עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה יישמש כטלויזיה אבל לפעמים לצפייה בסרטים ומשחקים (כתבתי את זה כדי לחסוך פה ויכוחים איתי למה כן ולמה לא ) אני אהיה מעוניין לחבר אותה לכרטס מסך . יש לי x1600XT ואני רואה שיש לי חיבור לטלויזיה .. (אני חושב שזה זה .. -- חיבור עגול שחור ) בכל מקרה מה אני צריך לדעת לפני שאני קונה את טלוויזיה ? היום בכל טלויזיה יש יציאות לכרטיסי מסך ? (יש לי כבלים והכל .. )

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ ע…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by YOU123,

הכרטיס הזה טוב לOC הוא מציטין במשהו לעומת שאר הכרטיסים האחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by RayZ,

אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by .:עופר:.,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. קבלתי כרטיס טלוויזיה מדגם hauppauge WinTV MiniStick usb 2.0 לקליטת השידורים החדשים. במדריך כתוב שלאחר ההתקנה, בפעם הראשונה שאפעיל את התוכנה, יופיע אשף להגדרת הכרטיס. הבעיה שאין שום אשף. ישר עולה התוכנה לצפיה, החלון שחור, וזהו... אין מה לעשות... ניסיתי את זה בשני מחשבים, הסרתי והתקנתי מחדש, הורדתי דרייברים מאתר היצרן, נאדה. אשמח לפיתרון בהקדם, תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום לכולם האם זה משפיע רק על שולחן העבודה או שגם על המשחקים ? תודה הנה מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. של כרטיסי מסך לי יש 7600גי טי קיבלתי 3300 האם זה טוב? בתוכנה 3dmark2006 כמובן

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. אני מבין את ההקשר בין הרזולוציה והכרטיסי המסך. אני קונה מחשב חדש ומעונין להריץ את כל המשחקים הכבדים על ההגדרות הכי גבוהות , עם פליטרים כמה שאפשר. אני ישחק עם מסך 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שזה רזולוציה נמוכה , והרבה ממליצים על 9800GT בכך שהוא "מספיק" אני מתכנן על 4850. אתם רוצים להגיד לי שב1024X1280 במשחקים כמו FC2,CRYSIS GTAIV וכו' הם יניבו אותם תוצאות??? עם פילטירים והכל?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. הת'רד הזה הוא בשביל להראות לחבר מהי התושבה הנכונה הוא אומר שאם הוא קונה 7800GTX כפול ליבה ושם את זה על לוח הSLI שלו ואז מחבר לחריץ השני 7800GTX רגיל אז הפ יעבדו אני אומר שהם לא יעבדו כי דבר אשון צריך לוח שתומך בquad sli ודבר שני צריך quad יכול לעבוד רק עם 4 GPU ולא 3 וSLI רגיל יכול לעבוד רק עם 2 ולא עם 3 מי צודק ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. חבר שלי מחפש כרטיס מסך לה AGP וביקש ממני לעזור לו עז להחרונה שמתי עין על ה RADEON HD2600PRO של PALIT באתר SKYPC אך אני לא מבין כל כך בRADEONנים עז מישהו יכול להמליץ לי על משהו?????

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

דוגמה,אתה נכנס חזק כאן לתמונה.................. מה החידוש ההו כה מדהים בסדרה ה"חדשה"???? 3dc בPE שלי גם יש,16 צינורות ו6 מנועים גם לPE שלי יש,מה הוסיפו vivo?..כמה טרנזיסטורים?קירור מוזר? בבקשה פרטו מה הולך כאן!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. הכותרת אומרת הכל... יש כרטיס מסך שהוא AGP בסגנון 8600GT?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. כרטיס מסך הוא: NVIDIA GEF ORCE FX 5200

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by VeR-MaN,

מחפש כרטיס מסך עד 300-400... תנוו לי את האופציה הכי טובה... כחו לדוגמה מהאתר ksp.co.il בשביל מחשב: אינטל דו קור של 1.6 512 זיכרון

15. וכבר החלתתי שאני יביא 7600GT!! והשאלה שלי היא אם הספק שלי יספיק לכרטיס הזה?? ולמי שיש כרטיס כזה איך הוא בכללי ספרו הכל עליו?? תודה אופק!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. יש לי את xfx 6600gt 128mb agp ויש את הביוס הזה http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,930/parent,category/ מה שיש לי כרגע זה הביוס הראשון ששוחרר ב2004 האם הביוס ממאי 2005 יכול לשפר ביצועים או משהו?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  17. לאחרונה הבחנתי במסך הזה: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA= וראיתי שיש לו תכונות די טובות יחסית למחירו (מפנדה): 1780 ש"ח. רציתי לדעת, האם מישהו התנסה איתו והאם הוא שווה משהו, למקרה שאני ארכוש אותו, על מנת לא לבזבז כסף.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. אני מחפש כרטיס טלווזיה כדי לראות טלווזיה במחשב (לחבר את הממיר ישירות למחשב), להקליט דברים ישירות למחשב וכ'ו תקציב משוער 500-1000 (לא מבין בנושא הזה בכלל, אז סתם זרקתי סביבת מחיר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. Started by J S Bach,

יש לי פה מארז THERMALTAKE SOPRANO DX ורציתי לדעת האם אני אוכל לדחוף לתוכו HD4870? :s05:

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by JHONLEV,

אני רואה סרטונים בכל מיני אתרים בל אני לא שומע כלום... ניסיתי JAVA , FLASH PLAYER, מלא קודקים, NET FRAME WORK , אבל אני לא שומע שום דבר.., האם אתם תוכלו לעזור לי ? וגם קבצי SWF אני לא מצליח לשמוע בכלל..

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by amitgv1,

האם יש הבדלי ביצועי משמעותיים בין הכרטיס הזה ל- 512M ? האם שווה עוד כמאתיים ש"ח ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by tulz,

מה עדיף? מכיוון שיש לי 512MB במחשב אני רוצה לקנות X800XL אבל גם אני יכול X800GT+1GB אז מה עדיף? מחשב עם X800XL+512MB או X800GT+1GB? שימו לב שאם אני קונה X800XL אני לא יכול לקנות זיכרון נוסף! מקווה שתענו.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  23. למחוק.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. בזה עוד לא נתקלנו - בצעד חריג החליטה NVIDIA לבטל את השקו את ה-GeForce RTX 4080 12GB. הסיבה? ובכן, יש הרבה כאלהלכתבה

25. אז מצאתי עוד כרטיס נוסף בארון ההפתעות של הדוד, כמובן ששנינו נובים שלא מתעסקים כל כך במשחקים וכו'. חיפשתי בגוגל ומצאתי כרטיס MAINSTREAM מ2006, תומך בDX 9 ועלה בזמנו 1200 ש"ח. אלה הנתונים שמצאתי * Ultrathreaded SM 3.0 engine with fast dynamic branching * 500 MHz core speed * 1.0 GHz memory speed * 256-bit memory interface * 12 Pixel shader processors * 8 Vertex shader processors * 512-bit Ring Bus memory controller with 256-bit GDDR3 memory * 2 dual link DVI connectors * HDTV and ViVO enabled * HDCP option for board implementation נאמר שאני משפצר את המארז יפה יפה והוא מתוכנן להיות בOC מקסימלי עם הקירור סטוק שעליו, זה כרטיס סביר ? (סב…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים