עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  2. אני מכין מצגת, הכוללת תזמון, ואפקטים עם סאונד. אני רוצה להמיר את המצגת (pptx) לקובץ וידאו על מנת שאוכל להציג את המצגת בטלויזיה. (29 אינצ') ניסיתי מספר תוכנות אך רובן עשו את העבודה בצורה לקויה למדי... הצעות ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by Le0n,

מה אתם חושבים עליו ממולץ??? איכות שווה את המחיר?. ומה המחיר שלו ואיפה אפשר לקנות אם שווה.?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  4. מבחינת קירור וביצועים?!

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. Started by zobi1488,

אני משחק במקס פיין וכול קווי הרוחב מטושטשים ברגע שאני זז אם מקס וזה גם קורא קצת בut2004 עכשוו השאלה אם זה המסך או הכרטיס מסך מה אתם אומרים יש ליradeon 9600 ומסך proview 787 pure flat הצמדתי מגנט בגלל שאני רוצה להרוס אותו אבל רק כמה דקות בודדות נראה לכם שהרסתי או שזה הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by moshe20,

איך אני משנה את המהירות מאוורר ברטיס X1950 PRO

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. Started by amits1995,

הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. שלום,הרבה זמן רציתי לראות טלויזיה במחשב ושאני גם אוכל להקליט תוכניות טלויזיה על המחשב. ולא יצא לי לבדוק איך עושים את זה כמה זה עולה וכו'. היום הסתכלתי באריג'נט (arigent.co.il) אם מישהו מכיר וראיתי במבצעים שלהם כרטיס טלויזיה שמאפשר לחבר את הממיר למחשב ומגיע עם כל הכבלים התוכנה הדרושה לשם ראיה והקלטה של תוכניות טלויזיה. עכשיו התיאור של המוצר לא מדויק לגמרי ואני לא בטוח שזה באמת מה שאני צריך כדי לראות והקליט מהממיר תוכניות טלויזיה אז רציתי שתגידו לי אם הכרטיס יעשה את מה שאני צריך. וגם בלוח אם שלי אין יציאת פי סי אי אקספרס ורשום שהכרטיס צריך יציאת פי סי אי אבל אני לא בטוח לגמרי אם הם לא מתכוונים לפי סי איי אקספרס. בכל מקרה אני צריך שמי שמכיר את הכרטיס או מבין בדברים האלה יגיד…

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by EnerGy,

שלום! יש לי מסך של BENQ דגם T201W, כשאני מחבר אותו ביציאה האנלוגית הכל עובד כמו שצריך, אבל כשאני מנסה לחבר אותו דרך הDVI אני מקבל NO SIGNAL אחרי הפוסט. מחקתי והחלפתי דרייברים וזה לא עזר. החיבור הDVI-D והכרטיס מסך הוא 8800GTS. תודה לעוזרים ! עריכה : בשביל להבהיר, החיבור האנלוגי פועל דרך מתאם ( לכרטיס יש רק DVI)

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by gania23,

זאת תוצאה טובה בהתחשב שהרזולוציה היא 1024ס768 ? http://img165.imageshack.us/my.php?image=3dmark06vu9.jpg הכרטיס הוא x1900xt 256 mb

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. הוא רוצה לקנות RADEON 8500 עם 64MB DDR ב- 280 שקל. שווה לו? תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by orses,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש התקציב שלי זה 1000 שח מה הכרטיס הכי טוב מהרשימה הזו או בכלל כרטיס שאתם ממליצים שלא מופיע תודה רבה! GF FX5700LE 128MB AGPx8,DVI,TV RADEON 9600XT DVI 256MB XFX FX5750 128MB DVI, PCI-E V9570 GF FX5700LE 128MB,TV,DVI V5750 128MB,TV,DVI, PCI-E GF FX5700 128MB AGPx8, VIVO GF FX5700 128MB AGPx8,DVI RADEON 9600XT TV,DVI 128MB RADEON 9600XT TV,DVI 256MB RADEON 9600XT TV,DVI 128MB RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by y10,

אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 ואני לא מבין בזה... אז אם אני קונה ומחבר למחשב אני צריך גם להביא ממיר ונקודת טלוויזיה בשביל שיהיה אפשר לראות ואיך זה הולך למשל יש לי YES אז אני רואה את זה כמו שרואים בטלוויזיה בדיוק נגיד לראות תקציר או משהו?? האם מישהו יכול לפרט לי פחות או יותר ?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. Started by vner@,

הלך קפוט מסך 17" הראשי שלי שהיה בן 6-7 שנים.... (TCO95)... משמע אני צריך מסך חדש בדחיפות.... יש המלצות למסך CRT 17" (שטוח אני מניח)..? אשמח לקבל גם חנויות בהן אני יכול לקנות את המסך בימים הקרובים. אבנר

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by IMT,

אחרי שנתיים של סבל עם הג'יפה 4 שלי סוף סוף אני מחליף כרטיס אני מריץ בעיקר משחקים כבדים כמו HL2. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח שהרווחתי ביזע רב... אני ממש השמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by Tamirb,

שלום. הנושא קצת דחוף כי היום אני הולך לאסוף את שאר החלקים למחשב שאני בונה. בכל מקרה, המליצו לי כאן בפורום על כ. מסך Geforce 7600GS, התקציב שלי הוא עד ה670 (גג גג). איך זה שראיתי כ. מסך של Leadtech - 8500GT במחיר של 450 פלוס מינוס כשה7600GS יותר יקר? אני לא מבין את ההיגיון בזה, משהו אומר לי שככל שהסדרה גבוהה יותר כך גם הכרטיס טוב יותר, אבל כנראה שזה לא ככה. אז כמו שאמרתי, התקציב הוא עד ה670 גג, אודה לכם אם תמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה, כשהחברה היא מספיק אמינה (לא חייב ג'יגהבייט או משהו מאוד יקר).

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by manganga7,

שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. טוב אז אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של 1000 ואין לי בעיה להזמין מחו"ל... אני רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול להביא במחיר הזה ואני אשמח אם מישהו ממכם יוכל להמליץ לי על כרטיס וחנות או אתר של חנות... ד"א הסתכלתי באייבורי מחשבים ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1215&CatCode=400 מה אתם אומרים עליו?איזה משחקים הוא יוכל להריץ?(על Medium) תודה מראש סתיו!

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  19. אני מתלבט בין כרטיס מסך SAPPHIRE דגם RADEON X1950PRO עם זיכרון 256 מגה DDR3 בממשק PCI-E 675 ש"ח. לבין GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL 818 ש"ח. לבין BFG NVIDIA GEFORCE 8600 GTS OC2 256MB PCIE WITH THERMOINTELLIGENCE 600 ש"ח. אני מוכן לחרוג קצת מה700 שח תקציב בהנחה שאכן אני לא צריך ספק חדש. יש לי אסוס M2A-VM HDMI עם AMD 5200 הנמצאים במדיה סנטר שמחובר לסמסונג LA32R81B, ואני מעוניין לשחק במשחקים מPES08 ועד לAC וCOD4. זה הספק שיש לי http://www.sweex.com/producten.php?sectie&item=83&artikel=355&detail= אבל גם יש לי את הספק הזה על מחשב קודם http://www.thermaltake.com/product/Power/TR2power/…

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT, ואני רוצה לעדכן אותו, משהואי כול להביא לי לינק מהאתר של nVIDIA?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, וגילית שחלק גדול מהכרטיסים החדשים מגיע עם שני חיבורי DVI. במידה ואני מעוניין להישאר עם המסך הישן, שאין לו חיבור DVI האם קיים מפצל כלשהו מ-DVI לחיבור של מסך CRT רגיל?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  22. Started by or0126,

מי המתחרה שלו ומי יתר טוב בניהם? הוא קר? מה עם היכולות OC שלו? ד"א אני מתכוון לגרסת ה512

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by nivezrati,

אחים שלי תעזרו לי שוב! חיברתי לחבר שלי את המחשב לטלויזיה עם חיבור הTV OUT בכרטיס מסך שלו (geforce mx 440 64MB של INN0) הקיצר התפעלתי הכל כולל את התוכנה TVTOOL וסידרתי את ההגדרות ובכל זאת רואים ממש לא יפה בטלויזיה והרזולוציה והצבעים ממש לא משהו ואני לא יודע ממש לסדר את זה ולהתעסק עם התוכנה. אם מישהו יודע איך לשים הגדרות אופציונאליות ואיכות תמונה טובה שיעזור לי מהר תודה

24. Started by israel_0,

אני דחוף כבל לג'ויסטיק « בתאריך: היום בשעה 15:46:22 » -------------------------------------------------------------------------------- אני זקוק לעזרה!!! ישלי לוח GA 7S748 L וכרטיס קול OB (בנוי בפנים) יש בלוח מחבר ואני זקוק לכבל שמחבר בין יציאת הפינים לג'ויסטיק איפה אפשר להשיג??? אפשרות שניה היא להוסיף כרטיס קול חיצוני PCI שיש בו יציאה מובנית לג'ויסטיק יש לי VIBRA 128 של CREATIVE אבל מה יקרה עם הכרטיס המובנה??? מישהו יכול לעזור???

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  25. Started by יונדב,

שלום. יש לי כרטיס מסך מסוג GeForce FX5200... עכשיו, התקנתי את הדריבר שלו לפני איזה שנה+ מאיפה אני יכול לדעת/לבדוק אם יצא דרייבר חדש עדכני יותר או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים