עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. במסגרת שיפור המחשב הוותיק שלי החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש, אך איזה ? בהתחלה חשבתי על RADEON 9100 SAPPHIRE שהומלץ פה אבל לבסוף הגעתי ל[GE FORCE TI 4200 LEADTEK 128MB DDR ]816.70 NIS, מה אתם חושבים <?> האם יהיה הבדל בינו לבין הרדאון כאשר אפעיל אותם על המחשב שלי ? ??? יש אולי כרטיס יותר טוב במסגרת אותו המחיר ?? תודה לכל מי שיענה נ.ב תוסיפו עוד 128 זיכרון למפרט שלי <=======

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by The-Devil,

חברה אני צריך את דעתכם בנוגע למסך המחשב הזה T710BH LG למישהו יש אותו?

• 13 תגובות
    • 669 צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 1) איך החברה? אמינה? טובה? 2) איך הקירור שבא עם הכרטיס? טוב? 2) לכמה זמן בערך הכרטיס יחזיק לי מעמד? 3) והאם המילה HeatPipe הכוונה לכך שהכרטיס מוכן ל-OC? בקיצור.. אני צריך את דעתכם הכללית על הכרטיס שהבאתי..

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה דעתכם על הצג הזה? האם הוא טוב? תגידו לי בבקשה מה הדברים הטובים\רעים או כל הערה לגביו.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by zachi0404,

SAPPIRE X1600 PRO 512 MB DDR2 POINT OF VIEW NVIDIA 6800 XT 512 MB אם יש לכם המלצות על משהיו אחר אני השמח ואני צריך גם כרטיסים קצת יותר חלשים של AGP השמח לשמוע את דעתכם

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס מסך בגבול ה400 ש"ח ליום הולדת של בן דוד שלי וראיתי את הכרטיס החדש הזה בנעה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1043&catcode=148 איך הוא בהשוואה לFX5200? Radeon 9100 בגירסת ה64MB או 9200 לא מתאימים לי כי הכרטיס צריך להספיק לשנה-שנתיים הבאות, עד שהוא יקנה מחשב חדש (כרגע יש לו פנטיום 3). אם מישהו מכיר חנות שמוכרת Radeon 9100 עם 128MB בגבול ה400 אני אשמח לשמוע. תודה.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by psycho,

אחרי אינספור בדיקות וחיפושי ביקורות על המסך Videoseven V7 L17M אני צריך את עזרתכם. בסה"כ המפרט שלו נראה טוב וכך גם איכות התמונה. הבעיה היא ששמתי לב שהגרפיקה פשוט "נמרחת" במסך הזה והשאלה אם זה כך בכל מסכי הLCD. אני מתלבט אם לקנות אותו או מסך SONY LCD 17 SDM X72 בארה"ב באותו מחיר . ותשאירו את עניין המכס והמע"מ בצד. תודה. זה המסך שאני מדבר עליו http://www.videoseven.com/website/displays/en/produkte/displays/17_zoll/l17m/uebersicht.htm

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by rlord,

כשהחלטתי שאני הולך לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי לקנות את hd 3850 או hd 4670 כרטיסים שעולים 400 אבל שהגעתי לחנות FOXPC וראיתי שיש את ה9600GT של חברת TWINTECH בגרסת XT OC והוא עולה 540 החלטתי להוסיף עוד כסף ולקנות אותו. עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם האם זה היה שווה להוסיף עוד 140 בשביל הכרטיס הזה, הוא טוב בהרבה מהראשונים שרציתי? בבקשה תגיבו לי כי לא בלב שלם עם הקנייה הזאת.

