כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי Gigabyte 8600GT 512MB Silent Pipe II אחרי התקנות בלי סוף של דרייברים עדיין לא מצאתי את הטוב בשבילי,התייאשתי כבר, אם למישהו יש המלצות לדרייבר כמו שצריך שיעבוד טוב במשחקי DirectX שיכתוב אותן כאן, שיהיה דרייבר עם ביצועים איכות,בלי הבעיה של ''קריעת מסך'' קפיצות FPS. תודה ושבוע טוב.!
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות המסך נהיה שחור לגמרי והמאווררים מפסיקים לעבוד ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר עם הודעה שכתוב בה: עדכנתי דרייברים וזה פשוט לא מפסיק, אין לי מושג מה גורם לזה ולכן אין לי מושג איך לסדר את זה, חשבתי שעדכון דרייברים יתקן את הבעיה אבל זה לא עבד, רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את שני סוגיי הדרייבירים גרסה 163.69 ו 163.71 BETA ובשניהם כשאני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המחשב הוא נותן לי תמונה בשחור לבן יש למישהו מושג אם יש פיתרון לבעיה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל פשוט הודיעו לי שכרגע אין X800XL לAGP בחנויות אז הציעו לי את הx800XT אז מה יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
היי, קניתי מסך 730B של סאמסונג, עשיתי בדיקת פיקסלים ולא ראיתי פיקסלים מתים, אך אל רקע שחור ראיתי זליגת אור מהצדדים דבר שקראתי עליו בעבר בפורום. (כרגע אני על קונטרסט ובהירות בינוניים) השאלה אם יש מה לעשות בעניין? יש איזה כיוון שאפשר לעשות? יש טעם להחזיר את המסך ולקוות שהחדש יהי שונה? או שצריך ללמוד פשוט לחיות עם זה? יש לציין שהזליגה בולטת למדי שרואים סרטים. ??? תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת. מה אתם אומרים על ה-6800 GT של Leadtek בפנדה? הוא יחסית כרטיס חדש שם, לא? הוא טוב? לא טוב? איך הבאנדל? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7058 בהשוואה לאלבטרון 6800 GT מה יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6881 נ.ב - איך לעזאזל עושים קישור דרך מילה? (כאילו "לחץ כאן" וזה מוביל לקישור) זה רק אני או של-Leadtek אין אחריות? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. קודם כל אני צריך את עצתכם לגבי אם בכלל כרטיס מסך זה מה שאני צריך. יש לי מחשב כמעט בן 5 שעבר שידרוגים עם השנים, כרטיס המסך הינו 8800gts שיש לי מהיום הראשון של המחשב. בשנה האחרונה המחשב היה נתקע לי לעיתים קרובות (קרובות יותר וקרובות פחות) - נתקע = תמונה קופאת ומקלדת לא מגיבה אבל סאונד ממשיך להתנגן ברקע לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. רק כיבוי פיזי היה פותר את הבעיה. לאחרונה הוספתי עוד מסך לקונפיגורציה כך שאני עובד עם 2 מסכים ולעיתים מנתק אחד ומחבר את הטלויזיה. אתמול המחשב עשה קולות של גסיסה אחרונה. הוא נתקע מספר פעמים רצוף (פעמיים עם מסך כחול לשניה שהספקתי לראות רק משהו שקשור לזריקת זיכרון מהסטאק אני חושב). ולאחר מכן הוא שווק חיים לגמרי. ז"א אני מדליק את המחש…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ה GTO2 או 6800GS? בעיקרון המחיר שלהם זהה, ויש מצב שאני OC אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס יתן לי את התמורה הטובה ביותר? תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
כדיי שאפשר יהיה לחבר אותו ל XBOX360 ול PS3 כשהוא יצא :
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
הרכבתי מחשב במפרט הבא: HEC Compucase CI-6A21 400W? ?MSI 915P-combo (915) DDR1+2, PCI-E? ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? ?512MB A-DATA? ??80GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9? ?ABIT X600-XT 128 MB PCI-E? יש בלי בעיות עם כרטיס המסך אני לא יודע אם זה קשור לדרייבר או לכרטיס עצמו התקנתי את הגרסה האחרונה של דרייבר של ATI Catalyst 5.11 והמחשב נתקע משהו נתקל בתופעה הזו ויש לו פיתרון בשבילי יעזור לי מאוד
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש עם 8800 של ג'יגהבייט. במחשב הישן יש לי X850XT. האם יש טעם לקחת מהישן ולהוסיף לחדש? זה ייתן לי איזשהוא שיפור משמעותי? המערכת הפעלה יודעת בכלל לשלב כוחות? תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שמעו יש לי את המסך שציינתי ואני רוצה לחבר את המסך במקום חיבור אנלוגי (הכבל הכחול ) לחיבור DVI (הכבל הלבן ) עכשיו איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שקראתי כי ה5850 מאפשר "עד 6 מסכים" (כמו שהציגו בהשקה) תכננתי ישר על מערך של שלושה מסכים, מה שהתברר כהחלטה נבונה כיוון שהשישה מסכים זה רק למערך CF. בכל אופן,כשאני מחבר 2 מסכים לDVI PORTS ואחד ל DISPLAY PORT (עם מתאם לDVI) המחשב נותן לי להפעיל רק 2 מהם, אני מריץ WIN7, ומשתמש בדרייברים האחרונים של ATI. למישהו יש רעיון? עריכה: אחרי קצת נבירה באתר eyefinity של ATI, קראתי את זה "Driver version 8.66 (Catalyst 9.10) or above is required to support ATI Eyefinity technology and to enable a third display you require one panel with a DisplayPort connector." ואני משתמש ב8.66RC6, יש סיכוי שהם פשוט לא כללו את התמיכה בRC..?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה: לפעמים, אחרי 15-20 דקות של משחק פיפא 11, המשחק קורס (לא תמיד זה קורה). בבדיקה עם תוכנת EVEREST מתברר שהGPU אצלי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות, והHD ל40. האם זו הסיבה שהמשחק קורס? התחממות יתר של כרטיס מסך? אם זה עוזר, זה מפרט המחשב שלי: Motherboard - INTEL P55WB Cpu - CORE I5 760 Memory - KINGSTON KVR1333D3N9 4GB Video Card - GIGABYTE GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Case - COMPUCASW 6k31 PSU - Hec 500W אגב לא יודע אם זה קריטי, אבל שימו לב שהמארז שלי זה מיקרו ATX (ממש קטן ורוב החומרה דחוסה שם) תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך הזה: http://www.gainward.de/media/files/Specifications/8347_Bliss8800GTS_PCX_DD_GS_320MB_datasheet.pdf יש לו חיבור מאחורה שאני לא יודע מזה בדיוק, בכל אופן אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. האם מישהו יכול לעזור באיזה כבל צריך להשתמש? תודה רבה! חג שמח.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/article/ati-radeon-hd-4550-512mb-review/ הכרטיס מבוסס על ליבת RV710XT ויהיה בשתי גרסאות: גרסת GDDR2 עם 256מ''ב וגרסת GDDR3 עם 512מ''ב המחירים:45-55$!!!
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש, והמחשבה המקורית שלי הייתה לקנות את ה280X מאילת (זה: http://ksp.co.il/?uin=20671). עכשיו ראיתי שtms (ששם אני קונה את שאר המחשב) מוכרים את ה7970 ב1100 שקל בקניית מחשב חדש (הכרטיס הזה:http://www.tms.co.il/product/11192). למיטב הבנתי ה280X הוא רק מיתוג מחדש של ה 7970, אז אני אמור לקבל אותם ביצועים עם ה7970 הזול יותר נכון? או שה 280X מומהר איכשהוא ויביא לי יותר ביצועים? במידה וכן, כמה ביצועים הוא יביא יותר מה7970? אני לא הולך להתעסק עם OC או כל דבר כזה אם זה משנה משהו.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
ראיתי בביקורת שלכרטיסי מסך של ATI יש עדיפות על כרטיסים של NVIDIA בתחום הפילטרים. מה הכוונה , מה היתרון בפועל והאם עדיף כרטיס של ATI על כרטיס מהיר יותר של NVIDIA באותו טווח מחירים?
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעונייןן בהמלצה על כרטיס מסך עד 800 ש"ח רצוי פחות הלוח אם MSI P35 NEO מעבד E6750 או Q6600 שימושים - גרפיקה(תוכנת ארכיטקטורה - כרגע דו מימדית בעתיד יתכן תלת מימדית) צפיה בסרטי HD עריכת וידאו חובבנית דחיסה ופריסה של וידאו (המרת סרטים וצריבת די וי די ) תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, הוצאתי מהמחסן את המסך הישן שיש לי,אני רוצה לחבר אותו למחשב שרת שיש לי. שמתי לב שהפינים של הכבל התעקמו,האם ניתן לסדר את הפינים מחדש?ואיך? והאם זה שחסרים 2 פינים בכבל יגרום למסך לא לעבוד? או שצריך לקנות כבל חדש לגמרי?ואם קונים כבל חדש איך מחליפים את הנוכחי? כי הכבל יוצא מתוך המסך... *שימו לב שזאת יציאת מסך דיי ישנה,והיא נכנסת לכניסת IOIO* אני יודע שלא רואים את הפינים,אבל צלמתי כדי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחליף לHD4850 כרטיס מסך חדש טוב בעל טמפ' נמוכות ולא רועש התקציב הוא בערך עד 500 ש"ח (עדיף פחות) או שתתקבל המלצה אם עדיף לי אולי להחליף את קירור הסטוק ואז אני אקבל טמפ' נמוכות וכרטיס פחות רועש.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האם יש לה יצאה מיוחדת? אם יש לי מסך LCD אני צריך מתאת או משהו מיוחד הוא שזה ישר מתחבר /מתאים?
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-