כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר להגיע איתו לרמות של ההאולטרה בנה זה מתבטא כאילו רק מהיריות השעון משתנות או עוד דברים
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש יש לי בערך תקציב של 800 ש"ח פלוס מינוס בשביל הכרטיס, אני רוצה כרטיס שיריץ את המשחקים טוב ושיחזיק לי משחקים מאוד כבדים וחדישים באיכות טובה(למשל Fallout 3 COD 5 וכו') - לא צריך להיות האיכות הכי טובה בעולם רק שיחזיק לאורך זמן ויעלה לי כמה שפחות ושלא יהיה לי גם בעיות להכניס אותו למחשב בעצמי ושהוא יפעל כמו שצריך.... אני חשבתי על לקנות את ה8800GT שעולה בערך 800 ש"ח (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=597788) אבל אני לא יודע אם אני יצטרך לשדרג את הספק שלי בשביל שהוא יעבוד יש לי ספק Spire SP-ATX-400W הנתונים הכללים של המחשב שלי הם אלה: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800 2.01 GHz (Performance Rated at 5.70 GHz) + 3.0 GB RAM NVIDIA GeForce …
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA:SA וכד'. יש לי כרגע Geforce 2. התקציב שלי עומד על כ- 600 שקל. אני יודע שזה תקציב נמוך, פשוט אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך כי אני לא משחק הרבה. לכן לא אכפת לי אם המשחקים לא יעבדו על ההגדרות הכי גבוהות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...
-
- 7 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני צריך עזרה/מדריך לחבר טלוויזיה למחשב וגם המסך הרגיל שיישאר איתו כאילו Dual Screen.. הכרטיס מסך הוא GEFORCE 9600.. אם זה היה 2 מסכים ריגלים למחשב אז זה היה יותר פשוט אבל הטלוויזיה אלה יציאות אחרות פשוט ובדרייבר הפיצול מסך ל2 לא פועל ממש כאילו לא רואים כלום בטלוויזיה.. יש מדריך/רעיון איך?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חבר'ה הזמנתי לפני שבועיים כמעט מחשב, והוא עוד לא הגיע בגלל שיש בעיה עם הכרטיס מסך הזמנתי את הRADEON 9800 pro ומסתבר שהוא כבר ירד מפס הייצור ואיפשר להשיג אוות. (רק של ספיר, והבנתי שלא כדאי להתעסק) גם השגתי אותו באחלה מחיר 1100 שקל, והתלהבתי, אבל עכשיו התקשר אלי המוכר בחנות ואמר לי סופית שאיפשר להשיג אותו. לכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. חשבתי על ה6800 הרגיל, אבל זה עדיין תוספת משמעותית במחיר ואני לא רוצה להתפשר על רדאון 9600 ולהתבאס אחרי חודשיים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי GF 6600 128MG AGP אני חושב שהזיכרון שלו נדפק, בגלל בעיות במשחקים ותוכנות שקורסות בטענה שחסר זיכרון וידאו יש תוכנה שיכולה לבדק אם אכן הזיכרון שלו פגום?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל מתכוון להשאר עם המסך שלי לפחות לשנה הקרובה. רציתי לדעת האם המסך מדגם DELL 2007WFP שיש לי מתאים ויעבוד עם הכרטיס של GIGABYTE מדגם: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
משהו ישתבש בבהירות של המחשב.. כל פעם שאני רואה סרט בו הכל בהיר מיידי.. ואני מנסה לשנות את זה ידינית אבל זה לא עובד.. מה אני יכול לעשות? תודה מראש למי שיכול לעזור..
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
1.יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג geforce fx5200 אני רוצה לשחק בדום 3,swat 4 ובמשחקים עם גרפיקה ברמה הזו איזה כרטיס מהרשימה החדשה שיש בפורום אני צריך לקנות כדי שהמשחקים האלה יעבדו חלק וטוב?, התקציב שלי הוא 400-800 ש"ח 2.האם יש אפשרות לשחק בפלייסטיישן 2 על המסך מחשב? תודה לעונים ולעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום! בקרוב עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI ה-HD4850 וה-HD4870.. אני כנראה קונה את ה-HD4850.. עפ" בנצים שראיתי ה-HD4870 יותר חזק בערך ב-60% מה-9800GX2, ככה שאני משאר שה-HD4850 בקצת יותר חזק מה-9800GX2.. יש לי מעבד AMD ATHLON 4000X2 2.0GHZ, האם יהיה לי צוואר בקבוק?? OC למעבד ל-2.5GHZ יעזור לי?? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הוא רוצה לקנות RADEON 8500 עם 64MB DDR ב- 280 שקל. שווה לו? תודה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
א. SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 או ב. Twintech3D 9800GT XT OC 512MB Intel® Core2 Duo Processor E7300 45 nanometer technology Last Level Cash 3MB Clock Speed 2.66GHz Socket LGA775 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L Supports 45nm Intel® Core 2 multi-core processors with FSB 1600 (O.C.) MHz North Bridge: Intel® P43 Express Chipset South Bridge: Intel® ICH10 x SATA 3Gb/s connectors supporting up to 6 SATA 3Gb/s devices 8channel High definition audio Ultimate graphics performance with PCI-E x16 2.0 interface זיכרונות איכותיים Geil GX21GB6400DC Cas Latency CL-5-5-5-15 Capacity 2GB 1BX2 Speed DDR2 800MHz PC6400 Twintech3D 9800GT XT…
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת ב GEforce כמה צימורות פתוחים??
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה להקליט משהו שאני רואה בטלויזיה, איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אחרי שנתיים של סבל עם הג'יפה 4 שלי סוף סוף אני מחליף כרטיס אני מריץ בעיקר משחקים כבדים כמו HL2. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח שהרווחתי ביזע רב... אני ממש השמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
רציתי להתקין את הניד פור ספיד החדש ובאתחילת התקנת ה-directx המחשב כותב לי שאין חתימת לוגו של ווינדוס לתוכנה הזאת. ניסתי להתקין אותו מכל מיני התקנות כולל זו שנמצאת בלשונית ההורדות שבאתר ולא הצלחתי- בבקשה תעזרו לי דחוף!
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGP x8 תומך גם בלוחות אם ישנים יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, למשל ATI RADEON 9600 PRO אבל יש לי לוח אם יחסית ישן שמגיע עד AGP x4 או במקרה הגרוע x2 האם הכרטיס יעבוד איתו? אם כן, כמה מביצועיו אני יאבד בכך שאני לא משתמש במלוא הפוטנציאל שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הכרטיס זה רדיון 9550 256 128 ביט אבל שאני משחק במשחקים כמו סאן אנדראס לפעמים נסגר לי המשחק ועולה דוח שגיאות אם אני רוצה לשלוח תלונה לרדיון הכרטיס פאסיבי מה עושים כבר הורדתי את העידכון החדש של הדרייבר הכרטיס אולי חודש אצלי תודה לעונים וסליחה טעיתי בפורום בבקשה אם אפשר להעביר אותי לפורום הנכון תודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס הנפלא הנראה בכותרת. נכנסתי למדור "הורדות" לפני זמן קצר והורדתי שתי תוכנות לשיפור ביצועים וביצוע OC לכרטיס. אין לי שום ידע בתחום ולא ביצעתי OC מעולם. התוכנות הן: CoolBits ו GeForce Tweak Utility. ברצוני לבקש מכם הסבר על התוכנות הנ"ל, טיפים בהקשר וכדומה. נ.ב: הציוד שברשותי הוא מיושן (בן ארבע שנים), לכן אין אני יודע אם באפשרותי לעשות בכלל OC. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איזה כרטיס גרפי יותר טוב? Sparkle nVidia GeForce 8800GTS 320MB או Radeon X2900XT 512MB Vivo DualDVI PCI-E Retail ומה זה הHD2900XT , אני רוצה את זה D: וגם : האם יש הבדל משמעותי ביניהם? והאם הכרטיס הטוב יותר באמת שווה את המחיר שלו? יש עוד המלצות? תקציב של 2300 ומטה לכרטיס.
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-