עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בוקר טוב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב ב SKYPC שבין היתר בחרתי ככרטיס מסך את nVIDIA GeForce GTX 275 היום התקשר אליי הטכנאי בחנות והודיע לי שהכרטיס נכנס ממש בצורה גבולית במארז שקניתי והוא מציא לי לקחת במקום את nVIDIA GeForce GTX 260 שנכנס במארז בצורה טובה. לטענתו הביצועים בשני הכרטיסים דומים ובכך אוכל גם לחסוך כסף. לשאלתי האם לא עדיף להחליף מארז , ענה כי הדבר אפשרי אך לא כדאי. נתתי את הסכמתי להחלפה, אך בכל זאת אשמח לשמוע את דעתכם. אשמח לתגובות דחופות, שאולי אספיק להודיע לו על החלפת מארז טרם ההחלפה, במידה ויהיו תגובות מתאימות . תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. המקסימום שאני מוכן להשקיע בזה הוא 1000 ש"ח. אני צריך את הכרטיס הזה בעיקר לעבודות גרפיקה כבדות וחשוב גם שיהיה HD בשביל הטלוויזיה. זהו פחות או יותר. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  3. יום עצמאות שמח אנשים קודם כל :] עכשיו אני רוצה לדעת בבקשה האם הכרטיס x700(לא בגרסאת הPRO) חזק יותר מה 6600 חלש ממנו או משתווה לו בביצועים( לא גירסאתה-GT של ה6600) הנה הכרטיס עליו אני מדבר: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=XV-X700&cart=1146686123950124〈=heb תודה לעוזרים :]

• 17 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by Golden Lion,

חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אני מרכיב כעת מפרט למחשב חדש, שכל ייעודו בחיים יהיה להקרין סרטי DivX/Xvid לטלוויזיה בבית. לשם כך הסתפקתי במפרט מצומצם ביותר (מעבד פשוט של 1200, זכרון SDRAM רגיל וכו'). כך בניתי מחשב בכ- 1200 ש"ח. הפריט האחרון שחסר להשלמת המפרט הוא החשוב ביותר: כרטיס המסך. כל מה שאני צריך מכרטיס המסך זה שתיהיה לו יציאת TV-OUT לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה להקרנת הסרט. כאן מגיעה הבעיה שלי: התייעצתי עם הרבה אנשים, ולא הצלחתי לקבל תשובה מוחלטת לשאלה האם כרטיס המסך יכול להשפיע על הביצועים של ה- decode של הסרט או שזה בכלל לא קשור. אני לא מתכוון לכרטיסי מסך ייעודיים לפריסת Divx, אלא מנסה להבין האם GEFORCE4, למשל, יכול לשפר את איכות ה- decode, או שכל מה שהוא יודע לעשות זה 3D מהיר וכו'. בהנחה שאין כ…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by MeMaster,

אני קונה מחשב - והתלבטתי איזה כרטיס מסך לקחת... אני מחפש את הכרטיס הכי טוב ומשתלם מבחינת עלות/ביצועים לטווח מחירים 1500-2100 שקל BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION - 1650shekel BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION - 2000shekel לפי מה שהבנתי אין טעם לקחת 640MB כי אין הבדל משמעותי והפרשי המחירים גדולים רציתי לדעת האם הכרטיס BFG OC2 VERSION נוטה להתחמם הרבה יותר מאשר הכרטיסים הרגילים או ש- BFG דאגו שהוא ישאר קר... ? והאם זה שווה בכלל לקחת אותו או פשוט לקחת כרטיס רגיל ולעשות לו OC לבד.... והם כדאי לי בכלל להתעסק עם BFG? - אני פשוט לא מכיר אותם.. אני מכיר את Gigabyte ואני הכי סומך עליהם...

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  7. Started by wraithLord,

נקרתה לדרכי הזדמנות לרכוש לי HD 7970 3 GB Gddr5 של סאפייר באלף. הכרטיס באריזה חדש. שאלתי היא יותר בכיוון של כאשר AMD יורידו מחירים כצפוי בקרוב, האם ישנה איזושהי הערכה של כמה יעלה הכרטיס אז? אין לי כרגע מחשב אבל בדצמבר אני מכוון לקנות מחשב, אז אני שואל נכון לדצמבר,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by assifbum7,

האם יש כאטיס מסך לגיימינג ל rdram3 עד 1000-1300 שקל? צריך תשובה דחוף

9. טוב, אז ככה: יש לי כרטיס מסך Inno3D GeForce FX 5700LE 256Mb 256bit core, 128 bit memory DDR2. יש משהו, בעל כרטיס eVGA GEFORCE 5700 ULTRA DDR2 שמעוניין למכור את שלו או להחליף לפחות טוב בתוספת כסף. הוא אמר לי להציע לו כמה כסף להוסיף בשביל ההחלפה. הוא עדיין לא אמר לי כמה MB יש לכרטיס שלו. כמה אני צריך להוסיף לדעתכם כדי לא לצאת פראיר? תתאימו את התוספת כסף לפי כל אפשרות MB שיש לו. הוא מוכר אותו ככה ב650 ש"ח. תודה!

