כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל, אך מאחר שהיבואן מביא לי אותו ביבוא אישי, אני לא יכול לבדוק אותו. האם אתם מכירים מישהו שיש לו את המסך הנ"ל, שיסכים להראות לי אותו ו/או לתת לי חבת דעת אישית עליו, לפני שאני קונה. או איזה מקום מיוחד שאני יכול לראות אותו בבקשה זה דחוף אם אתם מכירים מישהו כזה, בבקשה תגיבו פה בפורום. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלי GeForce8600 GT לטלויזיה.לכרטיס יש שתי יציאות לדיגיטליות ויציאת S-VIDEO ,ניסיתי לעשות את זה לפי המדריך שמגיע עם הכרטיס אבל לא הצלחתי. אודה לכם על העזרה. נ.ב לטליוזיה שלי יש רק כניסת AV.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עובד עם כרטיס מסך של LEADTEC בגירסת 6600GT עד היום הכל היה בסדר שעבדתי עם מסך CRT בחיבור VGA רגיל לפני כמה ימים קניתי מסך VIEWSONIC VP-191 וחיברתי אותו בחיבור DVI ורואים את הטקסט והפונטים בצורה קצת לא ברורה כמו שאמורים לראות. לאבא שלי למשל יש אותו מסך עם כרטיס מסך ATI 9800P ורואים הרבה יותר חד וברור מאצלי. עכשיו מה שמוזר זה שרואים אותו דבר אצלי גם בחיבור האנלוגי שעבד מצויין עם ה CRT .. כבר ניסיתי להחליף דרייוורים , עשיתי את כל הכיוונים האפשריים במסך ושום דבר לא עוזר. במשחקים וסרטים רואים מצויין. הבעייה היא רק בחדות של הפונטים והטקסט. יכול להיות שהכרטיסים של ATI נחשבים יותר איכותיים מאשר NVIDIA ? אני לא מדבר עכשיו על ביצועים כמובן , אלא רק בתמונה ובחדות…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום לפני כ4 חודשים קניתי כרטיס מסך לאחר בירור מקיף GEFORCE FX660GT AGP X8 128M אכשיו יש לי לוח אם שתומך X4 אבל אמרו לי שלא תהייה בעיה. הבעיה היא שכאשר אני משחק במשחקים ברובם לאחר כמה זמן הגרפיקה נמרחת לי ונוצרים מין פסים. מה אני עושה? דרך הגב כבר ביקשתי מהחנות שתישלח את הכרטיס לבדיקה במעבדה הם שלחו ואמרו שאין איתו שום בעיה אני כבר לא יודע מה לעשות יש רעיונות? המפרט של המחשב: pentum 2.4 512mb memory
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
זאת התוצאה שאני מקבל כרגע עם המיפרט הבא: AMD64 3000+ 2000mhz@2200 GIGABYTE ?K8U s754, ULI, AGP, SATA? 1024 ddr a-data ?Radeon 9600XT TV, DVI 128MB ? מה תיהיה התוצאה בערך עם הכרטיס 6800GS ללא OC ?(סטוק )
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכרטיס מסך. שימושי המחשב העיקריים: * 3D Studio * AutoCAD תודה על העצה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב, הכרטיס מסך הוא X1800XT החיבור בטלויזיה הוא RCA כנראה, אז השגתי מתאם כלשהו (חבר שלי אמר שזה לא S-Video אלא חיבור HDTV). בכל מקרה, חיברתי הכל ושיחקתי עם ההגדרות ב- catalyst ממש הרבה זמן כדי לתפוס תמונה כי בהתחלה הצלחתי לראות שולחן עבודה בצבע שחור-לבן והוא קופץ. בקיצור בסוף תפסתי תמונה, רואים די מטושטש אבל סרטים רואים מצויין. הבעיה היא שקשה מאוד לעבוד ככה מטושטש, אז רציתי לשאול איך אפשר לעשות שיראו את התמונה בשתי המסכים (בטלויזיה ובמסך של המחשב) כי פשוט אפשר לראות רק באחד מהם כרגע... ניסיתי כל מיני אפשרויות וחיפשתי מדריכים אבל כלום לא עזר. הרבה מדריכים מדברים על CLONE באפשרות display ב-display settings, הקטע שלי אין תאפשרות הזאת משום מה... ב- Di…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לכ.מ. בסביבות ה 600-650 ש"ח שיתאים לחיבור AGP, ושיהיה הכי חזק וטוב שאפשר להשיג במחיר הזה. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_8800_gts_320mb_fatal1ty_edition/1
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
-
P 4 2.4 512 זיכרון 6200 של לידטק זה של חבר המערכת http://rotter.name/User_files/nor/429475f55c473a70.jpg ה 6200 עבר OC מחשב בלי OC !
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שאני קונה כרטיס מסך בניפרד אני צריך להגיד למוכר איזה PCIE יש לי? *2 או *4 וכו'? יעני כל מהירות הגודל שונה אז יש כרטיס לכפול 4 וכרטיס לכפול 8? וכו'?
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה תוצאות ה 3DMARK 05? תדרים שאליהם הגעתם ב OC עם הכרטיס? האם מישהו מצא קירור שמתאים לכרטיס? או דרך אחרת?....
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם , היום ביצעתי רכישה של מסך מחשב חדש (Benq E2400HD) שיחליף את המסך הישן ויהווה שיפור לאיכות הצפייה בסרטים. לפי מה שהבנתי כרטיס המסך הישן שלי לא יאפשר תמונה באיכות גבוהה על גבי המסך (לפחות כפי שהייתי רוצה), עכשיו כול המחשב מיושן מאוד אבל בסופו של דבר עונה על הצרכים שלי (אני לא גיימר ולא משתמש ביישומים כבדים מידי - מוזיקה, סרטים, אופיס, ולעיתים נדירות אולי PES08) . מפרט - AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7300 LE (256 MB) אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך שיענה בעיקר על הצורך לתמונה איכותית. מגבלת התקציב היא 400-500 שקלים. אשמח …
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
כפי שידוע לנו בחופש ATI ישחררו את הציפים הראשונים על 80NM RV560, RV570, RV516 RV505 . וכבר שנה הבאה ATI מתכוונת לעבור ל 65NM. וATI מתכוונת לשחרר גם RV505CE שהוא יהיה 64 ביט שיתמודד עם ה G73 של NV. ולפני ה R600 ישחורר ה R580+. http://www.digitimes.com/mobos/a20060616A5021.html יהיה לנו שנה מעניינית. (קונרו,R600... )
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם (P45 PRO) תומך CROSSFIRE וכרטיס מסך HD4850 עם 512MB. אני מעוניין לשדרג ולנצל את אפשרות ה CROSSFIRE. לאחר שקראתי את ה FAQ של האתר עדיין לא הצלחתי להבין אםי יכול לחבר כרטיס HD4870 ושני הכרטיסים יעבדו ביחד וישפרו את הביצועים האם אני יכול להרכיב כרטיס עם 1GB והוא יעבוד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחזק במיוחד - לא חשוב הנתונים.... העניין הוא שאני מתכוון להשתמש בו במיוחד ליצירת תלת מימד ואנימציה. אבל ברור שיהיו עליו גם משחקים, ואני מפחד שהכרטיס מסך שלי יתיישן מהר מדי ולא יעמוד בדרישות השאלה שלי היא האם ללכת על ה-geforce 6600gt, או להשקיע עד הסוף ב- 6800gt. וגם: אם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי של 5.1 ומעלה....
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך לפני בערך חצי שנה, NVIDIA GFORCE 8800 GTS הוא אחלה, אבל למשל קרייסיס 2 (CRYSIS 2 ) הוא לא מצליח להריץ ברמה גבוהה... עכשיו חשבתי האם שווה לחכות עוד כמה חודשים? אולי תצא טכנולוגיה חדשה? אולי אני קונה יותר מידי מהר כרטיס מסך ולא מסתפקת במה שיש לי כרגע?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי מאיפה אני מוריד עידכון לכרטיס שלי ועם זה יגרום נזק לכרטיס
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כן כן סוף סוף אני קונה כרטיס מסך חדש! ומקווה שגם הוא יהיה נורמאלי אז ככה זה בכללי מה שאני רוצה מהכרטיס - חייב! יציאת tv ouT ושיריץ משחקים חדשים נורמאלי ד"א אני חושב שכל דבר יהיה שיפור עצום לעומת ה R9200 SE או ה גיפה MX אה והתקציב עומד על משהו כמו 600 - 700 אפשר קצת יותר אם זה ממש שווה את זה. (הכל מהכסף שלי ואני לא מקבל דמי כיס או משהו, אני גונב מאחותי ) תודה ומצפה לתגובות נ.ב הנה המפרט שלי ספק גנרי 300 ואט "מותאם ל P4" (ממש) P4 1.8 256 RAM מקלדת, עכבר וכל השטויות אני יודע שזה חרא של מפרט במיוחד הספק אבל אני אקנה מתי שהוא מחשב חדש אז זה יעבור אליו
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך חומרים על כרטיסי מסך (איך הם בנויים, מה המרכיבים שלהם, מה היא שרשרת העברת הסיגנל בתוחם ועוד). אם אפשר בעיברית. בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-