עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך כרטיס למחשב של אחי כרטיס ממוצע כרגע הסתכלתי על ה 7600GS. אגב מה יותר טוב ה GS או GT??? יש לכם משהו יותר טוב להמליץ בתקציב הזה הוא צריך כרטיס דחוף הוא חיי על הכרטיס של הלוח אם והויסטה לא זז לא יותר מדי בגלל זה... יש לו PCX.אין לו שימוש רב במישחקים אבל בכל זאת אני מעדיף שיהיה לו כרטיס בינוני לפה ושם לשחק ושיחזיק לכמה שיותר זמן. יש אפשרות של לחרוג אם זה שווה את זה הוא רוצה להיות על בטוח שהוא יוכל לעשות מה שבא לו ושהגראפיקה לא תהווה בעיה. כרגע הויסטה נתן לו ציון 1 על הגראפיקה וזה מה שהורס הכל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. שלום אני חדש וכרגע יש לי גי פורס 2 אני רוצה לקנות כרטיס גרפי חדש בסביבות ה 100 שקל ככה קצת פחות , ורציתי שם של כרטיס גרפי שאפשר לעשות לו אוברקלוק וכאלה כדי לעשות אותו הרבה יותר מהיר , אז איזה הכי טוב? ???

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. צריך כרטיס הכי טוב שישי ל-agp 4x מישהו יודע?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by yuvalkosh,

אני רוצה להעתיק קלטות וידאו ישנות למחשב ואז לצרוב אותן על DVD נראה לי שבשביל זה אני צריך כרטיס וידאו. אבל אני לא יודע איך לבחור וכמה זה עולה. מישהו אולי יכול לעזור לי בזה? תודה !

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by tomer h,

שלום! אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שלי כבר לא סוחב. התקציב שלי 1000 ש"ח ומטה. כמובן שאני מחפש מקס ביצועים במינימום מחיר. מפרט: מעבד amd phenom II *4 965 לוח אם: gigabyte ga 990xa-ud3 ram: 16g המסך שלי: dell u2312hm ספק: cougar 550rs והכרטיס שאני רוצה להחליף זה amd hd6870 radeon

• 14 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. הכרטיס מסך שהיה במחשב הישן שלי הלך לעולמו. אני צריך כרטיס מסך חדש, חיבור AGP, אבל שיתאים בצורה חלקה-למדי על מסך LCD 22". אפשר בבקשה הצעות? תודה!

• 4 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by dominic16,

שלום יש לי 8800GT Q6600 ולום אם אם PCIE 1 השאלה אם אני יקנה אחד מהכרטיסים החדשים (7950/870 או מתחרה של NVIDIA לכשיצא) הרוחב פס המוגבל שי ל PCIE1 לא יגביל יותר מידי את הכרטיסים האלו וגם האם המעבד לא יעשה יותר מידי צוואר בקבוק לכרטיס המרפט המלא בצד

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. טוב אני צריך כרטיס מסך בתקציב גדול של 10000 שקל.. האם זה עם חריגה קטנה יעשה את העבודה?: http://skypc.co.il/pl_product~LV567~8~0.htm

• 11 תגובות
    • 745 צפיות
  9. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Mr.Pepo,

השימוש העיקרי שלו יהיה לצפות בערוץ 2 במעונות באוניברסיטה, הדרישה היחידה שהכניסה של האנטנה תציג איכות תמונה סבירה. תקציב מינימלי. כמה שפחות - יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by computer_freak,

יש לי עכשיו leadtek winfast tv2000 expert אבל האיכות שאני מקבל לא ממש איכותית (כמו סרט dvdrip) אני צריך כרטיס שממש יכול לתת איכות תמונה ממש טובה.

14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  15. Started by Holy,

אני מחפש כבר כמה זמן לקנות כרטיס לכידה בשביל להקליט תוכניות מהממיר הדיגטלי אני לא צריך Tunner בכרטיס, הכרטיס יהיה מחובר בכבל RCA לממיר הדיגטלי. יהיה נחמד אם הכרטיס יבוא עם שלט רחוק בכל מקרה בינתיים ראיתי את הכרטיס הזה שנראה די רציני אבל יש לו Tunner שאני לא צריך. http://www.tul.com.tw/global/productlist.aspx?folderid=7&cat1=45&cat2=129&cat3=315 יש כרטיס אחר מומלץ בסביבות ה-600 שקל (ועדיף שיכלול שלט)?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. אני צריך כרטיס שאיתו אוכל להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לדיסקים של DVD. הכרטיס צריך לתמוך בויסטה (32 ביט). והייתי מאוד מאוד רוצה שהוא יהיה מSKYPC כי אני קונה מחשב עוד מעט בינתיים מצאתי את LEADTEK PXTV1200 http://www.skypc.co.il/pl_product~LV220~12~0.htm יש למישהו ניסיון איתו???

