כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי חשבתי לקנות מסך LCD חדש ( כי שלי ממש קטן LG L1511S ) ואני בעיקר משחק מישחקים כמו CS וכאלה. למסך יש לי קונה, אמא שלי קונה אותו מימני ב1200 שקל. אז חשבתי לקנות מסך LCD 17 INCH עד 600 דולר ( אפשרות קניה גם בחו"ל ) חשבתי עעל המסך הבא: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=1 ViewSonic VP171B 17" TFT LCD Monitor רציתי ממכם תגובות עליו או הצעות אחרות למסכי LCD בתודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. כרגע אני עובד עם ג'יפורס 5700 של אסוס והייתי מעוניין להחליף אותו. כרגע התקציב שלי לא משהו והוא נע סביב ה - 300-350 שקל. חשבתי על הכרטיס A6200 של Point of View עם 256MB, אני יכול להשיג אותו ב - 280 שקל. הייתי מעוניין לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים בין ה - 5700 לבין ה - 6200 הזה. אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד אבל הייתי מעוניין לדעת אם הוא יעשה את העבודה יותר טוב מה - 5700. ניתן לעשות עם הכרטיס הזה אוברקלוק מסויים? המפרט שלו הוא: Engine:? ?NVIDIA 6200A GPU ? ? Video Memory:? ?256 MB ? ? Core Clock:? ?300 Mhz ? ? Memory Clock:? ?400 Mhz ? ? Memory Speed:? ?DDR 2 ? ? Memory Bus:? ?64 bit ? ? Interface:? ?AGP 8x ? ? RAMDAC:? ?Dual 400 Mhz ? ? D-Sub:? ?Yes ? ? DVI-I:? ?Yes…
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים והעוזרות, אני עומד בפני רכישת מחשב חדש לחדר, ואני מעוניין שהמסך ישמש אותי גם כטלוויזיה, אבל אני לא מבין מספיק בכרטיסי טלוויזיה, או יותר נכון, לא מעודכן (יש לי אחד ישן יחסית). המטרה היא לקחת שידור מממיר של yes ולחבר אותו למחשב (מסך 22.1" רחב ! )ולצפות ככה, מבלי לאבד את האיכות שידור האיכותית שאני מקבל מהלוויין . אז תודה מראש, .MORIEL
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך היצרן הזה של הכרטיס ואם שווה לקנות אותו 1290 ש' ב KSP ואם הוא צריך קירור נוסף/החלפה של קירור קיים לאיזה כדאי. הוא למחשב חדש E6600. צפוי OC בעתיד
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה - האם יש יתרון משמעותי בלקנות כ.מסך של חברה טובה יותר לדוגמא ASUS או לשלם פחות ןלקנות כרטיס של חברה לא מוכרת כל כך? אני רוצה לקנות GEFORCE 7600GT וראיתי שיש הפרשים די גדולים בין חברות היצור... האם משמעותי לקנות מחברה טובה? או שיש המלצות על חברות זולות?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזהיה שתשמש בעיקר להעברת קלטות לדי וי די ובאזור של 300-400 שח
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי בבית מסך LCD ג'נרי למדי של '30, שנקנה במקור כדי לשמש כטלויזיה, ואני רוצה לחבר אותו למחשב. כדי לראות סרטים ואולי גם בשביל משחקים. הבעיה היא שהכבל הנדרש הוא כבל VGA שבשני הצדדים יש לו חיבור זכר. ניסיתי לחפש בהמון חנויות, ולא הצלחתי למצוא כבל כזה, או מתאם שיהפוך נקבה באחד הצדדים לזכר (לצורך העניין יש לי כבל VGA שהוא בצד אחד זכר ובצד השני נקבה). שקם אלקטריק, באג (שני סניפים), אופיס דיפו (שני סניפים) ועוד מספר חנויות קטנות העלו חרס. מישהו אולי יודע איפה אני אוכל להשיג כבל או מתאם כאלה?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות ואשמח לקבל עזרה כדי להחליט. הראשון הוא ati x800gto 256mb ddr2 pcix והשני הוא PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty תודה רבה, ;D
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
א. האם מערך של 7600GT SLI יעיל יותר לדוגמא מכרטיס X1950PRO/X1950XT. ב. מהי יעילות הSLI,Crossfire והאם זה משמעותי ג. האם הHis X1950PRO ניתן לרכישה בארץ. בכבוד רב, אורי
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? אם התוצאות שהוא מציג בתוכנות הבנצ'מרקים הם על הפנים לדוגמה 7000 ב 3d mark 2001 הדרייברים שהתקנתי הם הכי חדשים. המעבד הוא 3000MHZ 1 ג'יגה זכרון
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה שלי מה יותר טוב Radoen or Geforce למשחקים בעיקר מבחינת ביצועים וכל זה אל מה כדאי לי ללכת ?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה רכשתי geforce 7600gs של אסוס, בגרסת ה- 512 MB. כשאני נכנס לסנדרה הוא רושם לי בחלק של המאיצים הגרפים רשום לי: SiSoftware Sandra Video Adapter Model : NVIDIA GeForce 7600 GS Chipset : GeForce 7600 GS RAMDAC : Integrated RAMDAC Video BIOS : Version 5.73.22.20.00 VGA Compatible : No Total Memory : 512MB (506MB Video) (248MB System) Texture Memory : 754MB Supports DIME Texturing : Yes למה הוא רושם בסוגריים 248 סיסטם? הרי הכרטיס מסך צריך להיות 512 על הכרטיס, או שאולי אני פשוט לא מבין נכון... תודה על ההסבר
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מה עדיף? viewsonic VP930b או VX924 השימוש העיקרי - משחקים ווידאו. ממה שראיתי ל930 יש קונטרסט מוצלח יותר אולם זמן התגובה ב924 מהיר בהרבה ההפרש הכספי אינו שיקול מבחינתי תודה
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שבת שלום ! יש לי בעייה בתצוגה של וידאו על הטלויזיה. אני משתמש בדרייברים האחרונים של NVIDIA 81.95, ומשום מה שאני רוצה לראות סרט במסך מלא על הטלויזה, הוא חושב שהמסך של המחשב זה הטלויזה, ומראה את הסרט במסך מלא על הצג ובטלויזיה יש לי את המכתבה של המחשב. בפונקציה של ה full screen video נסיתי גם בתצוגה ראשית , מה שאמור להראות כמו שצריך, וגם בתצוגה משנית, מה שעשה עוד יותר באלאגן. כיצד אפשר לסדר את התקלה ? אגב בדרייברים דיי ישנים לא היו לי בעיות כאלה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היה לי כרטיס RX600XT של RADEON איתו לא היתה לי בעיה ושידרתי לטלוויזיה והכל היה בסדר. אתמול התקנתי את הכרטיס החדש ואת הדריוורים, בהתחלה בכלל הוא לא זיהה שהוא מחובר לטלוויזיה. אחרי שהכרחתי אותו לזהות אותה, אני לוחץ על כפתור ה-ON שאמור להתחיל לשדר לטלוויזיה, אבל כלום לא קורה. מבחינת חיבורים לא שיניתי כלום וכפי שכבר אמרתי ראיתי עם הכרטיס הקודם בסדר. אודה אם תוכלו לעזור לי, ובנוסף אם תוכלו לומר לי אם הכרטיס שקניתי נחשב לטוב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס x1900xt ועכשיו ראיתי את הידיעה לגבי הכרטיסים של הדור הבא שיצאו בנובמבר... עכשיו רציתי לדעת עם בנובמבר הם יצאו גם לארץ? מתי בערך תצא הויסטה כדי לא לחכות עם הכרטיס? והאם יצאו בנובמבר גם כרטיסי mid-end לשוק הנמוך יותר... עכשיו זה חשבו לי כדי לדעת עם לבטל מהמפרט את הx1900xt ולשים במקומו ביינתים איזה 7300gs תודה..
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את WINDOWS עם כבל SVIDEO המחובר לטלויזיה שלי, אני יכול לאפשר תצוגה משנית ואז לראות בטלויזיה את תוכן המחשב. אך, כאשר אני מעלה WINDOWS כשהכבל לא מחובר לכרטיס מסך, אז הדרייבר לא מזהה את הטלויזיה ולא נותן לי אופציה לאיפשור תצוגה משנית. גם לאחר חיבור הכבל, אין אפשרות לאיפשור. רק לאחר RESET חוזרת האפשרות. לכן, האם ישנה דרך לעלות את הדרייבר שוב, מבלי לעשות RESET? כך אוכל לחבר את הכבל גם לאחר שה WINDOWS עלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קודם כל, המחיר והקטוגריה תואמים? תקנו אותי אם אני טועה. הציעו לי לקנות ATI X1950PRO. לפי מה שהבנתי זה כרטיס HIGH-END רציני, אך הוא עולה כסף רב (1,200). יש לכם דגמים קצת יותר זולים להמליץ לי עליהם ? בסביבות ה700-800 שקל. אולי גם 900, אפשר גם להציע כרטיסי MID RANGE. (כרטיסים כאלה עדיין יריצו משחקים בכבוד הראוי, הלא כן?) בנוסף, לשם וידוא הבנתי בתחום, אני הבנתי שNVIDIA עובדת בתאימות טובה יותר עם מעבדי AMD ואילו ATI עובדת טוב יותר עם INTEL. קשקוש בריבוע או שיש משהו בדבריי? ??? ורק לשם ההבהרה, אני מניח שהתשובה לשאולתיי נמצאת איפשהו בFAQ או ברשימה של כל הכרטיסים המצויים בשוק בהודעות הנעוצות, ניסיתי לעבור עליהם, אך הלכתי לאיבוד בין כל המידע הטכני. לכן אשמח לקבל המלצה. תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היה לי 6800GT עכשיו הוא נשרף בקיצר אני חושב על 7600GT או משהו בסיגנון מה מהם יותר שווה מה שהיה לי או ה-7600GT או שיש לכם עצה אחרת?? תודה :]]
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מי יותר טוב? וכמה שאלות... 2. מה זה אומר SLI READY? תודה@#!$
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-