עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם סמתי לב שהדרייברים באתר של אומגה לא מעודכנים... הגירסה של הדרייבר היא 57 משהו ובאתר של NVIDIA זה 60 ומשהו לא זוכר בדיוק... עכשיו השאלה שלי אם מישהו ניסה לבדק איזה עדיפים...?

2. Started by shoeyal,

עדיף מזיגזג אבל מקסימום נקנה במקום אחר(כמו כן נא להתחשב בשירות של היבואן)

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by amirfefer,

איזה דרייבר הכי יציב והכי מומלץ (הדרייבר האחרון של ניוודיה עושה לי בעיות עם הזיהוי של הכרטיס מסך) שמתאים לכרטיס FX5900XT של אלבטרון. תודה, ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by tomz,

איזה מהם יותר טוב ולמה? ויש לי אפשרות לקחת רק אחד מהם ואך ורק מהם, אז לא להציע אחרים מה לעשות יש מגבלות ששורפים מסך ישן :\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  5. ראיתי בחדשות פה באתר שיצא ג'י פורס 5900 חדש. מתי הוא יגיע לארץ? האם הוא יהייה יותר טוב מה 9800 פרו? תודה

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by roeiw,

קיימים שני סוגים של FX5200 גם של 64 וגם של 128 ביט??

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by udist,

ברשותי msi geforce fx 5200 128MB המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה וכיוב' אבל למקרה שאני ארצה גם לשחק אני רוצה לדעת כמה דברים: איך אני בודק כמה bit כרטיס המסך שלי (קראתי בהודעות קודמות ש64 זה ממש זבל...)? ראיתי באפשרויות של msi שניתן לבצע oc, עכשיו הכרטיס בא עם צלעות קירור בלבד, האם לעשות את הoc שניתם לעשות שם (אין לי מושג בדברים האלה, אז מי שעונה שידבר כאילו הוא מדבר לילד בן 4, ומי יודע, אולי זה באמת הגיל שלי...)? למי שיש עוד פרטים, מידע להוסיף לי אני אשמח, תודה!

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by lipa,

http://techreport.com/reviews/2004q3/geforce-6600gt/index.x?pg=1

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by אוריפ,

תראו מה מצאתי: http://www.d-cross.com/show_article.asp?article_id=46 זה אומנם בסינית/יפנית/קוריאנית או מה שזה לא יהיה, אבל לפחות אפשר לראות את התמונות! זה נראה ממש טוב! מעניין מה יהיו הדרישות של זה ומה תהיה החומרה שהתוכנה תשמש... ובעצם השאלה החשובה מכל: מתי זה יוצא?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

שלום. יש לי בבית 9200SE אם VIVO, עכשיו אני צריך להעתיק סרט ממצלמת DV למחשב.. ואני יהיה גלוי איתכם אין לי מוסג איך לעשות את זה... אני צריך ממכם כמה דברים 1. שתמליצו לי על תוכנה בסיסית וטובה להעתקה של הסרט מהמצלמה למחשב 2. שתמליצו לי על תוכנה טובה לעריכת הסרט באופן בסיסי יחסית (כרגע אני חושב על וואגס) 3. שתמליצו לי על תוכנה שתקודד את הסרט מהפורמט שהוא בא ישר מהVIVO לAVI או DIVX (מה שהכי איכותי.. זה הולך להצרב על DVD אז הגודל פחות משמעותי) תודה מראש אור

11. יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים. ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל. אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

12. אהלן , בימים אלה אני בונה את המחשב החדש שלי ומתלבט, כאדריכל, איזה מסך עדיף "CRT22 או "LCD 19. מבחינת גודל הבנתי כבר שאין הבדל ממשי, אבל מבחינת איכות תמונה - לא יודע מה עדיף. יצוין שאני מתכוון לעבוד עם AutoCAD אבל גם עם תוכנות עיבוד תמונה (Photoshop) והדמיות תלת-מימד (MAX, VIZ וכו'). ספציפית, בגלל מגבלות תקציב, אני מתלבט בין LG 1910B (מסך LCD) http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL19&globalCode=L1910BL&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=NOTHING לבין, למשל, IBM C220P (מסך CRT) http://www-132.ibm.com/webapp/wcs/stores/servlet…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ואז מבול של סקירות ייפול על הרשת: http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=37 הכרטיס עושה רושם טוב מאוד. מקור: http://www.nvnews.net/

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  14. לחברה של אחותי יש מחשב: intel P 1800mhz 128mb ddr GIGABYT MOBO בקיצור, מחשב קצת מעפן. היא רוצה לשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך (יש לך MX440). משחקים אח שלה משחק. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למשחקים, ושיהי בתקציב שנתתי? אבל משהו שיחזיק קצת מעמד אם אפשר. ד"א: חריגה בתקציב ממש בלתי אפשרית, עדיף אפילו פחות מ-500 ש"ח. תודה.

• 10 תגובות
    • 869 צפיות
  15. שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. האם כרטיס AGP 8x עובד על לוח אם שיש בו רק AGP 4x? ??? :

17. והוא עובד עם ה OC הזה כול הזמן.. ואין בעיות במתח ובטמפ' עם קירור "הרגיל"של הלידטק... ועם אותן תוצאות בדיוק הוא הגיע עם ה אולטרה שלו.. ה GT וה ULTRA זה אותו הכרטיס!!!! מצטער יש בעיה עם התמונה מי שרוצה תמונה מלאה אני ישלח לו בשמחה שיראה שזה עם ה 6800 GT!!! זה לא ה OC שלי.. אלא של חבר שלי! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by גל פרידמן,

לאחר שנעזרתי בחברי הפורום החלטתי ללכת על הכרטיס FX5200 הוא השילוב הטוב ביותר בין מחיר לביצועים עבור הצרכים שלי (אני חושב) , האם מישהו חושב שיש כרטיס שנותן יותר עבור אותה רמת מחיר? רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף מכל מבחר כרטיסי FX5200 .? אגב: אני צריך יציעת DVI

19. Started by Refaelo,

שלום ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD שיתאים למשחקים ולסרטים, האם קיים כזה מסך או שאולי אני צריך לחכות שיצאו מסכים יותר טובים עם זמן תגובה נמוך(גודל המסך לפחות 15 אינטש) תודה מראש לכולם

• 15 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by jeyjey,

ומה הרזולוציה של הפרו 1413?

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  21. שמתי לב שGAINWARD מוכרת 2 סוגים של 6800GT... אחת בשם GAINWARD 6800GT STANDART ושנייה בשם GAINWARD 6800GT GOLDEN SIMPLE.... יש למשהו מושג מה ההבדל ביניהם חוצמזה שהגולדם סימפל בא עם OC לU... :

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  22. Started by satan,

הציעו לי את ה hyundai l70s ב2000 שקל. חיפשתי באתר ולא מצאתי מה הזמן תגובה שלו, ורציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו? תודה מראש

23. אני רוצה לקנות את הGAINWARD 6800 GT ואני מעוניין לדעת אם עם הקירור העצבני שלו אפשר לעשות OC עד לרמה של UE.... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אני צריך כמה שיותר מידע וכמה שיותר מהר על שני הדברים האלו: Dazzle DVC-80 או שאת: Dazzle DVC-90 אני רוצה שיקליט לי ברמה שקרובה ל-DVD כדי שאני אצרוב ל-DVD. אני לא יודע מה יותר שווה לקנות. אני צריך להביא תשובה לחבר שלי שטס לחו"ל שיביא משם. איזה יותר ממולץ להקליט ל-DVD?? אם אתם לא חושבים שהם ממש טובים אז תביאו לי משהו שיהיה טוב עם המחיר שלו אבל שלא ירקיע שחקים!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  25. Started by johny,

אני קונה מחשב, אני הולך לשחק משחקים אבל לצערי הרב התקציב שלי לכרטיס מסך הוא רק 400-450 שקל. על איזה כרטיס מסך הייתם הולכים? חשבתי על ATI RADEON 9550 128MB... מה דעתכם עליו?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים