כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם אפשר להפוך 9800se לפרו אם כך איך ואיך אני ידע שהצלחתי יהיה רשום איפה שהוא שהוא נהפך לפרו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ... יש לי r9800p ..... וינדוס me... ואני תקוע עם דרייוורים של גירסא 3.6 ...(הדרייוורים שבאו הכ.מסך)..... באתי להתקין גירסא אחרת של דרייורים וזה ניתקע באמצע של ההתקנה.....(כול גירסא ניתקעת).... נותן לי הודעת שגיאה ..."INF error Vidoe driver not found" .... חיפשתי קצת באתר של א.ט.י אבל זה לא ממש עזר לי... מישהו יודע מה הבעיה ויכול לגאול אותי מיסוריי ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש מסך כמו שמתואר בכותרת שיעבוד טוב במשחקים כבדים. אני חשבתי על המסך הזה: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp 16ms למרות שלפי הביקורות הרמקולים שלו מקדימה גרועים, אני לא חייב רמקולים על המסך, אשמח לעוד הצעות בערך במחיר של המסך הזה. 2500 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה דעתכם על ה6800 128MB של LEADTEK מהחנות KSP ב-1990.... אני מבלבט בין זה או ל- Sapphire 9800pro "Atlantis" 128MB 256 Bit איזה משתלם לי יותר??
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1775 אני מחפש ביקורת בונה מאתר עולמי\ישראלי על המוצר הזה בדיוק. תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מוכר מחר את הכרטיס מסך שלי: ADEON 9200 128MB TV OUT dvi אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך בתקציב של 755 (שהמשלוח יהיה כלול במחיר). הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים חדשים וכבדים. אני מבין שאין הרבה טובים בתקציב הזה אבל תביאו לי את הכי טוב בבקשה. אם זה עוזר הנה המפרט שלי: AMD AXP 2500 NF7 WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM 2*KINGSTONE 256mb 400DDR טוב, מצאתי כמה כרטיסים יד שנייה, תגידו לי גם אם שווה לי לקנות אותם או לא: G-force fx5700 128mb ddr + tv + dvi X8 PALIT DYATONA GEFORCE 4 TI4200 -128 DDR - AGP 8X + DVI
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אני דחוף כבל לג'ויסטיק « בתאריך: היום בשעה 15:46:22 » -------------------------------------------------------------------------------- אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור???
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (128bit) + TV - RETAIL טוב לא טוב??שווה או לא ? עולה 1100-1200
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
פשוט אני קונה Saaphire "Atlantis" ואני רוצה לדעת (באחוזים אם אפשר) את ההבדלים בין הכרטיסים....תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
-
שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9100 של חברת ספיר .. עכשיו ראיתי את המדריך לעשות Flash ל FireGl 8800 האם Radeon 9100 זהה ל Radeon 8500 ביכולות של המעבד .. ? אני מדבר על הגירסה של ה 128 MB .
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-