כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אז ככה ראיתי שלכמה אנשים יש פה שני מסכים ומחשב אחד הייתי רוצה יותר הסבר איך זה עובד צריכים כרטיס מסך מיוחד?! מערכת הפעלה מיוחדת?! שני עכברים ושני מקלדות?! ועוד שאלות שלא עולות לי בראש עכשיו
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=9&submit.y=11 והינה השיפורים... New Features This section provides information on new features found in this release of the CATALYST Display Drivers. This release introduces a new feature called Temporal Anti-Aliasing. OpenGL and Direct 3D applications will benefit from this feature when custom settings for Anti-Aliasing are used, and Temporal Anti-Aliasing is enabled. The feature provides higher Anti-Aliasing quality when an application frame rate is 60 frames per second or higher. This feature will be located within the ATI 3D tab and will be suppo…
-
- 127 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מסך R9800Pro ואני לא יודע של איזה חברה הוא. על הקופסה רשום: *למעלה מצד ימין (ובעוד מקומות) - POWERED BY ATI *מצד שמאל רשום - GEXCUBE מישהו יכול להגיד לי אם החברה שיצרה את הכרטיס היא ATI או GEXCUBE (אם יש חברה כזאת). אני אנסה להעלות תמונה של הקופסה. ד"א הכרטיס עצמו בצבע אדום. ממש תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD 17" עד 2500שקל למשחקים וסרטים. תודה
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
hi i've got a gigabyte radeon 9600pro gfx card. now im trying to enchance its perfomance by overclocking it and for that i got a prand new catalyst drivers for my card. but then a weird problem came. it appears that once i installed the drivers my AGP settings got turned off and everytime i try to turn them on it restarts my pc and....well doesnt works. i tried newer version of original drivers from gigabyte website and same thing happened. everytime i install drivers different from the ones that came with the card my AGP shuts down. please help what should i do???
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני יודע רק שזה video in video out מה אני בדיוק עושה עם זה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה וברור לי שאני לא יוכל לנצל את היכולת המקסימלית שלו עם הלוח הזה.. אבל אני רוצה לדעת כמה זה משמעותי... איך אני ירגיש את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל בכך שמשום מה כל פעם שאני לוחץ על X או EXIT בתוכנת ה-VTUNER היא לא שומרת את ההגדרות של המאוורר (Turbo/Normal/Energy). פניתי ל-GygaByte והם ייעצו לי להוריד את VTUNER ששיש באתר שלהם, הגרסה שמותקנת אצלי על המחשב זהה לזו שהם הפנו אותי אליה אבל בכל זאת החלטתי להסיר את הגרסה שלי ולהתקין את הגרסה שיש באתר שלהם. לאחר ההסרה קופץ חלון שמייעץ לאתחל את המחשב מחדש, ברוב טיפשותי במקום לאתחל מחדש ניסיתי לנתקין את הגרסה שלהם אך כמובן שבחלון ההתקנה קבלתי הודעת שגיאה מה שגרם לכך שנאלצתי לאתחל מחדש ורק אחר כך להתקין את VTUNER מחדש וכמו שצריך. הבעיה שלי עם VTNER לא נפתרה אבל משום מה צצה לה בעיה חדשה, מרגע הפעלת המחשב ועד המצב שבו חלונות XP נטען בכל מעבר מחלון לחלון יש פליקר לבן מ…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם- מתלבט בין 3 מסכי LC 19", כולם בסביבות ה-4500 ש"ח אם אינני טועה- ViewSonic VP191B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/ Samsung 193T http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/193t.asp DELL 1901FP http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-0699&c=us&l=en&cs=19&category_id=4009&page=external למישהו יש אחד מהדגמים? אגב, מי מייצג את ViewSonic בארץ? תודה ולהתראות! מיכאל
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
????? לצורך השוואה בשבילי... יש לי samsung syncemaster 757dfx , הוא יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית אינטל 2.6 800Mhz HT 512MB RAM radeon 9600 של gigabyte אבל משום מה אני מקבל 3Dmark03 של באזור ה1750 זה הגיוני? אני יקבל הרבה אם אני יעסה OC? אם כן אז איך מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
כנראה שמחר אני יזמין את הכרטיס הזה מנעה מחשבים ב1500 שקל עם שלוש שנים אחריות כדאי לקנות ככה את הכרטיס או לבקש מהם לפתוח אותו ולבדוק אצלהם במחשב אם הוא עם ליבת R360 ? כי הם הסכימו לעשות לי את זה בכל מקרה, האם לדעתך הכרטיס שווה למכירו וליכולתו, תנו לי את האישור האחרון לפני ההזמנה
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
http://displaysbysony.com/displayb2b/model.jsp?pCode=&pModelId=594&pMenu=Specs רציתי לשמוע כל דעה על מסך זה... אולי למישהו היה נסיון איתו... תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.... הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המסך הזה :http://global.benq.com/asp/Front/BenqMain.asp?MenuHead=131&MenuLeft1=&MenuLeft2=&MenuLeft3=&ShowType=program&FileURL=product.asp&model=FP557S&style=5667&headline=Tech%20Specs&GenMenu=0&ParentId=0 האם הוא יוכל לספק אותי במשחקים ובסרטים...והאם הוא טוב בכלל... תפרטו בבקשה מה טוב ומה לא טוב....ותתחשבו בזה שאני יכול לןהשיג אותו ב-1000 ש"ח בתודה ניר
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מקווה שאני לא עובר על חוק כלשהו... הרגישו חופשיים למחוק אם כן. בכל מקרה, icq 436751 ואני גר ברמת גן
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חברה אלהלן דחוף כל מיש יכול לתת לי תשובות כמה צינורות עיבוד יש ל 5900 האם יש לו 8 צינורות בדומה ל9800פרו או שרק 4? מה המהירויות שעון של ה5900 הרגיל לא המוחלש שימו לב!!! האם המהירויות הם 850 לזיכרון ו301 לליבה? מה השם של הליבה בכרטיס 5900 הנ'ל ? האם השם של הליבה הוא במקרה NV35??? ודבר אחרון בקשר לצינורות עיבוד אני קצת מבולבל בנוגע לאם יש לכרטיס ארבע או שמונה צינורות עיבוד אז ככה וזה רק למבינים שבנינו... רשום לי דבר כזה תסבירו לי מה אומר כל אחד... PIXEL PIPELINS 4 TMU PER PIPELINE 2 עכשיו השאלה שלי האם לפי זה אפשר להסיק שיש לי 8 צינורות עיבוד כי יש לי 4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט והTMU זה מכפיל את ה4 צינורות עיבוד לכל 128 ביט שהכרטיס 256 ביט ובגלל זה יענו יש לכרטיס 8 צינו…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברה קיצר יש בנאדם שהציע לי עיסקת טרידאין כזאת לי יש 9600אקסטי 256 מגה של גייקיוב קניתי אותו לפני 7 חודש ב1120 שח..קיצר הבנאדם הציע לי שאני יקח 5900MSI VIVO לא מוחלש [אקסטי] ובעל VIVO ואחריות לעוד 8 חודש בזיגזג עולה 1650 [כרטיס בין חודשיים] ושאני יוסיף לבחור עוד כ 300 שח עכשיו אני חשבתי יותר בכיוון של עם כבר אז להוסיף רק 200 וכמו כן מה שרציתי לשאול: * מה דעתכם כללי על העיסקה הזאת שווה לי נישמע טוב למי יש תכרטיס הזה שהוא הציע לי פה ויכול להעיד עליו משהו..וכמו כן יודע מהירויות שעון שלו או בעיות מיוחדות שאני צריך לדעת...? *ודבר שני שחשבתי עליו זה שהמפרט והספק שלי חלשים בכדי להפיק משהו מהכרטיס שכן גם ה9600אקסטי לא מנוצל ברובו על המפרט שלי זה בדוק [אני במארק 01 עם המפרט שלי וה…
-
- 9 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אני כבר הרבה זמן עושה השוואות לכרטיסי מסך פה ושם.. הרבה מכם אומרים שההבדל היחיד הוא 50 מ"ה לליבה, זה ממש לא נכון ההבדלים (הנראים לעין על ה PCB) חיבור מולקס אחד במקום שניים (אנווידיה ממליצה ספק 320 וואט, ו480 וואט לאולטרה) [ מה שכבר הורג פלאש לביוס של אולטרה, כי הביוס של האולטרה בטח צורך מתחים גבוההים יותר שהGT לא יכול לספק] יש לו קירור שלוקח רק סלוט אחד בניגוד לשנים באולטרה (זה מה ששמתי לב, אם יש עוד תקנו אותי ואני אוסיף) מבחינת מהירויות הזכונות שלו במהירות שעון איטית ב100 מ"ה מאשר האולטרה והליבה ב50 מ"ה הזכרונות איטיים יותר (בחלק מהמפיצים הם כן ובחלק הם לא) זה מה שידוע לי עד עכשו, אני בעצמי מתלבט בין השניים האלה או בין ה XT..(פרו הוא לא אפשרות וגם לא 6800 רגיל P…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתר לסופט מוד ל ATI כולל ביוסים ודריוורים. http://www.ocfaq.com/ ERO
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי הבעייה שיש לי עם כרטיס מדגם 9500pro של Sapphire . הכרטיס נקנה באפריל 2003 בגירסאת retail . האם גם בארץ יש כיסוי אחריות 3 שנים על retail ? קשה לי להאמין האמת, אבל לשאול לא יזיק. איך אני יוצר קשר עם מני שחר מסימפלטק? אין תשובה במספר טלפון המופיע באתר. מה קורה איתם בדיוק? האם ניתן לקחת את הכרטיס ליבואן של Sapphire ? יש למישהו מושג מיהו היבואן? נא עזרתכם...
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם אפשר להפוך 9800se לפרו אם כך איך ואיך אני ידע שהצלחתי יהיה רשום איפה שהוא שהוא נהפך לפרו תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ... יש לי r9800p ..... וינדוס me... ואני תקוע עם דרייוורים של גירסא 3.6 ...(הדרייוורים שבאו הכ.מסך)..... באתי להתקין גירסא אחרת של דרייורים וזה ניתקע באמצע של ההתקנה.....(כול גירסא ניתקעת).... נותן לי הודעת שגיאה ..."INF error Vidoe driver not found" .... חיפשתי קצת באתר של א.ט.י אבל זה לא ממש עזר לי... מישהו יודע מה הבעיה ויכול לגאול אותי מיסוריי ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אם הבנתי נכון אז CLONE זה כאשר אני יכול לראות סרט בו זמנית גם במחשב וגם בטלוויזיה , במקום כל פעם להחליף בין המצבים של המחשב והטלוויזה. יש לי כרטיס RADEON 8500 , וכשניסיתי לעשות מצב של CLONE אז סבבה רואים בשני המסכים את הסרט , אבל במחשב ה Refresh Rate צונח ל 60 , וזה כואב בעין חבל על הזמן ואי אפשר לראות ככה. * וניסיתי בחיפוש אבל לא מצאתי את זה בדיוק .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אוקי אז ככה... יש לי מחשב עם כרטיס מסך Geforce 3 Ti 200 וטלוויזיה חדשה איכותית של טושיבה 21 אינץ' .. אין לה S.video אבל קניתי חיבור בין s.video ל s.video ועוד מפצל עם פין זהב בקצה כדי שיתחבר ל Video שבטלויזיה ... עכשיו אני לא רואה כלום בטלויזיה כשאני משתמש בתוכנה tv tool .. אין שום סימן שאני יכול לראות שהמחשב אכן מחובר לטלוויזיה.. אני לא יודע מה לעשות.. אני משתגע פה.. רציתי כבר לראות סרטים שהורדתי בטלויזיה... בקיצור כל מי שיכול לעזור שייצור איתי קשר
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-