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  9. היי, אז בדיוק כמו מה שכתוב בכותרת, צריך את הדרייבר הכי מעודכן, ושיהיה בטוח לא איזה וירוס מעצבן, יש איזה משחק שאומר שהכרטיס שלי לא מספיק מעודכן או משהו, אין לי open gl 1.3. אז תודה

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by CrackPot,

אני קצת מבולבל מכל הדרייברים שיוצאים, ForceWare, רשמי לא רשמי - בקיצור אני צריך את הדרייברים הכי חדשים שיצאו לכרטיס הנ''ל. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. שלום חיפשתי באתר של YNET בגוגל ובאתר שלכם ולא מצאתי את הקישור של הכתבת וידיאו שיצאה לא מזמן על מדריך לניקוי מסכי LCD אם תשיגו לי אשמח תודה 1

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. היי לכולם החלטתי לקנות מסך דק של סוני בגודל 17' אך אני קצת מבולבל יש שלושה דגמים אפצוינלים שחשבתי עליהם: 1. SDM-HS73B\S 2. SDM-HS73P 3. SDM-HX73B\S (אני יודע שהוא כולל רמקולים וכלולל כניסת DVI יש אולי למישהו לינק אשר מאפשר השוואה בין כל אחד מהמסכים והאם יש אתר ביקורת טוב למסכים ? ובנוסף אם יש למישהו מקום זול לקניייתם. תודה

• 15 תגובות
    • 845 צפיות
  13. טוב שלום לכולם אני חדש כאן צריך ממכם קצת עזרה: יש לי שתי אפשריות האחד לקחת את הכרטיס 7900gt 256mB של היצרן MSI או להוסיף 200ש"ח ולקבל את הכרטיס GF7950GT 512MB PCIE של היצרן INNOVISION מה אתם הייתם עושים? והאם יש הבדל בין שני הכרטיסים ששווים את ה-200 ש"ח הבדל? תודה לכל העוזרים......MMm

14. אוקיי, יש לי 4850 CF והבעיה שלי היא שאין ביצועים ממש טובים, יש הרבה פאקים.. לדוגמא... תראו את התמונה הזאת, 41 פריימים ותראו מה יש בצדדים .. http://www.siz.co.il/up/cjgjzhkjzon2.jpg יכול להיות שזה הדרייבר? זה הדרייבר הכי חדש הורדתי מ Guru3D והגרפיקה במשחקים נמרחת גם=\ אני באמת כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי לשחק עם ההגדרות לשנות פה ושם ואני פשוט לא מצליח להגיע להגדרות שיהיו ביצועים יפים במשחקים... אני חייב את העזרה שלכם, מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  15. צריך את העידכון האחרון של הכרטיס מסך ATI READON X800XL 256 אם יש לו את כמה עידכונים איך נאי אדע לקחת את מה שהכי מתאים? תודה ... 2יי 2יי...

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  16. מהי התוכנה הטובה ביותר והנוחה ביותר לראיית טלווזיה+הקלטה וכל האופציות השונות בחיבור ממיר דיגיטלי למחשב עם VIVO ועוד משהו: בממיר יש יציאת USB, למה היא משמשת? ועוד משהו אחרון: לקבל וידאו למסך המחשב הבנתי איך, אבל איך יהיה לי סאונד? מה מחברים ולאן כדי שאני אקבל סאונד מהממיר ? 1. 2. 3. תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לאחר שרכשתי כרטיס מסך כולל VIVO.. ולא קיבלתי איתו כבל מתאים להקלטת שידורי טלויזיה חשבתי לרכוש כרטיס טלוזיה זול שאיתו אני יוכל להקליט שידורים.. אני צריך את עזרתכם בנושא.. מה אתם אומרים על הכרטיס הבא: Leadtek WinFastTV2000 XP RM נמכר בבאג: יש שם גם מפרט מלא שלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=608&scat=256&tcat= האם אני יוכל בעזרתו לחבר את הכבלים ללא ממיר וללא וידיאו ישירות לכרטיס ואז להקליט ?, האם זה מגיע עם הכבלים המתאימים להקלטה ? ואם יש לכם עוד דברים לציין עליו לטוב או לרע אני אשמח לשמוע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  18. יש לי מחשב עם מעבד 2.4 של אינטל,לוח אם של ASUS ה-P4S533VM עם AGPX4 זכרון 512 MB DDR וכרטיס מסך 9800 PRO של GIGABYTE. אני נחשב לגיימר. נאמר לי כי במפרט המחשב שיש לי אני לא מנצל אפילו כ50% מכוחו של הכרטיס מסך. אני מאוד רוצה לשדרג לPCI EXPRESS אך יש לי בעיה עם הכרטיס מסך שהוא תומך בAGP. מה אני יכול לעשות ולשנות על מנת לנצל כ100% מכוחו של הכרטיס מסך. אני חייב לציין כי גם במפרט הזה אני מריץ משחקים בצורה די טובה,ברזולוציות גבוהות ובאפקטים גבוהים.אך מצד שני חבל לי שאני לא מנצל מספיק מכוחו של הכרטיס שעדיין נחשב היום לכרטיס חזק.

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  19. 7100 נקודות זה נראה לי נמוך למפרט שלי לא?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  20. היי, יש לי תקציב של 1000 ש"ח לכרטיס מסך... בקיצור אני צריך את הכרטיס המסך הטוב ביותר למשחקים במחיר הזה... אם צריך עוד פרטים תגידו.. תודה. :-)

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ramimz,

איזה כרטיס מסך יעבוד טוב אל מול ה- LCD החדש שרכשתי ? המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574683 או זה ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410991 בגדול, מה עדיף ? צ'יפסט של nVIDIA או של ATI ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by Stalker,

יש לי בסביבות ה 2000 שקל. אני רוצה לקנות כרטיס חדש מבית ATI... ראיתי משהו חמוד FIC A98P ATI Radeon 9800 Pro ב2000 שקל בדיוק, אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ואני לא כל כך רוצה להתעסק איתה ... ועוד משהו האם הזכרונות שקימים ב 9800np הם 256bit ?

23. שבת שלום לכולם! יש לי מחשב ATHLON 64 3000 מחשב ישן אבל טוב מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלויזיה 32 שיש לי אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך עם חיבור HD הבעיה שהחיבור הוא ישן AGPX8 אשמח אם תמליצו לי זה יותר לסרטים ואינטרנט עד 400 שח.[br]פורסם בתאריך: 4.07.2009 בשעה 15:32:29 עזרה?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  24. שלום לכולם המפרט : מעבד אינטל I3 530 לוח אם H55 אינטל זיכרון 2G DDR3 ספק 500 של HEC דיסק קשיח 500 סמסונג ואני רואה מלא חוות דעת על כרטיסי מסך ועוד לא יודע איזה לבחור השימוש משחקים כבדים סרטי HD יחבור למסך 32 של סמסנוג התקציב 500 ש"ח לכרטיס מסך, המליצו לי על 5670HD האם ללכת על זה? חייב את עזרתכם לפני סגירת עסקה תודה לכל העוזרים. אלירן

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. יש ברשותי כיום לוח אם של אינטל פשוט עם חריץ AGP. במחשב אחר בבית לאחותי יש לוח אם גם כן של אינטל תושבת 775 לעומת 478 שלי אבל הכי חשוב לי הPCI E שמותקן שם. ההתלבטות שלי היא ככה: להחליף בין הלוחות-שזה גורר להחלפת קירור מעבד . להעביר את הביגטייפון מהמעבד הישן לחדש (אותו מעבד-3) אך תושבת חדשה... בנוסף,לאחותי יש שם דיסקים של SATA. לא בעיה -אפשר להחליף לדיסק שיש לי 120 ג'יגה של IDE אחד. ובנוסף,כל הבלאגן של ההרכבה פירוק המאווררי מעבד וכד'... אני מעוניין לעשות את כל הבלאגן הזה בשביל היציאה הזו שכל כך חשובה לי ולא מעוניין להוציא עוד כמה מאות שקלים על לוח בשביל היציאה הזו שיש אחד כזה בבית. עכשיו-נגיד והחלפתי והכול עובד טוב ויפה,חשבתי על הכרטיסים הבאים שלדעתי יתאימו למשחקים …

• 16 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים