עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה להחליף כרטיס מסך מהמחשב שלי למחשב אחר ומהמחשב באחר למחשב שלי () אני די מפחד לעשות את זה, אז אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by vero,

שלום. מהכתוב בפורום נראה שמומלץ להתקין על כרטיס מסך מערכת קרור בנוסף ו/או במקום המקורית. מאחר וכל המערכות הנ"ל כוללות מאווררים משלהם, מה הטעם בכרטיס פסיבי? הסבר כולל יתקבל בברכה (כולל את חסרונות הפסיבי). ולמקרה הפרטי שלי: אני מתעניין ב- Asus GeForce 7600GS Silent/HTD 256MB, PCI-E Passive 1. האם להחליף את גוף הקרור המקורי (נניח בזלמן 900)? 2. האם ספק של 400W מספיק לשתי האופציות הנ"ל? בתודה וברכה.

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by Idani26,

אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!

4. יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך של מחשב נייד- בכמה הוא יותר חלש מהלא נייד המקביל לו בדגם? מדובר 9000 IGP כי ניסיתי לשחק COD בנייד, שאותו הרצתי בעבר בלי בעיות על מחשב לא נייד חלש כזה: GF4MX440 2GHZ P4 A 256SDRAM ועכשיו בנייד שהוא די הרבה יותר חזק (במספרים לפחות)- GHZ2.8 P4 B R9000 256DDR המשחק לא זז כמעט אפילו לא כשהכל על מינימום ברזולוציה נמוכה מאוד בערך 1-15 FPS, חוץ מעל SAFE MOD (שם הוא טס באיזה 60+ FPS לא יודע למה). מה הבעיה? יש בכלל בעיה או שזה פשוט שמחשבים נידים הם ממש חלשים בהשוואה ללא ניידים. ד"א השתמשתי בקטליסט 4.9. ד"א2 R9000 לא נדייד יכל להריץ את COD על רזולוציה גבוהה במהירות גבוה מאוד בסביבות ה 50FPS.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by CoolOne,

שלום, רציתי לדעת מהו VIVO? תודה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by רועי28,

שלום, יש לי מחשב די טוב עם מעבד מצוין: Intel® Core i7-3770T CPU @ 2.50GHz 8.2 ram כרטיס קול: Realtek High Definition Audio אבל כרטיס המסך יכול להרוס למפרט את המחשב: AMD Radeon HD HD7850M לא שהוא כזה גרוע אבל ב- can you run it במקום לעבור את הרקומנדד הוא בקושי עובר את המינימום. אז בקיצור משהו יכול להביא לי כרטיס מסך יותר טוב שיתמוך במחשב?(עד 1500 שקל)(המחשב הוא מחשב נייח אבל זה מחשב של מסך מגע לא מאק של סמסונג).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by מאיה גרינברג,

קיבלתי כרטיס מסך X600 PRO PCIE רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? למה הוא מתאים ? זה טוב למשחקים ? או רק אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Jesper,

קראתי את האשכול בפורום בנושא כרטיסי מסך מומלצים, ואני מתלבט בין NVIDIA GeForce 7600GS Sonic לבין ATi Radeon X1950Pro (אני לא סגור איזה סוג של גיימר אני :). הניין הוא, יש לי את ה-600 ש"ח הנוספים האלה לשים ולקחת ת-X1950, אבל אני קמצן :-X. עד כמה ההבדל בביצועים מורגש? האם משחקים ירוצו לאט יותר כשמשתמשים ב-GEFORCE? כמה זמן כל אחד מהם יחזיק (כלומר, כמה זמן ייקח עד שהמשחקים החדשים שייצאו כבר לא יתאימו או בקושי יתאימו לכל אחד מהכרטיסים האלו?) ועוד שאלה: בכל מפרט שמישהו מרכיב אני רואה שהוא ממליץ על ATi Radeon X1950Pro של חברה אחרת: אחד ממליץ על הכרטיס של GeCube, אחד על זה של Sapphire, אחד על זה של Connect3D. האם יש לחברה חשיבות, או שבכל חנות יש כרטיס של חברה אחרת, ופשוט לקחת את …

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בארצות הברית. ראיתי את המלצות בדיון הנעוץ, אבל יש היום אפשרות לעשות DUEL לכרטיסי מסך ATI. מה הכרטיסים שאתם הכי הייתם ממליצים עד לתקציב אלף ש"ח. אין בעיה בהספק חשמל או לוח אם. (אחר כך אני אבדוק את המחירים שלהם בארה"ב) תודה מראש :-*

10. Started by almonime,

אוללה ... צ צ צ ... NV מחפשים את הזנב של עצמם. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091102224952_Nvidia_Doing_Its_Best_to_Have_Working_Fermi_at_Consumer_Electronics_Show_Reports.html

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by bobby323,

ואם אין מישהו יכול לתת לי קישור למסך רחב LCD אם יש בפחות מ 2000 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by adiyos,

שלום שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש התקציב שלי הוא 1200 שח בקירוב ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. LEADTEK QUADRO FX560 128MB 2. NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB 3. ATI RADEON 1900 256MB אני מעונין לדעת מה השוני בין הכרטיסים בגדול וכיצד הארכיטקטורה שלהם משפיעה על העבודה היום יומית שלי האם המודל נראה יותר ברור - VERTEX,POLYLINE וכד' האם המודל "קל" יותר? האם הרנדור מהיר יותר? האם יש קשר לאנימציה? לעיתים אני משתמש בתמונות HDRI כתמונות רקע לרנדורים האם אני צריך כרטיס מיוחד לכך? מה הכרטיס המתאים ביותר? ד"א שאר המפרט הוא כזה לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4 מעבד: INTEL E6600 זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by D-Bang,

אני לא מרבה לשחק אבל עדיין הייתי רוצה כרטיס שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1680X1050 (בלי כל הפילטרים למניהם) אין לי צורך ביכולות OC עתידיות, רק שהכרטיס לא יהיה רועש ולא יתחמם יתר על המידה ראיתי שכרטיסי 4850 של ATI נמכרים החל מ830 ש"ח אבל לא ראיתי פה המלצות עליהם, הקירור שלהם לא מספיק טוב? אני עובד עם Enermax Liberty 400W ככה שהכרטיס צריך להתאים לספק זה.

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by GunBlade,

אני לא ממש בקי בשוק מאיצי תלת המימד לאחרונה, מה הכרטיס המומלץ ביותר לקנייה? יש לי צורך בשתי המלצות: אני צריך המלצה אחת שלא תלוייה במחיר (כלומר, הכרטיס הטוב ביותר) והמלצה לכרטיס שנחשב לטוב אבל בתחום המחירים הסבירים יותר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות מפורום המסכים ). מחשב פנטיום 4 בורד של אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, שיש להם במלאי אבל יקר (יחסית לזמן שעוד אחזיק את …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Cyron,

האם מסך LCD יכול לשמש כטלויזיה ? ניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (YES) ?

• 11 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by HairyAss,

עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  20. הדור הבא עלינו בטובה , AMD נלחמת בחולשות שלה שהם מדייה ומוסיפה תמיכה בצפייה 4K דרך ווינדוס 10 שעד היום היה מוגבל עד 10 mbps לערך הדרייבר של 5700 יכיל Microsoft PlayReady 3.0, שמכיל DRM לנגן סרטים מערוץ נטפליקס יש מכלול של אלמנטים ש- AMD צריכה להתחייב לעמוד בהם hwi notice. frame by frame HDCP 2.2 לפחות אפשרות זאת תהיה דרך HDMI and display port 1.3 ומעלה GPU with at least 3GB vram כל זאת יהיה ניתן לראות דרך Edge browser או Netflix app שידור 4K 25 Mbit/s https://www.guru3d.com/news-story/amd-adds-netflix-4k-support-to-rx-5700-video-cards.html עדיין ישנם שאלות פתוחות : 1. מה קורה עם סדרות קוד…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by MINIME,

אתם יכולים לבדוק בשבילי מה התוצאה שלכם ב3DMARK עם הכרטיס RADEON 8500LE תרשמו איזה מעבד יש לכם. כמובן רק אם ישלכם את כרטיס זה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by nore0,

למה הכל מכובה ? אם אני ישים הכל על ON יהיו ביצועים יותר טובים ?

23. Started by Eden 6600,

ניסיתי לברר מי יותר טוב מבין שניהם ע"פ מבחני ביצועים שונים וקצת הלכתי לאיבוד בכל הגרפים שהשתנו מאתר לאתר. אז רציתי לשאול אתכם, מי יותר טוב מבין השניים?

• 8 תגובות
    • 990 צפיות
  24. שלום. אני צריך עזרה בנוגע לשדרוג הביצועים הגרפיים לרוב מחשבי החברה (רוחבי, כ50 במספר) העניין התקציבי הוא לא בעיה, כל עוד מדובר בקנייה של כרטיסי מסך בלבד ולא שדרוג של גם, לדוגמא, ספקי כוח וכו'. מדובר על מחשבי Dell precision 380, בעלי מעבד פנטיום 4 מעט מיושנים אך מתפקדים היטב תחת הדרישות האפליקטיביות מהם. האפיק הוא PCIe - לא בטוח אם זה 1.0, 1.1. או 2.0 אבל למיטב הבנתי זה לא משנה כי התמיכה היא קדימה וגם אחורה באפיקי PCIe (תקנו אותי אם אני טועה). המחשבים בעלי ספק כוח שאמור להחזיק כרטיסי מסך שצורכים 150~200 וואט. אינני רשאי לפרט על האפליקציות שרצות על המחשב, רזולוציות תצוגה וכו', אבל כן חשוב לי לציין שאנחנו מעוניינים למקסם את ביצועי התצוגה הגרפית תחת DX.9 ובעתיד הלא רחוק אולי …

• 5 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.