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בעל תושבת PCI EXPRESS (לאח שלי), הכרטיס צריך להיות בעל יציאה של TV OUT!!! מטרת הכרטיס: משחקי מחשב. המחשב עצמו: מעבד 2.6 Dual Core לוח של אינטל (לא יודע איזה, אבל הוא בעל תושבת PCI EXPRESS) זיכרון 512MB תנו את ההמלצה הכי טובה עד 350 ש"ח. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by inglor,

אני עובד עכשיו דרך הX1900XTX שלי עם 2 מסכים. אני רוצה (אני צריך הרבה מידע מולי כל הזמן) לעבוד עם 4, עם מחשב אחד כמובן. הייתה כאן כתבה על הכרטיס מסך שמאפשר זאת.אני לא רוצה מערך CROSSFIRE, אני רוצה עוד כרטיס יותר חלש שיאפשר לי לחבר עוד שני מסכים לעבודות שלא כרורות בתלת מימד. ראיתי X1600 שעושה את זה בPCIEx1 בכתבה, אבל לא הצלחתי למצוא מקום שמוכר אותו. יש לי סלוט PCI וסלוט PCIEx1 פנוי, הXTX מחובר בPCIEx16.

19. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי מחשב חזק אך יש לי כרטיס מסך RIVA 2 אני צריך כרטיס מסך חדש. אם משהו יכול להמליץ לי על כרטיס מסך עד 1500 שח שיוכל לשרת אותי הרבה זמן - או שיש לו אפשרויות שאין באחרים שימליץ לי בבקשה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by saar10,

אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by Jenia24,

אוקיי כנראה נשרף לי הכרטיס מסך או הצ'יפסט אבל רוב הסיכויים שזה הכרטיס מסך. אז ככה אני צריך המלצה לכרטיס מסך אך ורק מKSP!!!!!. אני משחק רק פיפא , אנ בי אי , המשחק הכי כבד ששיחקתי היה CoD 2 ... אני לא מדליק שום פילטרים חשוב לי רק שירוץ על 1024X768. ולא אני לא מוסיף אפילו שקל לתקציב תודה מראש. שאר המיפרט AMD 3200+ DFI NFORCE 4 ULTRA 1GB 533MHZ *פה אמור להיות כרטיס מסך* 400W PSU GENERIC

• 11 תגובות
    • 667 צפיות
  22. היי אני זקוק להמלצתכם לכרטיס מסך עד 600 ש"ח גג שיהיה יד שניה או חדש. השימושים : משחקים COD ו FIFA ושאר ירקות כאלה. רזולוצייה 1680X1050 הספק הוא סיסוניק 450W מעבד יהיה כנראה i3 לא מתכנן אוברקלוק. תודה.

23. אהלן יש לי מסך די ישן של 19 אינץ של ViewSonic 1280 על 1024 רזולוציה מעבד E7300 לוח אם DG31PR של אינטל ספק נצא מהנחה ש 300W אני יודע שהמסך גרוע אבל האיכות פחות חשובה לי פה מה שהכי חשוב לי שהמשחקים ירוצו בלי להיתקע בכלל. GTA SAN ANDREAS COD2 GTA 4 אלה המשחקים העיקריים. בנוגע לתקציב כמה שפחות יותר טוב , אך בלי להתפשר על הדרישות האלו: *שירוצו המשחקים חלק לגמרי *שלא יתקע ולא יעשה בעיות בכלל * שיהיה איכותי ויציב אשמח מאוד לעזרה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

הי, תודה לכל הקוראים מראש. אני צריך כרטיס מסך במחיר של 400-600 שקל, בעיקר לקאונטר סטרייק... בעיקרון אני משחק רק 1.6 אבל יש מצב שאני אשחק דברים יותר מתקדמים בעתיד, לא משו רציני... תשתדלו ללכת לכיוון ה400-550 יותר... תודה. ד"א בלי הצעות של יותר מ650 טופ! תודה רבה לכולם! הייתי רוצה X700 אבל זה חורג מתקציבי... (700 שקל) עדיף ראדון 9600XT לא? (530 שקל)

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום! אני צריך כרטיס מסך AGP במחיר 550-600 שקל. (ולא יותר) המפרט של המחשב שבשבילו הכרטיס: Intel( R) Pentium( R) 4 CPU 3.06GHz 3.06 GHz, 512 MB of RAM תודה מראש D:

• 12 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים