עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by MoAv,

Hey guys I've got a big problem : My Albatron 6800GT drivers just won't work . Now the story begins when i've tried to change them to a 61.34 since they're faster , so i've d/l them from 3dguru and run setup . that just make all the options from the display pannel to dissapear , so i've tried manually from the device manager , and now it work , BUT everytime i do reset it just have a yellow remark on the device manager saying that : "Windows cannot start this hardware device because its configuration information (in the registry) is incomplete or damaged. (Code 19) " . So i've thought , ok when did i touch the regedit last , and then i've remembered i've updated the coolb…

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  2. Started by 3gh,

איזה מסך יותר טוב למשחקים? אני די נוטה לכיוון הCRT אני כנראה אקנה את הLG F900P אבל לפני שאני יעשה את זה אני רק רוצה לדעת שאני עושה את הבחירה הנכונה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by satan,

קיבלתי את ה 6800ultra של asus ושאני נכנס למשחקים (לא משנה איזה זה קורה בכולם) אז אחרי כמה זמן המחשב ניתקע ואני צריך לעשות ריסט. אחרי הריסט הווינדוס עולה ואז קופץ מסך כחול שאומר שהייתה בעיה חמורה ושאני יבדוק אם חומרה חדשה שהכנסתי עובדת כראוי. הורדתי דרייברים חדשים, אני כבר לא יודע מה לעשות. המעלות של הכרטיס הם 55-60 במנוחה ובתוך משחקים מגיע ל סביבות 70, ניראה לי קצת גבוהה אבל הכרטיס אמור לעמוד בחום. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  4. Started by lama husamo,

אני מתלבט מה לקנות בין שני המסכים האלו לפי מה שהסתכלתי על נושאים שדוברו כאן על איזה מסך 19 לקנות ולפי ברור עם מוכרים ויבואנים SAMSUNG 19" 959NF אין יותר ולא יגיע - לפי היבואן 930SB מיטצובישי - אין בשחור רק אפור מזוויע אבל המסך מעולה Hyundai Q17 - הם כבר פאנל של סמסונג ולא Hydis אז הגעתי לשני אלה LG CRT 19" 900p או LG LCD 1710s יתרונות חסרונות, מישהו מעדיף אחד מהם על השני או אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by The_Moose,

שלום לכולם, יש ברשותי אוסף קלטות בפורמט Hi-8 שאני מעוניין לגבות לCD (אין לי צורב DVD כרגע) איזה כרטיס לכידת ווידיאו אתם ממליצים לי לרכוש? על מה יש לשים לב בכרטיס? תכונות, features וכו'...? תודה לעונים...!

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. אני רוצה מדריך בעברית שיסביר לי על כרטיס המסך על כל חלקיו ומאפיינהם..... יש לי ידע במחשבים אבל על החלקים שלו אין לי שוםםםםםם ידע. כך שאני צריך מדריך למתחילים עד לרמה של מתקדמים מי שיעזור לי אודה לו מאוד אני רוצה להגיע לרמה שאני יוכל פה בפורום להתמצות בהכל ולחוות את דעתי.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by lipa,

איך כרטיס מסך עם 8 צינורות עיבוד ואם רוחב-פס של 128 BIT (זכרון) מצליח להשיג תוצאות כאלה מרשימות ? איך זה שהכרטיס לא צורך חיבור מולקס נוסף (לספק-כח) ? 6600 GT עם 256 מגה זכרון עדיף ?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  8. Started by אוריפ,

הנה הקישור: http://www.ati.com/support/drivers/winxp/radeonwdm-xp.html?type=xp&prodType=graphic∏=productsXPdriver&submit.x=8&submit.y=0 אני אתקין ואודיע אם יש שיפור או לא. נא להוריד ולהודיע גם!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by Red-AnGel,

