כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב AMD 64 939 Gigabyte K8NS 939 GeIL 256X2 2.5-4-4-8 Leadtek 68000NU Maxtor 40GB ATA ובהתחלה שהפעלתי את הAQUA MARK התוצאה הייתה 53,000 ואז אחרי כמה שבועות הפעלתי שוב AQUA MARK והתוצאה הייתה 51,000 לאחר כמה שבועות שוב הפעלתי את התוכנה והתוצאה הייתה 28,000!!!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: בדקתי דרייברים בדקתי SPYWARE וירוסים ואין כלום ! ואז שוב הפעלתי את התוכנה והתוצאה הייתה 51,000 שוב עכשיו פתחתי את הצינורות של הכרטיס מסך לפי המדריך שהיה פה בפורום והכל עבד סבבה ואז יצאו הדרייברים של 75.90 התקנתי אותם ואז גם התקנתי דרייברים של Xtreme 75.90a ובדקתי שוב והתוצאה הייתה ב3DMARK 28,000 לעומת שהיה לי גם 4,047 ב3DMARK05 ???
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר למסך רגיל וגם לטלויזיה כל מה שרואים במסך המחשב רואים גם בטלויזיה עכשיו רציתי לדעת עם זה אפשרי לעשות שאני יוכל לראות בטלויזיה סרט דרך המחשב ובמסך של המחשב לעשות משהו אחר כמו לשחק או ליגלוש אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני יכול לקנות אותו לפנטיום 3 800 מה"צ שלי... שווה להשקיע בו 250 ש"ח? כרגע יש לי ATI RAGE 128 PRO 32MB, השידרוג יורגש במשחקים שרצים עליו (warcraft3,AOM ומשחקי אסטרטגיה נוספים)?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
טוב אני לא בעיניינים בחודשים האחרונים וראיתי שיצא מלא כרטיסים חדשים לשוק עכשיו חבר שלי ביקש ממני המלצה לכרטיס גרפי חזק והתקציב שלו הוא 1200-1400 שקל...שמעתי על ה x8000gt שהוא יותר טוב מה6600GT וזה הטווח מחיר...אז האם זה באמת הבחירה הכי טובה? תודה
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
)איזה רדאונים קיימים בארץ? 2)איזה כדאיים מבחינת ביצועים? 3)איזה כדאיים מבחינת מחיר? 4)אם עדיף את הדגמים החלשים יותר כמו 9500, 9600 ומה ההבדל ביניהם? אני מעוניין לקנות מחשב ויש לי כמה שאלות תודה רבה!! עריכה: כרטיסי זיכרון: 1.)יש הרבה הבדל בביצועים בין הכרטיסים של חברות כמו גייל לחברות כמו קינגסטון? 2.)כמה יש הבדל באורך חיים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לא מימזמן ואני משחק ב oblivion על גרפיקה מקסימלית ...רוב המשחק הולך חלק אבל לפעמים יש קתיעות..מה שמוזר..כשאני משחק stalker על גרפיקה מקסימלית כשהמשחק מתבצע בשטח פתוח הוא רץ חלק..אבל כאשר המשחק בתוך מבנה וכו הוא הולך לעט..האם זה בגלל הכרטיס מסך..או שהמעבד מגביל את הביצועים??(כאשר הורדתי ל medium בהגדרות עדיין לא היה חלק)...
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן לא בטוח אם זה מתאים לפה או למדור אחר אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה OVER CLOCK לכרטיס 9600GT על ידי הגדלת התדר של PCI-E? אם כן אז: 1- עד איזו תדירות? 2- האם ההבדל היה מורגש?(יותר FPS?). 3- האם זה יציב. 4- ושאלה אחרונה חביבה בכמה הטמפרטורה שלו השתנתה? וכמובן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין החברות השונות ובין הכרטיסים שמגיעים בתדירויות רגילות ואלה שבאים עם OC מהמפעל. אגב למי שאין מושג על מה אני מדבר אז זה על סמך הכתבה הבאה: http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי תשאלה בפורום משחקים אבל לא ממש הצלחתי לפתור אותה.. אז ככה ישלי מחשב פנטיום 4 3 גיגה פרסקוט 1024 6800gt הבעייה התחילה אחרי שהתקנתי אקס פי מחדש.. אני נגיד משחק במשחק ושאני מזיז מהר את העכבר ימינה שמאלה ליד איזה קיר או משהו אז כאילו הקיר כזה לא נשאר ישר... כאילו זז קצת כזה חשוב לציין שלפני זה לא הייתה את הבעייה לפני התקנת ווינדוס מחדש והדרייברים של הכ. מסך עדכניים וגם דיירקט איקס עכשיו במשחקים אמרו לי לעשות v sync on בהגדרות של כ מסך עשיתי והבעייה נפתרה אבל זה פוגע בביצועים של המשחקים ולא אמור להיות ככה יש למישהו מושג איך פותרים תבעייה? תודההההההההה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
האם יש קשר בין כרטיס מסך לכרטיס עריכת וידאו? יש לי gainward 5200 128mb ואני קונה את matrox rtx 100 pro
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
הכרטיס הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express טוב למשחקי ספורט כמו פיפה 07 ו-NBA LIVE 07 במחשב נייד של לנובו עם מעבד 1.6 GHZ זתומרת.....האם רק שני המשחקים האלה יעבדו בנייד הזה בלי לקרטע? חייב עצה לפני קנייה תודה[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 08:14:45 הכרטיס מסך הזה:NVIDIA GeForce 7300 128MB PCI-Express יהיה טוב לפיפה ול- נבא במחשב הנייח?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מפתחת השבבים מאשרת כי שלושת דגמי ה-RTX 4000 הראשונים שהוצגו מבוססים כל אחד על פיסת סיליקון שונה - ושנשאר עוד פוטנציאל לתוספת ביצועים של יותר מ-12 אחוזים עבור ה-RTX 4090 Ti העתידילכתבה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון החלו להופיע לי בעיות במשחקים.. הבעיות הם בגרפיקה.. יש משחקים שכל מיני גופים מתחילים להראות בצורה גרועה ביותר.. למשל בניד פור ספיד המכוניות מחילות להראות כאלה שבורות: הדבר קורה בכל מיני משחקים ולא רק בזה... יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 64MB... מה לעשות? האם הבעיה נובעת מכרטיס המסך? לקנות חדש? ואיזה?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
החברה הטאיוואנית מאמצת את שבבי Tiger Lake המעודכנים וכרטיסי המסך הניידים המובילים מ-NVIDIA תחת מעטפת מתכתית ששומרת על פרופיל נמוך לכתבה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לחבר ממיר של יס למחשב. אני צריך בשביל זה כרטיס טלויזיה? אם כן, הבחנתי בכך שיש כרטיסים במחיר של 400 ש"ח וכרטיים ב- 1200 ש"ח אבל לא הצלחתי לראות הבדל ביניהם. תודה מראש. ד"א, הכרטיס מסך שלי הוא NX6600GT-TD128E וכתוב שהוא תומך ב-HD, אני עדיין צריך כרטיס טלויזיה נכון?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
הכרטיס מזהה את הטלוויזיה אבל כשאני אומר לו להציג על הטלויזייה יש תמונה לשניה ואז הכרטיס לא מזהה יותר את הטלויזייה רק אחרי ריסטארט הוא שוב מזהה אותה. (יש לציין שהטלויזיה והכבלים נבדקו על מחשב אחר ושהמחשב עבר כמה וכמה פירמוטים )
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לקבע את הדברים האלה לתדר יותר גבוה בלי לשנות ידנית אחרי כל ריסטרט בntune של nvidia. הכוונה היא לקבע ממש כמו אוברקלוק של המעבד והזכרונות. אני עובד עם ויסטה 64 ביט, תודה.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום אינ רוצה להוריד את הפילטרםי הradeon 9800pro אבל אינ צריך הסבר באנגלית כי הwin באנגלית, אם יש עם תמונות זה מאוד מאוד יעזור. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי אותו הבוקר והוא שרף לי את הלוח אם. בחיפוש בפורומים ראיתי קצת בעיות עם הכרטיס הזה, וקושי בOC. יש למישהו נסיון טוב עם הכרטיס של GIGABYTE? כרגע אני צריך להחליף לוח אם ועדיין לא בטוח אם גם את הכ.מסך.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע ב100% עם ה -6800gt חייב ספק מעל 350 או ש350 מספיק ???? ואיזה נזק זה יכול לתת לכרטיס ?????????? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
8800GT של ZOTAC שווה את הביצועים או שכדאי לחכות לגירסאות של LEADTEK ושאר החברות? יש לי תקציב של 1600 לכרטיס מסך. הכל מתאים כגון חיבור, ספק והכל. עכשיו אני צריך שתענו לי על השאלה בבקשה. עוד משו, 8800GT יעשה צוואר בקבוק ל - AMD 3800X2 DUAL CORE ?
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
???????????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
יש לי מסך Mag InnoVission 786PFs חדש שיש לו בעיה רצינית . בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני מכוון את ההגדרות של המסך (כמו הבהירות וה CONTRAST), ואז כשאני מכבה את המחשב כל ההגדרות מתאפסות ואני חייב לכוון אותם מחדש. הערה : כשאני מכבה את המחשב אני מנתק אותו מהחשמל, אבל אני לא חושב שניתוק מהחשמל עלול לגרום בעיה כזאת !!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של dell Latitude d820 הוא בא עם שני כרטיסי מסך עיקריים: NVIDIA® Quadro® FX 350M graphics card 256MB עם הכרטיס הזה - המחשב מגיע עם 2GB RAM NVIDIA® Quadro NVS 120M 512MB DDR - ועם הכרטיס הזה המחשב מגיע עם 1GB RAM ההבדל בין המחירים בין הראשון לשני עם ההבגדלים בזיכרון הוא 100 ש"ח - הבדל לא משמעותי. השאלה היא מה ההבדל בין הכרטיסים ומי עדיף? וכמובן שאלת השאלות איך ירוצו במחשב הזה VISTA עם AERO ועם משחקים חדשים שיצאו/ייצאו תודה! אבירם
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-