עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כל פעם שאני מגדיר אחד מהם כתצוגה ראשית אז לא רואים בשני סרטים. עשיתי חיפוש בפורוםן ולא מצאתי משהו שעוזר לי, יש למשיהו פתרון ? יש לי geforce fx 5200 דריברים אני חושב 56 נקודה משהו.

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by Prophecy,

אני מחפש מסך כמו שמתואר בכותרת שיעבוד טוב במשחקים כבדים. אני חשבתי על המסך הזה: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp 16ms למרות שלפי הביקורות הרמקולים שלו מקדימה גרועים, אני לא חייב רמקולים על המסך, אשמח לעוד הצעות בערך במחיר של המסך הזה. 2500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  3. Started by realizer,

שלום,קניתי מסך סמסונג 753DFX לפני שבוע, יש לי תופעה מוזרה- מופיעים לי לפעמים למעלה על המסך עיוותים כאילו המסך נמתח ונמשך לכיוון ימין. הפתרון לבעיה הוא לכבות ולהדליק את המסך ? האם הבעיה היא במסך ? או יכול להיות בכרטיס מסך יש לי כרטיס ישן של 8 מגה... אני משתמש ברזולוציה 1024-786 תודה מראש לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  4. Started by IMT,

כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה, השוליים של המסך לא מוצגים. מדובר בחלק גדול של השוליים, עד כדי כך שכשאני מפעיל סרט, לוגו ה DIVX שאמור להופיע בפינה לא מופיעה. כבר הרבה זמן שאני נוהג לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ותמיד ראו בסדר עד עכשיו. יש לי כרטיס מסך Gforce4 mmx 440 של Inno3D

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by Myt0s,

מה דעתכם על ה6800 128MB של LEADTEK מהחנות KSP ב-1990.... אני מבלבט בין זה או ל- Sapphire 9800pro "Atlantis" 128MB 256 Bit איזה משתלם לי יותר??

• 9 תגובות
    • 591 צפיות
  6. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1775 אני מחפש ביקורת בונה מאתר עולמי\ישראלי על המוצר הזה בדיוק. תודה ;D

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  7. קניתי נחשב חדש ובתוכו Radeon9800Pro של Sapphire (שמעתי שגם בספייר יש לפעמים ליבה כזאת ולא רק בMSI). איך אני יודע אם הוא מבוסס על ליבת R360? הקירור מסתיר את הליבה. אם זה עוזר המפרט הוא כזה: AMD AXP2500 ABIT NF7-SL 512 MB DDR 400MHz WD 80GB SATA והכרטיס מסך. קיבלתי ב3Dmark03 ציון של 5517 (אגב, זה טוב? לא טוב? תואם את המפרט?)

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  8. אני מוכר מחר את הכרטיס מסך שלי: ADEON 9200 128MB TV OUT dvi אני רוצה עכשיו לקנות כרטיס מסך בתקציב של 755 (שהמשלוח יהיה כלול במחיר). הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים חדשים וכבדים. אני מבין שאין הרבה טובים בתקציב הזה אבל תביאו לי את הכי טוב בבקשה. אם זה עוזר הנה המפרט שלי: AMD AXP 2500 NF7 WD 80GB 8MB BUFFER 7200RPM 2*KINGSTONE 256mb 400DDR טוב, מצאתי כמה כרטיסים יד שנייה, תגידו לי גם אם שווה לי לקנות אותם או לא: G-force fx5700 128mb ddr + tv + dvi X8 PALIT DYATONA GEFORCE 4 TI4200 -128 DDR - AGP 8X + DVI

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Hack,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. מישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by israel_0,

אני דחוף כבל לג'ויסטיק « בתאריך: היום בשעה 15:46:22 » -------------------------------------------------------------------------------- אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור???

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (128bit) + TV - RETAIL טוב לא טוב??שווה או לא ? עולה 1100-1200

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. פשוט אני קונה Saaphire "Atlantis" ואני רוצה לדעת (באחוזים אם אפשר) את ההבדלים בין הכרטיסים....תודה.

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. HM903DT Vision Master Pro454

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  16. שלום,אני רוצה להביא את הכרטיס הזה מארצות הברית. סך הכל הוא לא כל כך יקר - בערך 80 עד 100 דולר השאלה שלי היא בנוגע לתמיכה,נכון בטח לא תומך בפאל אבל אני לא צריך את החיבור האנלוגי אלא רק את הדיגטלי...כלומר אני צריך להשתמש רק ב VIDEO IN של הכרטיס או כמו שזה בטלויזיה AV אז רציתי לדעת אם גם בשביל זה אני צריך תמיכה בPAL או שתמיכה זה רק בחיבור אנלוגי... תודה רבה. /משה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by coolmeen,

אני צריך למצוא דרייבר דחוף דחוף כי אני מוכר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך הזה ששמו cirus cl-6d5446bv בעצם זה מה שרשום עם הציפ לא יודע בבקשה שם החברה היא cirus

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. Started by Dutchy,

שלום הציאו לי כרטיס Powercolor radeon 9800 pro 256bit במחיר של 1200 שקלים עכשיו חשבתי בהתחלה ללכת על הMSI RADEON 9800 PRO שהוא עולה 1380 שקלים, אבל עם שנה אחריות, לעומת זאת הציעו לי את אותו כרטיס עם 3 שנים אחריות במחיר של 1500 שקלים כרגע אין לי את הכסף להשלים ביניהם, אבל בכללי, האם שווה באמת להוסיף 300 שקל בשביל כרטיס מסך עם R360 וקירור טיפה יותר טוב?(בסיקור שכולם התלהבו מהכרטיס הראו שלקירור יש גם פדי יקור לזכרונות, זה לא נכון, לפחות לא בארצנו, נציד פנדה אמר לי שבגירסא שמיובאת לארץ אין את הפדים הללו) אני לא כזה גיימר, פשוט אני מעוניין שהכרטיס יהיה BANG FOR THE BUCK, אני מתכוון הכי שווה למחירו, כי הMSI עולה בארה"ב גרושים ואני מרגיש מנוצל. אני חוזר על שאלתי, האם 300 שקל עדי…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי Radeon 9100 של חברת ספיר .. עכשיו ראיתי את המדריך לעשות Flash ל FireGl 8800 האם Radeon 9100 זהה ל Radeon 8500 ביכולות של המעבד .. ? אני מדבר על הגירסה של ה 128 MB .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by kobibo,

רציתי לדעת היכן ניתן להוריד עדכונים של ה Bios לכרטיס 9800PRO של חברת ספיר ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כמו שאמרתי בנושא אני רוצה להזמין כרטיס של חברת PNY וראיתי ויש להם איזה שהיא שייכות לארץ... זה אפשרי? אני רוצה לשלוח להם מייל איך אני שולח חיפשתי את האזור הזה באתר שלהם אבל לא מצאתי :-\

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. נכנסתי לפורום מבולבל, עשיתי חיפוש ויצאתי עוד יותר מבולבל (כמה אנשים טוענים שאפשר להעביר אודיו על כבל SVIDEO?!). בסלון שלנו ישנה טלויזיה 21" די ישנה עם חיבור בננה אנלוגי ישן ו-SCART. נכון לעכשיו, הטכנאי של YES חיבר את הכבלים בצורה הבאה: מהשקע של YES למפענח - כבל נחושת מהמפענח יוצאים 3 כבלי RCA שמתאחדים ל-SCART שנכנס לטלויזיה מהמפענח יוצאים 2 כבלי RCA שמתחברים לוידאו וממנו לטלויזיה בחיבור האנלוגי הישן מעבר לקיר, בחדר שלי, יש לי כרטיס Geforce TI 4800SE של לידטק, עם VIVO. אני מעוניין להוציא ממנו תמונה לטלויזיה על מנת לראות סרטים. יש לי אפשרות להוציא מהכרטיס RCA או SVIDEO, אבל אין לי לאן לחבר אותם בטלויזיה או במפענח... דיברתי היום עם YES ואמרו לי שם שיכולים להחליף לי את המפענח…

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש פה כפי שבטח שמתם לב ויש לי בעיה בהתקנת דרייבר לכרטיס מסך שלי :-\ יש לי כרטיס מסך ATI rage 128 pro והיום נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שיש דרייברים אחרים יותר 'חדשים' ממה שמותקנים אצלי אז הסרתי את הקודמים והורדתי את ה'חדשים' http://mirror.ati.com/support/drivers/winxp/winxpr1286133279.html הנה לינק לדרייבר שהורדתי http://ati.com/support/products/pc/rage128pro/winxp/rage128prowinxpdrivers.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=6&submit.y=10 וזה הדף הראשי של הדרייברים והכלים לכרטיס מסך שלי התקנתי ואז יש עוד התקנה כזאת (יעני כמו בזיפ שעושים אקסטראקט ואז מתקינים את מה שחילצתם) ואז בהתקנה השניה אני נכנס וזה עושה לי Error ורושם את זה…

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB DVI TV-OUT אני ממש לא מרוצה ממנו במשחקים, כי הוא לא הכי חזק שיש (בקושי מפעיל משחקים שיצאו עכשיו, מעניין איך הוא יפעיל משחקים שיצאו בעוד 5 חודשים בערך). טוב, רציתי בהתחלה לקנות כרטיס R9600 (רגיל, לא P ולא XT) אבל אתם המלצתם לי פה שלא כדאי כי. אני עכשיו מצאתי מישהו, שגר גם לידי, שרוצה למכור את הכרטיס הזה: http://bigsale.co.il/Product.asp?productid=223&catcode=69 כי אבא שלו לא זקוק לכרטיס כזה (הוא יותר מדי חזק ואבא שלו לא משחק במשחקים). הוא רוצה לעשות איתו החלפות תמורת הכרטיס שלי, ושאני אוסיף לו 300 ש"ח. הכרטיס שלו נקנה מחו"ל, אז אין אחריות אבל הוא אמר לי שהוא עובד מצויין. על הכרטיס שלי יש אחריות לעוד 4 חודשים והוא נקנה לפנ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ערב נעים ATHLON BARTON XP 2500+ @ 2200 MHZ ABIT nf7 Elsa 9800 pro 128MB 256bit A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 (dual) Western Digital 80 MB 8 MB buffer 3dm03 : 5765 ראיתי אנשים שהגיעו ל-6200 אפילו עם אובר קלוק ל-6500, אני מפחד בינתיים לשנות את הקירור ולפגוע בכרטיס אז זו לא אופציה כרגע. שאלה נוספת- איך אוכל לדעת האם יש לי ליבת R360, אתם בטח מבינים למה אני שואל

• 14 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים