כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מחברה לא של ליטק כי יש להם אחריות קצרה ! על איזה כרטיס מסךהיתם ממליצים של גיגהביט ? בתודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי חברים, צריך המלצה לכרטיס מסך לצורך גיימינג כבד. אשמח שהמחיר יהיה בסביבות 2000 ש"ח בערך. לא משנה מאיזה רשת לקנות. זו המערכת שהוא יעבוד עליו: מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 תודה.
-
- 53 תגובות
- 11k צפיות
-
-
בעיקרון אני משחק משחקים שהם קצת כבדים אבל לא ברמה הגי גבוהה, אני לא גיימר מטורף זאת הכוונה וצריך את הכרטיס קצת לעבודות גרפיות כמו עבודה עם פוטו שופ ותוכנות כאלו. תודה
-
- 15 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
שלום אתמול הזמנתי מחשב e6300 Intel Core 2 Due עכשיו אני צריך כרטיס מסך הכי טוב למחיר 800 שקל אז בבקשה תעזורו לי.. אני צריך גם שתהיה חברה מוכרת אם זה geforce או ati שיהיו חברות מוכרות מהכרטיסי מסך האלה.. כמובן pci-e.. אבל אני צריך כרטיס מסך טוב יחסית להיום ולמחיר שנתתי... עוד שאלה סתם לידע איזה דגם טוב יותר GS או GT של geforce ? סתם לידע... תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במחשב בעל לוח אם עם כרטיס מסך מובנה (M2A-VM HDMI, ואני רוצה לצפות על מסך הטלוויזיה בסרטי HD הנמצאים בכונן הקשיח שלו, ולעשות זאת תוך שימוש בכבל HDMI. הטלוויזיה שלי היא מסוג LCD מתוצרת טושיבה פי42CV 501, יש בה שתי כניסות HDMI. לצערי, ניסיתי לחבר את הטלוויזיה למחשב ע"י חיבור ה- HDMI המובנה בלוח, אך ללא הצלחה. (ניסיתי לעדכן דרייברים, לשנות הגדרות בביוס, להתקין PowerStrip) יש לציין שדרך חיבור ה-VGA הסטנדרטי ניתן להעביר וידאו מהמחשב לטלוויזיה ללא בעיה. אשמח אם תמליצו לי על על כרטיס מסך (PCI-E) מתאים עם כניסת HDMI, שלא יהווה בעיה בין חיבור המחשב לטלוויזיה. תקציב 200 - 300 ש"ח תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעזור לחבר לבחור מפרט למחשב חדש שמיועד לגיימינג. התקציב למחשב הוא 4,000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. לאחר שנבחרו כל חלקי המחשב התקציב שנותר עבור כרטיס מסך הוא בערך 1,300 ש"ח. איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות בסכום של כ- 1,300 ש"ח ? קישור לטופיק בפורום מפרטי מחשב: http://hwzone.co.il/community/threads/558224-%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%A2%D7%93-4-000-%D7%A9-%D7%97#.VLrDZUeUdqM תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היי, קיבלתי מחשב לפרמט בשבל חבר, והוא אמר לי שהוא רוצה אותו לתת לילדה שלו שהיא משחקת סימס2 בעיקר, עכשיוו, זה מחשב ישן , דורון, עם כרטיס מסך מובנה, שאפילו בשבל סימס 2 לא יספיק, מאחר ואני לא מכיר את המשחק אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך צריך בשבלו בגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול שמריץ במינימום סימס 2. חשוב לציין שזהו מחשב בייניים ככה שאין טעם להקיע, יקנה חדש בעתיד המאוד קרוב. תודה רבה!!!.
