עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא באותה רמת מחיר כמובן. הכרטיס לא במלאי בהרבה חנויות. בכלל לא מצאתי אותו במחיר הגיוני במלאי. אז התקציב עלה ל350, אפילו ל400. מה הכי כדאי? [br]פורסם בתאריך: 20.03.2008 בשעה 17:31:30 מי שיודע מי היבואנית של ג'יקיוב בארץ הקודם בבקשה שירשום. אני רוצה עדיין את הכרטיס הזה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Fkl0ster,

שלום, חיפוש ברחבי הרשת מעלה שני מודלים: SDM-S73 ו-SDM-S73/B. מסתבר שמחירם זהה. בארץ, מצאתי את ה-SDM-73/B, אך אין איזכור ל-SDM-73 אלא רק ל-SDM-73H הזול ממנו מעט. האיזכור היחיד שמצאתי לדגם ה-H מחוץ למדינה, היה באתר הקנדי של Sony. הוא לא מספק מידע כלל ואפילו התמונה לא מופיעה... למישהו יש מושג מה פשר ה-H? במה הוא נבדל מה-B, חוץ מאשר הצבע? המחיר הנמוך יותר גורם לי לחשוב שמדובר בדגם הנחות עוד מה-B בעוד פרמטרים חוץ מהצבע. בנוסף, ישנם עוד דגמי LCD שיש לקחת בחשבון עם תקציב של עד 2000 ש"ח (בלבד)? תודה!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by ofir3,

איזה כרטיס\ים יותר חזק 8800gts 640mb או שני כרטיסים ב sli 8600gts

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  4. הי, מישהו יודע מתי יגיעו לחנויות הכרטיסים שיצאו בפברואר (נראה לי) השנה (כגון quadro fx580 & fx1800)? ומה לדכתכם יהיו המחירים, אותו דבר כמו ה FX570 & FX1700 או הרבה יותר? איך זה הולך והאם הכרטיסים הישנים יוזלו?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by weamir,

ועל מנת לפרט יותר LEADTEK A400 TD/FX6800 128MB DDR3/TV/DVI מישהו ממליץ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by tulip42,

אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  7. ומדוע לעזאזל עדיין אין את הרגילים בארץ?

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  8. מסך 24'' משתדל להיות ברזולוציה גבוהה והגדרות מקסימאליות.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by Lirux,

יש לי בבית 3 מסכים: הראשון מסך לא דק mag 786pf2 השני lg 1730s והשלישי samsung 710n עכשיו השאלה שלי מי מבין המסכים האלו הכי טוב? וגם מי הכי טוב למשחקים?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by The-Magician,

במשחק פיפא ובמשחק פרו השחקנים מהבהבים לי, עידכנתי את הכרטיס מסך מהעידכון האחרון שיש באתר של ATI אבל זה לא עוזר

11. שאני משחק במשחק הזה עוברים כאלה קווים, ריצודים על המסך גם במהלך המשחק וגם שאני נכנס אליו בתפריט וזה נהיה ברור יותר על רקע בהיר זה לא קרה לי בשום משחק... אני מדבר על כרטיס מסך X1800XT למה זה קורה בדיוק? יכול להיות שזה משהו ברזולוציה, בהגדרות של המשחק?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. זה רושם את מה שרשום למטה בבקשה עזרה! :s05: :s05: כרטיס מסך 9250 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by gilad267,

?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by Storm Bringer,

לאיזה חברות שמייצרות ATI R9600XT מוסיפים את הקופון של half-life 2? מה ההבדלים באותו כרטיס של החברות HERCULES והכרטיס של ASUS?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by qt1h00,

קניתי GT250 אבל אחרי שהתקנתי אותו המחשב לא מבצע BOOT, המסך שחור, שום צליל. חיברתי את המחברים של הספק לכרטיס. אני חושב בכיוון של ספק אבל מה ההגיון יש לי משהו סביר CHIFTEC 550EW מה דעתכם? מה זהעוד יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. מה ההבדל ביין PCI-Eל ...AGP והאם PCI-E שייך רק לכרטיסי Nvidia ואם כן אז מה אם הסלוטים של ATI..היסתבכתי רצח..תודה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. דיווח טרי נוסף מצייר תמונה מסקרנת עוד יותר עבור הגרסה המשודרגת העתידית במשפחת ה-Radeon העכשווית - בהנחה שיהיו בידיכם ספק כח ומערך קירור מספקים בכדי לתמוך בכךלכתבה

18. גם ATI וגם NVIDIA הוציאו כרטיסים כאלה.... זה כאילו שני כרטיסים על חיבור PCI-EXPRESS נכון? אז האם צריך גם לוח שתומך במשהו כזה? (SLI/CF) לינק לכרטיסים הנ"ל: (תקנו אותי אם אני טועה-אם זה אכן כרטיסים "כפולי ליבה") X1900XT http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1026&modelmenu=1 X1900XTX http://www.asus.com/products4.aspx?l1=2&l2=8&l3=0&model=1025&modelmenu=1 7800GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4593 נדמה לי שאני מתבלבל... מה זה 2HDTV? (זה אומר כפולי ליבה?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by ronb,

שלום לכולם ראיתי בפורום בכרטיסים מומלצים לפברואר -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221666.0 שהכי מתאים לי כרטיס X1300. הקישור מפנה לכרטיס של חברת PowerColor, אבל ב-ZAP לא מצאתי את החברה הזו אלא חברות אחרות כמו Sapphire ו-GeCube במחירים זולים יותר. קראתי שלא ממש משנה החברה שמייצרת את הכרטיס כי פחות או יותר כולן אותו דבר ומה שקובע זה השבב. 1. האם זה נכון ? 2. מבין שלושת החברות הללו, מי עדיפה לדעתכם ? 3. האם באמת זה הכרטיס בעבורי ? אני לא משחק בכלל, עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט, אופיס, קצת תכנות וכו'. בעתיד אני חושב לעבור ל-Vista ורוצה להשתמש בתכונת ה-Aero שלה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by Street-Fighter,

יש לי שאלה קטנה, אני מכיר מישהו שאומר שקנה כרטיס 6600GT ושהוא מקבל 3500 נקודות ב-3DMARK05 בסטוק, זה הגיוני? כי אני עם כרטיס 6800NU מקבל 3700 בסטוק? או שיכול להיות שהוא קיבל את הכרטיס עם אובר קלוק(כרטיס של לידטק), הגיוני?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by paradoxx,

היי, איזה כרטיס מסך הייתם מציעים לקנות בסכום הנ"ל? האם הייתם ממליצים רק על X1900GT של Powercolor? האם הייתם ממליצים על כרטיסים אחרים? מבקש בבקשה מקומות שבהם אפשר לקנות את הכרטיס...

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Moonchild,

אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA:SA וכד'. יש לי כרגע Geforce 2. התקציב שלי עומד על כ- 600 שקל. אני יודע שזה תקציב נמוך, פשוט אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך כי אני לא משחק הרבה. לכן לא אכפת לי אם המשחקים לא יעבדו על ההגדרות הכי גבוהות. תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא מאמין שיש פורום כזה, למה לקח לי כ"כ הרבה זמן למצוא אותו הזמנתי היום מחשב מהחנות FOXPC, ונאלצתי לשנות שלוש פעמים את הכרטיס מסך עקב שלל ביקורות חיוביות/שליליות לגבי הכרטיס הזה: 9800GTX+ OC - בהתחלה עשיתי הזמנה לכרטיס HD4850, לאור הביקורות הטובות שקיבל הכרטיס של NVIDIA התחלתי קצת לתהות אם כדאי להוסיף סכום זעיר של 20 ש"ח, ולשדרג את הכרטיס ל- 9800GTX+. ואכן שיניתי, אבל אחרי כניסה נוספת לפורומים בחו"ל קיבלתי רושם אחר, אז שוב שינתי את ההזמנה ל-ATI. בקיצור, עכשיו ההזמנה עומדת על הכרטיס 9800GTX+ OC שעולה 890 ש"ח, אני אצטרך לחכות לו שבועיים עד שתגיע המכולה הבאה, אבל רציתי לדעת אם אני עושה את הצעד הנכון? חיכיתי הרבה זמן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לנצל ממנו את …

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by איתמר,

או לא יודע איזה מביניהם לקנות ואני דרך אגב משחק על רזולוציה של 1680X1050

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שלום, ראיתי שהתחילו למכור את הכטיס הנ"ל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1038 וריציתי לדעת איך הביצועים שלו. פשוט לא מצאתי אף ביקורת עליו. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים