כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה סוגים של הראדון 9600 פרו הנה הלינק: http://www.ksp.co.il/hmain.php בבקשה תגידו לי איזה מביניהם הכי טוב ל oc והכי איכותי??? {עד 1000 שקל}. תודה גדולה לעוזרים!!! ;D
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הציעו לי בפורום מפרטים את כ. המסך הבא: LEADTEK PCI-EX WINFAST GEFORCE PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O -RETAIL האם לפי נתונים האלו זה כרטיס האקסטרים או שיש מס' כרטיסים עם השם שנתתי ? האם הכרטיס X1800GTO עדיף על הנ"ל? על הכרטיס לתמוך ב CF שאולי יבוצע בעתיד וכך גם לגבי OC עתידי. הכרטיס אם יהיה DFI INFINITY 975X/G או ASUS PSW DH DELUXE. המחשב מיעד בנוסף לעבודה כללית לעיבודי תמונות של 8MB ולעבודה מזדמנת בCAD למינהם. האם יש צורך להוסיף קירור לכרטיסים ואיזה מומלץ תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איזה מבין כרטיסי המסך הנ"ל כדאי לי לקנות: LEADTEK - WinFast 6600TD 128mb DDR - PCX - Retail 700 nis Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK 631 nis POINT OF VIEW 6600 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX 676 nis תודה לכל מי שעונה לי ומה יותר מהיר pci או agp
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את המשחק top spin 1. יש לי מחשב פנטיום 4, עם 512 זיכרון וכרטיס מסך SIS מובנה של 128 מגה. לוח של אפוקס דגם 4sgm8i אחרי ההתקנה, כשאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה השגיאה הבאה: the video card doesnt support a reqired feature for top spin. you should update the driver of this video card doesnt support vertex or pixel shaders version 1.1 מה אתם ממליצים לעשות? באתר של אפוקס אין דרייבר חדש בשבילי. אני חייב לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש פתרון יצירתי לבעייה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, הייתי בחנות מחשבים והם נתנו לי את מפרטי המחשב, והייתי מרוצה מפרטים חוץ מכרטיס מסך חלשים, הם אמרו שהם לא מכורים כרטיסים חזקים והמליצו לקנות את עצמי כרטיס המסך. לפני חודשיים שאלתי פורום הזה בנושא: בקשת להמלצת כרטיס מסך בסביבות 600 ש"ח, והמליצו את כרטיס PALIT GeForce 7600GS Sonic 256MB PCI-E. לפני שאני קונה את כרטיס המסך ורציתי להגיד משהו. אני אף פעם לא קניתי חלקי מחשב ואני די חושש שפתאום שכרטיס מסך לא יתאים ללוח. ולכן אם תוכלו לעזור לי לפני שאהיה בטוח לקנות את כ. מסך . ואני מציג את המפרט שאני הולך לקנות את לוח: לוח פנטיום 4 INTEL מקורי 945 CHIPSET P755 תומך בסידרת המעבדים החדשה "ליבה הכפולה" שכוללים עבור של 2 יישומים כבדים בו זמנית, הלוח כלל את הטכנולוגיית החדשות: HT,…
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תגידו לי מה דעתכם אגב אני חדש פה... תלחצו על הקישורhttp://www.pointofview-online.com/products/6800gt.php אגב שווה לקנות GEFORCE 6800-GT???....
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי האם תהיה בעיה מסויימת בשילוב שהזכרתי למעלה? אני קראתי על CF אבל לא הצלחתי להבין, אם אני לוקח את השילוב הנ"ל, האם אני צריך להתקין גם דרייברים של ATI וגם את אלה של Nvidia? לא תהיינה התנגשויות בין הדרייברים?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
חיברתי את הטלווזיה למחשב בעזרת כרטיס טלווזיה (אני רואה את הטלווזיה במחשב) אבל אני לא יודע איך מחברים את הSound זאת אומרת, אם רואים בטלווזיה ושומעים דרך הטלווזיה אז חיברתי ואני רואה במחשב אבל אני עדיין שומע דרך הטלווזיה אני חיברתי רק את הטלווזיה למחשב ואני רואה לחבר גם קול? איך אני מחבר אם איזה כבל אני מחבר? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה PHYSX החדש של אנוידיאה, מה שנתנו בלינק הרשמי, אבל זה מחק לי את הפרופיל של NTUNE שדרכו גם הייתי משתמש לאוברקלוק (RIVATUNER עושה לי קצת בעיות), רציתי לדעת אם אפשר להתקין שוב את האנ -טיון ללא גרימת תקלות לדרייבר של PHYSX. תודה. עריכה: כמו כן אני דרך התוכנה עושה אוברקלוק, מה שלא הולך לי כרגע וכל פעם שאני מנסה דרך הריוה טיונר עושה לי מסך שחור ונתקע..
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז ככה, לאחרונה שמתי לב שלאסוס יש ארבעה סוגים של כרטיסי nvidia מסידרה 6800. 0_ס יש את ה6800 הרגיל, 6800 GT מעליו יש את הכרטיס 6800 GE (הבנתי שזה gamer edition) ולבסוף האלוטרה. הנה קישור למוצר באתר היצרן: http://www.asus.com/products/vga/v9999ge/overview.htm# עכשיו השאלה שלי, איפה ביחס לכל הסידרה הוא עומד? האם הוא שווה קניה? (בסכום של 2700 שקל) כל אינפורמציה אחרת בנושא תעזור. תודה רבה :0 -=עריכה=- מצאתי כמה סיקורים, אבל אין לי מושג איפה הוא ביחס לשאר הסידרה. עוד יותר מעניין מתי הוא הושק? ומי המקביל שלו בסידרת ה x800? עידכון אחרון, הוא חלש יותר מה GT \: התאכזבתי.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אהלן מטרת הכרטיס: סרטים ברזולוציה גבוהה בעיקר . GAMING מעט (WOW וכאלה...) יש לי מסך ''SAMSUNG 23 מה דעתו של הפורום על הכרטיס הנ"ל בשילוב עם הפלטפורמה הבאה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - TRAY INTEL SKYBERG DP45SG (P45) - DDR3 - LAN 1000 - ATX 2GB SAMSUNG DDR 3 - 1333 - SAMSUNG Original ספק -עוד לא החלטתי אם יש המלצה לכרטיס אחר לשילוב הזה, אשמח מאוד גם כן
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
ישלי את הכרטיס X800GTO בAGP שפתחתי אותו ל16 צינורות.. אני קונה בימים הקרובים את המסך- DELL 2407WFP והרזולוציה שלו גבוהה מאוד..- 1900X1200 אז רציתי לדעת אם משחק כמו COMAND AND CONQUER 3 (לא בטוח שככה כותבים) ירוץ טוב ברזולוציה כזאת על הגדרות בינוניות??
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
רציתי להמליץ לאלו שמתלבטים איזה מסך לקנות על מסך דק של PROVIEW דגם HD872... רכשתי לאחרונה את המסך ואני מאוד מרוצה...18 אינץ' כסוף ומרשים ביותר....צבעים מרהיבים ותמונה חדה...רזולוציה גבוה ורמקולים מובנים שאני לא משתמש בהם כי האיכות לא שווה הרבה אבל קניתי את המסך בשביל המסך ולא בשביל הרמקולים.... הנה לינק לאתר החברה (למי שלא יודע mag ו-proview מאוחדים): http://www.mag.com.tw/change/product/products-lcd-hd-872.htm בקיצור המסך שווה את הכסף....
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? הלוח מבוסס via apollo pro 133A chipset ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הכרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך gforce 6600 והבעיה שלי היא שרואים ממש גרוע במסך, בעיקר הכתב הוא כמעט בליתי קריא כאילו זה בקצב רענון נמוך רק יותר גרוע. ניסיתי לחבר מסך אחר וזה לא עוזר. וכאשר אני מוריד רזולוציה ל-800X600 זה משתפר. מה דעתכם? והכרטיס עדיין באחריות, איך ניתן לממש אחריות? כי יכולים להגיד לי שהוא עובד. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
המחשב יושב בחדר השינה וחשוב לי שהכרטיס מסך יהיה כמה יותר שקט אני מתלבט בן שני כרטיסי מסך :עם מאוורר http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2633&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487& או: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& איזה מהם הוא השקט ביותר? ולמה
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום... יש לי Ati Radeon 3870 HD רגיל של חברת Gigabyte רציתי לשאול לגבי המאווררים.. אם הם נשארים על אותה המהירות כל הזמן |או| שהם נשארים על מהירות נמוכה במצב מנוחה ושאני משחק במשחקים והטמפרטורה עולה גם מהירות המאוורר עולה.. איך אני יכול לבדוק את זה? יש איזה תוכנה מיוחדת לשליטה במאוררים? כי אני לא רוצה לגלות שהמאוורר שלי מתעצל על 40% שאני משחק במשחקים דרך הCatalyst אני לא מוצא קטגוריה של מאוררים ועוד שאלה.. בקרוב אני קונה HD4890 Vapor-X רק רציתי לשאול על הקירור הזה..... גם המאוררים שם במצב מנוחה על מהירות נמוכה ושהטמפרטורה קצת עולה המהירות של המאוררים עולה? כי אם לא אני ישר שם על 100% כי זה קירור Vapor-X אני רוצה להנות מכרטיס קפוא (ואולי אני גם יעשה OC)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום חברים! למישהו יש מושג מה ההבדל בין הדגמים של הכרטיסי מסך האלה של ג'יגהבייט ?? שניהם 6800GS..... בין זה GV-NX68G256DB-ED - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256DB-ED.htm לזה GV-NX68G256D-B - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm אני לא הצלחתי למצוא איזשהו הבדל.... איזה כרטיס 6800GS כדאי לקנות? של איזה חברה? Gigabyte? eVGA? PointOfView? ??? :s05: ??? :s05: תודה !
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מזה כל מושג ומה הוא עושה, ואם יש עוד כמה ואני בטוח שיש שלא ציינתי אשמח אם תגידו לי מה פלוס הסבר. Vsnyc? AA? Triliner\Bliner או משהו כזה ויש עוד אחד לא זוכר איך מבטאים תשם שלו. בעיקרון אני רוצה לדעת מזה כל מושג שמוצאים אותו בהגדרות של הגרפיקה במשחקים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-