עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lion03,

1) מה אתם אומרים על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_96&products_id=4477 2) זה יכנס לסלוט של AGP 4?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by asichen,

היי קניתי והתקנתי כרטיס MSI GEFORCE FX 5900 VTD VIVO וכשהיה לי את הכרטיס מסך הישן כשהפעלתי את המחשב בהתחלה בהתחלה כשהווינדוס עוד לא עלה הופיעו לי הפרטים של הכרטיס מסך ועכשיו עם ה 5900 כלום לא מופיע .. האם זה פסדר? ועוד משהו... עם איזה תוכנה אני יכול להקליט למחשב נגיד סרט מסויים מקלטת ווידאו דרך ה VIVO? עם WINDVD או מה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by chris_u16,

אני מתכנן בקרוב לקנות Radeon 9800pro ואני מתלבט האם לקנות פה בישראל או לקנות בחו"ל, בnewegg מוכרים את אותו הכרטיס במחיר של 950ש"ח בערך וזה עוד כולל איזהשהוא משלוח בחינם כמובן שזה ללא מע"ם והכרטיס בלי אחריות אבל לא נראה לי שאצטרך את האחריות הזאת (אחריות של שנה במידה ואני קונה מפה) ובכלל זה נראה לי כמו חיסכון גדול מאוד אם אני קונה מחו"ל, לפחות 400ש"ח פחות, 400שקלים שאין לי כרגע. אני ממש בהתלבטות, מה אתם ממליצים לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Chaos,

שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  5. Started by Dr Hardware,

החברה היא אלבטרון דגם TI4600V VIVO אבל אני מניח שאפשר ביוס של חברות אחרות העיקר שיהיה אותה מהירות 300\650 והעיקר שיהיה משהו! חח תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  6. Started by asichen,

איזה כרטיס אתם אומרים יותר טוב : MSI FX 5900 VTD 128 VIVO DVI 128 BIT או ALBATRON GeForce FX5900XTV 128 MB 256 BIT ?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by aviyefet,

יש לי כרטיס מסך גיפורס gefors 440 mx ולוח אם via p4x333 וברגע שאני מתקין את הדרייברים של ניבידה יש לי בעיות מוזרות בתצוגה מה אפשר לעשות. הבעיה ידועה??

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by MarkK2003,

אני רוצה לקנות מסך חדש CRT בתקציב 1500 גג, ושמתי עין על הדגמים הבאים: http://www.pch.co.il/docs/pd620458674.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-2111641914.htm http://www.pch.co.il/docs/pd22162904.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-761802282.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1961371402.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1585063183.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-1451745232.htm מה דעתכם עליהם? איזה מהם איכותיים?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by eve,

?19'' 996 PF? איך הוא?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  10. Started by gryffin,

בהנחה שאני רוצה להקליט משהו שאני רואה בטלויזיה, איך אני יכול לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  11. יש לי את הדרייברים ה-4.7 ואני שומע פה על הפילטרים ושהכל על ADVANCD אז איך אני נכנס לזה ומה כל זה עושה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by Forge,

היי, התמונה במסך כאילו "נלחצת" לחלקו העליון של המסך, ולאחר זמן מה היא נעלמת. => לאחר כמה דפיקות על חלקו העליון של המסך התמונה מסתדרת אבל גם זה לזמן מוגבל, והעניין חוזר חלילה. אם מישהו נתקל בבעיה או פשוט יודע מה גורם לה ומה צריך לעשות אז... תודה, נ.ב המסך לא תחת אחריות

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by ילד-hw,

שלום לכולם יש לי מסך 17 757 dfx של סמסונג עכשיו דיי ממזמן התחילו לי ריצודים מדיי פעם בצדדים של המסך ממך מעצבנים וקניתי אותו לפני שנה ואולי פחות מ- אופיס דיפו ויש לי את האחריות שלו נראה לכם שיתנו לי חדש במקומו תודה מראש ! :)

14. Started by Dmoney,

יש לי WinXP Pro וחיברתי אליו כרטיס טלויזיה. עם הכרטיס קיבלתי את התוכנה Studio PCTV Rave של Pinnacle. התקנתי את התוכנה והכל עובד חוץ מ2 בעיות: 1) השלט לא עובד (העין של השלט מתחברת למחשב ביציאת COM...אל תשאלו אותי למה ???). 2) כשאני מנסה למזער את החלון של הטלויזיה המחשב מייד מבצע Reset :-\ מי שיודע מה הבעיה....ואולי אפילו מה לעשות, בבקשה שירשום 10x

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by casio222,

בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  16. שלום לכולם , שנה היה לי CF 4850 / MB512 referens חוויות ולקחים: בגלל הרעש שמתי על כל אחד Accelero TWIN TURBO. זה ממש תרם לשקט אבל כרטיס העליון התחמם הרבה יותר כי אין כמעט חציצה בין הכרטיסים ובתחתון מאורר היה מתחיל להסתובב באיחור לצריכתו בגלל שספק כוח נמצא ממול מתחתיו ומאורר שלו גם כן שואף ועושה מן קונטרה. כתוצאה כרטיס התחתון נשרף.שמתי במקומו כרטיס חדש בסלוט העליון עם קירור referens וכרטיס ששרד עם TWIN TURBO הורדתי למטה וגם הפכתי ספק כוח. בעיות לא הפסיקו.. כרטיס התחתון קיבל לפעמים יותר חום בגלל תוכנה שמנהת מהירות מאווררים שלא מותאמת ל TWIN TURBO.אז שיניתי אותה בBIOS של כרטיס. אבל אז התחילו בעיות עם CF.+אחד ממקוררי זיכרון נפל.חזרתי למערכת קירור מקורית אבל לזיכרון הית…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. Started by Burkey,

שלום, רציתי לשאול משהו. היתה כתבה היום בעיתון שהוללה את המעבד הגרפי שיש במעבדים החדשים של אינטל, היה כתוב שם שבבדיקות שנעשו הוא לא נפל ממעבדים גרפיים נפרדים. ראיתי לפטופים רבים שנמכרים עם הכרטיס Geforce 525. האם הוא טוב יותר מהמעבד שיש ב - Core i7 2630M ? אם כן, במה הוא יותר טוב ובמה פחות טוב ? תודה !

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  18. לדוגמא יש לי Radeon HD 5770, שבזמנו היה Mid-high end. בשלב מסויים יהיה מאוחר מידי לשדרג כי הכרטיסים החדשים לא יתאימו לחומרה הקיימת, או שהחומרה תיצור צוואר בקבוק. לעומת זאת מוקדם מידי הבדל הביצועים לא ישתלם. בעיית מינ'/מקס' סטנדרטית.. מה הנקודה המשתלמת ביותר לשדרג את הכרטיס בהנחה ששאר החומרה מאוזנת עם הרמה של הכרטיס? (mid-high)

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. לעשות נושא סטיקי חדש על יד שנייה - הרבה אנשים משדרגים ונעזרים באנשים באתר - אז אפשר לפתוח סטיקי לאנשים שרוצים למכור את החומרה שלהם ולמחוק אותם לאחר שמוכרים את המוצר . אז בפורום שלכם אפשר לשים סטיקי שקשור רק לכרטיסי מסך ואנשים שמוכרים כרטיסי מסך. לי לדוגמא יש את ה 4870 שאני מוכר , רמקולים, זכרונות\ לוחות אם מארזים וכל מיני ג'אדג'ים קטנים שאפשר להוסיף בסטיקי של יד שנייה, בכל מקרה מדובר על המלצה , מקווה שתיישמו אותה , תודה !

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by vehter,

לכרטיס שני קונקטורים לספק,והוא באורך 12 ס"מ לא עונים לי בשאר הפורומים אז אתם התקווה שלי..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. יש לי כרטיס 4850 איך אני מכוון טמפרטורה של 6500 צבעים מעלות

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  22. רכשתי מערכת מחשב בה מותקן לוח אם של Gigabyte GA-EG43-MS2H (מעבד E7400( במשולב עם כרטיס מסך מסוג: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW ידוע לי בדיעבד (אלא אם תתקנו אותי) שהכרטיס מסך חלש ולמעשה די מיותר מאחר ועל לוח האם מותקן כרטיס. השאלה שלי אם השילוב שלעיל עשוי להפריע? במידה וכן, אסיר בעצמי את הכרטיס. (המחשב כבר הוזמן) היתרון היחיד שאני מוצא בשילוב הוא בכך שאם הכרטיס מסך יישרף אז לא צריך להחליף לוח אם אודה על תגובותיכם

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  23. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, ברשותי Gigabyte 8600GT 512MB Silent Pipe II אחרי התקנות בלי סוף של דרייברים עדיין לא מצאתי את הטוב בשבילי,התייאשתי כבר, אם למישהו יש המלצות לדרייבר כמו שצריך שיעבוד טוב במשחקי DirectX שיכתוב אותן כאן, שיהיה דרייבר עם ביצועים איכות,בלי הבעיה של ''קריעת מסך'' קפיצות FPS. תודה ושבוע טוב.!

24. אהלן! בימים האחרונים התעניינתי בקניית מחשב חדש, והגעתי לשלב הכרטיס מסך. רקע: אני משחק משחקים כבדים כמו פלייט סימולטור שדורשים גרפיקה הכי גבוהה שיש, וגם פיפא 09 ופרו אבולושין 2009 וGTA 4.... יש לי מסך 17 אינץ', אבל הוא סבבה וזה שהוא קטן לא מפריע לי בכלל, להפך אני מבקש לא להתפשר על איכות כרטיס המסך למרות גודלו (אלא אם כן יהיה 0 שינוי בתמונה בין כרטיס לכרטיס יותר יקר). בקיצור יש לי הקצבה של עד 1500 שח, אני רוצה לקבל את הכרטיס המתאים ביותר, ממה שאני יודע אני הולך לקנות מעבד intel e8600 ו4G זכרונות. אני לא מבין בOC אז סביר להניח שאני לא יעשה. אשמח לדעת האם יש הבדלים בין ATI לNVIDIA כי שמעתי שATI יותר טובים היום אבל אני לא סומך עליהם. האם יש לזה סיבה טובה? ודבר אחרון: כמה שני…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by maor1style,

שלום, היום נכנסתי דרך פקודה כלשהי שמראה לי את הפרטים על הכרטיס מסך.. ופתאום ראיתי שורה שרשום בה approx total memory 1016MB. מזה בדיוק אומר לי? לפי מה שהבנתי בכלל היה אמור להיות לי על הכרטיס מסך 256MB.. למישהו יש הסבר לזה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות

דיונים חדשים בפורומים