עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X - DreaM,

כרגע נראה לי שאני הולך על ה- פלוס -LG 795FT שכולל יציאות USB http://www.lgeus.com/795ft.asp האופציות האחרות הן CTX PR705F http://www.ctxintl.com/products/pr705f.htm או MAG 786FD שיש אותו כרגע במבצע בחנות מסויימת ולכן הוא הזול ביותר http://www.maginnovision.com/Products/crt.asp?pn=786FD לפי הבנתי ה-LG הכי מרשים רציתי לדעת מה דעתכם ואם יש מסך יותר טוב בטווח הזה של 1200-1300

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NiMo1771,

יש לי 6950 רפרנס של HIS והיום פתחתי אותו ל6970 עם הביוס הזה http://www.techpowerup.com/vgabios/88898/HIS.HD6970.2048.101124.html הכרטיס יציב אבל כשניסיתי להחזיר את הOC שהיה לי לפני הפתיחה, שמתי לב שהמתח לא משתנה למתח שקבעתי (הוא מגיע ל1.175V במאמץ במקום 1.25V שהגדרתי בafterburner). יש את האפשרות להעלות את המתח אבל בפועל זה המתח נשאר זהה יכול להיות שזה בגלל הביוס? למרות שזה מוזר כי הביוס של ה6950 שהיה לי כן איפשר לי לעלות מתח..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by club_501,

כן כן, כרטיס ישן מאוד. אתמול עשה לי בעיות וקרס מחדש בכל פעם כשהווינדוס עלה מחדש. האם אפשרות של צריבת ביוס מחדש יכולה לעזור לו לחזור לתפקוד נורמלי, מה דעתכם? היכן אני מוצא ביוס כזה כי מחיפושים שלי לא מצאתי כלום.

4. השאלה בכותרת. תודה חברים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fox3,

יש לי כרטיס LEADTEK דגם PX8800 GT נכנסתי לאתר היצרן הנה הלינק http://www.leadtek.com/eng/support/download.asp?downlineid=210&downline=WinFast+PX8800+GT יש למטה את התוכנה לדוס לעידכון הביוס. אבל אני לא מוצא את התוכנת צריבה .רק את הקובץ שאני אמור להחליף. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by RT2,

שלום, ברשותי כרטיס מסך Gigabyte 6600GT הדגם הרגיל, ביצעתי לו OC נחמד ל 585/1250 האם יש אופציה לצרוב לכרטיס ביאוס כלשהו שיפתח לו עוד צינורות עיבוד וישדרג אותו כמו שניתן עם כרטיסים אחרים? תודה!

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by BloodLine,

מה זה צריבת ביוס :ם?

8. Started by crowbar87,

יש לי 4850X2 2GB, אחרי שפניתי לספייר באימייל בקשר לרעש של הקירור של הכרטיס הם שלחו לי באימייל ביוס מעודכן יותר שקט. נכנסתי לדוס עם DOK וכתבתי את הפקודות הבאות: atiflash -p 0 se87qam.006 -f atiflash -p 1 se87qas.006 -f אחרי כמה שניות עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס, הגדרתי מחדש את הBOOT ונכנסתי כרגיל לווינדוס. אבל אני עדין אל רואה שום שינוי ברעש של הקירור. שמרתי את הביוס של הכרטיס באמעצות GPUZ ופתחתי אותו עם RBE ואני רואה שהפרמטרים בלשונית FAN לא השתנו. מה אני לא עושה נכון? ???

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by spike_staff,

שלום לכולם! אז כך, קודם כל מגיע לי שזה קרה ומגיע לי שיצחקו עליי! היום במקום להתכונן למבחן ניסיתי לצרוב ביוס לGTX 470 של ZOTAC גרסה AMP! על גרסה רגילה, וכמובן לא יצא לי. כרגע המצב כך: אם אני מתקין דרייבר של כרטיס מסך ומעלה וינדוס זה נתקע לי עם מסך כחול בשלב של WELCOME. אם המחשב בלי דרייבר של כרטיס מסך, וינדוס עולה (אבל בלי דרייבר).ניסית ביוסים שונים של כל מיני חברות וזה לא הולך, ואין לי גם את הקובץ המקורי. אולי צרבתי לא נכון ובגלל זה כל הבלאגן? עשיתי את זה דרך וינדוס עם NVFLASH גרסה אחרונה עם פרמטרים -4 -5 -6. ניסיתי גם בלי 4 ולא יוצא כלום! תודה לכל המצילים!

11. שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by Bakshi1,

אני רוצה לבצע צריבת ביוס לכרטס מסך של x1950pro של gigabyte. עכשיו בעדכון אוטומאטי מהשרת שלהם הוא לא עובד(רושם שהחיבור לשרת נכשל) מישהו יודע מה נסגר איתם?? זה עובד בכלל?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. Started by deelad,

רציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה\מומלצת לצריבת ביוס דרך WINDOWS 7 ללא צורך ב DOS לכרטיס מסך של NVIDIA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום אני מצאתי את המיקסימום של הכרטיס שלי ראה תמונה ואני מצאתי תוכנה שצורבת ביוס כרטיס מסך עם הגדרות משופרות. שמרתי את הקובץ ביוס החדש כקובץ rom (התוכנה עשתה את זה לבד) מה אני עושה עכשיו?? איך אני אמור להחליף את הביוס הישן בביוס החדש ?? בתודה שגיא נ.ב קראתי את המדריך באתר לצריבת ביוס אבל לא הבנתי ממש.... [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by swisaman,

היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי רציתי לדעת איך לצרוב ביוס לכרטיס שלי ולשפר אותו ואיזה תוכנות וקבצים אני צריך ומאיפה אני מוריד אותם בעיקרון הבנתי שלאחר שאני צורב ביוס חדש יותר של כרטיס מתקדם יותר אז אני עושה אובר קלוק לכרטיס ואני יודע לעשות אובר קלוק פשוט הבנתי שזה משפר את הכרטיס ומוסיף אפשרויות חדשות הכרטיס שלי הוא geforce 4 128 mb

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. שלום, ערכתי ביוס לכרטיס מסך שלי (4830), כעת המחשב לא עולה (באמצע טעינת חלונות יש מסך כחול). יש ברשותי כרטיס מסך נוסף, ולוח תומך CF. יש לי גם את הביוס המקורי. איך אני מחזיר את הביוס המקורי? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Imtheman,

אני מקווה שהשאלה מופנית לפורום הנכון . . . אני רוצה לצרוב סרטים על דיסק DVD ויש לי כמה סרטים שהם בפורנט VCD (הקובץ יושב אצלי כ אימג') איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלו לדיסק DVD ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by alone66,

שלום למה כשאני צורב על דיסק של DVD בתוכנת הנרו אין לי את האפשרות האומטית של המרת סרט DVD ל s.video את האופציה יש רק על דיסק צריבה רגיל של 700MB שאני מעביר את האופציה לצריבת DVD אין את האופציה הזו איך אני עושה המרה אוטומטית תוך כדי צריבה לדיסק של DVD מפורמט divax 2. האם יש תוכנה לצרוב svideo על דיסק DVD כמו הnero על דיסק רגיל

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. חבר שלי קונה מחשב והוא רוצה לקחת גיפרוס ואני צרייך להראות שגיפורס יותר חלש משיהו יכול לתת כמה השוואות בניהם בבקשה זה דחוף כמו מבחני ביצועים ועוד תודה

22. יש לי TV אנלוגית ואני צריך כרטיס מסך בשביל סרטים בלבד. אני יכול לחבר לTV S-VIDEO או קומפוננט בלבד. אין HDMI או DVI. לרוב הכרטיסים החדשים אין חיבורים אנלוגיים. רצוי כרטיס שיוכל בעתיד להריץ בלו-ריי וHD 1080P מקבצי סרטים, אבל לא חובה. יש לי לוח אם G41 ש אמור לעשות זאת. אל תשאלו, סיפור ארוך. ראיתי של-8400GS, יש יציאות אנלוגיות, אבל האם הוא מספיק לBR ו-HD?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by or_doc,

היי אני חדש כאן יש לי מחשב פנטיום 4 3.0GHZ והוא פרסקוט שמתחמם רציתי לשדרג לו את הכרטיס מסך לכרטיס מסך שלא מיתחמם הרבה ולא יקפיץ לי את הטמפרטורה לגבוהה חשוב לציין שהכרטיס צריך להיות אפיק AGP X8 תקציב עם 400 ש"ח ועוד דבר אולי הכרטיס המעפן הקודם שלי היה MX4000 64MB AGP X8 של MSI יש לי גוף קרור של זלמן למעבד 2 דיסקים כשיחים אחד SATA1 ואחד IDE ספק לא זוחר איזה אבל עם 2 מאווררים המחשב בלי OC תנו לי תשובה למה לשדרג ? מה לעשות? (לא כ.מסך לOC) המטרה שלי העיקרית להריץ משחקים לעוד כמה שנים אני רוצה כרטיס מסך שעוד כמה שנים יעשה עבודה לא הכי טובה עבל שיעבוד עם המשחקים של העתיד כמו ש MX440 היה הרב שנים אז אני רוצה משהוא דומה וגם להריץ את המישחקים החדשים שחלק עובדים וחלק לא עובדים א…

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by slip,

מישהו יודע איזה חברה מוציאה את הדגם של כרטיס המסך 7600 GT לAGP ושיהיה למסך CRT

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  25. Started by OmerS,

היי, אני מדפיס עכשיו הזמנה ללקוח ורציתי לדעת אם אתם יודעים על בעיות עם המסך MAG 786PF 17 ...

• 6 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים