עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tidan,

היי! יש לי בעיה מוזרה במסך מופיעים לי פסים שחורים דמוי צל על המסך(LCD) החלפתי כבל וזה לא עזר יש לי דרייבר מעודכן מה יכולה להיות הבעיה תעזרו לי......

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה

3. לא ידעתי כ"כ לאיזה פורום לפנות את זה אבל אני מאמין שזה קרה לעוד אנשים שקצת שברו תראש מה זה ה"נקודות" השרופות האלו במסך אז גיליתי מזה זה ה ICQ המעצבן הזה ... הינה ... אני מדבר על זה כל מה שצריך לעשות זה לצאת מהאיסייקיו ... אני בטוח שזה קרה לכמה אנשים וזה ממש מציק שיש לך שורה שחורה במסך ... אז אם טעיתי בפורום מצטער ... תהנו

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך עד 1000 שקל ל-AGP, 2 האפשרויות הבולטות - 7600GS וX800GTO, מי מהם אוברקלוקר טוב יותר ? (סיכויי פתיחת צינורות, העלת תדרים, וכו'...) ולאיזה רמה אני אוכל להגיע עם הכרטיסים באוברקלוק ? וגם האם מצפים לירידת מחירים בחודש הקרוב ? תודה רבה.

5. Started by SpiritKnight,

בהמשך ללינק שמינימייזר נתן לי, ראיתי בטום שני מסכים שמצאו חן בעיני, ושהוא המליץ עליהם. הBERILNEA 10 15 35 והHERCULES PROPHETVIEW 720. הברלינה זול מההרקולס ב500 ש"ח, ואני לא מוצא שום הבדל ביניהם, אותו אינצ'ים, אותו קצב ריענון מקסימלי(75MHZ) ואותו RESPONSE TIME, 40 MS. פשוט, מה יותר שווה? ההרקולס נראה יפה, אבל הוא העיצוב שווה 500 ש"ח?

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by ravid,

צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  7. אני חייב לדעת זה מעניין אותי כי חבר שלי משגיע אותי!!! מה יותר טוב? Leadtek 6800GT PCI-E או PowerColor X800XL PCI-E לא קשור לכסף..... מה יותר טוב נטו

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by sherlock1212,

מה שיש בתמונה הבאה מישהו יכול להגיד לי למה זה טוב(יש יתרון כשמשתמשים עם זה במקום בחיבור הרגיל של המסך?) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  9. טוב אני משחק במחשק הזה ואני מבין שהוא קולט לבד את ההגדרות הרצויות למחשב אבל מה שמוזר אצלי זה שהוא שם לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים על1024*786 ולפעמים זה משתנה... אני יוצא נכנס שוב למשחק ואני רואה את ההדרות על HIGH ועם פילטרים! מה הולך פה?! טוב בקיצור התחלתי לשחק עם פילטרים וכל על הכי גבוה על התחלת המשחק הוא פשוט עף לי מהמשחק והיה לי סימן קריאה כזה ליד השעון!? מזה היה? טוב בקיצור נכנסתי שוב למשחק עכשיו הוא יהה לי על הגדרות בינוניות בלי פילטרים! בקיצור הוא נתן לי לשחק ודווקא היה לי אחלה FPS מעל 50 קבוע... באמצע המשחק הוא גם יוצא לי מהמשחק וכותב לי הודעה OUT OF MEMORY !! ואין מצב שזה הזיכרון של המחשב כי היה כתוב בPEAK שהוא לא הגיע לג'יגה אחד ואצלי שמתי בכלל עד ג'יג…

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  10. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=d4af7d5ba409495e28be6d8ff675ac84&threadid=37839

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך geforce xfx 6600 gt מי ksp. בפעם הרשאונה שהדלקתי את המחשב המסך כולו כזה משובש ואז המחשב נכבה . החלפתי אותו לאחר לפני שבוע הוא היה בסדר עד עכשיו פתאום אותו בעיה חזרה. המסך כולו משובש וכל אות רואין אותה הפוך ואז שמגיעים ל windows המחשב נותן מסך כחול ואז המחשב מאתחל . ניסיתי את הכרטיס המסך במחשב אחר אותו דבר קרה. איזה עצבים!!!!!!!!!!!!!!!!! אללהה יש לי אחריות 3 שנים על הכרטיס אבל אני לא רוצה לקחת את הכרטיס המסך הזה שוב פעם . נהיה לי טרוומה . אולי אני אוסיף עוד ואקח אחר מה אתם ממליצים?. התושבת היא agp8x . מה דעתכם.. אני לא הגורם לבעיה הזאת כיוון שהארקתי את עצמי לפני שהרכבתי את הכרטיס . ויש לי נסיון רב . אז מה זה צריך להיות ??

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  12. היי קניתי את הכרטיס מסך הזה בשנת 2002 ינואר עכשיו המאורר התקלקל משהוא 8-10 חודשיים אחרי הקניה והטכני מחשבים החליף לי אותו עכשיו עוד פעם התקלקל המאורר לפני חודש -חודשיים עכשיו יש לי אחריות למעבד למסך אבל לכרטיס מסך לא 1 אם קניתי ממשנו הוא חייב לתת לי אחריות נכון? 2 אם האחריות לשנה (נראה לי) והחליפו לי כי היתה תקלה האחריות מתערכת אז אני עדין בתוקף נכון??? 3 אם אין לי דרך להשיג את האחריות מה האם יש דרך להוכיך שהכרטיס שלי ושלא עברה לי האחריות ושיחליפו לי אותו? 4 הם מישהוא שמה אל בעיה של מאורר בסידרה או דגם הזה (asus 8200 {geforce 3} ti 200) תודה blabla

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by GPS1,

1

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by idani1983,

שלום, הרצתי בדיקה ב 3DMARK05 וקיבלתי את תןצאות שנעות בין 18 ל 25 FPS יש לי מחשב חדש פנטיום D820 1 גיגה הארד דיסק SATA 250 ג"ב וקניתי כרטיס מסך חדש 7800GT והתקנתי אותו לבד ואני מפחד שהוא לא מקבל מספיק כוח מהספק צריך 350 WATT אז אמרו לי פה להריץ בדיקה האם התוצאות האלו סבירות או שאכן הוא לא מקבל מספיק מתח ולכן לר פועל בשיא התפוקה? תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. היי , אני כרגע במחשבוץ לשדרג את כרטיס המסך ובהתחלה חשבתי ללכת על 5850 . .. ראיתי כמה ביקורות מעולות וגם הבנתי שהוא לא מתחמם יותר מדי ולא צורך הרבה חשמל , אבל אמרו לי לחכות כי צריך לצאת 5830 והוא אמור להיות אמנם קצת פשרה בביצועים אבל יותר זול , ועכשיו אני רואה שהם נמכרים כמעט באותו המחיר.יש למישהו מושג למה הוא מתומחר ככה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מישהו יודע מה בד"כ הפערים ? שבוע? שבועיים?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  17. Started by tom88,

אהלן.. מעוניין בעזרתכם.. אני על סף קניית מסך LCD. כעיקרון הייתי נעול על Samsung 710T עם יציאת DVI. - מה שהניע אותי לקנות את המסך זה עניין ה-PIVOT בנוסף לזמן התגובה הנמוך(12) , הקונטרסט הגבוה יחס ניגודיות.. בינתיים גיליתי את 721S Samsung שהוא עם אותן תכונות כמו של 710T (כולל PIVOT) רק עם זמן תגובה של 8 ms-מהיר יותר. ולפני זמן מה התעניינתי לגביי החלפת מסך עם כמות פקסלים מתים. נוכחתי לדעת שאצל סמסונג רק כעבור 5 פקסלים מתים מחליפים את המסך. עכשיו רציתי לדעת מבין אלו שקנו את אחד משני המסכים שרשמתי האם המסך כבר הספיק להקפיץ פקסלים שרופים ובכמה זמן אחרי קנייה? והם זה באמת מפריע למשחקים וסרטים? לגבי החברה המתחרה LG, יש את המסך 1750HQ. לגבי LG הבנתי שמספיקים 3 פקסלים שרופים…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by The_Byter,

היי אני בקשר עם הבחור מהאתר www.gpureview.com ואני עוזר לו מידי פעם בתיקון טעויות וכרטיסים חסרים. שמתי לב ששני כרטיסי המסך הפופולרים של INTEL לא מופיעים במאגר, פניתי אליו והוא ענה לי שמפאת חוסר זמן הוא לא יודע מתי הוא יוכל להעלות אותם. הצעתי לו עזרה והוא נענה בחיוב. אם תוכלו לעזור לי לארגן את המאפיינים המלאים של הכרטיסים + תמונה זה יהיה טוב לכולנו תודה מראש Manufacturer: Series: GPU: Release Date: Interface: Core Clock: MHz Memory Clock: MHz Memory Bandwidth: GB/sec Shader Operations: Operations/sec Pixel Fill Rate: MPixels/sec Texture Fill Rate: MTexels/sec Vertex Operations: MVertices/sec Noise Level: Framebuffer: MB Memory Type:…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  19. כן כן חברים... הפרוייקט הסתיים בהצלחה אחרי פווול זמן שחיכיתי!! אני וחברי DAEMONSHLOMO (מתן..) ובעיקר מתן :\ בנינו את כל הזלמן על הכרטיס שמנו במקום המאוורר הרגיל של זלמן, שמנו טורנדו 80ממ (!!!).... התחלתי בOC והגעתי למהירות של 428 לליבה ו337 לזכרונות... התחלתי בבדיקה של הAQM3 והיו קצת ארטיפקטים.... קיבלתי 53000 בערך.. העלתי את המהירות של הליבה ל437 וניכנסתי שוב לAQM3... התוצאה גבירותי ורבותי ( 8)) הייתה :59926!!! הנה לינק לעמוד התוצאות של AQM3 (רק של ריידון 9500P\9700) http://arc.aquamark3.com/arc/arc_search.php?processorType=&processorSpeedFrom=any&processorSpeedTo=any&graphicsType=5&graphicsCoreClockFrom=any&graphicsCoreClockTo=any&graphicsMemoryC…

• 121 תגובות
    • 10.4k צפיות
  20. Started by leahd3,

תיהנו חברה! https://www.youtube.com/watch?v=7t_SW0k6gmU

21. Started by Bakshi1,

שלום, יש לי כרטיס מבית Ati. עכשיו יצרתי לעצמי 2 פרופילים: -פרופיל אחד הוא הרגיל -פרופיל שני הוא למשחק מסויים (סימולאטור) עכשיו הכול טוב ויפה חוץ מזה שאני לא זוכר תמיד להעביר את הפרופילים. השאלה שלי היא האם יש תוכנה מסויימת (או אוליי הגדרה ב catalyst)שיש בה אפשרות שהפרופיל המסויים יעבוד בעת הרצת המשחק הספציפי שאני מתאים לפרופיל? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by oren99,

יש אפשרות להגדיר ב RIVATUNER AA שונה לכל משחק שישתנה אוטומטית? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. החלו לזלוג פרטים על הדור הבא של NVIDIA בשמו Ampere , סדרת RTX 3000 אמורה לצאת באמצע שנה הבאה עם שיפור ניכר בביצועים ואפילו הוזלה בכרטיסי HIGH END עקב תחרות מצד AMD, אינטל שמוציאה כרטיסי גרפי חדש, והדור הבא של הקונסולות. https://wccftech.com/nvidia-ampere-rumors-massive-rt-performance-uplift-higher-clocks-more-vram-lower-tdps-vs-turing/

24. כרטיס המסך המתקדם שנצפה בנייד קירור המים המטורף של אסוס וטרם הוצג רשמית עתיד להיקרא GeForce GTX 990M, או Mobile GeForce GTX 980 לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-חדשים-אודות-כרטיס-המסך-הנייד-העו/

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by lmlm,

הקדמה על הR600 לפני שנעבור לתמונות ;D R600 אשר יתמוך בDX10 לראשונה מ ATI/AMD יכלול כ 64 Unified shader מעבדים, 16 texture untis וליבה שתגיע בתדר בין 650MHz-700MHz יכלול זיכרון GDDR4 לעומת G80 שיש לו GDDR3 ומקורות אומרים שגם יכלול כ512 ביט physical memory interface. יהיה 80NM לעומת G80 שהוא 90NM X-bitlabs עוד מדווח שכרטיסים ראשונים מבוססי R600 ישוקו ב20 בינואר (בכתבה כתוב 2006 אבל בטח התבלבלו) הליבה של R600 תהיה בגודל 21.2x20.5 mm מקורות: http://xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=124518 http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061125030945.html

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים