כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך מדגם Geforce FX6800 256mb RETAIL מבית LEADTEK http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=A400GT-TDH&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=46 או כרטיס מסך מבית ALBATRON מדגם GeForce 6800GT 256MB http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=6800GT&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=122 מה יותר טוב ואם יש ביכלל הבדל אז במה??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיצטער שפתחתי נושא חדש פשוט לא עונים לי אז רציתי לישאול אולי אתם מציעים לי כרטיס אחר ולא GeForce 6800 GT אם כן אז איזה (יותר טוב מהחנות www.com4u.co.il)
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב חדש ואני שוקל האם להחליף גם את כרטיס המסך. כרגע יש לי RADEON 7000 בן 3 שנים. אני לא משחק במשחקים, ואם כן אז בד"כ במשחקי FLASH. לעיתים רחוקות אני משחק משחקים כמו Syberia (ועכשיו אני רוצה להתחיל את Syberia 2). אני לא משחק DOOM או דברים כאלה שצורכים יכולות 3D חזקות... - האם כדאי להחליף ל-9200? - האם יש הבדל ביצועי 2D בין הכרטיס שלי ל-9200 או 9600? - האם אני ארוויח משהו לגבי משחקים כמו Syberia או פלטפורמה פשוטים? תודה מראש! מוטי
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מפנדס כרטיס GF6800 של MSI אך הכרטיס חסר במלאי האם שווה לחקות או לקחת כרטיס אחר
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הכרטיס הזה. השאלה היא האם יש הבדל כלשהו בביצועים בין החברות השונות. ראיתי שXFX יעלה לי יותר זול מהחברות המובילות. אני לא עושה אוברקלוק, מעניינים אותי הביצועים של הכרטיס במצב רגיל.
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ברשותי radeon 9600 xt 128mb vivo של asus לאחרונה הורדתי את הנדריברים שמציעים שיפורים למשחק דום ובוא בעת זה שניה לי את התפריטים של התצוגה בwindows וכעת אני לא מצליח לעצות capture מהטלוויזיה למחשב. בנוסף כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה כדי לראות סרטים בטלוויזיה רואים ממש גרוע בטלוויזיה. תודה רבה לעונים!!!
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, יש לי לקוח שמתלבט בין כמה סוגים של מסכים ורוצה לקבל הצעת מחיר לגבי כל מסך ואז להחליט.. אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסכים מהסוגים הנ"ל: - 17" רגיל (שטוח) - 17" LCD - 15" LCD המסכים הם לילד בכיתה ו' שמשתמש במחשב בעיקר בשביל לגלוש באינטרנט ולכן המסכים צריכים להיות פשוטים אבל אמינים. בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
סוף-סוף, חודש וחצי אחרי שהזמנתי אותו מהדובים הגיע לידי ה-Geforce 6800GT של לידטק שקניתי במיטב כספי. הסרתי את הדרייברים הישנים, הרכבתי את הכרטיס, התקנתי את הדרייברים שהגיעו איתו ויצאתי לדרך. התחנה הראשונה הייתה 3dMark03 שבישר על תוצאה מצוינת של 10,026 נקודות. עם זאת, שמתי לב שמדי פעם יש "קפיצות" קטנות בתמונה וחשדות התחילו להתעורר. הפעלתי את Fraps ובדקתי את הכרטיס על מיטב המשחקים שלי: BF1942, Splinter Cell ו-Call Of Duty על פירוט גבוה. קצב הפריימים לא ירד מתחת ל-60 אפילו לרגע, רוב הזמן היה מעל ל-100, ועדיין ראיתי קפיצות קטנות ומרגיזות מדי 20-30 שניות. אין לי שום מושג למה זה קורה, אנא עזרו לי. המערכת שלי: ECS 661fx Intel Pentium 4 Northwood 3.0 Ghz (Winfast A400 GT T…
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש כול כך הרבה מאמרים ו כתבות על שתי הכרטיסים וכול אתר אומר משהו אחר....... הרוב לפי דעתי יודע ש ה 6800 ULTRA עדיף על ה X800 XTPE מהרבה סיבות http://www.pcper.com/article.php?aid=38&type=expert&pid=1 הנה תתקראו פה .... עכשיו נרגענו קצת ? והמבחן הזה נעשה לא עם הדריברים הכי עדכניים של NVIDIA וגם לא נראה לי של ATI והם לא השתמשו ב DIRECTX 9.0C מה ש ה 6800 תומך ו ה ATI למינהם תומכים רק עד 9.0B ויש עוד הרבה מאוד דברים שאפשר להגיד ..... ואפילו יש פה מבחנים מפתיעים ש ה GT לקח על כול הכרטיסים אפילו על האלוטרה ואני לא מבין איך?!?!?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני לא הולך לשחק במחשב הזה. המחיר - 570 שקל.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
מה הדרך ה-כ-י טובה לחבר ממיר יס לכ. TV ? שתהיה האיכות הכי טובה... ומה הכי מתאים? הממיר מהדור הקודם או החדשים הסקסיים ? צודההה
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום! הציעו לי: Gainward FX PowerPack! Pro/680 TV/DVI 256MB שכוללת את ה: GeForce FX 5200 GPU 256MB 128Bit - AGP 8X עוד מידע ניתן למצוא באתר היצרן: http://www.gainward.com/html/product/vga/fx/5200/680tvdvi.htm השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך הזה יתן לי ביצועים טובים למשחקים של ימנו... כרגע אני עובד עם הGF4 440MX 64MB...ברור שה5200 יתן ביצועים טובים יותר... אבל אולי כדאי לי לקנות את ה Radeon 9600PRO המעולה שהמחירים שלו בהחלט נוחים בזמן האחרון... חשוב לציין שהמחיר על ה5200 הוא 400 שקלים.. אז מה אתם אומרים?.. תודה מראש על התגובות
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ATI ACE Catalyst drivers 40MB plus WE HAVE JUST LEARNED that ATI drivers are going to be much bigger that we expected and will put even more pressure on dial up users. http://www.theinquirer.net/?article=17910
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :
-
האם קיים חומר מסוים אשר מוריד/מנקה את המסך מפני שריטות ושאר הדברים אם כן איך הוא נקרא ואיפה אפשר להשיגו? *לא ידעתי האם לרשום פה או בכללי אם יש צורך תעבירו
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
כפי שאתם שמים לב, כרטיסים מהסאגות העליונות. 6800 GT \u 256 x800PRO \ XT נעים במחרים של 2500-3500.... האם בכלל משתלם לשים סכום עתק שכזה על כרטיס מסך ? במידה וכן האם התמורה שאני יקבל מלהוסיף 2000 שקל מכל כרטיס אחר מוחלש במקצת תהיה מלאה לכסף שאני ישלם ? ומתי צפויה או משוערת ירידה דראסטית של המחירים, בדומה ממה שהיה עם ה 9800 PRO שתוך זמן ממש קצרקצר ירד מ-2300 ל1500 שקל...
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אלהן חברה=] אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין ה 9800se שהוא 256ביט לבין ה 9600xt. בגדול 9600xt אני יודע שהוא יותר טוב אבל זה די בקצת והם עולים אותו מחיר, אז רציתי להתייעץ איתכם מה לדעתכם כדאי לי? ה9800se הוא 256ביט ככה שהבנתי שיש מצב שאפשר לעשות לו סופטמוד אבל זה רק ב1 לכל כמה כרטיסים. אפשר בבקשה שמי שכותב איזה עדיף, שגם יפרט שאני ידע שיש ביסוס לטענה. הכרטיס מסך של ה ה9800se הוא של חברת yuan www.yuan.com.tw למי שרוצה עוד פרטים, ושל ה9600xt לא משנה לי החברה אז זה לא משנה כרגע. אם צריך עוד פרטים תודיעו לי (בנוגע למפרט , המערכת שלי תנצל את שני הכרטיסים אז אין טעם לכתוב בכל מקרה..) תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
FIREBIRDXFX6800U זה היה אני במקור ... ואז חבר שלי לקח לי תשם ותסיסמא כי הוא זכר אותה שאני עשיתי תיוסר והתחיל לדבר שטויות על מס הכנסה וכזה... אז דבר ראשון רציתי להגיד שאבא שלי הוא בכלל שכיר ואני באמת קניתי תכרטיס מסך הזה אבל אני משלם מחיר מלא כמובן!! בלי פרבילגיות... וזה לא יקרה שנית SORRY EVERYBODY
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תקשיבו היום הייתי בKSP וסתם דיברתי איתו על המפרט שלי.. הוא אמר שיש בעייה עם ה6800 MSI ושהוא תקוע בנמל וכדי לי לקחת של XFX ושאין שום הבדל בביצועים וXFX עולה 100 שקל פחות זה היה קצת חשוב אבל מילא.. במהלך השיחה הוא דיבר בטלפון עם איזה אחד ואז הוא אמר לי שלא משנה גם אם אני רוצה של MSI אני לא יכול כי התגלתה בעייה בחלק מהכרטיסים של MSI ומחזירים את הכרטיסים ליצרן זה דיי היה מוזר ולא מציאותי אולי סתם התקמבן עלי או משהו.. אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש הבדל באמת קריטי ואפילו אם קטן ואתם יכולים לפרט אני אשמח בין XFX לMSI ועוד משהו אני חיפשתי איזה משחקים באים בבאנדל של XFX ולא מצאתי כל כך אם מישהו יכול לעזור אני אשמח =) תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעצם זה לא שאלה כי אני יודע שינעלו את זה תוך כמה דקות אבל אני רק רוצה להבהיר משהו... כולכם שחושבים שזה להעלים מס ... אז זהו שלא!!! כול דבר שאבא שלי קונה ... הוא לא משלם מס .... אני לא מדבר על בגדים ונעליים ואוכל ושטויות כאלה כי על זה זה לא תופס.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים שפורחים כמו העסק של אבא שלי ובגלל זה כול ההטבות למינהן .. שאחת מהן היא לא לשלם מס על מכשירי חשמל.. מכוניות וכאלה..... תלכו לכול עורך דין או מה שזה לא יהיה והוא יגיד לכם את אותו הדבר........ זה חוקי לחלוטין 100%! ולמנהל הפורום זה גם נוגע אלייך..... זה חוקי לחלוטין ..... זה מה שעסקים פרטיים מרוויחים.....!!! מה לעשות חיים קשים אבל זאת המציאות.... המדינה מברכת על עסקים פרטיים ועוד יותר שהם פורחים ומפ…
-
- 12 תגובות
- 683 צפיות
-
-
למרות שיש רק איזה שתי אולטרות של אלבטרון ו עוד חברה לא זוכר... זה עדיין יותר זול מ פנדס ב 10 שקלים אבל עדיין אין מבחר כמו ב פנדס
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
איך הGeforce 5900XT שלה? הוא יותר חזק ה9600XT של רידון?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אחרי הסתכלות רבה בפורום הזה שמתי לב שהרבה אנשים מעדיפים 6800 U על x800 XT-PE אני לא מבין למה? הוכיחו כבר באינספור מבחנים(תשכחו מדום 3 עוד מעט ATI תשיב מלחמה) שXTPE הרבה יותר חזק. מספיק להתלהב מps3.0 הוא ממש לא פונקצייה 2.0b הוכיח את עצמו כחזק יותר ואני די בטוח שהגרסאות לא ימשיכו לעלות בעוד שנה חצי שנה אלא פשוט יצאו טכנולוגיות חדשות מה גם שnvidia לא דאגה לתמיכה כל כך חזקה בו... המהירוית של xtpe גבוההות בהרבה משל"מתחרו"... כמו כן הXTPE תומך בטכנולוגיות חדשות כמו video shader\smartshader HD ו3Dc ומספק איכות תמונה פי כמה מעל "מתחרו" (אני לא הולך להגיד כאן את כולן...),מלבד זאת הוא לא צורך כל כך הרבה כוח לא מכוער ולא תופס 2 סלוטים עקב גוף קירור לא יעיל וגדול כמו מקרר... אני הזמ…
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לכל אלה שמתלבטים אם להוריד את הDRIVER החדש של ATI ,אני ממליץ בחום להוריד אותו,הוא ממש נותן שיפורים טובים בביצועים. יש לי מחשב 2.4GHZ ,זכרון 512DDR כרטיס 9800PRO והוא מריץ לי כרגע את DOOM 3 חלק על HIGH על 1024X768 ואת FAR CRY חלק על VERY HIGH על אותה רזולוציה כמו בדום. אני בכלל חושב שהDRIVER הזה נועד ספיישל בשביל DOOM 3.כי הוא ממש משפר את הביצועים של המשחק! מומלץ בחום!!
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-