כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
לשימוש של צפייה ב-HD + משחקים כמו GTA IV , האם GT210 יספיק?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי 8800GTS ואני קונה מערכת חדשה לגמרי בשבילו. בהוראות על הכרטיס רשום במפורש שהוא זקוק למינימום 400W עם 12V current rating of 26A אני לא מבין במיוחד בספקי כוח ולכן אני מבולבל האם יש צורך בספק שנותן 12V עם 26A בהתאמה, או שצריך ספק שמסוגל פשוט לייצר הספקים כאלה בלי קשר להתאמה בין השניים ? רוב הספקים רושמים שהם מסוגלים לתת 26A בהתאמה עם 5V, ולכן אני אובד עצות בנוגע לרכישת ספק. תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אם אני רוצה שהמשחקים יפעלו בFHD בFPS נורמלי איזה דרישת מינימום אני צריך מהמערכת שלי? עדיין לא קניתי תמחשב לכן אני מתייעץ פה אבל מתוכן משהו בסגנון מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-S3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ספק כח Corsair CMPSU-400CX 400W מסך מחשב LG 22" W2261V 2ms LCD זה יוכל לרצות אותי או שאני אצתרך את ה4870? אני לא גיימר... אני פשוט רוצה להנות מחווית המשחק כמה שאפשר.. אני משחק לרוב בFPS כגון BF2 COD4 CSS וכדומה
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, תואם AGP 8X כרגע יש לי Radeon 9600XT 128Mb המליצו לי על Gigabyte GeForce 7600GS 256Mb, ולכן אני שוקל ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=465267 אבל אז ראיתי את ה-Palit Radeon X800GTO 256MB, שאותו ניתן לראות כאן: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453 ובנוסף ראיתי את ה-GECUBE RADEON X1550 512MB שאותו ניתן לראות כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501714 אז.. מה אתם אומרים? מה כדאי משלושתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה במסגרת המחיר של הכרטיסים האלו? ואגב, איך הם יריצו משחקים כמו Rainbow Six Vegas או ביושוק וכו'? תודה רבה לכולם על התשובות! צה"ל, ובעיקר אני, מודים לכם
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר והכול עובד חלק, אני עושה ריסטרט למחשב ואז אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מנסה להפעיל את control panel של ati: CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. מישהו יודע למה זה קורה? Net frame מותקן.... תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לראות מה ההבדל בין HDR ובלי HDR... דיברתי עם שני אנשים והם אמרו לי שזה לא משהו ושההבדל לא מצדיק הפעלה של HDR בכלל. מישהו מוכן לתת לי screen shot עם HDR ובלי HDR של אותה התמונה מהמשחק? תודה מראש, מודי
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם,כרגע ברשותי מחשב:AM Athlon 64x2 Dual core 52002GB MemoryMother board Gigabyte S-Series GA-M61pme-SEATI RADEON HD 3600לאחרונה ניסיתי להריץ את המשחק call of duty החדש והוא רץ לי עם קטיעות.אני יודע שהמחשב שלי די ישן ואני לא גיימר שחייב שהכול ירוץ הכי מהר ובאיכות הכי טובה, אבל כנראה שאין מנוס להחליף כרטיס מסך על מנת לשחק במשחים החדשים.אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על כרטיס שיתאים למחשב שלי ויריץ את המחשקים הנ"ל שעולה בסביבות ה-300 ש"ח?תודה ושבת שלום....
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס מסך 9600GT של PALIT ואחרי שחיברתי אותו למחשב קיבלתי הודעה שהוא לא מקבל מספיק כח ולכן הוא יפחית מעוצמתו יש לי ספק 400W האם זה לא מספיק לכרטיס הזה? והאם אפשר להמשיך לעבוד ככה ללא סיכון?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הבנתי שבסדרת 7000 של NVIDIA זה לא עובד ביחד, הבעיה קיימת גם בX1950 ?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ואני משחק הרוב במשחקי ea games לכן מצד אחד אני חושב לקחת את הכרטיס מסך 7600gt במקום את ה 1800gto האם הדעה שלי נכונה ? יש לי כיוון להשקיע על הכרטיס מסך x1950p הבעיה שהוא reduon
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
עשיתי OC לכרטיס שלי Leadtek 6800NU 128MB ועשיתי לו OC של 400 @ 895 ובלי הOC התוצאה הייתה 3440 ועכשיו הפעלתי שוב והתוצאה הייתה 3200 מה פה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לקנות לחבר שלי מתנה- את המשחק pro evolution 2009, אבל הבנתי שהכרטיס מסך שיש לו כרגע לא יכול לתמוך במשחק. יש המלצות על כרטיס מסך שיתאים למשחק הזה? מה אני צריכה לבדוק במחשב אצלי?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
קניתי לוח אם חדש והתברר לי שהכרטיס מסך שלי לא תואם אליו (למרות שרשום שהוא כן). עכשיו אני מחפש כרטיס מסך חדש שיתאים אליו (AGP 8X) המחיר הוא עד 750 ש"ח, ואני מעדיף נראה לי את ה9600. תראו לי חנויות שאפשר וגם איזה חברה הכי טובה לקנות. בלמיר, שזה קרוב לבית, יש כמה אופציות - הראשונה Sapphire Radeon 9600 256MB CRT + DVI LITE - RETAIL. המחיר הוא 713 ש"ח. השניה Club3D Radeon 9600 256MB 128bit TV/DVI Video Card. המחיר הוא ב750 ש"ח. איזה כרטיס יותר טוב? אני אישית נוטה ללכת על הclub3d בגלל שבספיר רשום שזה גירסא לייט. בקיצר בבקשה תעזרו לי דחוף כי יש לי רכישים חדשים למחשב (לוח אם, מעבד AMD 2800 וזיכרון 512) שלא מנוצלים. היום אני אלך ללמיר ואנסה לסדר שהכרטיס שיש לי עכשיו (geforce 3 ti …
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה PCI בשביל לחבר לכבלים, להקליט וכו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
-
כן או לא? ועד לאיזה רזלוציה הוא יכול להגיע והאם זה נחשב בסדר?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום רב, הדילמה המוסרית שלי היא כזו, האם N7600GS SILENT - טוב יותר מ-HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI ? למרות שה-HD 2600 זה 512MB's וDX10, או שאני אקח את הHD? שני הכרטיסי מסך של ASUS.
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-