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by Tommy,

אני קונה מחשב חדש שיהיה מבוסס ככל הנראה על מעבד E6420 בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי ללכת על ATI RADEON X1950PRO או NVIDIA 7900GS/GT השאלה אם זה יספיק לי לרזולוציות של 1024x768 עם פילטרים וכו' או שאני בכל זאת יצטרך להשקיע בשביל 8800GTS ?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  11. Started by GAI2003,

שלום רב, אני חושב בימים אלה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי (nVIDIA GeForce MX 440 128MB) בדקתי באינטרנט ומצאתי כמה כרטיסים כמו אלא: nVIDIA GeForce FX6600 256MB Gainward Gigabyte ATI Radeon X9600PRO 256MB Palit nVIDIA GeForce FX6600 256MB Palit nVIDIA GeForce FX6200 256MB אני מוכן להשקיע בקרטיס עד 700 ש"ח, אני לא gamer רציני אבל אני משחק במשחקים כמו: SWAT 4, FAR CRAY, COMMANDOS 3, DOOM 3, SPLINTER CELL 3, ועוד... (חחח אני יודע שאולי המשחקים קצת ישנים אבל אני אוהב אותם...) בכל מקרה יש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיסים שהצגתי כאן יוכלו להריץ משחקים אלו ומשחקים חדשים נוספים ? 2. איזה מן הכרטיסים כאן הוא הכרטיס הכי איכותי ? 3. האם יש המלצות אחרות / טובות יותר. תודה רבה על העזרה.

• 36 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by BrolySaiyan,

מחשב נוכחי מעבד: core i5 2500 3.3ghz,s1155 6mb gpu core tray לוח אם: asus p8h61-m le b3 כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte GTX460 OC 1GB מארז: sharkoon vaya eco black atx case (no psu) ספק כוח: antec basiq 550w 12cm המסך שיש לי זה view sonic 1920X108024 אינטש תקציב: 1300 ש"חחריגה 200 ש"ח אני רוצה שהמשחקים יעבדו על 1920X1080 על high ultra ברוב המשחקים אני מעדיף מהחנויות של ksp או Ivory רציתי ללכת על http://ksp.co.il/?uin=20015 אבל בטוח שיש יותר טובים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 974 צפיות
  13. מחשב ישן יחסית, האם יהיה צוואר בקבוק עם המעבד והזכרון? מעבד פנום 965 oc 4.2 8גיגה זכרון dd2 800 כרטיס gtx 560ti מחפש את הכרטיס שייתן את התמורה הטובה לכסף לbf4. המערך כרגע מתקשה להריץ את המשחק על high תודה רבה לעוזרים(:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם:Gigabyte EP43-DS3L מעבד:E8400 3.7Ghz זיכרון:G.Skill DDR2 4GB 1000 Mhz קירור מעבד:Thermaltake V1 מארז:NXZT Air Flow King כונן קשיח:320 GB ספק כוח:Enermax Liberty 400W רציתי לדעת האם הספק יחזיק את הכרטיס?

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Sharon189,

אהלן, לגבי הכרטיס מסך 9600gt הכרטיס שווה את המחיר ששנמצא בקישור הבא: (או שיש פה משהו מוזר) http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28636&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לפי דעתי הכרטיס ניראה טוב מאוד אפילו ישנה שנתים אחריות והמחיר מעולה אבל מה שמפריע לי בעיקר זהו התקנתו במחשב חיבורו באופן חומרתי הוא גדול ותופס שניי תושבות של כרטיסים. אשמח לעזרה בברכה , שרון.

• 8 תגובות
    • 685 צפיות
  16. אוקי אז ככה התקציב הוא 250 שקל קיצר יש לי חיבור ללווין יס עכשיו הדרישה מספר 1 שלי היא שאני יוכל לראות או בכרטיס TV שני ערוצים בו זמנית או שאני יוכל לראות בTV ערוץ ובמחשב ערוץ אחר... עכשיו אני יודע שביס זה בעיה ובהוט בזמנו ההיתי שם מפצל ורואה בTV דרך הממיר הדיגטלי ובמחשב דרך החיבור האנלוגי עכשיו ראיתי פה כרטיס שנראה לי שעונה על הדרישות לי http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=5104909#detail כולל המחיר מה אתם אומרים שווה לקנות ועם באמת הוא יתמוך בצפיה ב2 ערוצים בו זמנית או שזה סתם חרטה? ולגבי ההקלטות וההמרות לקלטות וידאו לדי וי די אני יסתדר נראה לי עם כל כרטיס.. תודה

17. טוב יש לי 2 כרטיסים זולים יחסית של 6800LE שעולים כמעט אותו דבר אבל איזה מבינהם עדיף? http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=14-170-074&ATT=Video+Cards&CMP=OTC-d3alt1me http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-140-044&depa=0 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  18. שלום חברים, האם יש הבדל מהותי בין הדגם עם הקירור המקורי לבין הדגם של גיגבייט בעל 3 המאוררים מבחינת הטמפ'? איזה מהם עדיף מבחינת השקט היחסי? - אני לא רוצה שהמחשב ישמע כמו מטוס בוכנה בהרצה ומצד שני אני לא רוצה כ. מסך מטוגן האם הכרטיס נחשב "סביר" ויכול להריץ משחקים מודרניים על דרישות גבוהות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...

