עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TheDiesel,

אני יש לי RTX2060 ואני רוצה לשדרג ל-RTX3070 יש לי את הספק הבא האם הוא מתאים

2. ?? ומה יותר משתלם?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by Or ei,

בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shay820,

שלום לכולם מעוניין בכרטיס מסך שיחובר למסך LCD בגודל 42 אינץ,ובנוסף יחובר למסך מחשב בגודל 19 אינץ המסך מיועד להצגת גרפים אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  5. Started by Vortex,

חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי....

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Idan-h,

טוב אלו הדגמים שבניהם אני מתלבט 1. Sumsung 710TM 12MS 2. Hyundai Q17 + 3. LG 1730B. כל אלה יש להם חיבור DVI ו-12MS. הם מתומחרים ב2100-2300 בערך. אני יותר נוטה לכיוון ה710TM. מי הכי טוב? אנשים זה ממש חשוב כי אני מתכנן לקנות את אחד מהם ממש בקרוב. אם יש דגם נוסף כדאי בגבול המחיר הזה שיותר טוב מהדגמים הנ"ל, תציעו. תודה רבה

• 50 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by ravid,

לא ממש רשמי אבל כנסו לגורו ותורידו אותם ותעתיקו את כל הקבצים החסרים בהתקנה ותגלו שיש לכם 40.80! רשום שזה רק לכרטיסי creative אבל זה פועל על כל ה-geforce אבל אין שום שיפור במהירות אבל רשום שזה תומך ב directx9 מוזר! ???

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by saarssj,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי דילמה בקשר לכרטיס מסך אני רוצה את הכרטיס 9800GTX+ אבל יש לו שתי גירסאות אחת אם 1024MB ו256BIT ואחת אם 512MB ו512BIT המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא יודע מה יותר חשוב הBIT או הMB אם אפשר קצת הסבר על זה ומה עדיף תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  9. שלום, הכרטיס מסך שלי הוא hd 5770, במחשב יש 4 ראם וi5 750 ו-ווינדווס 7 כאשר אני מפעיל סרטי hd או כשאני מגדיל סרטים ביוטיוב (לפעמים גם כאלה באיכות בסיסית ) המחשב מגיע למין מצב שהוא פועל מאד לאט ואפילו כשאני עוצר וסוגר תסרט, הוא נשאר במגמה הזאת, מצב שבו כל פעולה מתעכבת מאד המחשב מקרטע עד שאני מאחתל אותו או שולח אותו לישון. ובנוסף המחשב לא תמיד מוכן להפעיל משחקי דיירקט 10X, באססינס קריד הראשון הוא נכנס לאותו מצב כמו בהפעלת סרטים, בדוויל מי קריי 4 על 10 יש סאונד אבל המסך פשוט שחור. אני לא יודע אם זה קשור אבל כשעידכנתי את הקאטאליסט(ל10.2) , המסך ניהיה שחור לרגע ואז חזר מפעולה עם הודעה שאומרת שהכרטיס גראפי לא הגיב לרגע ואז לאחר מכן המחשב ניתקע עם מסך כחול. (פעם ראשונה שראיתי מס…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  10. Started by BobCaT,

איך אני מחבר שני מסכים למחשב אחד? הכרטיס שלי זה Asus ti 4400 Win XP דריברים 40.72 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Runny,