שלום רב ברשותי Shappire Radeon 9600xt ואני רוצה לדעת איזה דרייבר יתן לי את מירב הביצועים מהכרטיס שלי גם למשחקים וגם לסרטים... האם זה האומגה ? ואם כן מאיפה אני מוריד ? או את CATALYST ? נ.ב האומגה יש לו ממשק קל וטוב כמו ה CATALYST ? שאני יוכל פשוט לבחור גם טלווזיה וגם מסך של המחשב ולעשות שאחד יהיה ראשי וזה יהיה פשוט ולא מסובך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  10. יש לי שאלה בקשר לכרטיס מסך של מחשב נייד- בכמה הוא יותר חלש מהלא נייד המקביל לו בדגם? מדובר 9000 IGP כי ניסיתי לשחק COD בנייד, שאותו הרצתי בעבר בלי בעיות על מחשב לא נייד חלש כזה: GF4MX440 2GHZ P4 A 256SDRAM ועכשיו בנייד שהוא די הרבה יותר חזק (במספרים לפחות)- GHZ2.8 P4 B R9000 256DDR המשחק לא זז כמעט אפילו לא כשהכל על מינימום ברזולוציה נמוכה מאוד בערך 1-15 FPS, חוץ מעל SAFE MOD (שם הוא טס באיזה 60+ FPS לא יודע למה). מה הבעיה? יש בכלל בעיה או שזה פשוט שמחשבים נידים הם ממש חלשים בהשוואה ללא ניידים. ד"א השתמשתי בקטליסט 4.9. ד"א2 R9000 לא נדייד יכל להריץ את COD על רזולוציה גבוהה במהירות גבוה מאוד בסביבות ה 50FPS.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  11. מה זה בדריבר של הכרטיס מסך עם קונטרול סנטר ומה זה בלי קונטרול סנטר?????

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  12. המסך לא נידלק מה יכולה להיות הבעיה ?!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by overload,

אח שלי קנה מחשב נייד של HP http://www.buyhp.co.il/Product.asp?Pid=zv5226ea&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0 (ד"א - מעולה!! למי שהמשקל לא מפריע) ויש לי שאלה בקשר לדריברים של הכרטיס מסך. לא הבנתי באיזה אני צריך להשתמש. באותם הדריברים של הATI הרגילים או שיש מיוחדים לניידים? (היתי באתר של ATI ולא הבנתי )

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  14. Started by m0tek,

כי שמתי לב שרוב החנויות מוכרות את ה NX לא מצאתי את ה NU... הצעות?

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  15. שלום רב, רכשתי לי כרטיס מסך חדש - Gigabyte Radeon 9600 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייבר התחילו הבעיות: מסביב לסמן העכבר יש ריבוע עם שורות. יש "שגיאות" בתצוגה בכל מני תוכנות וגם שולחן העבודה. במשחקים יש המון בעיות בתצוגה (שורות, פסים, צבעים...). זה מה שראיתי עד כה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. ניסיתי גרסאות שונות כולל כמובן את הגרסא האחרונה. ניסיתי גם הדרייברים של Gigabyte וגם של ATI - אך הבעיה נשארת. אם אני מעלה את Windows ב Safe Mode רואים הכל כרגיל ואין את הבעיות (אך כמובן שמשחקים לא ניתן לבדוק ב Safe Mode). אודה אם יש עצות כלשהן מה צריך לבדוק, לשנות או להתקין כדי לנסות ולפתור את הבעיה... תודה מראש! עדכון: הוספתי שאלה כתגובה אחרונה...תודה!

• 10 תגובות
    • 764 צפיות
  16. יש לי מחשב וטלויזיה באותו חדר ורציתי להשתמש בטלויזיה כמסך שני הבעיה היא שאני לא רוצה להזיז דבר בחדר כך שנראה שאצטרך כבל RGB ארוך במיוחד (3-5 מטרים) איפה אפשר לקנות דבר כזה?

17. Started by giloman,

עוד כמה זמן יהיה חייבים 256 כדי להריץ משחקים ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by giloman,

לכמה זמן יספיק לי 9600XT 128MB ? הכוונה הזמן שהוא יריץ משחקים על הגדרות נמוכות ,אבל יריץ ... או שיותר שווה לי באותו מכיר FX5700LE 256 MB ? (המחיר הוא 600 ש''ח )

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  19. שאני מחבר את הTV-OUT עם הכרטיס מסך שלי אז התמונה על הTV לא מפסיקה לקפוץ בגוונים של שחור\אפור (על המסך של הTV). ניסיתי לפרמט להחליף דריברים ולהחליף כבלים וקונקטורים לא הלך, היום הבאתי כרטיס מסך 9200 עם TV-OUT אבל אני לא יכול לחבר אותו כי אין לי חיבור של S-VIDEO בTV והקוטנקטור של ה9800 לא מתאים לו, אז החלטתי לחבר את הכרטיס בכל זאת, אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב נכנס לdevice manager ורואה בmonitors שיש רק plug and play ובקונטרול פאנל אין אפשרות להדליק את הTV שהכרטיס לא מחובר לTV (עם ה9200 כמו שהסברתי הכל מעולה כמו שצריך להיות), ושאני מחבר את ה9800 אז בmonitors יש שתי התקנים הנה תמונה ובקונטרול פאנל יש אפשרות להדליק את הTV שהיא בכלל לא מחוברת הנה תמונה . עכשיו כמו שאתם בטח …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by niv0us,

קניתי לאחרונה מחשב חדש, עם די וי די ורמקולים 5.1. אחת המטרות של המחשב היא צפיית סרטים. בגלל בעיות מקום חשבתי על לקנות מסך lcd אבל זה בעיה כי אני מעוניין לראות סרטים, ולכן אני צריך מסך גדול. כרגע יש לך משך 20" של iiama. די ישן מלפני 5-6 שנים. האם כדי לי לקנות מסך חדש תוך כדי הוצאה לא מוגזמת של כסף?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל של 15 או 17 אינץ' (עדיפות ל 17) במחיר סביר ושהמסך יהיה איכותי כמובן אני לא ממש מבין במסכי LCD לכן אני פונה אליכם אם תוכלו לתת לי המלצות לגבי מסכים שיש עליהם ביקורות טובות ולהמליץ מידע אישי אני אשמח תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by Electric Boom,

שלום, ב15 לספטמבר מגיע לדוד שלי בארה"ב x800 XT PLATINUM EDITION,משלוח לארץ זה עניין של כמה ימים. לאחרונה התמלאתי חששות! 1.מה יקרה עם הכרטיס שישלח דפוק?זה סיפור מהת^ת להחזיר למרות שיש שלוש שנות אחריות(אם בכלל יחליפו) 2.מה יקרה אם הוא יאבד איכשהו בחברת דואר?מה אני אמור לעשות במצב כזה?... 3.מה יקרה אם במהלך הטיסה הוא ידפק או משהו כזה? 4.האם הגיוני שהמחשב שלי לא יתמוך?(כמובן שבדקתי מיליון פעם והיה ברור לי שכן,אבל אתם יודעים לקראת זה מתמלאים חשדות...) 5.אני חייב מהר מהר להחליף ת'ספק הג'נרי שלי,חשבתי על Tt silent pure power apfc מזיגזג האם הוא שווה את המחיר(504+משלוח)?(זה לא בידיוק מתאים לחומרה אחרת+המנהל שם שונא אותי...). 6.האם יכול ליהיות שהסםק הזה ישרוף אותו או משהו...(די טי…

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by Sweet_Tooth,

זה צריך להיות LCD בגלל ששטח העבודה קצת קטן אז אני מחפש משהוא טוב במחיר סביר (אני לא יודע את טווח המחרים של המסכים האלו כך שאסתפק ב "סביר") משהו בתחום ה 15" -17" יספיק בהחלט

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  24. שלום לכולם אני יודע שהדייברים של ATI יוצאים פעם בחודש אפילו קצת פחות לפעמים... ואני שם לב של NVIDIA כל הרבה זמן... רציתי לדעת כל כמה זמן NVIDIA מוציאים דרייבר ??? אן שאין להם זמן מוגדר ???

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  25. רציתי לדעת, האם הכרטיס מסך שבכותרת, עם 128 MB , וכל היציאות המתוחכמות VIVO DVI שווה עדיין משהו? איזה כרטיסים עכשווים הוא עובר בביצועים(5200,5600 או 9200 של ATI)? בברכה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים