כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את המסך הזהז? או שיש לו מסך כזה? כי יש לי איתו בעיה שהוא לא מראה לי את הצבעים טוב וכשאני נכנס להגדרות אז הוא כותב לי שהוא צריך להתחמם וזה לוקח לו איזה שעתיים ורק אחרי שהוא מתחמם אז אני מקבל תמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הכרטיס שלי מחובר לטלוויזיה כמו שצריך אבל: 1.הצלחתי לראות רק פעם אחת בטלוויזיה,מאז משום מה שאני משנה בדרייבר ל single display ובוחר בטלוייזיה המסך של המחשב הופך לשחור אבל בטלוויזיה לא מופיע שום דבר ואז המסך של המחשב חוזר. 2.בפעם הזאת שהצלחתי לראות גם בטלוויזיה, הוידיאו הפך לקצת מקרטע משום מה... ואין לי מחשב חלש -ראו חתימה. תודה !!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
דיווח באתר TweakTown טוען כי קשיים בחומרה ובקושחה עשויים לסבך את דרכו של כרטיס המסך האימתני החדש אל החנויותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכם אני צריך המלצה לכרטיס מסך שמשמש גם למשחקים וגם לטלויזייה במסך מחשב 22" הסכום בערך של 1000ש"ח +\- חריץ PCI EX לוח אם GA945PS3 תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המסך הוא של HP דגם L2335 ביקורת לא רעה הוא קיבל אצל אנאנד - http://www.anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2467&p=1 לא מצאתי את המסך בחיפוש ב-ZAP מישהו יודע מי מייבא את מסכי ה-LCD של HP לארץ ? או לחילופין - מקום שדווקא כן מוכרים אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה... אני משתמש קבוע בשני מסכים(מה אני אעשה..התרגלתי ) ולא מזמן קניתי מסך LCD 37" HDR שאני מחבר בHDMI-DVI. רציתי לדעת אם יש פתרון נורמלי לחיבור כל שלושת המסכים בלי כל פעם להתכופף ולחבר מחדש את המסך השני\הLCD.... ראיתי של4850X2 יש 4 יציאות DVI,זה יפתור לי את הבעיה? אני רוצה המלצה לכ.מסך שיפתור לי את הבעיה,וכמובן שיהיה חזק...אני גיימר ;D עד 1500+- אם זה הכרחי ניתן לחרוג... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי RX 600 XT עם TV OUT.... חיברתי אליו כבל RCA ל S-VIDEO וזה לא מראה לי טוב בטלוויזיה.....(זה מראה לי צצבעוני אך בכול זאת מאוד מוזר ומאוד לא מובן ) הכבל הוא 4 פינים ב S-VIDEO ולעומת זאת אני יכול להכניס כבל עם 9 פינים ל חיבור ה TV-OUT שלי וחבר שלי אמר לי של ATI צריך כבל 9 פינים..... עכשיו רציתי לשאול האם צריך קבל עם 9 פינים ? ואם כן אז איפה קונים כי בכול חנות שהלכתי אליה יש להם רק עם ה 4 פינים... תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 64 939 Gigabyte K8NS 939 GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Leadtek 68000NU Maxtor 40GB ATA ובהתחלה שהפעלתי את הAQUA MARK התוצאה הייתה 53,000 ואז אחרי כמה שבועות הפעלתי שוב AQUA MARK והתוצאה הייתה 51,000 לאחר כמה שבועות שוב הפעלתי את התוכנה והתוצאה הייתה 28,000!!!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: בדקתי דרייברים בדקתי SPYWARE וירוסים ואין כלום ! ואז שוב הפעלתי את התוכנה והתוצאה הייתה 51,000 שוב עכשיו פתחתי את הצינורות של הכרטיס מסך לפי המדריך שהיה פה בפורום והכל עבד סבבה ואז יצאו הדרייברים של 75.90 התקנתי אותם ואז גם התקנתי דרייברים של Xtreme 75.90a ובדקתי שוב והתוצאה הייתה ב3DMARK 28,000 לעומת שהיה לי גם 4,047 ב3DMARK05 ???
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך התקציב שלי הוא בערך 800 ש"ח אני רוצה 17'' שטוח (לא LCD) אני אודה לכם מאוד על העזרה TRYF
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
למה לא ללהוריד את הרגיל עם הControl Panel?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי. הכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות הוא: NVIDIA GeForce 8600 עכשיו התכוונתי לקנות את הGT וראיתי באתר הזה: http://www.foxpc.co.il/Category.aspx?catCode=9&ParentID=0 שיש את GTS עם 256 מגה וOC2 במחיר יותר קטן מהGT. דבר ראשון:איך זה אפשרי 2. מזתומרת OC2? 3. האם שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואין לי הרבה כסף ואני ג מוגבל מבחינת הלוח אין לי pci-e אז אין לי הרבה אופציות בקיצור רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס הזה והאם הוא שווה או שיש כרטיסים אחרים במחירי יד שניה נוחים יותר..?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
השאלה היא האם אני צריך לקנות כרטיס טלויזיה ? יש לי חיבור VIVO בכרטיס מאחור חיבור עגול ויש גם חיבור DVI צריך לקנות בכל זאת כרטיס טלויזיה או שאפשר לחבר את הממיר של יס ישירות לכרטיס מסך וזה יעבוד ?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה יותר טוב מהבאים x1600pro 256mb 7600gt 128mb 7600gs extreme 256mb 7600gs 512mb כולם עולים פחות או יותר אותו דבר... ועוד דבר, מה עדיף קירור פסיבי[ללא מאוורר] או אקטיבי[עם מאוורר]? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי חודש שעבר מחשב חדש מעבד E8400 וספק 400 WATT של HEC לבינתיים יש לי כרטיס און בורד INTEL GMA 3100 שהוא ממש גרוע......... יש לי מסך 19 אינץ ואני לא גיימר מטורף אבל....חשובה לי האיכות ויותר מזה חשוב לי להשקיע את הכסף פעם אחת כדי שעד שאני יחליף את המחשב עוד הפעם (עוד 3-4 שנים)כל המשחקים ירוצו לי על MED לפחות וחלק ב High(משחקים כמו קריסיס לא מענינים אותי מעניין אותי DIABLO3 שאמור לצאת ו STARCRAFT2 ומשחקי פיפא ו GTA) עכשיו התקציב הוא 900 אבל אם מספיק לי משהו בפחות בגלל שיש לי מסך 19 ולא 32 אז עדיף בגלל שאני מתחיל עוד חודשיים תואר של 4 שנים ולא יהיה כסף להשקיע בכרטיס מסך חדש עוד הפעם....תודה.
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם כאשר אני קונה כרטיס PVR למחשב, אני יכול לראות את כלל הערוצים מהממיר הדיגיטאלי של HOT, או רק את אלה שכלולים בחבילות שלי? תודה, וסליחה על הבורות
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יפורס 2 64MB 400MX זה מה שאני יודע יכול להיות שיש עוד פרטים שאתם צריכים ואני לא יודע לא משנה.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש התקציב שלי הוא משהו בין 400 ל 500 שקל... צריך הצעה לכרטיס טוב שיחזיק זמן בתקציב שיש לי... תודה מראש! ד"א שגם יעבוד בו ה GTA החדש ושאלה אחרונה יש איזה כבל שמחבר בין הטלויזיה ליציאה של המסך?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
זמן קצר אחרי תלונות שלנו על כך שאין לנו עוד פרטים אודות כרטיסי המסך הניידים הייעודיים של אינטל - מגיע דיווח מספרי מסקרן ראשון עבור אחד מהדגמים הצנועים ביותר במערךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
אותו דבר כמו בכותרת שווה לקנות אותו? :s05: Chipset NVIDIA GeForce 6600 GT Memory 128MB DDR3 SDRAM General features 0.11u process technology 128-bit advanced memory interface 256-bit graphics architecture 500 MHz engine clock 1000/1200 MHz memory clock 400 MHz internal RAMDAC 375 Million vertices/ sec 4.0 Billion texels/ sec fill rate 16.0/19.2 GB sec memory bandwidth Full-speed 32-bit color precision 64-bit floating point texture filtering and blending NVIDIA SLI multi-GPU ready 8 pixels per clock rendering engine 16 texels per pixel with 8 textures applied per clock Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 NVIDIA CineFX 3.0 Engine High dynamic-range (HDR) …
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ההזמנה מחו"ל וזה דחוף...! אני מתלבט בין BFG שיש עליו אחריות לכל החיים לבין שאר החברות המוכרות.. לידטק ואלבטרון....???? בבקשה עזרה דחוף אני לפני קניה
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני מקווה שאני יכול לרשום כאן שאלה מהסוג הזה (התלבטתי בין מפרטים לכאן) התקציב הוא עד 10000 ש"ח סורק תמונות איכותי ברזולוציות גבוהות של 1024DPI בממשק FIREWIRE שמסוגל לסרוק דפים בגודל של עד A3 אם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות (לעבודות עם פוטושופ) כרטיס מסך בתקציב של עד 5000 ש"ח שיעמוד בדרישות לגרפיקאי מקצועי (לוח ASUS SLI תואם אינטל) תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
הדלפה של ערוץ טוויטר פופולרי על ביצועי ספינת הדגל הקרבה של NVIDIA גורמת לרבים להרים גבה - בשל ציון מלהיב במבחן הביצועים Time Spy Extremeלכתבה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שבסדרת 7000 של NVIDIA זה לא עובד ביחד, הבעיה קיימת גם בX1950 ?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-