20. Started by matizami,

בעקבות באטלפילד החלטתי לשדרג את הכ. מסך שלי במקום 9800gtx הזקן שלי. אני לא גיימר מושבע ו ולרוב אני משחק במשחקים לא עתירי גראפיקה. אני מתכוון להוציא עד 1500 שקל. אין לי כוונה להחליף עוד חלקים. אם מישהו חושב שחלפת כ. מסך בלבד לא תסייע אשמח לשמוע. המפרט שלי: מעבד Q6600 2.4 לוח אם GIGABYTE GA P35-SD3L ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W את המחשב קניתי בSKYPC ולכן אשמח לקנות משם גם את הכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by arield,

אני רוצה לקנות 2 כרטיסי gtx570. הטכנאי שלי עובד עם יצרנית שנקראת sparkle,אני לא שמעתי עליהם מעולם.. רציתי לשאול האם מישהו שמע עליהם? האם הכרטיס יהיה טוב או שמה עדיף לי להתעקש למשל על gigabyte\חברה ידועה אחרת?והאם הביצועים שלו טובים כמו של שאר היצרניות? *התקציב לא משמעותי במקרה הזה...

22. הציעו לי GEFORCR 3 TI 200 128DDR של PALIT ב1100 המאיץ נחשב לטוב ! אבל את החברה אני לא מכיר זה חשוב? והאם המחיר זול ? NOON17.SPEEDY.CO.IL

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הציעו לי GEFORCE 3 TI 200 128 DDR של PALIT ב 1100 אחרי הנחה ובחנות אחרת 1500 אחרי הנחה ! בפורם פה אמרו לי שהמחיר יקר ויש אפשרות במחיר זה ל GEFORCE 4 TI 4200 שנחשב לפי שתיים חזק יותר ! [קודם כול תודה בגלל היעוץ לא קניתי !] השאלה שלי היא : יש לי מחשב פנטיום 3- 1000 INTEL האם GEFORCE 4 TI 4200 חעבוד על המעבד ? ואיך אני יודע איזה AGP יש לי? ןמ זה בכלל ! ואם ארצה איפה אפשר לקנות ב 1100 GEFORCE 4 TI 4200 האם אתם מכירים את החברה PALIT ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by scylla,

שלום אני הייתי היום בPCH ברמת גן והזמנתי את המפרט הבא: 2.8C 800mhz fsb abit ai7 2x samsung 256 mb ddr 3200 hercules 9800se aiw compucase hec ci-6a19 ומחר אני הולך לקנות מייקרוסופט אינטלאיי אקספלורר ורז'ן 3... אבל זה לא חשוב אבל ה9800SE הוא מאוד בעייתי! הם בשום פנים ואופן לא בודקים אותו והם אומרים שגם אין שום דרך לבדוק אותו. גם כרטיס פגום יציג 5800-5900 ב3DMARK2003 ויהיה עם המון באגים במשחקים. זה על המזל! יכול להיות כרטיס פגום לגמרי, כרטיס סביר שניתן לשחק אבל עם הפרעות, כרטיס עם הפרעות מינימליות וכרטיס מושלם בלי פגע! הם אומרים שגם בשבוע שלם אי אפשר לעשות בדיקה מספיק מקיפה למוצר. ועובדה שאחד קיבל והחזיר איזה 3 פעמים וזה לא עבד לו והוא שילם משלוח כל פעם ועדיין התאכזב כל פעם …

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by idDFdd,

תראו, לפני שבועיים וחצי קניתי מחשב חדש עם 4850 CF שני הכרטיסים על הפנים, רותחים,מרצדים לי חבל על הזמן, ארטיפקטים.... עכשיו, אני בטוח שמשהו בכרטיסים לא בסדר כנראה הגיעו אליי פגומים הייתי בחנות לפני יומיים הראנו למוכר ת'ריצודים במקרה במשחק FS 2004 שזאת לא הייתה דוגמה טובה על המקום הוא החליף ובדקנו אם הוא מרצד בעוד כמה כרטיסים כמו 9600GT ועם כולם המשחק ריצד.. אני מתכנן ללכת אליו שבוע הבא עם כמה משחקים כבדים להראות לו את הריצודים המטורפים האלה אני כבר לא יכול ככה שילמתי 2000 שקל על 2 כרטיסים בשביל מה? :'( פשוט מבאס... מה הייתם עושים במקומי? הולכים לחנות עם כמה משחקים כבדים ומראים לו מול הפנים שהכרטיסים מרצדים? הוא יהיה חייב להחליף לי את שני הכרטיסים אם הוא יראה שבהרבה משחקים …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים