עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם לכרטיסים כגון 4670 , 4770 תהיה בעיה עם עריכת ווידאו בתוכנה זו ?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  2. למומחים שלום רב! ברשותי מערכת עייפה: amd athlon 64 x2 4000 dual core DDR2 800 4G ASROK -NFORCE610 9800GT 512 WIN8 64 נכון להיום אני משחק בסטרקרפט2 בלי בעיה, זה המשחק הראשון לאחר שנתיים שלא התקנתי דבר (אוניברסיטה...) והיום התקנתי Company of Heroes 2 , נראה שהמשחק עובד לא רע ב 1600X1024 אך יש לי מריחות בתמונה. ניסיתי לקחת PRINTSCN אבל משום מה כשאני מדביק יש תמונה שחורה ... זה נראה כאילו הצבעים נמרחים בדמויות ובנוסף לזה התמונה בחלקה מתחלקת למשולשים...אני מניח שהמנוסים בתחום יבינו למה אני מתכוון. מהיכן הבעיה נובעת?... תודה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by Yellow,

מי יותר טוב משניהם? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  4. שלום לכולם, היום אני סוגר את העסקה וחשובה לי העצה האחרונה (ומקווה מהירה) שלכם. קצת מתבאס על ה 4850 שאני כל פעם אצטרך לשחק עם המהירות מאוורר שלו כדי שלא יזיין לי בשכל, ובכלל, הבנתי מכמה תגובות פה שמבחינת ביצועים ה 4850 לא עולה על ה 9800gtx , הבעיה היא שהוא קצת יותר יקר. אז מבחינתי ה 100 שקלים האלה לא מהווים בעיה, אבל אני ממש צריך את העצה האחרונה שלכם, בשורה/שתיים. למה לי ללכת על ה 4850 חוץ מהעובדה שהוא זול בכמאה שקלים? המון תודה!!

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז איך עושים את זה ? הורדתי 2 קבצים של BIN הקובץ נקרא כך : GeCube.X1950PRO.256.061020 והורדתי תוכנת Atiflash343 ועכשיו איך עושים את העדכון ? תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by rikimaru,

התחדשתי לי בכרטיס של ATI HD4870 והשאלה שלי היא איך ניתן להתקין DX10.1 על XP SP2 אם בכלל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 דעתכם? או שזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8927

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  8. Started by Rrafi,

תקשיבו שמעתי שיש לי 8 צינורות עיבוד וארבע מתוכם רדומים ושמעתי שצריך לעשות OC כדי להפעיל את ארבע הרדומים אך אני עושה את זה בבקשה עזרו לי.!????

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by אלבר,

אני קונה מחשב חדש מבוסס i5 750 והמליצו לי לקנות לו כרטיס HD 4550. ברשותי 8500GT מהמחשב הישן שאני יכול להעביר לחדש. אני לא משחק משחקים, אבל רואה סרטים בHD. עובד עם שני מסכים - 24" 17" האם יש טעם לשדרג?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  10. Started by yan,

תמליצו לי על כרטיס מסך בין 800 ל1000 שקל

• 35 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה, או לשחק משחקים שאני ייראה אותם גם בטלוויזיה, זה אפשרי? מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  12. שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בזול השקעה עד כ-300 ש"ח בערך כגון HD5450 יש לי מחשב בסיסי מעבד Core2duo עם ג'יגה זיכרון. אני מחבר את הכרטיס ל2 מסכים: מחשב 26" רזולוציה 1900*,1200 וגם למסך הטלויזיה 42 Full HD לסרטים. השמוש רק לאינטרנט וסרטים בלבד(שום משחקים), האם הכרטיס הנ"ל יספיק לי ? האם יש הבדל משמעותי עבור השימושים שלי לזיכרון הכרטיס 512MB או 1GB ? או לרוחב הפס 64bit לבין 128bit? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. יש לי מחשב יחסית חדש(כבן חודשיים) ויש לי בעיה שבזמן שאני משחק יש לי שתי שגיאות: פעם יש לי dsiplay driver stopped responding and recovered ופעם nvidia windows kernel mode driver stopped working יש לי windosw 7 64bit כרטיס מסך GeForce GTX 660 מעבד i5 3470 זיכרון: 8gb הדרייבר מעודכן לגירסה החדשה ביותר(הבעיה הייתה קיימת גם בגירסאות הישנות יותר). ניסיתי למחוק את הדרייברים עם driver sweeper, לא עזר הבעיה קיימת בזמן משחק בלבד. אשמח לעזרה. תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tranquil,

מישהו מכיר את המסך ? LG LCD FLATRON L1710B . מסך 17" . יש לי הזדמנות לקנות אותו מתצוגה עם 3 שנים אחריות במחיר של 1900-2000 שקל . הוא מגיע עם יציאת VGA ,DVI ,USB , קיים גם דגם ללא DVI,USB והוא זול בכ 100-150 ש"ח. המפרט: Color Support 24-bit (16.7 million colors Compliant Standards MPR II, DDC-2B, EPA Energy Star, TCO '99, VESA FPMPMI Power Consumption Operational 40 Watt Device Type Flat panel display / TFT active matrix Color Silver Dimensions (WxDxH) 16.6 in x 8.8 in x 14.6 in Weight 14.6 lbs Diagonal Size 17" Viewable Size 17" Dot Pitch / Pixel Pitch 0.26 mm Max Resolution 1280 x 1024 / 75 Hz

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by Fortune,

זה שב-ksp שטוח לחלוטין? יעני גם חיצוני וגם פנימי?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by napoleon45,

החברה הכריזה כי כרטיסי המסך מתוצרתה יתמכו גם הם בריי טראסינג, בדומה לכרטיסיה האחרונים של nvidia.

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  17. Started by slip,

הם יקרים ברמות מה הקטע איתם

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by SagroN,

שלום לכולם. פירטמתי את המחשב והתקנתי את הדרייבר הכי עדכני, עכשיו הקונטרול פאנל של NVIDIA בשפה שלא מובנת לי, עכשיו לפני הפירמוט הוא היה לי בעברית ואני לא זוכר איך עשיתי את זה. אשמח לעזרה איך לשנות את השפה לעברית בממשק. כי אני משתמש בו הרבה וקשה שלא מבינים. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asdefuser,

שלום רב ברשותי הכרטיס מסך HD7870 Saphire אני מחפש אתר שיש בהם דרייברים אמינים וטובים לכרטיסי ראדיון.. אני זוכר בזמנו של כרטיסמסך שהיה לי- Radeon 9600XT- היה אתר מיוחד לדרייברים יותר אפקטייבים.. או שהיום זה כבר לא משנה מאיפה להשיג דרייבר? דבר שני חשבתי לרכוש תכרטיס הזה : Radeon R9 280X שווה לבזבז עליו כסף? הוא יתן לי תמורה? או שאין ממש צורך ואפשר להשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי לעוד איזה שנה וחצי? המעבד שלי: I5 -3550 3.3GHZ 8GBRAM אני יקבל צוואר בקבוק אם אני יחבר למחשב שלי תR9 280x? תודה מראש

20. Started by Do As Infinity,

יש לי Radeon X1800XT 512MB, ניסיתי להוריד לו את הדרייבר עם ה-Control Center ובכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו זה נותן הודעת שגיאה. למה? יש למישהו דרייברים שפועלים כמו שצריך? ה-Control Panel לא תומך בכרטיסים מסדרה X1000.

21. סליחה שזה מאוד ארוך אבל זה חשוב לי מאוד תודה על הסבלנות!! רק כאשר יש הרבה פרטים וגרפיקה כבדה הכרטיס מציג ארטיפקטים:נקודות ירוקות ואדומות,קווים שיוצאים מעצמים ודמיות...שמתי לב שבמשחקים חדשים מאוד כמו call of duty 2 יש ארטיפקטים בשלבים כבדים כשאני עושה 800x600 aax2 directx 9,ולמשל במשחקים עם מנוע פחות כבד ,למשל ב counter strike source רק בשביל בדיקה הרצתי אותו פעם אחת ב1280x1024 aax6 afx16 ורק אז הופיעו ארטיפקטים דומים....אבל כשהרצתי את css למשל על אותה רזולוציה רק עם aax4 וafx8 ,לא היו ארטיפקטים והמשחק רץ חלק...עכשיו זאת לא בעיית חום כי יש לי מאורר שזורק על הכרטיס אוויר,ואת המאורר של הכרטיס מסך עצמו שימנתי לפני כמה זמן והוא מסתובב כמו גדול....עכשיו ניסיתי כל מיני דברים ש…

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by FatallChill,

מה הם הצינורות בכרטיס המסך בכל מקום כתוב את זה ואני לא יודע מה זה?

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by CrossFireX,

לחבר שלי יש קרטועים איתו, שלא היו קיימים ב - 9800 GT הישן שלו, יכול להיות בגלל חוסר כוח מהספק 500W שלו?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by nivzion,

היי, אני חופר באינטרנט כבר שבועיים לקראת קניית מחשב נייד... בסוף מצאתי אחד שמוצא חן בעיניי אבל אני לא כל כך מבין בתחום כרטיסי המסך. אני צריך את המחשב בעקרון למשחקים בינוניים, עריכה גראפית קלה/בינונית, סרטים ואינטרנט. מדובר בכרטיס הזה: AMD Radeon HD 7670M 1GB מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by mikk,

ערב טוב! אחרי התלבטות קשה, הצלחתי לבחור לעצמי מסך 22" (Asus MW221C) ועכשיו הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס. החלטתי לבחור ב4850, אבל אני מתלבט בין מגוון האפשרויות. האם ההבדל בין 512MB לבין ה 1GB משמעותי? ההפרש במחירים לא גדול. בגרסת ה 1GB של Gigabyte, האם כדאי לבחור בקירור הפאסיבי או במאוורר של זלמן? מצאתי גם גרסת Toxic של Sapphire עם מאוורר מוזר: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=431 ויש גרסת Toxic רגילה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=348 מה העדיף בין השניים? ויש את ה 1GB של Gigabyte: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395_2860&products_id=22598 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395_2860&products_i…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.