עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Jinjis Han,

לא הייתי בטוח איפה לפרסם את השאלה אבל נקווה שזה המקום המתאים... אני מתלבט לעתיד (הקרוב) לגבי איך לראות את הסרטים/סדרות או בכלל כל מה שקשור לצפיה ארוכה בחדר... חשבתי בהתחלה לחכות ולקנות איזה מסך רחב של DELL ככה 24 אינ'ץ שיהיה גם למחשב וגם לצפיה (אני אזיז אותו מול המיטה שאצטרך) מצד שני לאחר שראיתי אצל חברים שאצל רובם מה שקורה ישנה טלוויזיה (לא חייב יקרה מאד מעל 22' כמובן) עם APEX (אחלה של די וידי) והתחלתי לחשוב מה כדאי לעשות? מה אתם חושבים מבחינת איכות/הנאה/כדאיות שווה לעשות? ללכת על מסך LCD רחב (שבהתאם יעלה הרבה) או טלוויזיה פשוט ואיזה APEX מחובר ושם לראות את הסרטים והסדרות כמו בן אדם.... חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בחדר ובשביל לראות את הסרטים מהמיטה אני צריך להזיז את …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה המלצה לכרטיס מסך חדש מהסדרה של gtx החדשים יש לי ספק כוח של אנרמקס ליברטי 500 W נקי ואני מחפש כרטיס מסך מהסדרה של gtx שיתאים לספק כוח שלי אבל חייב שיהיה 1 גיגה לפחות ו-ddr 3 ומעלה תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  3. Started by Nasok,

טוב לדוד שלי יש ממולדת (57) אז אמא של (ז"א אחותו) רוצה לקנות לו מסך עד 3K(שזה אני חושב יותר מדי) 19 אינץ' המסך מיועד בעיקר לבן אדם שיושב שעות רבות על המחשב קורא עובד ופעמים משחק... אז בעיקר אם יש לכם מסכים מיוחדים שטובים לשעות רבות של ישיבה מולם אז תודה תודה על התגובות אמרו לי בעיקר על VIEWSONIC VP930 האם הוא הכי טוב לתקציב?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. Started by The Un4givN,

יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by dragon772,

בעקבות זה שלא ענו להודעה הקודמת שפורסמה פה על האומגה וההתקנה בחרתי באפשרות של ה fastwrite והתקנתי את הדרייברים זה ביקש להתקי עוד משהו אז התקנתי אבל אז מופיעה שגיאה כזאת: http://img433.imageshack.us/img433/9355/dfdfwj4.jpg מה הוא רוצה ממני? וגם זה מסמן לי כ pci ולא AGP משהו מוזר איך מכוונים את ההגדרות של האומגה? תעזרו בבקשה כי זה דחוף. תודה

6. Started by tshefi,

שלום.... לא מזמן קניתי מחשב חדש AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card ולפי הנתונים שלו הביצועים שהוא אמור לתת לי במשחקים מסויים (rtcw:enemy territory) הם ביצועים של 125 FPS כל הזמן בכל מקום לא משנה מה הרזולוציה אבל מסיבה בלתי ידועה הFPS שלי אף פעם לא יציב והוא נע מ27(!) ל125 רק במקומות סגורים ניסיתי להוריד את הדרייבירים הכי חדשים ניסיתי להוריד את ההגדרות של המשחק למינימום או להעלות אותם למקסימום ולהפתעתי הרבה הFPS נשאר אותו FPS גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהכי נמוכות (למעט FPSים בודדים) אני לא יודע מה הבעיה plz Help

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  7. Started by .Oz,

האם מישהו יכול לתת לי הסבר מסודר (לא מצאתי כזה) על opengl מה התפקיד של הדרייבר הזה בדיוק ומה הוא בדיוק דורש מהמהערכת שלי?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by רוני רו,

היי אני רוצה לשפר את הגרפיקה במחשב השני עבור מישחק SIMS3 , המיפרט : מעבד פנטיום 4 במהירות 3 GHZ , זיכרון ראם 1 GHZ . כרגע יש לי כרטיס ATI 9600XT AGP8 , האם ה2400 PRO יתן לי שיפור טוב יותר מהקיים? רוני

9. Started by hell,

am about to buy a new pc for gaming looking to find agood deal if im going to buy 6850 wich company? and if all buy today asus and my mb can make cs can i add in half ayear another one? any recomendetions for cheep asus mb for cf and gaming?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. Started by EliranB,

מה הקאץ' פה ??? הליבה היא אותה ליבה ... זכרונות ??? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm למה המחיר כל כך נמוך ??? חוץ מזה שהחברה לא מוכרת כל כך ... מה ההבדל בינו לבין 7800GT של ASUS LEADTEK MSI ???

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  12. Started by Elite_Sniper,

יש לי 1400 שקל בערך(אם צריך להוסיף עוד איזה 100 200 שקל אין בעיה) אני רוצה כרטיס שיתאים לעוד לפחות שנה וחצי מה עדיף? ???

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  13. http://www.ocia.net/articles/6800/6800.shtml הוא נתן הוראה ליצור איזה שהוא קובץ ולא כל כך הבנתי מה לעשות To create the batch file, open a new notepad file and enter in the following text: RivaTuner.exe /wrc020,0 /wrc024,0 /wrc028,0 /wrc02c,0 /wr1540,13f0f /rr1540 Then, save the file with a .bat file extension. Once complete, simply double click the icon as you would any other executable file. When executed, you should see something similar to the following: איך מבצעים את ההוראות האלה? ****בתודה מראש****

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. שלום יש לי את המפרט שבצד ואני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך בעיקר עקב חוסר תמיכה ב-SM3 ובכלל התיישנות כללית פשוט מחשב אני לא הולך להחליף. חשבתי על ה-HD2600XT הוא נראה לי האופציה הטובה ביותר יש לי מספר שאלות לגביו: אני מניח שיהיה צוואר בקבוק, עד כמה הוא יהיה משמעותי ועד כמה אני יראה שיפור בביצועים להערכתכם ? (אולי כבר יהיה כדאי לקחת כרטיס זול יותר שתומך ב-SM3?) האם יש כרטיס יותר משתלם לתקציב הזה ? תודה מראש, לירן.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by סמיסביב,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים דומים. שניהם RADEON 9500 PRO ושניהם נמכרים באתר PANDAS. הראשון הוא של ATI ועולה 1193 ש"ח והשני הוא של הרקולס ועולה 1299 ש"ח. לא שאכפת לי מעוד 100 ש"ח, אבל האם יש לכך הצדקה? האם יש הבדל כלשהו בין הכרטיסים??? נ.ב. מאוד חשוב לי שניתן יהיה לחבר 2 מסכים לכרטיס (DUAL SCREEN). עד כמה שאני מבין, 2 הכרטיסים תומכים בכך. אם אני טועה, אשמח אם תגידו לי.... תודה מראש! עריכת המודר: הורדו הלינקים.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. Started by elad_jacoby,

כרטיסים כמו 7900GT \ X1800XT יתמכו בDX10 כאשר יצא, אני יודע שלא בכל הטכנולוגיות אבל השאלה אם יהיה אפשר להתקין עליהם את הdirectx.. תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  17. חיברתי את המחשב לטלויזיה עם כבל s video לטלויזיה ואני רואה שחור לבן... יש לי Radeon 9800pro של MSI עם הליבה של ה R360... וקטליסט 4.12. כשאני חיברתי והשתמשתי בקטיסט אז אני רואה בטלויזיה שחור לבן - עכשיו זה מכוון על PAL - B ניסיתי את כל התקנים של הפאל ושל ה NTSC שיש שם ועדיין אני רואה שחור לבן. מישהו יודע מה צריך לעשות או שיש איזו תכנה כמו tv tool או משהו?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  18. היי, התחדשתי בSC2 והכ.מסך [8800GT OC2 מבית BFG] לא מסוגל לסחוב על הגדרות מקסימליות [1680*1050] לצערי הרב ואני אשמח להתעדכן בכ.מסך במחיר מינימלי. כיוון שהבנתי שהכרטיסים של ATI לא תומכים בAA יש העדפה לNVIDIA אלא אם הפרש המחירים ממש גדול [אם ממליצים על NVIDIA צריך לקחת בחשבון שיריץ את המשחק עם 2 או 4 AA]. התקציב עומד על כ-1000 ש"ח +-. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. Started by Noblesse,

יש לי בעיה עם המסך המפען שלי, MAG XJ 500T. אני צריך תוכנה שתגביר את הגמה/בהירות במסך. בזמן משחקים זה בא יותר לביטוי החושך, וישנם משחקים שאין אפשרות להגביר את הבהירות. בGF2 יש לי אפשרות בדריברים להגביר את הגמה, אבל בbanshee אין לי שום אפשרות במאפיני תצוגה לשנות את הבהירות. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  20. Started by gtf,

האם אחד מהמסכים (CRT) הנ"ל הוא טוב למשחקים? samsung 753dfx mag 786P

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

טוב, אז ככה, אני זוכר שהיה מדריך פעם ליציאת טלויזיה אבל אני לא מוצא אותו. אני משתמש ביציאת טלויזיה אבל אני לא רואה שלום כי רזולוציה של טלויזיה לא תואמת של כרטיסי מסך אז אני צריך עזרה בהתאמה הזאת, יש תוכנה כל שהיא שאני יכול לשנות את הרזולוציה לרזולוציה המדוייקת של טלויזיה? תודה רבה!!, יאיר.

22. תודה לעוזרים דרך אגב זה pci אם אפשר לקבל קישור הורדה מדויק

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  23. Started by asdasdasd,

כמו שאתם רואים יש בעיה ב AGP וגם ב DIRECTSHOW הם מסומנים כ "לא פועלים" והתקנתי את הדייברים החדשים של הכרטיס מסך וגם דרייברים של הלוח יש לי: כרטיס מסך: ASUS NVIDIA GFORCE 3 64MEGA לוח אם: P4T SOCKET 423 INTEL 850 מערכת הפעלה WINXP PRO +DIRECTX 9C [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by Ram23,

הכרטיס מסך שלי מזה שש שנים מת סופית ואני רוצה להחליפו ב670. הדגם המדובר הוא GV-N670OC-2GD של ג'יגה בייט. השאלה שלי היא האם ספק הקרוסאיר 550W שלי יחזיק אותו. אני עם Q9450 בלי אובר קלוק.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.