כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=143
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע חיברתי את מסך הlcd למחשב כמסך ראשי בחיבור hdmi מדובר בכרטיס גי פורס 840 של אסוס משום מה המסך פעם בכמה שניות הופך להיות שחור לשנייה ואז חוזר בחזרה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פתרון. הרזולוציה היא על פי מה שמומלץ והכבל תקין האם יש איזה שהיא הגדרה שהייתי אמור להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי 8800GTS ואני קונה מערכת חדשה לגמרי בשבילו. בהוראות על הכרטיס רשום במפורש שהוא זקוק למינימום 400W עם 12V current rating of 26A אני לא מבין במיוחד בספקי כוח ולכן אני מבולבל האם יש צורך בספק שנותן 12V עם 26A בהתאמה, או שצריך ספק שמסוגל פשוט לייצר הספקים כאלה בלי קשר להתאמה בין השניים ? רוב הספקים רושמים שהם מסוגלים לתת 26A בהתאמה עם 5V, ולכן אני אובד עצות בנוגע לרכישת ספק. תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כרגע יש לי ג'יפורס 2 64MB 400MX זה מה שאני יודע יכול להיות שיש עוד פרטים שאתם צריכים ואני לא יודע לא משנה.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש התקציב שלי הוא משהו בין 400 ל 500 שקל... צריך הצעה לכרטיס טוב שיחזיק זמן בתקציב שיש לי... תודה מראש! ד"א שגם יעבוד בו ה GTA החדש ושאלה אחרונה יש איזה כבל שמחבר בין הטלויזיה ליציאה של המסך?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כניסת PCIMCI ואמרו לי שאפשר לחבר לשם כרטיס TV רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם זה ועד כמה הדבר טוב והאם ניתן להקליט תוכניות בכבלים עם זה ?ועל איזה כרטיס TV הוא ממליץ, תודה.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס 7600GS אבל רק 2 צמות (4 מולקסים) כאשר צמה אחת מחוברת ל2 מאווררים והרד דיסק והשנייה לכונן DVD, מה הדרך הכי טובה לחבר את כולם?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם.... ראיתי שההבדל בין Radeon 9600 XT לבין Radeon 9800 XT הוא גדול אבל בכל זאת Radeon 9600 XT לוקח את ה - Radeon 9800 XT ב - Engine Clock שאצל ה - 9600 הוא 500MHz ואצל ה - 9800XT זה 412MHZ איך זה יכול להיות??? אני יודע שה - 9800 יותר טוב מה - 9600 בהכל אבל כנראה שחוץ מה - Engine Clock.... האם אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייבר והכול עובד חלק, אני עושה ריסטרט למחשב ואז אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מנסה להפעיל את control panel של ati: CLI Application (Command Line Interface) has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. מישהו יודע למה זה קורה? Net frame מותקן.... תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש ברשותי כ. מסך 8800GTX 768mb (שתופס 2 סלוטים) ולוח P35 D3SL של ג'יגהבביט. השאלה שלי היא אם אני רוצה להקים מערך SLI איזה כרטיס יהיה האופטימלי ותואם? (ואיזה הספק הספק כוח צריך להיות)
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
חוץ מזה שהם מגיעים לרזולוציות יותר גבוהות, באותה רזוציה כמו מסכי XGA, יש להם אותה איכות?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 לפני חודש קניתי מחשב חדש ואז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה חשבתי שזה בעיה שאני עשיתי אז התכנאי התקין הוא עשה FORMAT ולפני כמה ימים גם אני עשיתי למחשב FORMAT רציתי רק לבדוק עם זה לא יהה קשה לפרמט כי זה SATA וזה ביוס חדש והכול אז אחרי שעשיתי פורמט ב 100 אחוז ראיתי שייש לי עוד פעם אותו בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה אז לא ידעתי מה לעשות!!! אז התקנתי את הדריבר הרגיל שמקבלים עם R9800P יש דיסק מקור וזה סידר אז זה אומר שזה בעיה בכרטיס מסך? או במסך? וגם ראיתי שלפעמים יש חושך במחשב! וגם יש בעיות בגרפיקה ואני משחק במשחקים ישנים.. זה בעיה בכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
התקנתי לאחותי SIMS2 על המחשב שהמפרט שלו כדלקמן: P3 800MHZ 256MB SDRAM והשו"ס:[glow=red,2,300] ATI RAGE128 עם 8MB זיכרון[/glow] וזה עובד אבל ברוורס (מעניין למה באמת) ;D אוקצור הגיע זמן להחליף את הזקן ואין לי כ"כ מושג מה לקנות לכן אני פונה למועצת חכמי הפורום שימליצו התקציב 700+/- ורצוי גם משהו שלא יתישן מהר מידי
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 4870 512. ואני מעוניין לקנות עוד כרטיס כמו שלי אבל הפסיקו לייצר אותם. האם אני יכול לחבר כרטיס עם 1ג'יגה? או אולי אפשרי לקנות את אותו כרטיס של חברה שונה?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה עדיף? ה4890 של ספיר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3361&CatCode=531 או היקר יותר של ג'יגבייט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3666&CatCode=531 תודה, ולילה טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מסך חדש ואת הישן אני מוכר לבן דוד אז השאלה שלי כמה שווה היום המסך CTX PR705F Series ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה...
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמעתי שיש לnvidia דריבר חדש גרסה 75.90 אולם בבדיקה באתר שלהם מופיע גרסה 71.84 האם זאת סתם שמועה ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים.. נשרף לי הלוח אם והכרטיס מסך...החלפתי ללוח אם הזה - I31GM4 של חברת JETWAY אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לו להריץ קצת משחקים אם זה אפשרי במחשב שלי חח.. זה המעבד - Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2533 MHz 2G DDR תודה תותחים אהה ומשהו נוסף..קצת לא קשור..ברגע שאני משחק משחק..CS אם מכירים..מאז הלוח אם הזה..כל 5 דקות יש לי איזשהו הבזק..המסך כבה ונדלק לשניה..מישהו יודע איך לבטל את זה? תקציב עד 800 +-
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' , השימוש העיקרי הוא משחקים . שמעתי שהBF של סמסונג על הפנים ושמעתי דברים טובים גם על הvp930 אבל זה מחוץ לתקציב . מה שאני מחפש זה מסך 19 אינץ' , בסביבות ה2000-2500 , ואין שום מצב שאני חורג מעל 2500 אז אל תנסו לשכנע אותי להוסיף עוד קצת :\ תודה מראש . *בטעות רשמתי את זה פה ולא בפורום LCD , אם אפשר להעביר , תודה . *
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמעו בהתחלה הזמנתי 8800 GTS 320 MB ביטלתי אותו מהזמנה והזמנתי מחנות אחרת את הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 מה אתם אומרים אליו? הוא מומלץ? מה "ההבדל" שכולם מדברים אליו פה תודה.
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock 4CoreDual-SATA2 R2.0 במפרט שלו באתר של החברה כתוב שיש לו סלוט PCIE אבל מודגש @ x4. איזה כרטיסי מסך מתאימים ללוח אם הזה? אם אני קונה כרטיס PCIE x16 האם הוא יעבוד? יעבוד פחות טוב? לא יעבוד בכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכוון להשתמש ברזולוציה מאוד גבוהה (1920x1200) ובלי משחקים אבל עם סרטים ובתקווה ב HD. האם עדיף לי x1550 של sappire עם 512 בשביל הרזולוציה הגבוהה או 7300 geforce עם 256 שקיבל כאן הרבה יותר תקשורת חיובית לעומת 1550 שלא הוזכר כמעט? שווה לציין שהממשק הוא agp x8.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מסך דק שהחיבור שלו הוא DVI בלבד...! והמחשב שהמסך אמור להיתחבר אליו ישן ובעל חיבור אנאלוגי... :-\ אני מנסה להשיג ללא הצלחה מתאם מ DVI לאנלוגי ( מה שנימכר בחנויות הוא הפוך. ) מישהו יודע אם זה קיים ? איפה אפשר למצוא את זה ? יש לי הפשרות להביא דברים מחול אז אפילו השם של זה יכול לעזור תודה מראש. ;D
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
הכרטיס עושה יותר רעש מכל המחשב ביחד האם הגיוני??
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-