ברשותי שני כרטיסי מסך Radeon AIW 32MB Radeon 9000 Pro 64MB לשניהם (כמובן) יציאת טלויזיה כאשר אני מחבר אחד מהם (לא משנה איזה) יש גלים ,דיי חזקים, בטלויזיה. אני משתמש בכבל המסופק ,RCA ,לצערי אין כניסת S-Video בטלויזיה שלי. ניסיתי גם כבל עבה יותר, המסופק עם הכרטיס הראשון, ללא הצלחה. דא"ג ,יש לי בעיה של עומס על הספק (מבטיח בהזדמנות הראשונה לקנות ספק נוסף), יכול להיות שזאת הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  12. יש איזשהם בעיות? זה ששינו את השיטה מagp? או שכל המשחקים תומכים בזה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. חברי פורום Hwzone היקרים, לאחר שהדיון המקורי חצה את ה1300 תגובות והתקרב ל20 אלך צפיות, חשנו כי עלינו לטפל בנושא. הרגשנו כי הדיון הענק הזה מיצה את עצמו והאפקטיביות שלו אבדה. אי לכך ובהתאם לזאת, החלטנו (עפ"י רעיונו של lharpaz) לפתוח מחדש סטיקי אשר יתחלף כל חודש. בהתאם לכך, כל חודש ינעל הדיון של החודש שעבר ואילו אחד חדש יפתח, עם עדכונים במדת הצורך. מיותר לציין שבאותו החודש התגובות יכתבו בדיון המיועד לאותו החודש. כמו לגבי הדיון המרוכז הקודם, חל איסור על פרסום נושאים הקשורים להמלצות על LCD ושאלות על מושגים הקשורים לLCD שלא במסגרת הדיון. מי שיעשה זאת יקבל אזהרה. אחרי 3 אזהרות ינקטו כלפיכם צעדים (השתקה/הרחקה מהפורום). אנו מודעים לכך שכרגע אין רשימה של מסכים מומלצים. אם מישהו מ…

• 232 תגובות
    • 25.5k צפיות
  14. Started by maormark,

יש לי מחשב בין 3 שנים פנטיום 4 2600 מגה הרץ נשרף לי הכרטיס מסך מחפש משהו נורמלי בסביבות ה500 אולי טיפה יותר או טיפה פחות לא בשביל משחקים או גרפיקה...משהו חמוד כזה..

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

איך יכול להיות כל כך קצת? P4 2.4B ג'יפה 4 440 MX 512 זיכרון

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by KingAlpaca,

אחי היקר מעוניין לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח, והוא גם מעוניין להריץ איתו משחקים (ככל האפשר), מה לפי דעתכם מומלץ? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני חושב שחיברתי נכון אבל המישב לא מזהה את הטלוויזיה מה לעשות? מישהו יכול להגיד לי את השלבים לחיבור טלוויזיה? ניסיתי הכל... יש לי את ה RCA

• 12 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שלום, אני מקווה שבחרתי בפורום המתאים, רציתי להאיר\להעיר פה, לגבי ההמלצות הגורפות בכל מיפרט שניפתח פה על ה-8800GT. אני מבין ומסכים שהוא כרטיב מסך מצויין, אבל וזה אבל חשוב, לא כל אחד שמבקש לשחק חייב את הכרטיס מסך הזה. יש המון אנשים שאין להם בעיה לשחק על הגדרות בינוניות במישחקים והם אפילו לא ישימו לב אם יעלו את ההגדרות. יש לי המון חברים שמספיק להם שיעבוד על רזולוציה של 1280X1024 על הגדרות בינוניות ובלי פילטרים. ואין להם שום עניין להעלות הגדרות. לכן לדעתי צריך להדגיש את השיקול הזה בפני אנשים שמבקשים המלצות. מכיוון שיש המון אנשים שפשוט זורקים את כספם לריק. ערב טוב לכולם!!!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by josi,

טוב אז שלום לכולם... אני עורך וידאו במקצועי... אני די בעסק בענייני המחשבים... ורכשתי אתמול כרטיס מסך חדש... הכרטיס המסך שהיה ברשותי עד כה הוא ה GEFORCE FX 5200 ואני אתמול רכשתי את GEFORCE NX 6200 TD 128 המחיר שרכשתי אותו הוא 450 ש"ח כולל DUAL VIEW כלומר בנוסף DVI אני לא חיפשתי משהו ייקר... אני חיפשתי שדרוג טוב למה שהיה לי לפני כן... לכן הייתי רוצה שתגידו לי איך הוא מבחינת ביצועים..? האם ניתן לעשות לו אובר קלוקינג עתידי? והאם המחיר שקניתי אותו גם מבחינת הדגם הוא סביר? תודה לכול מי שעוזר! 8)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by Notter,

יש לי טלויזיית LCD 26" והיא מחוברת לכרטיס מסך radeon HD4870 1G עכשיו, כשאני מנסה לראות בטלויזיה דברים מהמחשב, אני לפעמים רואה קווים על המסך, תופעה ידועה של מסכי LCD, שנפתרת על ידי V-sync הבעיה שאני לא יודע איך לאפשר את לטלויזיה, ואם זה בכלל אפשרי. דרייברים catalyst 8.12

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני יודע שיש צורך בעידקון ביוס לצורך כך, או שיש להשתמש בRIVATUNER חדש ולאפשר אופציה זו. מי שעשה שיומר את דעתו. מה בנוגע לקירור ? - הבנתי שקשה לשים לו HSF משום שיש לו SHIM שמגן על הGPU - דבר נוסף חיבור המתח מפריע לשים HS לזיכרון. אם מישהו עשה OC שיומר איך קירר ולאיזה תוצעה הגיע

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  22. היי מה קורה...אז ככה..יש לי עכשיו כרטיס מסך משולב שהוא GMA 950 של אינטל. המעבד שלי הוא E2160 ,זיכרון 1GB 533MHZ שיחקתי לא מזמן בפסוטל 2 על המחשב שלי והוא קרטע. לעומת זאת,אצל אבא שלי שיש לו פנטיום 4 +FX5200 והצליח לו. 1)איך זה הגיוני? בקיצור אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים הכי זול שיש בחנות בחיפה. המליצו לי על זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3657 כמה שאלות... 2) האם השיפור בין הכרטיס שלי ל7600GS גדול? 3) האם יש כרטיס יותר טוב לתקציב? 4) איך אני אריץ את המשחקים הבאים? : COD4 ,UNREAL3,CIV4 פוסטל 2 [קרייסיס זה לא מילה גסה? ] תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by SHAYMAN23,

שלום אני חדש פה בפורום אני מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי כי אני כבר ממש מיואש מהבעיה הזאת - עם חיבור VGA הכל כרגיל המסך עובד ומראה תמונה אבל שאני רוצה להשתמש בכבל DVI-D אני לא רואה כלום יש לי מסך שחור תמיד וזה נראה כאילו המסך על מצב Standby .. מאוד מוזר! יש לי מערכת הפעלה : Windows XP 32bit כרטיס מסך : Gigabyte GTX 260 לוח אם : Intel DX58SO Smackover בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות בעיה בכבל או במסך ובדקתי את זה במחשב השני שלי [יותר ישן] והכל עובד מצויין!. התקנתי את הדרייבר של המסך,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועדיין כלום! יש לי שני כבלים DVI-D single link ו- DVI-D Dual link , שניהם לא עובדים, מ ו ז ר ! [כבלים בצבע לבן] ה - Native resulotion של המסך שלי היא 1920x1080. עדכתי א…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. כן, הנושא קצת תמוהה אבל בכל זאת (-: יש לי כרטיס מסך GTX9800 והאורך שלו זה משהו כמו 26 ס"מ (לפי האתר 10.5 אינץ'). והוא בכלל גדול ומסיבי. האם יש כרטיסי מסך טובים שאינם בגדלים כאלו ? אני לא גיימר כבד אבל אוהב שהגדרות במשחקים גבוהות. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. היי. החלפתי כרטיס מ GF2 MX400 ל XpertVision Radeon8500le ( 250/250). כמובן שלאחר התקנת הדרייברים (3.2) ישר הרצתי 3Dmark. בהתחלה קיבלתי בסביבות ה 59xx. זה היה סביר, אבל עקרונית אני אמור לקבל תוצאה טובה יותר. לכן היום בבוקר מחקתי את הווינדוס והתקנתי מחדש. הרצתי 3dmark ו... קיבלתי 55xx...... אין לי מושג מה הבעיה, אבל התוצאה היא ללא ספק נמוכה מדי. מה לעשות? Athlon Tbird b 1400Mhz ECS K7S5A 256MB SDRAM PC133 Radeon 8500 LE Directx 9.0a ATi Catalyst 3.2

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.