל 3,000 ש"ח. חשוב לי ש-Render Time יהיה מהיר כמה שיותר, עומס של אלמנטים על המסך בזמן עבודה יאפשר שיוט מהיר ללא האטות. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by meninred,

אז ככה... סוף סוף אחרי חודש אני מקבל לי את ה9800פרו החדש מבית ספהייר... מתקין לי פאר קריי ....(משחק ע-נ-ק!!!) מתחיל לשחק ואז הדבר המעצבן קורה.... המסך נראה כאילו הוא נכבה... אבל כותב שהפאוור סאייבינג עובד ושהסמך ייסגר בעוד מספר שניות... אני מתחיל להילחץ.... ולאחר שניה-שניה וחצי אני מתעצבן!!!! שוב ושוב אני מנסה ואותו דבר קורה.... ניסיתי לשנות הגדרות של המסך(לא של הכרטיס) ולא עבד.... עם מישהוא יודע אולי איך אני יכול לתקן/להפסיק את הדבר המעצבן הזה?!!?!? תודה...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. אחרי שגיליתי שיש לי בעיות במשחקי 3D בדקתי לעומק וראיתי שהמאוורר שעל הכרטיס הפסיק לפעול פירקתי אותו אבל אין לו שום פתח לשימון בקיצור כנראה הלך מישהו יודע איפה אפשר להחליף אותו ? איזה חנות נותנת שירות לכזה דבר ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  5. Started by bd,

ואיזה עוד יצאות יש לו?

• 9 תגובות
    • 726 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  7. Started by pms1,

אני צריך לבחור דווקא משני אלו - http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=TVCARD1&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=0&aff=zap או http://www.lifeview.com.tw/html/products/internal_analog_tv/flytv_prime_34.htm יש לי win xp ,הכטיס בעיקר בשביל לראות טלויזיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  8. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Asus P4P800 Deluxe מעבד: Intel Pentium 4 3.0 (northwood) 512k כ.מסך: Gainward Geforce 5600XT 256 mb זיכרונות: Kingston 2x256 מ. הפעלה: Windows XP Pro התוצאה שהשגתי היא: 1668 האם זאת תוצאה טובה ביחס למפרט מחשב???

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  9. אני מחבר את ה5600 FX דרך ה SVIDEO לטלוייזיה , עם היה הכל טוב ועכשיו כשאני מחבר אני רואה בשחור לבן , אני בטוח שזה משהובהגדרות כי לפני כמה ימים זה קרה לי ויחקתי שם משהו עם ההגדרות וזה חזר לעצמו אבל עכשיו אני לא זוכר ואני לא מצליח יותר, מישהו אולי יודע מה לעשות?[דרך ההגדרות של 56.72 אני משתמש , לא דרך TVTOOL כי אני לא מצליח דרכה]

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. אני צריכה עזרה בחיבור כבל S-VIDEO מהמחשב לטלוויזיה... צריך בשביל זה תוכנה כל שהיא?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by ydyehuda,

שלום לכולם יש לי FX5200 ולו יציאה אנלוגית ודיגיטאלית ו-TV הצלחתי לחבר אנלוגית + TV יש לי מתאם דיגיטאלי לאנלוגי אך לא מצליח לשכנע את המחשב להוציא דיגיטאלי ואנלוגי מחפש עזרה!! זה דרוש לעריכת וידאו בתודה מראש, יהודה

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  12. Started by Bug2000,

כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. שלום רב, יש לי כרטיס מסך מסוג : Nvidia MX440 64Mb הבעיה היא כאשר אני מדליק את המחשב - אני רואה את כל האיתחולים אפילו את הבדיקות של המערכת (Windows XP) וכאשר הוא צריך להראות את המסך פתיחה (שולחן העבודה) - המסך כבה והנורית שלו מהבהבת כאילו לא מחובר / לא משודר כלום. מה שחשבתי הוא שהמאוורר של הכרטיס או נתקע או שהלך, פתחתי את המחשב וראיתי שהמאוורר שבור, החלפתי אותו במאוורר אחר (מאוורר של מעבד סלרון) ועדין לא עזר - המחשב מסרב לעלות - לא רואים על המסך כלום אבל הכונן הקשיח עדיין "חושב" וככל הנראה הוא ממשיך להעלות, אבל בלי התצוגה. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ו/או יודע איך לפתורה אודה מאוד על עזרתכם, תודה מראש, BigT.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  14. אני מחפש את רמת הביצועים הכי גבוהה אשר אפשר לקבל מהדרייברים אשר ניתן להוריד. אני משתמש כרגע בcatalyst 3.9. תודה.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  16. Started by SuB,

שלום! לפני כשנה וחצי רכשתי את המחשב שלי החנות מחשב באיזור מגורי. עם המחשב קיבלתי את כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 אך קיבלתי אותו ללא כל הבאנדל שלו. לאחרונה עלה בדעתי להעביר את כל קלטות הוידאו שלי אל DVD, ולכן ביררתי אם לכרטיס שלי יש VIDEO IN ואכן יש. אך בשביל ה-VIDEO IN יש צורך במחבר הזה שמגיע עם הבאנגל של הכרטיס, ואותו אין לי: רציתי לדעת איפה אפשר לקנות/להזמין כזה מחבר? חבל להשקיע הרבה כסף בכרטיס עריכה כשיש כבר VIDEO IN.. :-\ הנה לינק לעמוד הכרטיס באתר של MSI ששם תוכלו לראות את הכבלים שמגיעים איתו: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4400-VTD תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by sgsg,

אני חייב לגלות של איזו חברה הכ. מסך שלי. הדגם אמור להיות 9500 פרו, גם לפי AIDA וגם לפי dxdiag, אבל לפי האתר של ATI: http://www.ati.com/support/identify/graphicschart.html הוא מתאים לנתונים של Hercules 3D Prophet 9700 Pro. אם באמת הייתי מקבל 9700 במקום 9500 אז הייתי שמח (או שלא???), אבל בדקתי את האריזה של ההרקולס והיא לא נראית כמו האריזה שהייתה לי לכרטיס. לפי איזה עוד נתונים אני יכול לזהות את הכרטיס? הוא עושה לי בעיות ואני רוצה לבדוק עם החברה בנוגע לאחריות (המוכר אומר שנה, באתר של ATI כתוב שעל כרטיסים שלהם 3) ותמיכה טכנית. אני לא זוכר אם כשקניתי הזמנתי של חברה מסוימת או של ATI, זה משנה בנוגע לאחריות?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by Chymes,

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הוודו 4 הישן ב-Radeon X800 Pro. פנדה מציע למכירה X800 של Sapphire ושל Elsa. ה-SAPPHIRE עולה 2,800, ELSA עולה 2,600. ELSA נותנת 3 שנות אחריות. חוץ מהמחיר, האם יש הבדל בין הכרטיסים? איזו חברה יותר טובה?

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by cpus,

מה אתם אומרים על המסך הזה? PHILIPS 107T LIGHTFRAME 2 17 אינץ' כמובן CRT 640 על 480: 140 הרץ 800 על 600: 110 1034 על 768: 85 1152 על 864: 75 1280 על 1024: 65 תדר אופקי: 30 עד 71 הרץ תדר אנכי: 50 עד 160 הרץ נו איך המסך? יותר טוב מה LG F700P ברזולוציות קטנות, נכון?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by Acrios,

יש לי מסך hitachi קצת ישן (3 שנים ) הבעיה היא שהתצוגה בו מאוד כהה. הבהירות על הרמה הגבוהה ביותר ועדיין הוא כהה מאוד. כרטיס המסך הוא voodoo 3 3500 (מחשב לעבודה בלבד). אינני יודע איך לעשות אותו בהיר יותר, למיטב זכרוני לכרטיסי המסך של voodoo יש כלי שנקרא voodoo tools שאולי מאפשר הבהרה אבל אני לא יודע איפה אפשר להשיג אותו . כל עצה תתקבל בברכה .... תודה מראש גיא

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. תודה

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by cpus,

אי אפשר לחרוג מהסכום הנ"ל... עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. אז כמו שאמרתי בכותרת...! ויש לי עוד שאלה. חבר שלי רוצה לקנות את המסך הזה dx-997 של פריוויו. מה אתם אומרים עליו?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by GreenHood,

אוקיי... מפרט מהיר.... Intel Pantium 4 1.5 Ghz 512 MB DDR 80GB 7200RPM אבל.... Geforce 2 MX 200 - כרטיס מסך שאני נשבע שאני הולך לשרוף אותו על הכיריים הקרובים... אז ככה.. כדי שהמחשב שלי יתפקד נורמלית + שאני יוכל לשחק משחקי מחשב בקצב של יותר מפריים לשנייה אני צריך כרטיס מסך טוב... עכשיו עוד מגבלה זה תקציב... עד 800 ש"ח גג :'( אז לסיכום... מישהו יכול למצוא לי את הכרטיס מסך הטוב ביותר שאפשר לקנות עד 800 שקל?? תתרמו את עזרתכם להצלת מחשב נואש...

• 2 תגובות
    • 488 צפיות

דיונים חדשים בפורומים