כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס מסך כדי לשדרג את המחשב שלי קצת. ה gf4mx440 נהיה קצת מיושן ואני רוצה לחדש לי אבל במסגרת תקציב צנוע של עד 700 שקל. בתחילה התחלתי לצוד דעות את אנשים תמימים הציעו לי את MSI K8N Neo4-F NFORCE4 אבל לאחר בדיקה התאכזבתי לראות כי הוא PCI EXPRESS ולא AGP ולאחר מחשבה של כ2 דקות תמימות החלטתי שאין לי מושג בשיט ושאלתי את עצמי וואט דה פאק איז AGP ומה זה PCI EXPRESS? :nixweiss: פה אתם נכנסים מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה ההבדל? ואם יש לי לוח אם שמזכיר את הצירוף INTER CHIPSET 845E מה מתאים לי ומה לא? ואולי גם להציע לי כרטיס מסך אידיאלי בשביל משחקים אני מאוד מאוד אשמח בברכת חג שמח ושנה טובה, תודה מראש לכולם. מוטי
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך החדש שלי למחשב (מסך 32") שעובד ברזולוציה 768*1360 דרך VGA. כשאני רוצה לשחק בOBLIVION אין לי את האפשרות להגדיר במשחק את הזולוציה הנ"ל... איך אני פותר את הבעיה? (המסך עובד כראוי רק ברזולוציה 768*1360...) תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הכרטיס בן שנה. ללא OC. לא עבר שימוש כבד. בחודש האחרון חיברתי אליו חוץ מהממסך מחשב גם טלוויזה (גם DUEL VIEW) מאז, כשאני מנסה משחק, אחרי כמה זמן מופיעים מלא מלא פסים קטנים אופקיים וצבעוניים על המסך, הכרטיס עולה לכ 66 מעלות (מ 60). עכישו אני מנסה את הדרייברים האחרונים ניסיתי לנקות, חשבתי זה נעלם, עבר כמה ימים וזה חזר מה עוד יכול ליצור את התקלה תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תמיד היה לי 60 FPS עם הכרטיס במשחק cs ואתמול פתאום קיבלתי כמו פלאשים למסך ופתאום היה לי 100 fps חלק היום פירמטתי את המחשב וכמו שאתם מבינים הלך ה 100 :'( אם מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה אני ישמח
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
ככה אז יש לי 1600-1700 שקל להשקיע בכרטיס מסך.. חשבתי ללכת על ה 1950xt שעולה 1600 בKSP אבל אז ראיתי שעומד לצאת ה8800 320 מגה בעוד חודש. מה אתם אומרים כדאי לקנות עכשיו או לחכות ולקנות את ה8800?? לא להסתכל על הפרט שבצד כי אני קונה מחשב חדש שיתאים לכרטיסים הנ''ל
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קורה לי במסך. ברגע שאני משחק במשחק ( age of empires) ברזולוציה 1280-1024, מופיעות לי מעין קשתות בצבעי הקשת ע"ג המסך. דבר זה אינו קורה ברזולציה 1020-768 . לא בדקתי עם משחק אחר כי זה עתה פירמטתי המחשב. הקשתות מופיעות על רקעים מסוימים ועל אחרים אינם מופיעות. מה גורם לבעיה? האם זו בעיה במסך \ כרטיס גרפי \ או אחר?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם קיים כבל כלשהו שימיר לי מRCA למסך המחשב בDVI?פשוט תהיתי אם אני אוכל לשחק בפלייסטיישן ולחבר אותו לLCD שלי פה..
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם ההבדל בין שני הכרטיסים האלו הוא כזה גדול, ושווה לשלם 160 יותר? ועוד שאלה: האם שני הכרטיסים תואמים ללוח האם הזה ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II??
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי מחשב hp Model: a6633is מערכת הפעלה windows vista 32 bit processor: Intel core 2 Duo CPU E7200 2.53gh Memory (ram): 2 GB נרכש לפני מספר שנים. אני מחפש כרטיס מסך חזק עבור בעיקר סרטים HD באיכות טובה. (לא למשחקים). אשמח לקבל המלצות בהתאם ליכולות של המחשב שלי.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם ההבדל בין ה- SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB ל- SAPPHIRE RADEON X1950XT 256MB שווה 245 ש"ח? והאם SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB תומך HDCP?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום!!! אני מעוניין לקנות מסך LCD בסביבות ה -1900 שקל שני המסכים שהבנתי כי הם הבולטים בשוק ותחת תקציבי הם הסמסונג 710N וה LG 1720B רציתי לדעת מי עדיף ואם יש עוד מסכים שמשתווים לאלו באיכות ובמחיר... תודה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם מיקרוסופט לא אישרה את זה, (כדי לקדם את וויסטה) זה כבר אפשרי היום? כלומר משחק DX10 מודרני שיופעל בXP יראה עם האפקטים העדכניים ביותר?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חיברתי עוד כמה מאווררים היום וזה התחיל לעשות בעיות כאשר במשך השבוע האחרון לא היתה שום בעיה עם ארטיפקטים בכלל והכל עבד יפה מאוד וטוב זה ספק 300 שלHEC לפי ההאתר של ספיר צריך שייהיה מינימום 20A על 12V+ אצלי זה 15 וגם לפי כמה אתרים של בדיקה של כמה כח צריכה המערכת זה רושם לי שאני צריך איזה 350 + יש לי פנטיום 4 1.6 לוח אינטל -כ.רשת מובנה מופעל כרטיס קול live מודם רגיל radeon 9800 5 מאווררים זה כולל את אלה של הספק כח +זה של המעבד וגם הרגילים של המארז 2 ארדיסקים 7200 RPM כונן דיסקטים כונן dvd צורב 4 סטיקים זיכרון RDR 3 USB (מדפסת,מקלדת,עכבר) אז כנראה הספק הזה באמת לא מספיק לי וזה מה שגורם לבעיות.... מה לקנות במקום? enermax טוב ? 420W?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך למשחקים אני קצת לחוץ בכף כי יש לי 1200 בשביל כרטיס מסך ומסך תודה לכולם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי 4870 של ג'יגהבייט 512MB. לכרטיס 2 יציאות HDMI ויצאת וידאו נוספת (לא יודע איך קוראים לה). יציאת HDMI אחת מחוברת למסך Samsung 2253 "22 ברזולוציה של 1680X1050. אני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך ולכן חיברתי ליציאת וידאו הנוספת את הכבל שמגיע עם הכרטיס ומוציא Component (שלוש חוטים). הבעיה היא שמשום מה אני רואה שהכרטיס לא מסוגל להוציא 2 רזולוציות שונות במקביל. אני רוצה שהמסך מחשב ישאר על 1680X1050 אבל כאשר אני עושה clone לטלויזיה, זה מוריד לי אוטומטית את הרזולוציה של המסך מחשב ל-1024. בכרטיס הישן שלי (מאוד ישן) NVidia 4200TI עשיתי בדיוק את זה והוא תמך ביציאה של 2 רזולוציות בו זמנית. איך ייתכן שלכרטיס כזה חדש (4870) אין תמיכה כזו ??
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/articles/857/2/page_2_benchmarks_test_system_setup_and_3dmark03/index.html אני מתקין את ה 5.13 החדש נראה משפר ביצועים רציני או שאני אחכה ל OMEGA DRIVERS גרסת 5.13
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי כרטיס evga 7800gt ולפי מה שהבנתי המהירות של המאוור משתנה לפי הצורך למשל שאני נכנס למשחק המהירות נהיית גבוהה יותר ... ובעבודה רגילה המהירות נמוכה. אבללל שאני משחק הבנחתי שגם יש שיוני במהירות וברעש של המאוורר! הוא לא נשאר על מהירות גבוהה כל הזמן אלא לאט מהר לאט מהר כל הזמן...השינוי לא כזה מהיר אבל עדיין לא נראה לי שזה משהו שצריך לקרות. הוא לא אמור להישאר על מהירות גבוהה כל הזמן וזהו? אולי יש איתו בעיה? יש מצב שהמאוורר דפוק או שככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
פירסמו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות של AMD וNVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 8800GTS 640, וכשקראתי ביקורות ראיתי איפשהוא שצריך לחבר את הכרטיס לספק או משו כזה, אבל לא חייבים. אני חושב שאפילו בביקורות פה, באתר, היה כתוב את זה... לאדע למה בכלל נזכרתי בזה חחח אז קיצר - מה הולך? צריך לחבר לספק או לא ? ומה היתרונות והחסרונות של כל מצב?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: http://www.skypc.co.il/pl_product~28622~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm וגם איזה עוד כרטיסים ממולצים יש של Nvidia יש עד 550 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-