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן, לאחר שהבנתי שלא משתלם לתקן את ה250GTS המרעיש שלי, אני מעוניין להחליפו. הכרטיס אמור להיות מחובר במקביל למסך מחשב 20' ולמסך טלוויזיה 32'. השימושים העיקריים הם בעיקר צפייה בסרטי HD ועבודה על מספר יישומים "משרדיים" במקביל בשני המסכים. אינני משחק כלל במשחקי מחשב. האם התקציב סביר? למען האמת בגלל שאינני משחק אני מעוניין אפילו להוציא עוד פחות אך אם חווית השימוש תהיה גרועה משמעותית אני מוכן גם להוציא יותר.. לוח האם הינו gigabyte 965p-ds3. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לחברה של אחותי יש מחשב: intel P 1800mhz 128mb ddr GIGABYT MOBO בקיצור, מחשב קצת מעפן. היא רוצה לשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך (יש לך MX440). משחקים אח שלה משחק. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למשחקים, ושיהי בתקציב שנתתי? אבל משהו שיחזיק קצת מעמד אם אפשר. ד"א: חריגה בתקציב ממש בלתי אפשרית, עדיף אפילו פחות מ-500 ש"ח. תודה.
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 800-900 ש"ח לבנתים המליצו לי על: [FIC A96P ATI Radeon 9600 Pro 128MB[870 מה אתם אומרים? עדיף שיהיה מתוך האתר של פנדה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1000 ש"ח בערך... שיהיה שקט ומקורר מאוד... לפני זמן מה המליצו לי על 4850 אבל הבעיה הייתה שהוא מתחמם מאוד גם בגרסאות כמו הSONIC והTOXIC.... האם יש מתחרה ראוי בGEFORCEים או שעומד לצאת משהו ששוה לחכות לו? או אפילו אם אפשר לחבר לכרטיס מסוים איזה קירור מסוים שיבטיח הנחתה משמעותית של החום.... תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ ספק כוח 400 וואט לוח אם של פי סי פרטנר עם ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ זיכרון 512 SDRAM מהירות 133 מגה הרץ כרטיס קול קריטיב 128 ויש לי חיבור AGPX2 וכרגע יושב לי ATI RADEON 9250 128 MB 64 BIT הוא מעלה את כל המשחקים אבל לא הכי טוב שיש כעיקרון הרצתי חיפוש וראיתי שחלק מהאנשים המליצו על ATI 9500 PRO ועל ATI 9700 ורציתי לדעת האם אני יכול להשיג את הכרטיסים האלה אם כן מאיפה? אני יודע שיש לי מחשב חלש אבל אני רוצה כרטיס לפחות עם 128BIT כי אמרו לי שזה חשוב אז מה לדעתכם כדאי לקנות למחשב? תודה רבה לעוזרים
-
- 44 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
המחשב שלי עכשיו בכללי : P3 667 @ 750 256SDRAM VOODOO 3 3500 אני רוצה להחליף כרטיס מסך, המצליצו לי על ג'י פורס 3 או על רדאון 9000 פרו... מה דעתכם ? מה יתאים למחשב שלי ? אני חשבתי בהתחלה ללכת על ג'י פורס 2 400MX....אמרו לי חבל על הכסף.. התקציב שלי לא גבוה ואפילו לרדאון יהיה לי קצת בעיה... תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בקרוב בתקציב שלא עולה על 1000 k , ושאוכל לחבר שני מסכים למחשב לצורכי עריכת וידאו, אני עורך בצורה חובבנית ככה שהכרטיס לא צריך להיות מטורף כמו quadro או בסגנון... 1- איך בעצם מורכבים המסכים על אותו כרטיס מסך? 2- מה הנתונים שצריכים להיות בכרטיס? הכרטיס צריך להיות ומבוסס ATI, אני חושב בכוון של ASUS , משהו יכול להמליץ לי על כרטיסי מסך מתאימים? (לא מחייב דווקא ASUS) והעיקר שיהיה בתווך של 700-1000
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום ! כרגע יש לי כרטיס מסך משולב - x1900xt , כרטיס מצויין שמשלב גם מסך וגם טלוויזיה. הכרטיס מספק לי את הסחורה ואני מרוצה ממנו כבר שנים, החסרון היחיד - Windows 7 שלא מאפשר את עבודתו כי אין דרייבר מהיצרנית. ראיתי המלצות לכרטיס טלוויזיה של חברת Hauppauge - דגם 150. באתר של חברת KSP מצאתי כרטיסי טלוויזיה של אותה חברה - 1. WinTV-HVR-1100 Hybrid TV PCI Tuner, Analog, DVB-T, Remote (במחיר של 310 ש"ח). 2. WinTV-HVR-1200 Media Center Kit PCI-E, Analog, DVB-T, Remote (במחיר של 350 ש"ח). 3. WinTV-HVR-3300 Hybrid TV Card PCI-E, Analog, DVB-T, DVB-S, Remote (White Box) WinTV-HVR-1400 Hybrid TV ExpressCard, Analog, DVB-T שניהם עולים 390 ש"ח השאלה האם הם יותר טובים מהכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין בכרטיס מסך למחשב שהוא בונה. מדובר במחשב פנטיום 1 או 2 שלא אמור לעשות שום פעולות גראפיות מסובכות או להריץ משחקים, אבל כן מיועד להציג על טלויזיה ולכן יש צורך בכרטיס מסך עם יציאה איכותית לטלויזיה. שתי אפשרויות שהוא מצא הן: Power Magic ATI Radeon VE 64MB AGP TV OUT (277NIS) Sapphire ATI RADEON 7000 64MB SDRAM TV-OUT OEM (282NIS) מישהו יכול לעזור לו להחליט ביניהן או להציע אפשרות שלישית? תודה מראש! עריכה: המחיר משמעותי בהחלט.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיעבוד עם מערכת חדשה שאני קונה עד ליציאת כרטיסים תומכי DX10 אז אני אקנה משהו חזק יותר הדרישות הם תקן PCI E ויריץ משחקים סביר לתקופה הזאת כלומר שאני אוכל לעבוד איתו עד ליציאת הכרטיסים החדשים כמובן לא על ההגדרות הגבוהות מחיר נראה לי בסביבות ה 500 אם יש רעיון אחר אתם מוזמנים להציע
-
- 12 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך טוב במקסימום 1500 ש"ח איזה כרטיס כדאי לי ליקנות? תודה
-
- 14 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש במחיר של עד 1000 שקלים כולל ספק כוח חדש(הספק כוח שלי ישן וכנראה לא יסחוב) המפרט שלי המחשב: [/url
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים... ואיתו קניתי כרטיס מסך של Nvidia 7950GT עכשיו הכרטיס נדפק, ואני יכול לקבל כרטיס אחר בערך באותו מחיר בחינם. הציעו לי Nvidia 8500GT צריך עזרה בקשר לכרטיס מסך ממולץ... אין לי בעיה אפילו להוסיף סכום כסף(לא יותר מידי כמובן : ) ולקנות כרטיס יותר טוב.. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 491 צפיות
-
-
הכרטיס הישן Geforce 8800 gts החליט לעשות בעיות שרק הולכות ומחמירות (כשאני מתקין דרייברים מכל סוג שהוא הוא קורס לביצועים של 4bit צבעים ורזולוציה הכי נמוכה שיש ולא מאפשר לי לשנות את המצב, יש גם פסים מוזרים על המסך. אחרי חודש כזה בלי דרייברים הוא החליט לעשות תקלה אחרת-בלי הדרייברים הוא עושה רק פסים על המסך. אז כל עוד הוא לא מת ואני יכול לדבר איתכם זה הזמן להציל אותי . ניסיתי פרמוט, סריקת וירוסים, וכל דבר שעלה בדעתי. ). אני מקווה שהבעיה האמיתית היא הכרטיס מסך ולא משהו אחר, נראה לי הכי סביר שהוא הבעיה. אני צריך כרטיס מסך חדש שיהיה יותר טוב מהקודם (בכל זאת רוצה להתקדם ) ובמחיר של 400-500 ש"ח. המחשב: לוח gigabyte p35-ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.asp…
-
- 15 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-