עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אנשים הכרטיב לא מיועד למשחקים בכלל חשוב שאוכל להריץ סרטים ב איכות DVD על טלויזיה ובמקביל לעבוד ברזולוציה שונה על המסך של המחשב. כרגע שניהם אנאלוגיים אבל מעונין בכרטיב שיתמוך גם ב- DVI לשמוע עתידי בטליויזית LCD תקציב 400-500ש"ח אבל כמובן שאם יש כרטיס זול ב הרבה שיעשה את העבודה הנ"ל אשמח, שוב אין לי ענין במשחקים. אגב, האם כרטיב טלויויזה יעשה את העבודה הזו? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by stingeR-,

בכל משחק(כרגע RAINBOW SIX VEGAS ובTDU) כאשר אני מפעיל HDR לפעמים הוא פועל לכמה דקות ואז המסך הופך שחור(יענו הגרפיקה.. הHUD וכל התפריטים נשארים כרגיל) ולפעמים הוא ישר נכנס למצב HDR עם מסך שחור... מה הבעיה כאן? זה קורה גם ללא אוברקלוק.. אין לי כאן עוד כרטיס של NVIDIA כדי לנסות אבל אני חושב שזה בעיה בדרייברים.. מישהו שמע על זה? דרייברים - 93.71

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by oru85,

יש לי חבר קונה מחשב נייד וחשוב לו לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב ATI® RADEON® X1400 אווו NVIDIA GeForce Go 7400 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  5. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7219

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. אני מעוניין להחליף את הכרטיס העתיק שלי FX5200 לכרטיס מתקדם יותר במחיר של עד 750 ש"ח שיתאים למשחקים החדשים ברמת תצוגה טובה. ברשותי פנטיום 4 , 3 ג'יגה הרץ - HT,אחד ג'יגה זיכרון, לוח אם של אינטל- רוק לייק אם אינני טועה. אשמח לקבל עצות בקניית כרטיס שעונה לדרישותי ואם ניתן לצרף גם קישור לאתר עם מחירים הוגנים ושרות טוב. כמו כן ראיתי בפורום זה עצות לגבי ספק הכוח והכרטיס אשמח אם תעזרו לי גם בנושא זה. תודה מראש.

7. היי חברה הגיע הזמן בעיקרון אחרי כל הזמן שאני משתמש בX300 המובנה שלי (הכרטיס הישן איננו בגלל כל מני סיבות) אני רוצה המלצה לכרטיס ATI (הלוח אם שלי תומך בכמה דברים נחמדים אם אני משתמש בATI) בסביבות 600~700 ש"ח (פחות תמיד אפשר יותר לא רצוי) אני לא שחקן (למרות שתמיכה נורמלית תמיד טובה) מה שחשוב לי שהכרטיס יתמוך בעיבוד וידאו כלומר שיוריד עומס מהמעבד ויטפל בו בעצמו המלצות?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  8. Started by ebrami,

אהלן יש לי מעבד 2.4, 1024 DDRM ולוח אם של אסוס CUV4X עם סלוט AGP X4 אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 600-700 שקל, מה יהיה הכי משתלם ויעיל מבחינתי? האם NVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP Asus יתאים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  9. הכרטיס ישמש גם קצת למשחקים אז שיהיה משהו חזק יחסית. וגם שיכלול יציאת HDMI כי אני חושב שזה בזבוז אם יש לי חיבור כזה למסך ואני לא אשתמש בו . לא ככה? תודה מראש. עריכה: אם אפשר שיהיה מ SKYPC כנראה משמה אני קונה את המחשב. זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-H62N X18 DVD כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by ilyadd,

אז אני קונה מחשב חדש ואני חושב עלמשהו כמו: 7600GS SONIC 7600GT או שעדיף איזה X1650-X1600 *יש לציין שאני לא גיימר ואני לא צריך כ. מסך כל כך חזק.

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  11. בבעלותי GF8800GTS של ASUS, Corsair 2GB DDR2 677MHZ 6400E 250GB WD MB - ASUS 775 משהו ב800 ש"ח. אין שום בעיות חומרה ידועות, כל החלקים מעודכנים וחדשים. שלשום קיבלתי תוצאות מדהימות (כמצופה) בכל תוכנות הבנצ'מארקינג; AQM-120K 3DM06-8.7K - תוצאות מצופות מהמערכת. היום חזרתי על הבדיקות וקיבלתי תוצאות כמו 5.5K ב3DMARK06 ו-46K בAQM3, התוצאות לא משתנות מבדיקה לבדיקה (כמעט ולא, ביצעתי את הבדיקות יותר מפעם אחת). אין לי מושג מה הבעיה, יש לי את כל הדרייברים האחרונים, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות. לא בוצע שום OC במערכת.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  12. היה לי כרטיס 9600SE המוחלש ביותר בסדרת ה 9600, אז אמרתי נשדרג ל 9600XT ביד שניה, אבל מאז ששידרגתי הרעש שהוא מפיק בלתי נסבל! האם זה נורמלי, האם אפשר להפחית קצת את הרעש? על ה SE לא היה מאוורר. ועל ה XT יש. גם הבנתי שהXT מומלץ OC. יש לי מחשב ישן יחסית: פנטיום 4 1600 512 זיכרון DDR במהירות של 266 והכרטיס 9600XT האם שווה לי לעשות OC כלשהו?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום, אבקש להמלצה לכרטיס מסך לצרכי עבודה. תקציב קצת פחות מ 10K. תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS ‎GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  15. היי, אני מחפש כרטיס מסך עם HDMI שיתחבר לרסיבר של YAMAHA ויוכל להעביר גם תמונה וגם סאונד על גבי כבל HDMI. לוח אם: asus m2n-e תקציב עד 400 שקל. אני לא גיימר ולכן לא חשוב לי ביצועים גרפיים במשחקים. מודה לכם מראש

