עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש הבדלים בין ה - geforce 4 TI 4280PV 128MB של ALBATRON לבין geforce 4 TI 4200 128MB רגיל? (הבדלים כמו מהירות זכרונות או מהירות הליבה למשל... וכמובן שאני לא מחשיב את ה - AGP :) חיפשתי באתר של ALBATRON אבל לא מצאתי מפרטים טכניים רציניים על הכרטיס הנ"ל.

3. השאלה בכותרת, ועוד שאלה קטנה, מהי טמפרטורה שהיא כבר גבוהה מידי לכרטיס ? תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. טוב אז ככה: אחרי הדיון הקודם החלטתי לרכוש כרטיס מסך אני מתלבט בין ה4850 של ATI לבין ה9800GTX הרגיל(לא +) מה מביניהם עדיף?מי זול יותר? קחו בחשבון את הנתונים הבאים: מסך-LGR1900 19 אינץ' ספק שבא בתוך המארז-ANTEC 500 זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 תעזרו לי להחליט תודה

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Sol@rWind,

אז ככה, אני רוצה לקנות את הכרטיס ורציתי לדעת ממקור ראשון איך הדרייברים, איך האיכות תמונה, אם משהוא משתמש בשני מסכים במקביל ואם זה עובד כמו שצריך. אני פשוט זוכר שהיו אנשים שצעקו שהדרייברים מזוויעים ויש באגים רציניים במשחקים, אז לפני שאני זורק 2000 ש"ח .... מישהוא ? דרך אגב, איך הכרטיס של GIGABYTE ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MATOK,

יש לי מסך samsung 730BF LCD (נקנה לפני 4 חודשים). כשאני מדליק את המחשב אין שום בעיה,אבל כשאני מכבה רק את המסך ולאחר כמה דקות שוב מדליק אותו אין תמונה הכל לבן,אני צריך שוב לכבות ולהדליק כדי שזה יסתדר,חוץ מזה הכל עובד מצויין. מה נראה לכם הבעיה אם בכלל יש פה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by alergic,

כל פעם שאני נכנס ללוח בקרה של נוידיה או בכנסה למחשב המסך נכבה ונדלק מספר פעמים. על איזו בעיה זה יכול להצביע? חיברתי מחשב אחר למסך וניסיתי גם להיכנס ללוח הבקרה של כרטיס המסך ולא היו כיבויים- זה לא הבעיה במסך.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  8. Started by HaVoC_850,

היום קניתי את הכרטיס מסך הזה ולומר לכם את האמת הוא על הפנים האתרים נגללים לי בצורה מזעזעת ואין כזה שיפור ברמת הFPS יש לי פנטיום 4 3.0 2 גיגה RAM דרייברים מעודכנים לכרטיס וללוח אם יש למישהו מושג מה נסגר ==================== עריכה לא משנה ריסט מסדר הכל =)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. היי. בשעה טובה קניתי אתמול כרטיס מסך HD3650 AGP.אני עובד עם שני מסכי 19" ושניהם עובדים ב DVI ברזולוציה של 1280x1024. ראיתי שבלוח הבקרה של ה Catalyst מצויינות גם רזולוציות ששהמסכים שלי אינם תומכים בהן כגון: 1600x1200,1920x1200 ועוד. מכיון שאני רוצה לרכוש מסך 20" רחב,אני אזדקק לרזולוציה של 1680x1050.אך לא ראיתי אותה ברשימה (וגם 1440x900 לא מופיעה). חשבתי שאולי בגלל שהמסכים שלי אינם תומכים ברזולוציה כזאת אז אני לא רואה אותה ב Catalyst,אבל כאמור מופיעות שם רזולוציות רבות אחרות שאינן נתמכות גם הן. האם ישנה דרך להוסיף רזולוציה של 1680x1050? במידה ולא,אאלץ להחזיר את הכרטיס. אגב,הגירסה שקיבלתי עם דיסק ההתקנה היא: 2008.0109.2141.38743 . אם צריך לעדכן,אנא הדריכו אותי כיצד,כי מעול…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  10. יש בידי סקר המראה כי GE FORCE 4 TI4600 יותר יעיל מRADEON 9500 PRO !!! ולעומת זאת באותו הדף יש סקר המראה תוצאה הפוכה בין שני כרטיסי המסך הנ"ל !!! מה שראיתי לא נראה לי הגיוני, אז התבוננתי הייטב ומצאתי הבדל, אבל לא הבנתי מה ההבדל אומר ! אז בבקשה תביטו בלינק ותסבירו לי בבקשה - http://www.xbitlabs.com/video/radeon9500-9700/ למטה בדף איפה שההשוואות במשחקים יש שני סקרים לכל משחק (זה מה שלא הבנתי איפה שכל ה4X 8X). ושמתי לב כי הRADEON 9500 PRO של SAPPHIRE יותר זול מRADEON 9500 PRO של ATI. כדאי לקנות את הכרטיס של ספייר או של איי טי איי היותר איכותיים ואמינים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מבקש המלצה למסך עם הביצועים הכי טובים בקטגוריה זו. תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by guru,

כאשר דפדפתי ב-pcplus שלי החודש שמתי לב למודעה נחמדה של מסכי LG הם אמרו שם שהמסכים שלהים מונעים את פעולת ההשתקפות כאשר התעמקתי בנושא אמרו לי שהכוונה היא שכאשר קרן אור פוגעת במסך היא יוצרת השתקפות שפוגעת לבסוף בעינים שלנו ניסיתי את זה במסך ה LCD שלי אבל ראיתי את ההשתקפות אך ורק כאשר המסך היה מלא כולו בשחור (בעצם כשהוא היה כבוי?) השאלות שלי הן: א. מהי תופעת ההשתקפות ב.האם היא מזיקה לעינים ג. האם התופעה הזאת לא חלה במסכי LCD אנא עיזרו לי אני באמת מוטרד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by rjjb7,

יש לי מחשב HTPC המחשב ניתן עם כרטיס מסך מובנה של intel integrated. בנוסף, יש למחשב 2 חריצי הרחבה לכרטיסי מסך (אחד AGP ואחד PCIE) ניסיתי לחבר את כרטיס המסך לטלויזיית LCD באמצעות כבל VGA דו-כיווני רגיל אך לא רואים מסך. לכן, הוספתי למחשב כרטיס מסך של GeForce2 וכעת חיברתי אליו את הVGA מהLCD ואכן רואים תמונה כמו שצריך. ברצוני לצפות במקביל ב-2 מסכים - מסך הLCD ומסך המחשב הרגיל שלי. הבעייה היא שברגע שמחברים את הGeForce לLCD ובמקביל מחברים את המסך הרגיל לintegrated (גם דרך כניסת VGA), רואים מסך אך ורק בLCD. מה מקור הבעייה וכיצד ניתן לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום, מה ההבדל בין הכרטיסים הבאים? Inno3d http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=222&CatCode=145 אתר יצרן - http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf6_agp/6200.htm Albatron http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2337 אתר יצרן - http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=148 תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Thermalion,

תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר

16. Started by gggil,

הכרטיס מסך הזה: http://tms.co.il/product/4622 בא עם OC מהמפעל?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1.Samsung CRT 19" - 955DF 2.ViewSonic CRT 19" G90f 3.LG CRT 19" - F900P מה הכי מומלץ?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by hidrox,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך אבל אני לא יודע איזה חברה נחשבת ליותר אמינה וטובה יותר אז עם אפשר בבקשה תעזורו לי, אני מתלבת בין Gigabyte לבין Club איזה חברה היא יותר טובה.. תודה. הכרטיס הוא: GF4 6800

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, השאלה שלי איפה אפשר למצוא השוואה בין כרטיסי המסך של אינטל מסדרה 4XXX לבין כרטיסי המסך מסדרות 5XXX ו-6XXX האם עדיף לקנות את הכרטיסים החדשים? או שזה לא ממש משנה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Mohican,

ASUS V8460 Ti4600 ULTRA TD 128Mb מול Radeon 9500 Pro מבלי להתייחס למחירי הכרטיסים: על הנייר - מי מהם יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by zilbermm,

האם אפשר/כדאי לשים כרטיס X8 על לוח שתומך X4? מה ההשפעה? שאלה נוספת, מה ההבדל בין R955128D ל- R955128T ? ואם כבר אני בתנופה... יש לי Geforce 4 MX440 ולאחרונה התקלתי במשחקים רבים שלא תומכים בכרטיס (זאת הסיבה שאני מחפש כרטיס אחר), למרות שהם תומכים בכרטיסים ישנים יותר כגון MX400 ואף ב Geforce 3. בדרך כלל אין באתרים פטצ'ים. יש למישהו עצה, פתרון?

23. Started by Arturh87,

מה ההבדל בין מסך CRT לLCD ואיך בכלל פועל מסך LCD

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. שלום. יש לי 9550 128 זיכרון 64 ביט של חברת פאליט. הכרטיס הינו גרוע מאוד. בזמן האחרון כל משחק נתקע או שמופיעים סימנים על המסך, הכרטיס לא עבר שום שינוי מיום רכישתו. הכרטיס בן שנה ו 5 חודשים אני לא מתכוון להשתמש באחריות. התקנתי את המחשב מחדש ושוב אותם הבעיות, על הכרטיס מותקן הגירסה הכי חדשה של ATI ו גירסת ה דירקס הכי חדשה. מה לעשות?, עדיף לשמור כסף ולקנות משהו חזק במקום? אם כבר AGP. תודה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Oranili,

חוץ מ7.3

• 10 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.