כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז ככה.. רכשתי לפני קצת יותר מחודש מסך SAMSUNG 959NF למסך הראשון היו כמה וכמה בעיות: טקסט לא חד, בעיית CONVERGENCE (במיוחד עם הצבע אדום), פיקסל שרוף ורעשים של חשמל סטטי שהמשיכו אפילו 15 דקות לאחר כיבוי המסך (רעש של טפטוף מים). בא אליי טכנאי של חיון (היבואן), הביא מסך - היו לו אותם בעיות CONVERGENCE אז אמרתי שאני לא רוצה מסך חדש כזה אז הוא ארז את המסך החדש וברח. אחרי חודש ואחרי צלצולים רבים לכל מיני נצגים בחברה (אנשי מכירות, אנשי שירות, מנהל אבטחת איכות - השירות בחיון הוא מזעזע!!! רק מנהל אבטחת האיכות עזר במידת מה) הביאו לי אחרי כמעט חודש (!!!) מסך חדש (שאני הייתי צריך לנסוע לנתניה בשביל לקחת אותו). הסתכלתי עליו והחלטתי לקחת את המסך בכל אופן. האיכות שלו הרבה יותר טובה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני שתגידו שאני אידיוט אני יודע שאי אפשר לשים כרטיס עם חיבור של PCI ב-AGP. אני רוצה לשאול האם אפשר לחבר כרטיס עם חיבור PCI רגיל (לא PCI-E או משהו כזה) בחיבור של מודם PCI, אני לא יודע איך זה נקרא. סתם דוגמא, אפשר לחבר את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm לחיבור מודם של PCI? אם לא הבנתם על מה אני מדבר כאשר אני אומר מודם PCI אז אני מתכוון לחיבורים שנמצאים ליד חיבור ה-AGP של הכרטיס מסך אשר נועדו במקור לחיבור מודם (מודם של פקס לדוגמא). הנה הלוח אם שלי אם זה יעזור לכם להבין יותר טוב למה אני מתכוון: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1828 תודה נ.ב זה סתם שאלה של סקרנות
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
מה עדיף למשחקים על ברוזולציה 1024*1280 שלפי מה שהבנתי זה למסכי LCD הSapphire Radeon X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E או ה Galaxy 7900GT 256MB DDRIII, HDTV, DVI, PCI-E
-
- 14 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והסתבכתי עם כול הדברים החדשים. מכיוון שאני מתכון לקנות כרטיס מסך חזק וחדיש השאלה שלי היא כזו, מהוא כרטיס הדגל של הדור החדש? והאם הוא הגיע כבר ואם לא אז מה הצפי? תודה
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס 9600GT SONIC מבית PALIT. חיברתי אותו למחשב, והוא אכן עובד. אבל בצורה מאוד לא מרשימה. הפעלתי את המשחק אססינס קריד, והוא פעל משמעותית פחות טוב מאשר בכרטיס 8500GT הקודם שלי. כמו כן הפעלתי את מדד חווית המשתמש של ווינדוס (אני משתמש vista 32) והציון של כרטיס המסך היה 3.7. לא הגיוני בעליל. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה, ומה יכול להיות הפיתרון? אני אציין שההתקנה כללה אך ורק את דחיפת הכרטיס לחריץ ה PCI-E. שמתי לב שהכרטיס מגיע עם חיבור לספק. האם יש לחבר גם אותו?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי כרטיס עתיק יומין בשם voodoo 2 pci 12MB השאלה היא האם ניתן לעבוד איתו ככרטיס בודד או שחייבים לעבוד איתו בשילוב עם כרטיס רגיל והוודוו משמש כמאיץ בלבד, אני רוצה לחבר אותו למחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 של קרוב משפחה, כדי לפנות את הזיכרון שנתפס ע"י כרטיס מסך OB האם הכרטיס יתמך? במידה והא נתמך האם הוע מסוגל לעבוד ב 85 HZ או רק ב 75?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי כרטיס מסך איזה כרטיס\שילוב הכי שווה ומשתלם לי? הציעו לי crosfire של HD4850 האם הוא עדיף על 9800GTX\GX2? או שלמישהו יש עוד הצעות תודה מראש...
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מפרט בצד, אני משתמש בתוכנה Sapphire Trixxx.. חוץ ממהירות הליבה והזיכרונות של הכרטיס יש שם עוד שתי אפשרויות : Board Power LI VDDC מה הם ? והאם בזמן OC כדי לגעת בהם או לא ? ובקשר למהירות המאוורר... ב OC להשאיר אותו על אוטומטי ? או שלעלות את האחוזים עד כמה שאפשר בגבול הנסבל מבחינת רעש ? הכרטיס מגיע ככה מהמפעל : core - 950 memory - 1250 Board Power LI - 0 VDDC - 1131 תוצאות 3dmark 11 P8955AMD Radeon HD 7950(1x)Intel Core i5-3570
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עכשיו רוצה לשדרג מה260GTX 216 לGTX570 עכשיו השאלה האם שווה להשאיר את שתי הכרטיסים מחוברים לא בSLI וכאשר הGTX260 יתפקד רק בתור כרטיס פיזיקס וGTX570 כראשי אז זה ישפר את הביצועים ??
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר שנה את ה 7600GT מבית nVidia ואני לא מרוצה לרגע זה ! בהתחלה הוא הריץ יפה מאוד משחקים שבאותו זמן היו חדשים וצורכי מחשבים חזקים כגון: CoD2, Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., FEAR וכו' אבל לפני כמה ימים הרצתי לבדיקה בלבד את Serious Sam 2 והוא לא פעל חלק בכלל ועוד משחקים הנחשבים לחדשים ! הדרישות שאני מצפה מכרטיס מסך: שיפעיל על כל הפילטרים והאפשרויות הכי גבוהות שיש עם הרזולוציה 1600X1200x32bit עם כל משחק עד ל-Crysis עם DX10. ושיהיה רק כרטיס מבית nVidia ! לא סומך על ATI Radeon ודרך אגב אני בטוח שכל המפרט שלי גם יתמוך בכל משחק עד לCRYSIS יש לי 2GB DDR2 מבית CORSAIR ומעבד של AMD Processor 4200+ 64Bit אז מה אתם אומרים איזה כרטיס יענה לדרישות שלי ? ושיהיה כמה שיותר נמוך אני מנ…
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
צריך המלצות לכרטיס מסך מתאים בתקן של pci express רצוי לא לחרוג מהתקציב. הכרטיס מיועד למשחקים, תנסו להכניס משהו משתלם בתקציב. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שני כרטיסי מסך ASUS 7770 בCF. קניתי שלושה מסכים של סמסונג דגם S22B300. משום מה אני לא מצליח להפעיל eyefinity על שלושת המסכים יחד בעזרת התוכנה AMD Catayst כמובן שחיברתי את שלושת המסכים לכרטיס אחד (העליון) אני כן מזהה את שלושת המסכים ויכול בכול זמן לעבוד רק עם שני מסכים במגביל. הכוונה שלי שתמיד יש לי מצב שמסך אחד נישאר כבוי. שמתי לב שגם בווינדוס אני מזהה את שלושת המסכים, אבל יכול לעבוד רק עם שניים במגביל. ד"א: אני עובד עם ווינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך היא נראית/ להביא תמונה ולמה בדיוק היא משמשת? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך עזרה רציתי להחליף את הכרטיס מסך הישן לי mx440 64 sdram בכרטיס מסך חדש הבעיה היא שלוח האם שלי הוא (AGP x2/x4 (v2.0 compliant והכרטיסים החדשים הם AGP x8 אז יש לי שתי שאלות 1. האם אפשר בכלל להרכיב כרטיס של AGP x8 בלוח אם (AGP x2/x4 (v2.0 compliant 2. אם לא האם מיוצרים היום כרטיסים חדשים בעלי זכרון 128mb DDR ויותר שהם לא AGP x8
-
- 11 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא בטוח שזה הפורום הנכון, אבל זה מספיק קרוב. מחפש FrameGrabber איכותי, שמתאים גם ל-PC וגם ל-נייד. הכוונה לרכוש 2 כרטיסים כמובן - אחד PCI-e X4 ואחד Express Card 34mm ואני צריך שיהיה להם אותו ממשק תוכנה (כלומר אוכל לפתח אפליקציה אחת והיא תעבוד גם על מחשב רגיל וגם על נייד) אשמח אם משהו מכיר/משתמש.... (תמיכה גם ב-CL וגם ב-GigE) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הבנתי באיזה כרטיס הוא אמור להתחרות..? הוא יהיה יותר טוב מ x800gt ? ומה זה אומר הגירסה החלשה תשתווה למי?והחזקה? תודה או שזה פשוט תרגילון :-\
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתי תוכנות טובות לכיוונון המסך שלכם. מומלץ מאוד לבעליי מסכים חדשים, גרפיקאים, ובכלל. Hex2Bit - http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp WiziWYG - http://www.praxisoft.com/pages/products.wiziwyg.html תהנו.
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
כן כן זה אמיתי ממש לא מזמן חזרתי מהחנות עם הכרטיס בידי לפני הכל - תמונות : הקופסא : 1. 2. 3. הכרטיס : 1. 2. 3. השוואה ל-6200LE שהיה 4. 5. באנדל 6. מותקן כבר בפנים --- ופה הייתה לי היתלבטות אם לקחת את GTX280 במחיר מטורף 1. 2. 3. ;D --- לסיכום - כרגע בוחן את הכרטיס . מרוצה ממה שרכשתי וזהו ו...מזלט לי
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה : האם שווה להשקיע ולקנות 8800GTS כרגע מה שאני מתכנן לקנות זה X1950XT 512MB DDR3 אבל רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד כסף ולקנות 8800GTS 320 MB או לא? תודה לעוזרים .. דרך אגב זה יהיה אצלי כ שנתיים או 3
-
- 14 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, הבנתי ששומר מסך זה כדי שהתמונה לא "תקפא" על המסך ולא ישארו ממנה חלקים (במידה והיא מוצגת על המסך זמן רב), אז השומר מסך בעצם זה משהו שזז וכך המסך לא יכול להיהרס מזה שמוצגת בו תמונה עומדת. אני מקווה שהבנתי נכון, אם לא, תקנו אותי בבקשה, בשביל מה יש שומר מסך... והשאלה העיקרית שלי היא, האם בימינו עדיין יכול להיות מצב שחלק מהתמונה "יתקע" על המסך ויהרוס אותו עקב אי שימוש בשומר מסך? יש לי Flatron795FT Plus וקורה שאני משאיר אותו דלוק כמה שעות בלי שומר מסך, אני לא רואה שום תקלות (חוץ מזה שבפינה הימנית העליונה נהיה לי צבע אחר, אבל זה נראה לי בגלל שהוא ישן...) תודה
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות שלכרטיסים של ATI יש GDDR5 ולNVIDIA GDDR3 והם נותנים ביצועים זהים?
-
- 1 תגובה
- 998 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הראדיאון X800 PRO של חברת ספייר והוא באמת תותח!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך למשחקים ברזולוציית FULL HD 1920X1080 עד 1.5K תודה חברים
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-