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  16. שלום לכולם, אני רוצה כרטיס מסך חדש שיתמוך במשחקים כבדים... יש לי לוח אם מסוג Gigabyte M61PME-S2 בתקציב של עד 1000 ש"ח... עוד שאלה : האם אתם ממליצים לקנות רכיבי מחשב ב KSP ולמה?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  17. Started by fers,

תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  18. היי, קניתי טלווזיה חדשה LCD 37 אינצ' HD. חברתי אותו למחשב עם כבל HDMI ואני רואה הכל מצורה מדהימה, אבל שאני רואה בסרטים או כל מה שיש לו רקע\צבע שחור אני רוצה אותו בצבע ורוד או משהו מוזר ובאיכות לא טובה... והצבע משתנה מכל מיני זוויות. האם אתם יודעים מה הבעיה? האם פשוט ככה זה? (לא יכול להיות) אני רוצה לציין שלכרטיס מסך שלי יש יציאת DVI, אז קניתי מתאם של DVI ל HDMI, והחיבור עצמו הוא HDMI בסופו של דבר.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  19. Started by raw-e,

יש לי כרטיס מסך ג'יגהבייט 4870 512. ואני מעוניין לקנות עוד כרטיס כמו שלי אבל הפסיקו לייצר אותם. האם אני יכול לחבר כרטיס עם 1ג'יגה? או אולי אפשרי לקנות את אותו כרטיס של חברה שונה?

20. Started by חובב,

יש ברשותי את שני הכרטיסים ואני חשבתי להחליף בניהם המחשב מיועד לעבודה משרדית. מעבד 3000 64 AMD לוח GIGABYTE לא זוכר דגם זיכרון 2 GIGA RAM DDR1 האם זה ישנה משהו?הולך להיות מותקן WIN 7 32 האם זה ישפר את העבודה עם המשק הגרפי של הווינדוס? סרטים בהבחנה גבוהה א?אולי ישפר את השימוש בדפדפן? אולי זה ישמש למשחקים קלים ביותר(אני בספק) . תודה!

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by artv8,

שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  22. Started by CRYSMAN,

איך אני מודד את הטמפרטורה ב 9800GTX+ ?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  23. Started by amits1995,

הרחבה לשלושה מסכים. יש לי חבר קנה מחשב פצצה עם i7 2600k והוא ביקש שהכרטיס יתמוך בשלושה מסכים, כנראה שלא הבינו אותו ושמו לו GT430 שיכול לשכפל עד שלושה אבל לא להרחיב, אז הוא קנה כרטיס חדש מבית AMD שאמור לתמוך בeyefinity, אני לא יודע איזה דגם בדיוק כי לא הייתי אצלו אבל זה מסדרת HD5700, בכל מקרה הוא עדיין לא מצליח לעשות הרחבה לשלושת המסכים, מה עושים? . :s05: תודה מראש. עריכה: הבעיה היא שלא נותנים לעשות שלושה מסכים מורחבים, אפשר רק 2, למרות שהמחשב קולט את כל שלושת המסכים, עוד דבר מוזר הוא שהכרטיס הוא HD5700 כלומר או 5750 או 5770, אבל הוא אמר לי שיש לו 3 יציאות, כאשר ידוע שצריך להיות 4 יציאות:2 של DVI, אחד של HDMI ועוד אחד של Display port. עריכה 2: זה הכרטיס: http://www.powerc…

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. שלום לכם, יש לי ספק כוח Enermax Pro82+ 525W וכ. מסך Asus 8600GT. אני רוצה להחליף את הכ. מסך וחשבתי גם להחליף ספק בהתאם לצורך. אם נגיד שאני לא מחליף ספק, מה הקוניפגורציה הטובה ביותר שאני כול להעמיס עליו ? כ.מסך בודד או אולי מערך של שני כ.מסך ? המפרט הוא כזה: Q9450 EP43-DS3 4 GB DDR2 800MHz SATA HDD * 2 IDE HDD * 1 צורב DVD רגיל קירור למעבד Zalman 7700 2 מאווררים 120mm וכמובן כל הדברים הרגילים שמחוברים למחשב ב USB (מקלדת, עכבר ושאר שטויות) תודה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by zgd,

את השאלה הזו אני שואל בשביל חבר שלי, שאין לו פה חשבון משתמש:

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים