כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אוללה ... צ צ צ ... NV מחפשים את הזנב של עצמם. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20091102224952_Nvidia_Doing_Its_Best_to_Have_Working_Fermi_at_Consumer_Electronics_Show_Reports.html
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
באיזה כלי עלי להשתמש כדי לאבחן את תקינות הכרטיס שלי ? 8800GT מדבר פחות על מאמץ וכו', מה שחשוב לי זה לבדוק אם הרכיב תקין. תודה!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
ואם אין מישהו יכול לתת לי קישור למסך רחב LCD אם יש בפחות מ 2000 ש"ח
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש התקציב שלי הוא 1200 שח בקירוב ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים 1. LEADTEK QUADRO FX560 128MB 2. NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB 3. ATI RADEON 1900 256MB אני מעונין לדעת מה השוני בין הכרטיסים בגדול וכיצד הארכיטקטורה שלהם משפיעה על העבודה היום יומית שלי האם המודל נראה יותר ברור - VERTEX,POLYLINE וכד' האם המודל "קל" יותר? האם הרנדור מהיר יותר? האם יש קשר לאנימציה? לעיתים אני משתמש בתמונות HDRI כתמונות רקע לרנדורים האם אני צריך כרטיס מיוחד לכך? מה הכרטיס המתאים ביותר? ד"א שאר המפרט הוא כזה לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4 מעבד: INTEL E6600 זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא מרבה לשחק אבל עדיין הייתי רוצה כרטיס שיכול להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1680X1050 (בלי כל הפילטרים למניהם) אין לי צורך ביכולות OC עתידיות, רק שהכרטיס לא יהיה רועש ולא יתחמם יתר על המידה ראיתי שכרטיסי 4850 של ATI נמכרים החל מ830 ש"ח אבל לא ראיתי פה המלצות עליהם, הקירור שלהם לא מספיק טוב? אני עובד עם Enermax Liberty 400W ככה שהכרטיס צריך להתאים לספק זה.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני לא ממש בקי בשוק מאיצי תלת המימד לאחרונה, מה הכרטיס המומלץ ביותר לקנייה? יש לי צורך בשתי המלצות: אני צריך המלצה אחת שלא תלוייה במחיר (כלומר, הכרטיס הטוב ביותר) והמלצה לכרטיס שנחשב לטוב אבל בתחום המחירים הסבירים יותר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות מפורום המסכים ). מחשב פנטיום 4 בורד של אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, שיש להם במלאי אבל יקר (יחסית לזמן שעוד אחזיק את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מסך LCD יכול לשמש כטלויזיה ? ניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (YES) ?
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הדור הבא עלינו בטובה , AMD נלחמת בחולשות שלה שהם מדייה ומוסיפה תמיכה בצפייה 4K דרך ווינדוס 10 שעד היום היה מוגבל עד 10 mbps לערך הדרייבר של 5700 יכיל Microsoft PlayReady 3.0, שמכיל DRM לנגן סרטים מערוץ נטפליקס יש מכלול של אלמנטים ש- AMD צריכה להתחייב לעמוד בהם hwi notice. frame by frame HDCP 2.2 לפחות אפשרות זאת תהיה דרך HDMI and display port 1.3 ומעלה GPU with at least 3GB vram כל זאת יהיה ניתן לראות דרך Edge browser או Netflix app שידור 4K 25 Mbit/s https://www.guru3d.com/news-story/amd-adds-netflix-4k-support-to-rx-5700-video-cards.html עדיין ישנם שאלות פתוחות : 1. מה קורה עם סדרות קוד…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
למה הכל מכובה ? אם אני ישים הכל על ON יהיו ביצועים יותר טובים ?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ניסיתי לברר מי יותר טוב מבין שניהם ע"פ מבחני ביצועים שונים וקצת הלכתי לאיבוד בכל הגרפים שהשתנו מאתר לאתר. אז רציתי לשאול אתכם, מי יותר טוב מבין השניים?
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בנוגע לשדרוג הביצועים הגרפיים לרוב מחשבי החברה (רוחבי, כ50 במספר) העניין התקציבי הוא לא בעיה, כל עוד מדובר בקנייה של כרטיסי מסך בלבד ולא שדרוג של גם, לדוגמא, ספקי כוח וכו'. מדובר על מחשבי Dell precision 380, בעלי מעבד פנטיום 4 מעט מיושנים אך מתפקדים היטב תחת הדרישות האפליקטיביות מהם. האפיק הוא PCIe - לא בטוח אם זה 1.0, 1.1. או 2.0 אבל למיטב הבנתי זה לא משנה כי התמיכה היא קדימה וגם אחורה באפיקי PCIe (תקנו אותי אם אני טועה). המחשבים בעלי ספק כוח שאמור להחזיק כרטיסי מסך שצורכים 150~200 וואט. אינני רשאי לפרט על האפליקציות שרצות על המחשב, רזולוציות תצוגה וכו', אבל כן חשוב לי לציין שאנחנו מעוניינים למקסם את ביצועי התצוגה הגרפית תחת DX.9 ובעתיד הלא רחוק אולי …
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חשבתי על אחד מהמסכים הללו: BLINEA 106080 '19 19 CTX PR960F WEGA TRINITRON 19''VIEWSONIC P95F IIYAMA 19 PRO 454 Samsung 19 959NF בהתחלה התכוונתי ללכת על הiiyama,אבל אז קראתי שיש לו בעיות עיבוי בכתב, אז החלטתי להביא את העניין לדיון בפניכם כדי להגיע להחלטה. (הiiyama עדיין נשקל בתור אפשרות בגלל שלא הצלחתי לגבש דעה בנוגע אליו). ועוד משהו: שלא יהיו אי הבנות, זה לא במקום הEizo שלי אלא למערכת אחרת(של אחי).
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ראיתי כרטיס ג'יפורס 4 TI4200 128 של חברת "Daytona". מישהו מכיר את החברה הזאת? היא טובה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון בעוד איזה חודש לקנות מעבד A64 S939 ולוח אם אנפורס4 שלצערי הרב תומך רק ב PCIE אז ברצוני לדעת איזה כרטיס כדי לקנת עכשיו או בעוד איזה שבועיים עד חודש שיהיה ל PCIE ועדיף ATI וגם שיהיה חזק יותר מ9800PRO. נ.ב כמון בתקציב ריאלי עד 2000 שקל עדיף פחות. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול איזה hd4850 512M יותר טוב? של חברת GIGABYTE או של חברת SAPPHIRE? או של MSI? ואיזה דגם בדיוק עדיף במסגרת של כ 900 ש"ח תודה המפרט- מעבד E8500 זכרון - 2GB 800MHZ אני משחק ברזולוציה 1024*768
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
מה הוא, נכון לעכשיו, הכרטיס מסך הכי חזק שקיים שאורכו לא מגיע לאורך של מגרש כדורגל? חשבתי על 9800GT של חברות מסויימות שגודלו אינו עולה על 9INCH האם ישנם כרטיסים נוספים יותר חזקים שהאורך שלהם לא מהווה מכשול?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים. ה GTX560TI שלי מתחיל להרגיש עייף, ואני מתחיל לחשוב על מחליף, אך מכיוון שאיינני ממש לחוץ, הייתי מעדיף לרכוש את הדור החדש ביותר שיצא. מכייון שליבות KEPLER שוחררו בפברואר 2013 (שנה ו 4 חודש מהיום) ומכיוון שנוויידיה לרב משחררת דור חדש כל שנה-שנה וחצי, אני חושב שהגיוני להמתין ל Maxwell. השאלה המתבקשת אם כן היא מהו תאריך ההשקה של הדור הבא? המידע הכי מדוייק שמצאתי אומר "2014", ומכיוון שאנחנו כבר חצי שנה אל תוך 2014 הנחתי שיהיה מידע קצת יותר מדוייק. לצערי זה המידע הכי עדכני שמצאתי: http://www.anandtech.com/show/7900/nvidia-updates-gpu-roadmap-unveils-pascal-architecture-for-2016 מישהו יודע משהו אחר? קרא במקום אחר לגבי תאריך השקה יותר קונקרטי? ד"א, אני יודע שכבר יצא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני לא ממש גיימר וזה המשחק היחיד שבא לי לשחק בו מאז שקניתי את המחשב לפני שלוש שנים הדרישות המינימליות שלו הם כרטיס מסך עם 512mb זיכרון ותמיכה בsheder 3 ובpixel3 או משהו כזה (ממולץ כרטיס של 1G) יש לי מעבד אינטל q660 ו4G זיכרון פנימי רציתי לדעת מה הכרטיס המומלץ שיאפשר לי לשחק את המשחק הזה בנוחות ומבלי להשתולל בתקציב (אין צורך לתמוך במשחקים עתידים) .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-