כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
לא, זה עוד לא ה4.9, אבל יצאה גרסאת ה4.8 עם הקונטרול פאנל החדש. שווה הורדה: http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה קנות מסך חדש.... מחפש מסך טוב (אמין) בבערך 700 ש"ח 17'' שטוח לא LCD. למישהו יש הצעות ?? תודה מראש tryf
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תראו מה קרה למחשב שלי הכרטיס מסך עומד למות... http://img15.exs.cx/img15/6899/sss1.jpg ובכל זאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיעמוד בתקציב של 600 גג זתומרת הכי לחוץ זה 600, מישהו אמר לי שהכי כדאי לי זה את הכרטיס הזה: GF FX5700LE 128MB DVI,TV שעולה 580 שקל או pine xfx fx5700 שעולה 570 אבל אני לא מכיר תחברה.. איזה מהם עדיף לי? אולי בכלל לא כדאי לי את שניהם? אז מה הכי כדאי לא חייב להיות כרטיס שהזכרתי..
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ATI Radeon 9200 128MB DDR + TvOut או GeForce FX-5200 128MB + TV OUT AGPx8
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את viosonic pv171 אני רוצה לנצל את יציאת ה DVI של המסך , ולכן אני קונה כרטיס מסך חדש איזה כרטיס מומלץ, קחו בחשבון שאני לא גימר ולא משחק אף פעם במחשב. אני משתמש באופיס אינטרנט וסרטים. איזה כרטיס יתן לי ביצועים טובים במחיר סביר
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות את המסך הבא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50205471&pfp=BROWSE מה דעתכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מנסה לברר אינפורמציה זאת אך אני לא מוצא תשובה לכך. אני עומד לרכוש את המסך החדש של סוני HS-74P אשר יש לו שתי כניסות אחת DVI והשניה, VGA רגיל. יש לי בבית שני מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם לאותו מסך. האם כאשר יש שתי כניסות ניתן לחבר 2 משבים ? (כמו A\B סוויצ') היכן ניתן להשיג אינפומציה זאת? בישפאר אין להם אפשרות לומר לי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי R9800P 256BIT קיבלתי ציון של 5559 ב MARK03 אני משחק Enemy Territory ועשיתי שיהיה MXFPS 60 כי אמרו לי שעם אני יעשה יותר הכרטיס ימות יותר מהיר.. לפעמים המשחק נתקה לשניה והיום שיחקתי איזה 2 דקות המשחק רץ על 20-40 FPS יש לי A64 3000+R9800P רציתי שהמשחק ירוץ חלק עם המחשב הזה סתם כקניתי מחשב בהרבה כסף :'( :'( :'( :'( עידכנתי דריברים +DIRX9.0C מה עוד צריך לעשות? התוכנה אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? סגרתי את MSCONFIG את כול התכניות וכולם לא עוזר מה עושים?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום דיברתי עם הדובים ונאמר לי שבכלל הכרטיס שאני הזמנתי XFX6800U לא ידוע בכלל תאריך שלו שיגיע לארץ אז הם אמרו לי ש ב 15 לספטמבר צריכים להגיע אליהם ליטקים.. אוקיי אז השאלה שלי מה אתם חושבים..... לקחת תליטק שיבוא שזה גם עוד תוספת מחיר או לחכות לכרטיס מסך שאני הזמנתי... וגם מה האפשרויות OC ל ליטק... עם מישהו יודע ...
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב ביום מ-5900 ל-5950U איך אני עושה את זה.!?!? תודה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה מה קורה? כמו שכתבתי, יש לחבר שלי כרטיס חדש והוא רוצה לעשות לו את המוד. אז אני צריך עזרה. אני צריך מדריך איך לעשות את המוד ואת כל התוכנות שצריך בשבילו ממש צריך עזרה תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום, האם הכרטיס מסך שמוכרים שם הוא עם Memory bandwith של 64 או 128 ביט? תודה. הוא עולה אגב רק 430 שקל אם זה אומר לכם משהו...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לדור חדש אני מתכוון למצב שהיה שנה שעברה כאשר ATI שיחררה את ה9700 ואחרי כחצי שנה את ה9800 שעקף אותו בביצועים מישהו יודע? אני מתלבט אם לקנות היום 9800 פרו ב1200 שקל ולקנות בעוד שנה שנתיים כ.מסך חדש או לקנות היום 6800GT ולהשאר איתו ל3 שנים לפחות (2600 שקל) (השאלה בשביל חבר)
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שאני שם על 1024*1280 הכל בסדר אבל שאני על 960*1280 הכל ניהיה מטושטש וכתב ניהיה מרוח ולא יפה זה אמור להיות ככה ב 960*1280?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
תקציב 1600 ממש גג.. אבל אם יש הבסדל של 100 150 שקל אז לא נורא. ולהביא לינק בבקשה. המסך הוא למשחקים והדבר שאני רוצה ממנו הוא שיהיה שטוח לחלוטין, איכותי ביותר, וחשוב מאוד שיגיב מהר. והכי חשוב שיהיה לו כניסה DVI נראה לי שזה זה . זה הכניסה שיוצאת מכרטיסי המסך. הלבנה הזאת. אפשר להשתמש בה. נכון. או שזה מיועד רק לטלויזיה? תודה רבה!
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלך לי לאיבוד המתאם מSvideo ל-RCA שבא עם הכרטיס :'( ועכשיו אני לא יכול לחבר אותו לטלביזיה ולראות סרטים. קניתי מתאם חדש (SVIDEO עם 4 פינים) ל-RCA והוא לא עובד לי. כנראה שיש לכרטיסים של ATI חיבור S-Video לא סטנדרטי. מישהו ניתקל בבעיה הזאת? יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מתאם שעובד? הכרטיס הוא אחד הכרטיסים הכי טובים שיש HERCULES RADEON 9800PRO 128MB הצילו!!!!!
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים.... זה בשביל חבר.
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
בפורום פה רושמים שהX600 מתאים לPCI - E. ציטוט מתרד: "PCI - E זה PCI EXPRESS תקן חדש בנוסף גם לכרטיסי מסך." אם מישהו יוכל לפרט לי מה זה התקן החדש, ולמה לא מומלץ לקנות את הX600 הו יעזור לי מאוד, מכיוון שאני מתכוון לקנות מחשב ואני נטלבת איזה כרטיס מסך לקנות. אני מטלבת בין ה R9800P לX600. בתודה מראש על עזרתכם שגיא כופר. ;D נ.ב ענה ענו לי על השאלה בקשר לPCI - E זה חשוב לי מאוד.
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
בחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R350. ובחלק מהתוכנות הוא נקלט כ-XT בעל ליבה R360. אז איזה ליבה יש לא R360 או R350?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9800 פרו בשבוע הקרוב ואני לא יודע אם כדאי?! הכרטיס נחשב ישן עכשיו? או שכדאי לקנות אותו? וכמה זמן הוא יחזיק לי הוא יחזיק לי שנה וחצי ככה?
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
חיברתי מחדש את הטלוויזיה לממחשב והא מראה לי תמונה בצבעים שחור לבן
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-