כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב למשחקים בשווי 4000 ש"ח לאחר התלבטויות החלטתי ללכת על הכרטיס מסך X1950PRO שאינו תומך DX10 הבנתי שיש בכרטיסי מסך משהו שנקרא SMARTSHADER(תקנו אותי אם אני טועה..) שזה בעצם ההתישנות של הכרטיס...האם זה רלוונטי לסוג כרטיס הזה והאם זה אמור להוות שיקול...??
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אהלן חברה!! יש ברשותי כרטיס מסך vivo radeon asus 9600 , ואני מחפש תכנה שבאמצעותה אוכל להקליט מהטלוויזיה עם טיימר. בנוסף, כשאני מקליט מהטלוויזיה ההקלטה נשמרת ברזולוציה טובה וחדה, אמנם עם רעידות של המסך. אני מעריך שזה כחלק מהרעידות הטבעיות של התמונה בטלוויזיה, אמנם אני לא בטוח ומחפש דרך לפתור את הבעיה. אם משהו יודע משהו בנושא ויעזור לי אשמח מאוד! תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. יש לי מעבד כפול ליבה E5200 ולוח אם Gigabyte EP43-DS3L זיכרון 4 ג'יגה. עכשיו יש לי כרטיס מסך Radeon HD4350 אני חושב, והוא מריץ HD לא רע וגם עם המשחקים אין לי בעיה. זה מה שאני צריך. העניין הוא שעד עכשיו הוא היה מחובר לטלוויזיה HD READY, ועכשיו קניתי טלוויזיה FULL HD, והחיבורים שיש לי עליו (Dual DVI + TV Out) לא מספקים אותי. אז אני צריך כ.מסך, בתקציב 500-600 ש"ח, אפילו פחות, שיריץ לי 1080P חלק, ומשחקים בינוניים, ושיהיו לו יציאות Dual DVI + HDMI. החיבורים מאוד חשובים לי, ומקס' מקס' שיהיה אחד DVI ואחד VGA, אבל שיהיה HDMI. תודה רבה! דוד.
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מחשב ישן: Intel 4 630 3 GHZ, D915GUX אני צריך כרטיס מסך לסרטים, ולמשחק PES 2009 מה כדאי לי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
הי לכולם, לא מזמן החלפתי לוח אם (עם כרטיס מסך on board) ומאז אף משחק לא עולה, אפילו לא google earth. אני מקבל הודעות כמו GL_ARB_texture_compression not found או בעיות עם openGL, או משהו עם blending.... אני רוצה לקנות כרטיס חדש או משומש בסביבות 400 ש"ח. יש לי חיבור AGP ואני לא בטוח איזה X4 או X8. אז ככה הוא נראה: ########################## # # # <----- זה הצד של הכרטיס שפונה החוצה. ########################## כפי שהבנתם, אני לא בדיוק שוחה בחומר. :s05: אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס (חדש או משומש, ואם משומש, אז איפה אפשר למצוא כאלה) באזור הסכום הזה? המון תודה
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, עשיתי חיפוש פה בפורום לעוד דיונים כאלו ולא מצאתי, אז אם יש דיון כזה בבקשה להפנות אותי אליו. הכתבה שהכי "תפסה" אותי בעיניין היא זאת, http://www.tomshardware.co.uk/crossfire-sli-3-way-scaling,review-32141.html אבל אני לא סגור ב100% עליה. אני רוצה לבדוק יתרונות, חסרונות של SLI VS CROSSFIRE. אני יודע שזה הרבה תלוי בכרטיסים עצמם, אבל אני מדבר על הטכנולוגיה. יתרונות וחסרונות של הטכנולוגיה עצמה. אם מישהו יכול להפנות אותי לדיון או כתבה - מבורך וגם אם מישהו יכול להסביר - מבורך תודה
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום אני די מתענין בתחום המחשבים כבר בערך שנה ואני עדין לא יודע איך אפשר לדעת לפי טבלה מי יותר טוב למשל עם לכרטיס מסך GTX580 יש 85 ולרדון 6850 יש 50 מי מנצח? תסבירו לי בבקשה איך אפשר לדעת טטבלות האלו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המערכת היא HTPC שמחוברת למסך 37 SAMSUNG LA450 ומריצה את המשחקים ברזולוציה של 1920X1080 בהגדרות מקסימליות. Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz Sapphire HD 4670 512MB DDR3 שכרגע קיים ונותן חווית משחק מצוינת WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני רוצה לשמוע מה הכרטיס מסך עד 700 ש"ח שיתן לי להרגיש הבדלים משמעותיים בהרצת משחקים לא מבחינת קרטועים או נפילות.אלא לגבי חדות תמונה ואיכות. ואם יש לכם משהו שטיפה יחרוג וישפיע משמעותית יתקבל בברכה. תודה
-
- 11 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מה יותר טוב ?? Sapphire Radeon X800 Pro Toxic או HIS Excalibur X800 Pro IceQII VIVO מה אתם אומרים ? לכל אחד ראיתי ביקורת אבל אין אחד מול השני .. שניהם קראתי שמצויינים ...
