עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eliko78,

קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by puvsc,

היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Moor,

שלום חבר'ה, נדפק לי הכרטיס מסך 9800GTX+ מבקש המלצה למחליף ראוי. יש לי ספק Chieftec 550w מעבד Q6600 לוח EP43-DS3L מארז CoolerMaster Elite 334 מוכן להשקיע עד 800 ש"ח-גמיש. תודה מראש לכל העוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by maxxy,

למשהו יש את השם/טלפון/כתובת של היבואן? אשמח מאוד לקבל אותם. בברכה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני מחפש כרטיס מסך לגיימר לייט שקט מאוד שיתאים ללוח אם הזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp אם אפשר לקבל כמה אפשרויות אני אשמח המחיר 350 אבל גמיש אפשר לעלות עד 450 שקל אם אני אצטרך תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by do_k,

שלום לפני מספר ימים התקנתי מחשב חדש עם כרטיס מסך gigabyte - geforce 7900gt בכל מה שקשור ל-desktop, הצבעים מצוינים, אבל בתצוגת וידאו כל ההגדרות לא "נכונות". ממש לא יכול לכייל את כל הפרמטרים לתמונה טובה. ניסיתי כמובן לעדכן דרייברים וגם codecs, אבל לא עזר. יכול להיות שבחרתי כרטיס לא מוצלח? תודה מראש לכל עזרה

• 9 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by arnoNz,

נאבד לי הכבל vivo שלי מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה (מוכן ליקנות גם משומש ממישהו)??? למי שלא הבין הכבל שמתאים ל powercolor x800xl

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. Started by alon_gafni,

שלום לכולם ! אני עובר בעוד כמה ימים לבית חדש, ומתכנן להשתמש במחשב שלי בתור הטלויזיה. מותקן אצלי כבר כרטיס הטלויזיה (הטיונר), אך יש לי מסך 17" בלבד. ראיתי פעם התקן אופטי שנועד להגדיל את שטח המסך הנצפה, על חשבון איכות התמונה (מעיין זכוכית מגדלת). מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב ? תודה !

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. כרטיסי ה-Radeon Instinct מעוניינים בחתיכה מעוגת הלמידה החישובית, ומאשרים את מעטפת ההספק של ארכיטקטורת הדור החדש לכתבה

10. Started by Itzik 007,

קניתי מחשב חדש! עכשיו מסך... התקציב של המסך הוא עד 1800 שקל הדרישות של המסך שאני מחפש הם: חברה ידועה ואיכותית 8MS יחס של מינימום 1:600 חיבור DVI המסך שמצאתי הוא Samsung SyncMaster 730B http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1784 עונה על הדרישות שלי ומתאים בול לתקציב עולה 1800 מצאנו אותו ב1720 איך הוא?! מספיק טוב למשחקים וסרטים וכו'? לא ימרח לי? ועוד משהו מוזר - קראתי באינטרנט שיש מסכים שלמרות שיש להם חיבור DVI החברות לא מספקות כבל לחיבור הזה כדי להוריד את העלות ואז אנשים נדפקים... איך אפשר לדעת? מתכנן לקנות אותו במוצ"ש... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Gil80,

יש לי כרגע HD6950 עם ליבות פתוחות שזה כמו 6970. המחשב חדש מאד. כל הרכיבים מלבד הכרטיס מסך שגררתי מהמחשב הקודם. אז לאיזה כדאי לשדרג ממה שהזכרתי בנושא, או בכלל להמתין? או אם יש לכם המלצה טובה ל-SLI/CF שיתנו תועלת מול עלות טובה יותר? נ.ב. - האם נושא ה- micro stuttering תמיד קיים במערכות SLI/CF? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by masteryoda91,

האם כיבוי VERTICAL SYNC בהגדרות מתקדמות שבכרטיס מסך עלולות להרוס אותו. יש לי 285GTX OC2 ואני חייב FPS 100 בשביל CS 1.6 כאשר ההגדרות של VERTICAL SYNC עומדות רגיל על use the 3D applications setting האם לכבות או לא?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shil_o,

זו המערכת מאוורר למעבד פנטיום d.c 775 4 מאוורר למעבד AR 775HEAT-PIPE ספק כוח מדגם 12cmf 500W real של ezcool מארז LED 25CM FAN זיכרון 4G KIT DDR2 800 PC 26400 ULTRA DUAL GEIL דיסק קשיח 500GB 32MB S2 SEAGATE כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE לוח אם MSI P7N SLI PLATINUM מעבד INTEL CORE 2 QUAD Q6600 הספק כפי ששמתם לב הוא מדגם 12cmf 500W real של ezcool וכן אני יודע שהוא ג'נרי בכל אופן רציתי לדעת אם יש מצב ל sli של שני כרטיסים כאלו כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE ע"ג כזה ספק לביאור הדברים יש לי כרטיס מסך אחד כזה כ.מסך MSI NX8800GT T2D512E OC PCIE ואני רוצה להוסיף אחד נוסף בנוסף לכונן קשיח ככל הנראה של 1tb כרגע לא יוש של איזו חברה בתודה מראש נ.ב הקישור לכ.מ למי שרוצה: h…

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by Idanp,

מחפש מסך CRT 17 ב1000 שקל גג שיתמוך מינימום ב1600X1200 85Herz תודה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  15. קניתי hd 7970 sapphire oc boost vapor-x וחיברתי אותו למערכת הבאה: לוח gap 55u s3L i5 - 750 2.6 ספק 650W 4GB RAM ובמשחקים כמו bf3 / crysis3 המחשב פשוט עושה ריסט אחרי 10 דק' בערך... מציג לי "power shutting down" ועושה ריסט... הטמפ' במאמץ בסדר גמור (60c) ועדכנתי את כל הדרייברים האחרונים (כולל צ'יפסט).. מה זה לעזאזל יכול להיות? :'(

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אז ככה, יש שאלה שהיא קצת לא הגיונית אבל אני אשאל בכל זאת כי ראיתי פה כמה דברים לא הגיוניים שהיה להם תשובה... אחיינים שלי שבאים אלי משגעים אותי כי הם רוצים לראות סרטים מצויירים מהמחשב - אני שם להם והם רואים בטלוויזיה... השאלה שלי האם ניתן להקרין להם את הסרט ב TV OUT ושאני יוכל להמשיך לגלוש במסך של המחשב... יש דרך? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  17. איזה כבל זה אמור להיות ? אין לי כבל מתאים ? למישהו יש מושג ? תודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by iakovl,

אני משתמש ב6600GT של ג'יגה בייט לכרטיס יש יצאת S-video (אחרי שמוסיפים את המתאם) לי יש כבל S-VIDEO לRCA (רק שיש 2 חיבורים, שחור ואדום) איך אני עושה את החיבור איזה דברים אני צריך לדעת וכו'...

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חברה אני יודע שזה מוזר אתם כולכם גימרים אם כסף אבל מה אני יעשה אין לי הרבה כסף וKSP נותנים לי לבחור אחד מהם! אז אני שואל אתכם מה יותר טוב במידה ואני יקח אחד מהם -- תודה! מה יותר טוב משניהם? GF-7300Gs 256 up to 512 או PowerColor X700 EZ Edition תודה!!!

20. אני מקווה שאני לא הראשון שמעלה פה את ההודעה, ואם כן - אשמח לשמוע מה דעת החברים המלומדים בנושא, האם הגיוני שתחת אותו דגם חברה תשווק מסך משלושה יצרני פאנלים עם הבדלי תצוגה כל כך בולטים? אני מצרף שני לינקים - אחד למבחן השוואתי של הסמסונג האמור מול מסכים אחרים http://www.behardware.com/articles/662-1/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html ואחד של השוואת שני מסכים עם שני פאנלים שונים - אבל מאותו הדגם http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html אשמח לשמוע את דעתם של המתמצאים בנושא - שכן אני כמעט וקניתי לי את המסך של DELL, ורק ברגע האחרון עצרתי להרהר בסמסונג, אבל עכשיו, עם כל העניינים שרצים איתו כבר אין לי כל כך מושג מי נגד מי... …

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by NL_33,

שלום, אני משתמש חדש כאן ואני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה איכותי במחיר בין 200-400 ש"ח בן דוד שלי Chevy המליץ לי על הפורום הזה. אין לי מושג בזה, ולכן אני לא יודע איזה חברות טובות לכרטיסי טלויזיה איכותיים. הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדאי לקנות. תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 902 צפיות
  22. כרטיס ה-Titan V החדש כולל את הליבה המלאה הגדולה החדשה של מפתחת השבבים,וגם תג מחיר עצום לכתבה

23. אפילו לצורבים יש! למה אין לכרטיסי מסך?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Sphagetti,

שלום לכולם , יש לישאלה שמדאיגה אותי בקשר לgtx 295 אני משחק בbad company 2 והמשחק עובד מצויין במשך 10 דקות ואחרי זה יש תקיעות במשחק והוא בצורה מגעילה עם לאגים לא מובנים.. וכול זה כמובן קורה כשאני שם על ההגדרות הגבוהות ביותר . בכול מקרה בדקתי את הטמפרטורה של שני המעבדים על הכרטיס כאשר אני מריץ את המשחק. הטמרטורה התחילה לעלות מ75 לאט לאט עלתה עד שהגיע ל105 כול אחד .... האם זה נורמאלי ? האם יש לי בעיה בקירור הכרטיס ? או שאולי 105 מעלות זה סטדנרטי לכרטיס הנ"ל..? תודה רבה לכולכם ותודה על זמנכם היקר !!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by radioded,

היי אני קונה אוטוטו מחשב ובינתיים כל מה שעולה לי בראש זה ה- X1900XT אבל האמת היא שאני לא כזה גיימר ואני אוהב בעיקר את המשחקים של COMMAND AND CONQUER ואני משחק רק ב- RA2 שהוא משחק שהדרישות מינימום שלו זה בכלל פנטיום 2 עם כרטיס מסך 64MB אז חשבתי ללכת אולי על משהו טיפה יותר נמוך ואני לא יודע איזה יתן לי ביצועים טובים? יש רעיונות? עכשיו הבעיה העיקרית היא שב-2007 שזה אוטוטו יוצא CNC3 שזה המשחק החדש שלהם ואני לא יודע אם משהו יותר נמוך יוכל להריץ אותו טוב, לא מדובר במשחק SHOOTER מטורף אבל עדיין בתלת-מימד שדורש קצת כח מהכרטיס מסך... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.