כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ההבדל הוא 20 שח ביניהם ב SKYPC ה 1950PRO זול יותר ב 20 שח. מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך עד 550 שקל למשחקים הכי טוב שאפשר להשיג בשביל הסכום... ואין קשר למפרט שמופיע בחתימה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
היי ערב טוב ושבת שלום לכולם... אז ככה.. יש לי את המפרט הבא: Asus P4GE-VM = 3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video ==>לוח אם בלוח אם יש AGP4X+כ.מסך ON BORD Intel Pentium 4 CPU 2.40GHz ושאר בדברים לא חשובים... אבא שלי הביא לי היום כרטיס מסך מעפן!! אבל זה רק זמני עד אני שאני יקנה את המחשב החדש הוא הביא לי את הכרטיס הזה: http://tw2005.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R925128DE.htm השאלות שלי הם: 1)הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס שבלוח אם? אני יראה הבדלים? 2)לאיזה כרטיס של nVIDIA הוא מקביל?(מה שווה לו) 3)איזה דרייברים אני צריך להוריד?... בקישור שהבאתי למעלה יש דרייברים לכ.מסך אבל נראה לי שיש יותר חדשים ? הדרייברים החדשים של (Catalyst 6.1) ATI יתאימו? 4)…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האם לפי התמונה ולפי הנתונים שרואים בטבלה, הכרטיס שלי מוגדר נכון?? http://www.pictor.co.il/Content/picture.asp?Picture=5776687&ext=jpg&Album=185052 כן , לא ...?!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי הכרטיס מסך שלי כבר מתחיל לעשות בעיות ואני רוצה לרכוש כרטיס חדש, כרגע יש לי radeon HD 4850 1GB ובעיקרון התקציב שלי לכרטיס זה לא יותר מ750 ש"ח. סתם מתוך עניין הסתכלתי על שני דגמים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td][/tr][/table]בכל מקרה אני כרגע עם ראש פתוח בנושא אז עם יש דגם אחר שממליצים אני אשמח. תודה מראש[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לומר לי מה ההבדל בין זוג הכרטיסים הבא? סקאיי - 262 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אייבורי - 245 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 מה מומלץ מביניהם? הוספתי שאלה: המלצה לכרטיס זול ושקט - AGP - ביצועים נמוכים (סגנון 6200).
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
איזה יותר טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 או זה Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 ב-1074ש"ח כי הבנתי שהשני מומהר אז הוא יותר טוב או לא? או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר טוב בתחום המחירים הזה
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הי מה שרשום בכותרת המערכת שלי כמפורט מצד ימין איזה כרטיס מקסימלי אני אוכל לשים כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, יש לי HD3870 חדש ועכשיו לא מזמן לא נגעתי במחשב איזה דק' ושאני חוזר אני רואה את ההודעה הזאת שאני מצרף.. ולפעמים אני רואה ריבועים צהובים,ירוקים וכחולים על המסך וכאלו דברים... הטמפ' היא 55 מעלות (מנוחה) אני חייב עזרה כמה שיותר מהר... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: .40 gigahertz Intel Core2 Quad EP43-DS3L ATI Radeon HD 4800 Series קניתי את המחשב די מזמן למשחקים וכאלה וכרגע אני בצבא ומה שבעיקר מעניין אותי זה שאני אוכל לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה. הייתי בטוח שיש לי יציאת HDMI אך מסתבר שלא. אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עם יציאת HDMI משהו בסיסי לא איזה כרטיס לגיימרים משוגעים (: שאלה נוספת, בהתחלה חשבתי להחליף את הכרטיס הנוכחי אבל אני חושב שזה די חבל כי סה"כ הוא כרטיס טוב, מה אתם אומרים? האם ישנן איזשהן מגבלות עם 2 כרטיסי מסך? או לחילופין במערכת הספציפית שלי זה יכול ליצור בעיה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
קודם כל, מה זה כל כך משנה הזמן תגובה ? זה נראה לי זניח 20 מילישניות או 13 מילישניות... מה הזמן תגובה של מסך CRT ממוצע ? ומה יכול להיגרם למסך כתוצאה מנגיעות במסך ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולכם יש לי שאלה התחדשתי בכרטיס מסך חדש לאור התיעצויות שהיו לי כאן בפורום , החלטתי לקחת את ה LEADTEK 9600 geforce gso extreme 384mb לאחר שהרכבתי אתו די בקלות והכל היה תקין בהחלט הכנסתי את הדיסק והתקנתי בו את הדרייברים שהיו בו כולל הגרסא הנחמדה של WIN FOX II שעדיין אני מנסה ללמוד אותה. האובר קלוקינג מפחיד אותי האמת אני גם לא צריך נכנסתי לאתר של NVIDIDA הורדתי את הגרסא החדשה ביותר של החברה אבל יש לי עדיין שאלה בעצם שתיים. מדוע אני לא רואה שינוי מהותי ברזולוציה בדסק טופ ? הכל גדל למקסימום ויש לי כולה מסך 17 אינץ' של LG FLATRON L1752TQ צריך לשנות עוד משהו או להתקין משהו מאיזה אתר ? בסה"כ יש שינוי ע-נ-ק במשחק החדש של MOTOGP 08 , ואי איזה שינוי ממש כמו פלייסטייש…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט האם שווה להשקיע את ה-400 ש"ח נוספים מ-9600GT SLI ל-8800GT SLI. אני הולך כנראה לשחק על רזולוציה של 1680*1050 (מסך 22 אינץ') ואני רוצה שזה יחזיק לי לכמה שיותר זמן... או שבכלל כדאי ללכת 9800GX2 אחד? בנוסף, אם אני מחליט להשקיע את ה-400 ש"ח האלה, האם צריך לעשות שינוי בספק? זאת אומרת האם הספק 600W FOUR RAILS - Thermaltake ToughPower יספיק או שצריך לשפר גם אותו? תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה - אני מריץ מחשב ישן למשחקים בעיקר ולאחרונה אני בבעיה עם הביצועים. חומרה בקטנה : Processor Intel P4 2.4GHZ (Single core) Motherboard Jetway 848PDC(P) Video card RAEDON 9200 PRO אולי שווה לציין שיש לי 1.2GB RAM וספק כוח חזק מספיק (500W?). לפי מה שהבנתי, מה שמאט את הפריימרייט שלי זה בעיקר הכרטיס. האם קניית כרטיס חדש תעלה לי את ה FPS מ-2 במשחקים ממוצעים (WoW) ל-10 פחות או יותר, ככה שאני אוכל לזוז בלי לדבר אל עצמי כמו מכשיר קשר מקולקל? (לפעמים זה ניתקע גם ב-Serious Sam!) עד כמה אני מוגבל על ידי המעבד שלי? איזה כרטיס אתם ממליצים למשחקים, בתקציב נמוך - עד 250?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כי הזמנתי באינתרנט כרטיס של sapphire ןקבלתי של connect 3D אז חשוב לי לדעת מה ההבדל ואם לפוצץ לחברה שמכרה לי אותו את הצורה..
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה עדיף? viewsonic VP930b או VX924 השימוש העיקרי - משחקים ווידאו. ממה שראיתי ל930 יש קונטרסט מוצלח יותר אולם זמן התגובה ב924 מהיר בהרבה ההפרש הכספי אינו שיקול מבחינתי תודה
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך LCD ג'נרי למדי של '30, שנקנה במקור כדי לשמש כטלויזיה, ואני רוצה לחבר אותו למחשב. כדי לראות סרטים ואולי גם בשביל משחקים. הבעיה היא שהכבל הנדרש הוא כבל VGA שבשני הצדדים יש לו חיבור זכר. ניסיתי לחפש בהמון חנויות, ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, או מתאם שיהפוך נקבה באחד הצדדים לזכר (לצורך העניין יש לי כבל VGA שהוא בצד אחד זכר ובצד השני נקבה). שקם אלקטריק, באג (שני סניפים), אופיס דיפו (שני סניפים) ועוד מספר חנויות קטנות העלו חרס. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל להשיג כבל או מתאם כאלה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת אם אני מחבר את הטלויזיה למחשב איך זה עובד.......האם זה עובד יחד אם המסך הקיים ,ואם משתמשים בטלויזיה במקום מסך איך זה יעבוד התצוגה תעבוד על כל המסך זה במחשב שיש בו יציאת S-VIDEO . מה כשיש רק יציאת VGA שאלה נוספת,יש לי כרטיס GF-6600 PCI-EX נכון לעכשיו מחובר מסך רגיל , אם אני מחבר מסך LCD עם DVI איך עושים הגדרה ל DVI ראיתי בהגדרות שאין בחירה כזאת אולי רק בזיהוי הצג יקבל אפשרות כזאת לאישור ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טאבלט גיימינג קטן שמסוגל לספק ביצועים דומים לנייד גיימינג אימתני? אסוס משוכנעת שגם זה אפשרי תודות לטכנולוגיה שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עכשיו קונה מחשב נייד ואני מחפש כ.מסך הכי חזק שאפשר ושהכי מתקרב לX1600.. מצאתי DELL עם 7400: http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=156 ה7400 יותר חזק מהX1400 של ATI? ה7400 דומה בחוזק לX1600? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? יש מחשבים ניידים עד 11 אלף שקל עם כ.מסך 7800?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-