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפי מה שבדקתי ה X800GTO עם הנתונים הכי טובים, השאלה איך הוא באוברקלוק...? אם אתם חושבים משהו אחר אני ישמח לשמוע את דעתכם תודה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1824&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode= תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
השימוש הוא להרצת משחקים מאוד על רמה כגון: GTA שיוצא בקרוב, המפרט הוא כזה: כרטיס מסך: Radeon x1950xt 256 MB אני כמעט בטוח שזה 256 MB intel® Core ( TM )2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz 3.17 GHz, 2.00 GB of RAM ( מועתק, אני לא כל כך מבין מה אני צריך לרשום כשמבקשים מפרט, מקווה שזה בסדר ). אז איזה כרטיס הכי כדי לי לקנות? בינתיים גם CRYISIS החדש לא פועל לי על הגדרות גבוהות חח
-
- 14 תגובות
- 809 צפיות
-
-
MSI N-Vidia GeForce GTX 1650 VENTUS XS X 4G OC 4K HDR DDR5 128bit PCIe מחפש כרטיס מסך שאפשר לחברו לטלוויזיה ושישמש לגיימינג ושיהיה זול
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מוצגות בקישורים תמונות שמציגות את ההבדלים באיכויות בין סוגי הפורמטים השונים. תמונות קטנות: http://plastik.hu/2006/12/07/comparison-between-xvid-dvd-hd-720p-and-hd-1080p/ תמונות גדולות: http://plastik.hu/media/irobot-4fele.jpg
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם כרטיס מסך Geforce 9400M. יש לי בעיה של התחממות כ. המסך בלפטופ בזמן עבודה לרמות של 85-90 מעלות. הציעו לי בפורום של המחשבים הניידים להחליף משחה טרמית, אבל תהיתי האם יש אפשרות לעשות לכ. המסך undervolting כמו שניתן לעשות במעבד, ואם כן אשמח אם תפנו אותי למדריך או תוכנה שבעזרתם אוכל לנסות. תודה מראש על העזרה.
-
כרטיסי העיבוד הגראפי החדשים מבית AMD אינם תומכים ביצירת מערכים מרובים שהיו פופולריים עד מאוד בעבר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי AMD 2500 +R9800P + SAMSUNG 512 לפני חודש קניתי מחשב חדש ואז הייתה לי בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה חשבתי שזה בעיה שאני עשיתי אז התכנאי התקין הוא עשה FORMAT ולפני כמה ימים גם אני עשיתי למחשב FORMAT רציתי רק לבדוק עם זה לא יהה קשה לפרמט כי זה SATA וזה ביוס חדש והכול אז אחרי שעשיתי פורמט ב 100 אחוז ראיתי שייש לי עוד פעם אותו בעיה שאני יורד עם הגלגלת למטה התמונה יורדת לאט מי למעלה למטה אז לא ידעתי מה לעשות!!! אז התקנתי את הדריבר הרגיל שמקבלים עם R9800P יש דיסק מקור וזה סידר אז זה אומר שזה בעיה בכרטיס מסך? או במסך? וגם ראיתי שלפעמים יש חושך במחשב! וגם יש בעיות בגרפיקה ואני משחק במשחקים ישנים.. זה בעיה בכרטיס מסך?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן יש לי Sharp LC-20B4M ואני כרגע בשלבים של קניית מחשב חדש. אני מעוניין באפשרות לחבר אותו ל-LCD, ולראות את השימושים השונים במחשב - על ה-LCD. (רק במקרים מסויימים, עבודה שוטפת על מסך למחשב). החיבור היחיד שפנוי בשביל חיבור המחשב הוא קומפוננט (AV1 תפוס ל-PS2, וממיר דיגיטלי תופס את כניסות AV2). איזה כבל אני צריך בשביל לחבר את המחשב ל-LCD? והאם אני צריך רכיב מסויים במחשב על הלוח אם / כרטיס מסך, על מנת שאוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
טוב אני הולך לקנות מחשב חדש עכשיו אחרי שה6800 וX800 הציבו סטנדרטים חדשים בעולם הכרטיסים רציתי לדעת עם הכרטיס שהולכים לבוא לMID END הינו ה-6600 וX700 יהיו ביחס של מחיר ואיכות שווים ל9800 או עדיפים או עדיפים פחות... זה סתם מעניין אותי כי אם ה6800 הוא פי 2 מהיר מה5950 אז איך ה6600 יהיה מול ה5950 וגם ביחס למחיר... תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום יש לי 9600 XT של ATI ועקב בעיות הוצע לי ע"י היבואן את 9600 XT ASUS http://www.asus.com/products/vga/r9600xt/overview.htm האם שווה לי(שימו לב שבאסוס יש VIVO)
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל? כמו כן מי שיש לו אותו יכול לפרט על המחשב שיש לו אני רוצה לקנות אבל אני רוצה לדעת איזה מחשב יהיה טוב בשבילו
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-