כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
שתי תוכנות טובות לכיוונון המסך שלכם. מומלץ מאוד לבעליי מסכים חדשים, גרפיקאים, ובכלל. Hex2Bit - http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp WiziWYG - http://www.praxisoft.com/pages/products.wiziwyg.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
כן כן זה אמיתי ממש לא מזמן חזרתי מהחנות עם הכרטיס בידי לפני הכל - תמונות : הקופסא : 1. 2. 3. הכרטיס : 1. 2. 3. השוואה ל-6200LE שהיה 4. 5. באנדל 6. מותקן כבר בפנים --- ופה הייתה לי היתלבטות אם לקחת את GTX280 במחיר מטורף 1. 2. 3. ;D --- לסיכום - כרגע בוחן את הכרטיס . מרוצה ממה שרכשתי וזהו ו...מזלט לי
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה : האם שווה להשקיע ולקנות 8800GTS כרגע מה שאני מתכנן לקנות זה X1950XT 512MB DDR3 אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות 8800GTS 320 MB או לא? תודה לעוזרים .. דרך אגב זה יהיה אצלי כ שנתיים או 3
-
- 14 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששומר מסך זה כדי שהתמונה לא "תקפא" על המסך ולא ישארו ממנה חלקים (במידה והיא מוצגת על המסך זמן רב), אז השומר מסך בעצם זה משהו שזז וכך המסך לא יכול להיהרס מזה שמוצגת בו תמונה עומדת. אני מקווה שהבנתי נכון, אם לא, תקנו אותי בבקשה, בשביל מה יש שומר מסך... והשאלה העיקרית שלי היא, האם בימינו עדיין יכול להיות מצב שחלק מהתמונה "יתקע" על המסך ויהרוס אותו עקב אי שימוש בשומר מסך? יש לי Flatron795FT Plus וקורה שאני משאיר אותו דלוק כמה שעות בלי שומר מסך, אני לא רואה שום תקלות (חוץ מזה שבפינה הימנית העליונה נהיה לי צבע אחר, אבל זה נראה לי בגלל שהוא ישן...) תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שלכרטיסים של ATI יש GDDR5 ולNVIDIA GDDR3 והם נותנים ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראדיאון X800 PRO של חברת ספייר והוא באמת תותח!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציית FULL HD 1920X1080 עד 1.5K תודה חברים
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים טובות עם ה geforce 4 mx והיום החלטתי שדיי, נמאס כלום לא רץ עליו ואם כן אז רץ מגעיל וקטוע החלטתי להשתדרג אבל אני לא מבין בכרטיסים יותר מידי לכן אני פונה אליכם אני צריך המלצה לכרטיס חדש עד 500 שקל שיהיה חזק ויספק את הסחורה כמו שצריך השוואות בין Readon ל Geforce איזה יותר חזק וטוב או בין היצרנים Sapphire או Gigabyte.. אני לא כל כך מבין בזה תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלווום תקשיבו הכרטיס מסך: Shappirh Ati 9800 Pro 128MB 256bit מזוהה גם כ-XT כמו ה-: Msi Ati 9800 Pro 128Mb 256bit כמו שאחד אמר בראד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70075.0 שניהם פועלים על ליבת 360?! האם הסיכון באוברקלוק של שניהם אותו דבר.. ואם כן מה יותר כדי לקנות של ספיר או של MSI? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני אמור לקבל את הכרטיס החדש שרכשתי 9800PRO 128MB 256BIT של חברת ספייר , לפי מה שהבנתי הכרטיס אמור להגיע עם סינק חדש ( לא עם מה שבא עד עכשיו ) השאלה שלי : א. האם מישהו נוסף שמע על הסינק החדש שאמור להגיע עם הכרטיס והיכן ניתן לראות תמונות שלו ( ניסיתי באתר היצרן אך לא מצאתי ) ? ב. האם כדאי לרכוש קירור בנפרד לכרטיס או עם מה שהוא מגיע זה מספיק ? אני לא מתכוון לבצע O.C לכרטיס לפחות לא עכשיו . ג. יש לי P III 866 האם אני אמור לצפות לאיזשהי בעיה של תמיכה של הכרטיס עם הלוח והמעבד ( אני יודע שאני לא אקבל את הביצועים אילו היה לי מחשב יותר חזק וחדיש ) ?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני לא מרגיש שיפור משום מה יש לי 2 8800 מישהו יכול לומר לי איך באמת לוודא שזה פעיל וכמה אחוז שיפור אמור להיות תודה
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, הכול מוכן רק הכרטיס מסך חסר. חשבתי על הכרטיס מסך X1950PRO שעולה 1300 ש"ח, יש כרטיס מסך שבערך אותו תקציב שיכול לספק אותי בערך חצי-שנה, שנה עד שאני יחליף לכרטיס מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD Athlon 64 3000+ Venice 512X2 TwinMos 2.5 512X2 PQI 3.0 GA-K8NF Nforce4-X Ledatek 8600GT 256MB GDDR3 WD-160GB SATA-2 SeaGate 80GB CompuCase 6a19 400W Hec LG-32LC2 ואני משתמש בווינדווס ויסטה Ultimate אז ככה אני כרגע עובד עם קודקים של Combined Comunity Codec Pack בכינוי של CCCP ואני משתמש בנגן מדיה פלייר קלאסיק עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך 6600gt ו ג'יגה אחד של זיכרון ראיתי שהוא בקושי מצליח לנגן סרטי 720p בויסטה אז אמרתי יאלה נשדרג זיכרון בשביל שהווינדווס יעבוד יותר מהר ונקנה כרטיס מסך 8600gt בשביל שירד כל העומס מהמעבד בניגון של hdtv והכרטיס מסך יעשה את העבודה אז עשיתי את ההחלפה ואני בקושי רואה שינוי עדיין סרטי 720p מתנגנים לאט בהרבה מאוד…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב אז זה בערך המפרט של המחשב שלי כיום Processor : Intel Pentium 4 2.4 Ghz Hard Disk : 80G Westren digital Memory : 512MB DDR 400 MHZ kingstone Video Card : FX 5200 Asus לוח אם : Gigabyte 8SQ800 רציתי לדעת אם כדאי לשפר את המחשב או שכבר לחכות ולקנות אחד חדש ? אם לשפר אז צריך כרטיס מסך חדש והלוח אם שלי לא תומך ב PCI-E . תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם זה בעצם אומר שעם מתאם DVI ל-HDMI , אני אוכל לקבל מכרטיס המסך גם וידאו וגם סאונד?
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך לסטודנט לעיצוב גרפי, כמובן שישתמש ב 3DmaxStudio, Photoshop וכל שאר התוכנות. בינתיים חשבתי על שני הדגמים האלו : Viewsonic 19" E92F+SB Flat Monitor Mag 19" 996PFS שניהם כמובן רגילים, לא דקים, 19 אינטצ', סביב ה 1100 שח. איזה מהם עדיף לדעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום חברה שלי צריכה להתחיל לעבוד מהבית בגרפיקה עם התוכנות: פוטושופ, SKETCHUP, AutoCAD ובפורום מפרטי מחשב עוזרים לי להרכיב מחשב וביקשו ממני להתייעץ איתם פה איזה כרטיס מסך הכי מתאים? התקציב למחשב עצמו הוא 2500 ש"ח ככה שאין יותר מדי להשקיע בכרטיס. אשמח אם תעיינו בהודעה שפתחתי שם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357019.0 ואם נראה לכם אפילו שכדי להוריד במשהו כדי להוסיף לכרטיס או שיש כרטיס שמתאים ונכנס בתקציב אשמח לעזרה. זה די דחוף היא רוצה להזמין את זה היום. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי כרטיס TV מסוג leadtek tv2000xp global בחלון הצפייה התמונה נחתכת למטה, כל השורה הראשונה של התרגום לא מוצגת. זה נראה כאילו הרזולוציה של כרטיס הטלויזיה לא מתאימה או משהו.. איך מסדרים את זה?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לחבר שלי כרגע מחשב עם מעבד של I5-3470 8GB RAM וכרטיס מסך של GT740 השאלה היא אם אני מביא לו את הR9-270X TOXIC משומש למחשב (בחינם, הכרטיס מסך הישן שלי) המחשב שלו יחזיק עם הכרטיס מסך הזה הוא יצליח לנצל את כל הכוח שלו ולא יהיה לו צוואר בקבוק ? בעיקרון הספק כוח שלו הוא 450 W ואני מתכוון ללכת להביא אחד מKSP את זה : https://ksp.co.il/?store=Modiin&changeSnif&uin=23063&select=.1108..140.&txt_search= לגבי המארז הוא צריך להיכנס אני עוד אבדוק את זה לפני וגם אני אבדוק עם הלוח אם שלו מתאים כי כרגע הוא עוד לא שלח לי את הפרטים האלו תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לא הצלחתי למצוא ביקורת ל6800 הזה, ואני מתלבט בין השניים. ה6800 יקר בכ-500 ש"ח מה9800, והשאלה האם זה שווה את זה? מהו הבדל הביצועים? אם מישהו מכיר את הכרטיס של XFX או ביקורת אליו אני אשמח לקבל עצה. את המפרט שלו ניתן למצוא ב- http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT40KND תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מפרט הבאה ואני מתלבט אם כרטיס מסך INTEL 8400 P5K SE P35 WD 160GB SATA2 2gb ddr2 800 ספק כוח 400W SWEEX חשבתי על 9500 GT האם הספק יתאים ? אשמח לשמועה הצעות או תגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב שני, יותר נכון אספתי חלקים, ובכן המעבד פאנטיום 4 2.8, עם 775SOKET. אני עדיין מתלבט בין הלוחות אם, אני חושב שאני ילך על הGIGABYTE, 975. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? המחשב בעיקר למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-