עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Holography,

האם X700\GF6600 יצאו רק בPCIE? והאם יש להם מחיר משוער? תודה

2. תודה. צריך שיעבוד בקצב רענון כמה שיותר גבוה, וצריך גם מסך 19".הבנתי שמסך רגיל לא LCD עובד "מהר" יותר. אז אני מעדיף אותו.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by lybmann,

אנשים פה מקשקשים דברים סתם. אתם חושבים שאתם מבינים בכרטיסי מסך או במסכים ??? כול אחד פותח שירשור של מדריך לקניית"******" ובסוף המאמר אתה מבין שהבנאדם פה חוזר על דברים שכול אחד היה מבין ויודע גם מבלי לקרוא את המאמר.... זה כמו שקראתי לפני כמה ימים מאמר של איזה כתב אחד דודי גולדמן שחושב שהוא כתב מחשבים בעיתון ידוע והמליץ לאנשים איזה מחשב והסבר ככללי שבן אדם נורמאלי שלא מבין כלום יוצא עוד יותר מבולבל! ואותו דבר גם כאן! האין זהו פרום על תצוגה וחומרה ?????! אנשים לכול הרוחות תתעוררו שם! די לדבר כול הזמן על כרטיסים ומי יותר מהיר מהשני. את מי זה בכלל מעניין ????!!! טוב יש אנשים שזה מעניין אותם אבל הסיבה שבגללה אני מתעצבן היא שאני ועוד כמה אנשים שאלנו בכנות לגבי המלצות או שאלות ל…

• 12 תגובות
    • 851 צפיות
  4. יש לי R9800PRO 256 BIT עשיתי בנצ' עם FRAPS 2 למשך כמה דקות ויצא לי בערך 47 FPS.... זה טוב?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום כולם. המסך שלי בתהליכי גסיסה מתקדמים ואני רוצה להחליף אותו במסך שטוח (אמיתי) שיכול לתת רזולוציות גבוהות מ1024X768 ב85HZ מינימום, התקציב 1000 שקל ואם זה ממש כדי אז אפשר לחרוג אבל לא בהרבה, גם כן אם יש דבר כזה מסך שהוא לא lcd אבל בלי כל הפלסטיק הזה מאחורה כאילו שיהיה חצי כי אם לא יהיה כלום אז זה כבר יהיה lcd : ;D . גם כן אני רוצה מערכת רמקולים שיהיה לי סראונד, חבר שלי קנה את זה http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=372&cat=4 ותגידו שזה זבל אבל מבחינתי האיכות מעולה והייתי קונה את זה ואני לא קונה בנתיים בגלל שאין לזה שלט, אם אתם מכירים משהו באיכות שמע (ששמעתם) ומחיר דומה תגידו לי ואני כנראה יזמין אם לא אני בסוף יזמין את זה. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מסך דק 17 איזה הכי מומלץ וטוב??? התקציב שלי הוא 2000 שקל ולשימושים מישרדיים לאינטרנט וכו' תודה!?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by R9800PP,

קניתי אתמול מחשב חדש אז בדקתי משחקים והכול וראיתי שבאיזה מפה במשחק כול המשחק איבותים!! יש מלא כווים וקשה לשחק במפה אזות אמרתי אולי הכרטיס חם אז היום אני בודק הידלקתי את המחשב ויש עוד פעם את הבעיה היתקנתי DIRX9.0C עידכון הכי חדש לכרטיס מסך! ויש לי איבותים לא בכול המשחקים.. וגם הכרטיס הזה בכלל לא איכותי.. אני משחק דום 3 לפעמים יש תקיעות או ET אבל בימיוחד דום 3 תעזרו לי בבקשה!! בבקשה תעזרו לי עד שקניתי מחשב חדש!! :'( פעם שקניתי מחשב חדש על היום השני נשרף לי הספק!! :'( :'( מי שייש לו R9800P ויש לו את המשחק Enemy Territory שיגיד לי עם יש לו בעיות של הרבההה איבותים במפה אזות fueldump לא בכול המפה.. רק לא בכול המפות יש לי איבותים .. יש איבותים כאילו הכרטיס חצי שרוף זה בעיה…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אם כן תוכל לספר עליו? כי הייתי רוצה לרכוש אחד כזה בקרוב

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  10. Started by שמנואל,

שלום. פירמטתי מחשב וכבר עם עליית הדוס ראיתי שמשהו בתצוגה מוזר מאוד. כשעלה הווינדוס ראיתי שלא ניתן כמעט לראות כלום על המסך, עיוות וצבעים משונים. פתחתי ומצאתי שהמאוורר של כרטיס המסך כלל לא עובד והכרטיס חם מאוד. לפני שאלך לקנות חדש - האם לפי נסיונכם הלך הכרטיס או שתיקון מאוורר עשוי לפתור את הבעיה ? על הכרטיס יש תו אחריות שנגמר לפני שנה לערך. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by Uri_s,

שלומות , ברשותי כרטיס מסך MSI Radeon 9800PRO 128mb ואני עובד עם WindowsXP SP1 . אני מריץ את דרייבר Catalyst 4.8 משום מה כל פעם שאני מדליק את המחשב הRefresh Rate מתאפס ל60 הרץ. איך אני מתקן את הבעיה? תודה.

13. Started by DDDOSSs,

איך אני מכבה פילטרים? יש לי את הכרטיס הזה REDOON 9800 PRO אמרו לי שזה פרום טוב..

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by t d,

שלום! ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon 9800pro , ולאחרונה הופיעה בעייה במחשבי, אני לא בטוח אם זה בגלל הגדרות לא נכונות בcatalyst או מה, בכל מקרה: אני משתמש ב catalyst 4.6, כאשר אני מעלה את המחשב והוא נכנס לווינדוס, הוא טוען את המערכת, בשלב זה רואים על המסך רק את הtaskbar של ווינדוס ואת ה wallpaper שאני קבעתי מראש. הwallpaper נראה טוב, רזולוצייה טובה וחלקה. לאחר שהמחשב מסיים לטעון את הערכת גם האייקונים שעל שולחן העבודה מופיעים, אך בשלב זה פתאום הwallpaper נראה מרוטש ולא חלק, והאייקונים מרוחים כאלו עם כחול מסביבם, זה נראה על הפנים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון בבקשה?! תודה! (נ.ב במידה ואני מפעיל משחק הוא נראה טוב מאוד)

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by krembo,

מישהו יודע מתי LE6800 אמור לצאת לציבור?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. משהו מוכן להסביר לי איך הכטיס הלא מוכר הזה שאף אחד לא מדבר כאן עליו עולה כל כך הרבה מה מיוחד בוא? תכנסו ללינק ותראו http://www.zap.co.il/models.asp?sog=C-Videocard&Manufacturer=&keyword=&minprice=&maxprice=&Param1=Quadro&OrderBy=Prod&x=20&y=9

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

P-4 1.6mhz לוח של אינטל 512 rdram כאילו יש מצב שהכרטיס ינוצל עד המקסימום או לפחות קרוב לזה

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  18. אני מחפש מסך LCD 17'עם זמן תגובה מהיר של לפחות 16 MS בלי רמקולים מובנים! אני יודע שיש VIEWSONIC AND SAMSUNG טובים אבל אני לא יודע איזה ?.... ??? ??? ??? תודה... בבקשה תנו הצעות זה חשוב

• 15 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by liav12,

תשמעו, עכשיו דוד שלי בדיוק נמצא בחנות מחשבים, והאו רצה לקנות את ה9800 פרו עד שהמוכר אמר לו שיקח 5900 אקס טי כי הוא יותר טוב ממנו, לא יודע מה הוא עוד האכיל אותו אבל אני יודע ש9800 פרו יותר חזק עם או בלי פילטרים תקנו אותי אם אני טועה, עכשיו אמרתי לו שיקח ת9800 פרו אבל הוא לא סגור עדיין. יש למישהו מילה אחרונה על הכרטיסים האלו?

• 12 תגובות
    • 877 צפיות
  20. Started by ORANGEJUICED,

אני רוצה לקנות מסך LCD 17' עם זמן תגובה של מינימום 16MS ועדיף גם 12 התקציב הוא בין 3000-3500 אין אפשרות לחרוג מעל! עדיפות של VIEWSONIC SAMSUNG SONY אני צריך שהמסך ישמש לי למשחקים עם כמובן DVI חובה! תגובות מהירות יתברכו תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, היצטרפתי לא מזמן ואני כבר נהנה מפורום זה. הוא עמוס במידע חיוני, במדריכים טובים, והכי חשוב אנשים שמבינים ורוצים לעזור! אז יש בפי שאלה: אני מיתכוון לרכוש מחשב חדש בסכום שלא עולה על 5000 ש"ח ושמיועד בעיקר לעבודה מרובה ולמשחקים חדשים וכבדים. בדקתי באיזור ה"מפרטים המומלצים" שבאתר הראיתי את שני המפרטים הבאים: מפרט א. מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 530 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz 540 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 445 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 B…

22. שלום לכולם לפני כמה ימים שאלתי בפורום מה דעתכם על מסך LCD "19 FP951של BENQ אבל לא היו תגובות. אנסה לחדד את השאלות אולי יהיה לי מזל ומישהו יענה. למסך זה יש זמן תגובה של 25MS וממה שראיתי כל המסכים בגודל זה לא יורדים ממהירות זו. האם 25MS זה מספיק לוידאו? משחקים אני לא ממש משחק אז זה לא משנה. אשמח אם מישהו יחווה דעתו באופן כללי על המפרט .

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by shoeyal,

מה ההבדל בין 2 גירסאות אלו ?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by orlupo,

אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במקום הג'יפה FX 5200. ההורים שלי נוסעים עוד כמה חודשים לחו"ל. אני ואבא שלי נורא פוחדים להביא משם כרטיס מסך כי לך תדע, אולי הוא בכלל לא עובד?! מה עושים??? בתודה orlupo

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Raul,

אני מזמין בימים הקרובים את ה6800GT ויש לי התלבטות קשה בין האלסה לאלבטרון.... האלסה עולה בסביבות 150 שקל יותר, אבל זה לא שיקול.... על מה אתם ממליצים??

דיונים חדשים בפורומים