עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Amital,

שלום יש לי מחשב נייח שהוא בסדר לפי דעתי אבל הכרטיס מסך ישן כי אותו לא החלפתי יש לי Raedon X550 256Mb ואני אל מרוצה אני יכול לשחק במשחקים אבל לא באיכות והנאה ברמה גבווה. המחשב שלי לא יכול להריץ Call Of Duty 4 ואת המשחק הזה למל אני מאוד רוצה. אתם יכולים להציע לי משהו טוב עד 700 שקל? ולא לחרוג מהתקציב כי 700 זה גבווה בשביליל יציאה Pci - E

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by eladco,

ברצוני ליקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי פרטים : תקציב: 300 חריגה מקסימלית: אין מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג קל חנות: KSP IVORY האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: KSP IVORY עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): יש לציין כי במזומן המחיר יהיה נמוך יותר. באשראי\תשלומים\צ 'קים המחיר יהיה גבוה יותר. מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: Intel Pentium 4 2.4GHZ לוח אם: ASUS P4S533-VM כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 6600GT ספק: ABPower 550W ATX איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): 17 הערות ובקשות מיוחדות: אם אין כרטיס מסך טוב למפרט אז לא חשוב

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by dp92,

שלום הלך לי היום הx1950pro עכשיו אני דיי עני אז אין לי תקציב גדול גג 300 שח המפרט של המחשב שלי הוא e6300 4 gb ram ספק דיי חזק אני לא חושב שתיהיה בעיה איתו הדרישות שלי הן תמיכה ב2 מסכים, לפחות יציאה אחת של dvi ותמיכה בwindows 7. המוכר בחנות המליץ לי על http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=8936 איך הוא? אני יכול לקנות או מksp או מivory כי לשניהם יש סניפים ברעננה

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  4. זה PCI-E אם אני לא טועה הלוח אם הוא MSI G31M3-F תודה =]

5. שלום, חבר שלי הזמין את המחשב הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1863054 ושידרג את המעבד ל3.0 ואת הלוח-אם ל ...Intel Grant County יש לו שם גם PCI-E X16 וגם AGP X8. הכרטיס מסך שיש לו כרגע משולב עם הלוח: ATI X300 זהו בעקרון, עדיף בטווח מחיר של 800+- בקטנה, אם יש כרטיס ממש משתלם ב1000 אז גם סבבה. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ProRules,

תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? אולי חנות: ksp או כל חנות טובה. עניין התשלום: לא מזומן. מפרט של המחשב: מעבד: מעבד אינטל Q6600 CORE 2 QUAD לוח אם: לוח GA-P35-DS3L כרטיס מסך נוכחי: GF8600GT 1024 נערס. ספק: 400W EZCOOL מסך: PROVIEW 20' 4GB RAM הערות:זה דחוף ומה בקשר לספק? כאילו אין לי עכשיו מחשב בכלל שרואים משהו על המסך חוץ מNO SIGNAL INPUT אז תמליצו לי.

7. ה-HD4850 שלי התפגר ואני צריך כ.מ חדש לרזולוציית 1650*1080 בהגדרות בינוניות+ למשחקים שייצאו. בקיצור,קצת יותר חזק מה-HD4850(אם אפשר חזק משמעותית אז כמובן שכן). המעבד הוא E8400 לוח GIGABYTE EP43-DS3L ספק cooler master rs500 pcar-a3 מארז CM590 יש לציין שלפי דפי המפרט של הלוח אם,הוא תומך בתקן PCI-EX 2.0 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. היי, אשמח לקצת עזרה. יש לי מחשב ישן יחסית, בן שנתיים. זהו המפרט, פחות או יותר: AMD 3600 2G ram 7600GT ספק כוח 470W מסך 22", של סמסונג, רזולוציה 1650X1050 Windows XP לאחרונה החלטתי לשדרג אותו קצת, בלי להגזים. אני מתכוון לקנות מחשב חדש עוד כשנה וחצי, ואני רוצה משהו שיחזיק עד אז. אני כן מתכוון לשחק במשחקים חדשים שיוצאים, ובינתיים מסתדר לא רע על הגדרות בינוניות. יש לי תקציב של כ800 שקל. עכשיו אני שואל אתכם - יש טעם להחליף כרטיס? חשבתי על 9800GT. הבנתי שהוא הכי משתלם בתחום שלו. או שיווצר צוואר בקבוק עם המעבד? אולי בכלל כדאי להחליף מעבד ולהשאיר את הכרטיס הקיים? תודה מראש, רועי.

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by wasermania,

דואל קור 6000 משו..קיבלתי מתנה מאח שלי איזה כרטיס מסך אני רוצה לקנות למחשב כזה? רוצה לשחק משחקים וגם לחבר אותו לטלויזיה HD ולראות סרטים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. לא מן הנמנע שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, מאחר וה 9800GX2 יועבר למחשב של האחיינית שלי לצרכי Autocad Architecture ו Google Sketchupץ יש כיום שפע כרטיסים הן של ATI והן של NVIDIA וקשה לי להחליט על מה כדאי ללכת היום... אני מעוניין כרטיס מסך חדש [וחזק] לצרכי עיבוד/קידוד ווידיאו וגיימינג בתקציב 1500 ש"ח [חריגה עד 1800 ש"ח לכל היותר]. אשמח לקבל הצעות.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Spaik,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש חדש ואני רוצה שיהייה בו גם כרטיס טלויזיה אז חשבתי על all in wonder אתם יכולים להמליץ על כרטיס מסך טוב שהוא all in wonder? תודה רבה ושאלה: אם אני קונה את הכרטיס הזה: Hercules 3D Prophet 9800SE All In Wonder 128MB 256 bit,380mhz core , 340mhz ddr , Tv Tuner , Remote Control. אני יכול להפוך אותו ל 9800 פרו??? איך אני עושה את זה? זה קשור בצריבת ביוס וב OC ובדברים מסובכים כאלה או שאני רק מתקין דרייבר שונה? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by -iTaY-,

יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד... ואני צריך לקנות אחד חדש המחשב שלי הוא: לוח אם MSI 945gcm5 v2 Intel Core2Duo E6750 2GB RAM ספק 300W ומסך 20" איזה כרטיס מסך אפשר לקנות בערך ב500 שקל אולי אפילו קצת חריגה.. ועוד שאלה אם אני קונה כרטיס מסך שיש בו 1GB אני יצטרך לשדרג את המחשב ל4GB או שזה לא משנה?

13. שלום לכולם ! אני צריך כרטיס מסך למשחקים בתקציב של 1200 שקל.. אני מתלבט בין Nvidia וATI... אני יותר נוטה לכיוון של ATI והכרטיס שחשבתי עליו הוא Radeon X800 מה אתם אומרים ??? תודה רבה B-man

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  14. צריך עזרה בקניית כרטיס מסך חזק. עדיף שיהיה 512MB אך לא לצורכי משחקים אלא לעבודה משרדית בלבד. חריגה עד 500 ש"ח עדיף פחות. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  15. למפרט של מחשב שמיועד לעריכת סרטים צריך כרטיס מסך חזק? ואם כן למה? הרי אין שם איזה משהו שקשור לגראפיקה כמו במשחקים לא? אמרו לי שצריך ליקנות למחשב כזה כרטיס מסך של MATROX ולפי מה שאמרו לי הכרטיס מסך הזה טוב לעריכת סרטים, במה הוא שונה נגיד מ7800GTX? ה7800GTX לא חזק מספיק? או שאלה 2 כרטיסים שונים לגמרי? כי קצת התבלבלתי בקטע הזה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  16. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מסדרת 9800gtx , תקציב של אלף שקל פחות או יותר. העניין הוא שאני צריך כרטיס שמגיע עם מאוורר שקט. אני לא מצפה לאפס רעש, אלא לרעש "סטנדרטי", כמו של מאוורר רגיל של מעבד, למשל. היום יש לי 7600GT של לידטק(אמנם מדובר בכרטיס חלש הרבה יותר) והמאוורר שקט.

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by RayZ,

אני צריך מפרט של מחשב ב 500 שקל סתם. אני זקוק לכרטיס מסך טוב, שיוכל להריץ משחקים במהירות. מתחת ל 500 ש"ח או בדיוק. (הערה: אין הבדל בין כמה שקלים אחרי ה 500.) אודה מאד למי שיעזור.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by J.a.C.k,

קראתי פה את ההשוואה ואני רוצה לדעת האם באמת כדאי לקנות את ה9550 128BIT של GIGABYTE? ועד כמה הוא טוב יותר מה5200 הקודם שלי ואילו אופציות שיפור יש לו

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. יש לי את המסך DELL U2711 כבר כמעט שנה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מחשב חדש. עד עכשיו היה לי מחשב קצת ישן וכל מה שהצלחתי להוציא מהכרטיס מסך זה רזולוציה של 1600 על 900 דרך חיבור DVI. עכשיו אני צריך לבחור לי (בין היתר) כרטיס מסך חדש ואני קצת אבוד. אני זוכר שקראתי איפה-שהוא שמעל רזולוציה מסוימת ה-DVI כבר לא תומך ואני מן הסתם רוצה לנצל את כל הרזולוציה של המסך שהיא 2560 על 1240. למסך יש חיבור של DISPLAY PORT ותחל'ס רציתי שזה יהיה החיבור. כשהתחלתי "לבחור" לי כרטיס מסך ראיתי שהחיבור הזה כמעט ולא נתמך. אני רגיל לכרטיסים של NVIDIA ואם איני טועה יש להם רק דגם אחד (!) שיש לו את החיבור הזה בכלל. מה אני עושה??? לרוב כרטיסי המסך יש את ה- DUAL DVI. לא כל-כך הבנתי מה זה אומר. זה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. יאלה חברים אני החלטתי סופית שאני רוצה כרטיס מסך טוב אני רוצה משהו שיפעיל לי משחקים על פילטרים תודה לכל העוזרים אלי

• 20 תגובות
    • 937 צפיות
  21. שלום , הכרטיס מסך שלי נדפק ואני צריך לקנות משו חדש ואין לי כל כך תקציב גבוה , אני צריך כרטיס מסך לא משהו להיט , העיקר שיריץ משחקים יפה כמו מוסט וונדט , פיפא 08...בגרפיקה יפה...כי אני שם גם עוד 1GB זיכרון ככה שיהיה לי 2GB זיכרון כי גם שאני רואה סרטונים ברשת למשל קטעי וידאו באתר ספורט 5 הוידאו נתקע לי תמיד אז סביר להניח שזה מהכרטיס מסך ... חשבתי על משהו בכיוון הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 אז אם אפשר המלצות תודה רבה, אור פרג'

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by goldenhand,

יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ל AGP ואמרו לי שכמעט נגמר היצור שלהם ואין בחנויות אני מתלבט אם לקנות את ה x800gto הוא כדאי?

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  24. ........

• 11 תגובות
    • 657 צפיות
  25. Started by AMD-GUY,

למשחקים כבדים... קחו בחשבון שיש לי ספק 300 וואט של HEC אז... אם חייבים לשדרג ספק תנו לי כרטיס וספק באלף, ואם ממש אבל ממש שווה לחרוג קצת, זרקו הצעות.. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים