עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום וברכה, אני מחפש כרטיס ללכידת וידאו וקול, לשם העברת מדיה על קלטות וידאו למדיה דיגיטלית ובדרך גם הוספת כתוביות. איכות ההעברה צריכה להיות מספיקה כדי להקרין אותה בסופו של דבר על מסך ענק. אשמח לשמוע מה כדאי לחפש בכרטיס מבחינת מפרט - מה מולץ ומה לא? ומה השטיקים הקטנים שעושים את ההבדל. המלצה על תוכנה ללכידת וידאו וקול (חינמית?) תהיה יותר מנחמדה. תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by alergic,

כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  3. Started by gman27,

שלו ם חברים למרות שהוא כבר ישן יש לי שאלה יש ברשותי 7600 GT שמשרת אותי נאמנה אך לאחר עידכון תוכנה מעל 93.74 אני לא מצליח לצאת לטלויזיה כמו שצריך אני מקבל רק ריצודים אם אני חוזר לדרייבר ישן זה עובד יש לכם דעות בנושא ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by YinnoN,

עריכה - נפתרה הבעיה, התקנתי את ace mega pack codecs. תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by שמואלל,

האם 7900gt תומך hd? ויכול להריץ סרטים של 720 1080?

6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. חברה אני מחפש ביוס של BFGTech שנותן 1.6 מתח לליבה של הכרטיס ואני לא מוצא כול הביוסים שמצאתי נותנים 1.5 גג מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by crackeh,

אני מרכיב עכשיו מפרט למחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425885.0 למי שמעוניין) והומלץ לי לקנות את הכרטיס את הנ"ל, התייעצתי עם מספר אנשים שאמרו לי להימנע מכרטיסים של ATI עקב בעיות דרייברים קשות, יש לי באמת מה לדאוג מזה? חוץ מזה, הבנתי שבקרוב צפוי לצאת דור חדש של כרטיסי מסך, האם שווה לי להמתין להורדת המחירים שתבוא בעקבות יציאת הדור החדש? ואם כן אז איזה כרטיס יהיה כדאי לי להביא

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. היי, אני מחפש פאטצ' שיאפשר לי להריץ את הדמואים החדשים של ATI על ה7800GT שלי. מישהוא מכיר\שמע\ מצא משהוא כזה? חיפשתי שנים בגוגל, לא מצאתי. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. שלום רב, הדילמה המוסרית שלי היא כזו, האם N7600GS SILENT - טוב יותר מ-‏HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI ? למרות שה-HD 2600 זה 512MB's וDX10, או שאני אקח את הHD? שני הכרטיסי מסך של ASUS.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  11. Started by g1zey,

אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' , השימוש העיקרי הוא משחקים . שמעתי שהBF של סמסונג על הפנים ושמעתי דברים טובים גם על הvp930 אבל זה מחוץ לתקציב . מה שאני מחפש זה מסך 19 אינץ' , בסביבות ה2000-2500 , ואין שום מצב שאני חורג מעל 2500 אז אל תנסו לשכנע אותי להוסיף עוד קצת :\ תודה מראש . *בטעות רשמתי את זה פה ולא בפורום LCD , אם אפשר להעביר , תודה . *

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  12. אהלן חברה קיבלתי שילשום את המחשב שלי יחד עם כרטיס ה CALIBRE והוא היה ניראה די מרשים.. שהעלתי את המחשב שמתי לב שהמאווררים מיסתובבבים ממש לאט ובקושי מקררים. לפי תוכנות בקרה הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי היא לא יורדת מ 60-65 מעלות.. יום אחרי שעוד לא חשבתי שיש בעיה רצינית, לרגע קרס לי המחשב והעלה לי מסך כחול שאומר שהכרטיס בחום יתר. פתחתי את המחשב וראיתי שהמאווררים הפסיקו לפעול והכרטיס הראה לי בתוכנות בקרה שהוא הגיע ל 92(!) מעלות. יש לכם רעיונות ? חשבצתי להיתיעץ פה ליפני שאני פונה לחנות ולאחריות עצמה.. OCELOT

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by lavi_aviv,

שלום לכולם. אני מזה מספר ימים מבחין כי המשחקים שלי נתקעים לשניות ארוכות ואז ממשיכים. דבר נוסף, יש לי לעיתים רחוקות אומנם, נקודות אדומות, כחולות ושחורות על גבי המסך ורק כשאני לוחץ "רענן" אז זה נעלם. ומספר פעמים הופיעה לי הודעה על nv4. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שברשותי. אגב יש לי GeForce 5500FX של Nvidia עם זיכרון 256RAM פנימי. אם זה יעזור. מה הבעיה? בכרטיס מסך בתוך הלוח אם? יכול להיות שמשהו "זז" שם? או שהכרטיס עצמו דפוק?

14. http://digilander.libero.it/F1Land/3dfxarchive/download/media/gallery/v5-6000-press.jpg WTF מזה ? http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://digilander.libero.it/F1Land/3dfxarchive/download/media/gallery/v5-5500-pci-3dfx-hq-4.jpg&imgrefurl=http://digilander.libero.it/F1Land/3dfxarchive/media/pictures.html&h=480&w=640&sz=44&tbnid=Huz0YeDrvb202M:&tbnh=101&tbnw=135&hl=iw&start=39&prev=/images%3Fq%3D3dfx%26start%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26rls%3DGGLG,GGLG:2006-20,GGLG:en%26sa%3DN

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by Freddy,

ערב טוב חברים יקרים.. כן כן הגיע הזמן להחליף את ה Geforce 4 MX 440 הישן שלי ולהחליפו בכרטיס חדש. "שמתי עין" על הכרטיס הבא: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_345&products_id=1457 מה אתה אומרים עליו? מה מהירות הליבה שלו? מהירות זכרונות? איך הוא ב OC?יש לו פוטנציאל? הם תיהיה לי תמורה מהכסף בביצועים? אם לא, יש ברשותי 650 ש"ח האם זה הכרטיס הכי משתלם במחיר הזה? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום , הכרטיס מסך שלי נדפק ואני צריך לקנות משו חדש ואין לי כל כך תקציב גבוה , אני צריך כרטיס מסך לא משהו להיט , העיקר שיריץ משחקים יפה כמו מוסט וונדט , פיפא 08...בגרפיקה יפה...כי אני שם גם עוד 1GB זיכרון ככה שיהיה לי 2GB זיכרון כי גם שאני רואה סרטונים ברשת למשל קטעי וידאו באתר ספורט 5 הוידאו נתקע לי תמיד אז סביר להניח שזה מהכרטיס מסך ... חשבתי על משהו בכיוון הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 אז אם אפשר המלצות תודה רבה, אור פרג'

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. Started by n0stredamus,

שלום לכולם ... קצת מסובך לי העניין הנ"ל אז חשבתי להתייעץ פה בחכמי הפורום השונים ... אז ככה : מחשב 2.4 עם כרטיס מסך רדאון 9000פרו של ג"יגבייט , מסך 15" דק פשוט , פלזמה של דייהו 41" מהדגמים הפשוטים .... מה שאני רוצה לעשות זה בעצם להגיע למצב שבו במסך 15" אני מנהל את כל העניינים והתוכנות למיניהם וויזואלים שונים כמו סרטים יוצאים למסך פלזמה ... עד לכמה שהבנתי יש שתי אופציות בעצם ... אחת זה דרך היציאת tv-out והשנייה דרך הvga screen 2 .... מה שמביא אותי לשאלה הראשונה שלי ... מה מהשניים יותר טוב ועדיף , ולמה ... ? והשאלה השנייה ... קצת יותר מסובך אני חושב ... אבל ככה : ישנם כלמיני שומרי מסך חביבים כאלה שאני רוצה שירוצו על הפלזמה (ואני מדגיש ) בזמן שאני עובד על ה15" , האם אפשר…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס מסך Geforce4 MX 440 שיש בו יציאה לטלויזיה של S-video עם 7 פינים והצלחתי להשיג כבל S-video עם תקע של 4 פינים אני לא מצליח לראות תמונה טובה בטלויזיה האם אני חייב תקע של 7 פינים? והיכן משיגים כבל כזה תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  19. Started by MOFRA,

האם זה נורמאלי שהוא עומד על 50 מעלות במנוחה בלי אוברקלוק( שלי) יש לי כרטיס מסך של BFGTECH ל AGP

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by JSK,

שלום, מתי יגיע ה Connect3D Radeon X1950 Pro לנועה מחשבים? תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by naory99,

שלום יש לי תקציב של 500 ש"ח ואני רוצה כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים יחסית חדשים למשל פיפא 2009 crysis ועוד זה בערך מפרט המחשב שלי מעבד: CPU Type Intel Pentium 4 540, 3266 MHz (16 x 204 לוח אם:abit הינה תמונה של מפרט הלוח לא יודע אם זה יעזור :http://img376.imageshack.us/my.php?image=41249201fy5.jpg ספק 400 w מסך :17 אינץ lcd של viewsonic דגם va712 תודה מראש למי שיכול לעזור

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by V-rs,

רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר שני מחשבים למסך אחד ללא סוויץ' מיוחד, אלה להשתמש בכרטיס 1800XT בעל שני יציאות DVI/VGA או איך שהוא לנצל את אופצית הVIVO בשביל זה . תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by Red-Devil,

שלום כול פעם שאני מפעיל את המסך הוא עושה רעש של: (סליחה על המילה) פוק ת'ררררר כזה וזה מעצבן אותי מישהוא יכול לתת לי סיבה או לי למה זה קורה? תודה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  24. ברשותי לוח אם תומך sli של Abit וכרטיס מסך GeForce 7600gs מתוצרת eVGA. אני מעוניין להוסיף כרטיס נוסף במקביל אשר תומך ב HDMI. איזה כרטיס מומלץ עד 300 שח? האם אני מוגבל ליצרן eVGA בלבד? האם אני מוגבל לסדרה GeForce 7600gs בלבד?

• 6 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים