עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by menybo2,

שלום לכולם יש לי כרטיס radeon 9200se יש לו יציאה ל-svidou. קניתי חוט s.v חברתי לטלוויזה ליצאת s/v ולא רואים כולם רציתי לשאול מה צריך כדי לחברת את הטלוויזה למחשב???

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  2. אחרי הרבה התייעצויות ובדיקות (במיוחד של התקציב) החלטתי לקנות כרטיס מסך: Radeon 9600Pro עכשיו כשאני מסתכל על הכרטיסים אני רואה שיש כמה חברות שמייצרות את הכרטיס ולכל חברה מחיר שונה... אז מאיזה חברה עדיף לקנות ומה ההבדל הגדול?? חלק מהחברות: ATI ASUS GECUBE GigaByte ATI Sapphire

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by nadav275,

שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVOעם 16 צינורות עיבוד עובדים. צרבתי לו ביוס של x800xt pe VIVO ואני צריך לעשות underclock כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך. מחפש את הביוס הטוב ביותר לכרטיס שיתמוך בVIVO - אםשר x800xt pe או x800xt.... על הכרטיס זיכרונות samsung 1.6+קירור ATI SILENCER/ תודות לעוזרים נדב

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. הנה הכרטיס http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT512DDA-R&cart=1174542646874380〈=heb יש לי ספק HEC 425W

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. שלום חברים, רציתי לדעת מזה כל מושג ומה הוא עושה, ואם יש עוד כמה ואני בטוח שיש שלא ציינתי אשמח אם תגידו לי מה פלוס הסבר. Vsnyc? AA? Triliner\Bliner או משהו כזה ויש עוד אחד לא זוכר איך מבטאים תשם שלו. בעיקרון אני רוצה לדעת מזה כל מושג שמוצאים אותו בהגדרות של הגרפיקה במשחקים. תודה רבה לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by Aeternus,

שלום, יש לי מסך Proview 786N ולצערי הכלבה הנחמדה שלי החליטה לאכול את הראש של הכבל מסך שלו... האם יש דרך להחליף את הכבל בבית? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. חבר שלי מתכנן לקנות רק מקיסאפי כרטיס מסך 6600gt אז אמרתי לו עצור אפשר להפוך 6200 agp ל6600gt אחרי שראיתי שאין שם 6200agp אמרתי לו אז יש את 6600 xfx רציתי לדעת מהם סיכוי ההצלחה להפוך אותו ל 6600gt בריבה טונר ואם למישהו יש מדריכון אני אשמח

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by בטיטi,

למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by saar3,

שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  10. Started by Holy,

יש לי בעיה די מעצבנת עם הפיצר של power saving בוינדוס כל פעם שהמחשב מעביר את המסך למצב של חיסכון בחשמל המסך נכבה ונדלקת נורה כתומה (עד פה הכל טוב) הבעיה היא שאחרי 2 שניות הוא נדלק שוב ומראה תצוגה שחורה עם הכיתוב DVI באמצע (מה שמראה שהוא מנסה להציג את ה-DVI) ושוב נכבה יש משהו לעשות שזה יהיה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by YOU123,

הכרטיס הזה טוב לOC הוא מציטין במשהו לעומת שאר הכרטיסים האחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by odedvi,

אהלן. יש לי כרטיס מסך מסוג Sapphire HD 4850 512MB - ATI ואני מעונין לקנות מסך ברזולוציה של 1920x1200. אני לא מוצא בדרייבר של כרטיס המסך / בהגדרות של windows את הרזולוציה הזאת (מצ"ב תמונה). האם הכרטיס מתאים לרזולוציה? [attachment deleted by admin]

13. שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by whome,

שלום לכולם, האם גרסאת ה-Dual Edition זה גרסא שונה מה-Sonic הרגיל או שבעצם לא קיים Sonic "רגיל"? כמו כן, בהנחה ומדובר בגרסא שונה, האם היא טובה יותר במובן ביצועים, רעש וטמפ' (בסדר הזה...)?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by B_rabbit,

אני צריך קצת מידה עליו (בעברית עם אפשר).

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by iyehuda,

והאם זה לא עושה נזקים

18. Started by A-L-o-n,

האם כדאי לקנות hd 4850 שהוא מעל 900? כאילו יש אנשים יקרנים שמוכרים אותו דיי יקר אבל תלוי גם איזה דגם... הדגם הזה היה כתוב באתר של המוכר... שווה לקנות את הכרטיס הזה!!! http://www.gal-comp.co.il/Product.asp?ProID=328 הוא טוב יותר מהרגיל או שזה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by idanaz,

שלום חברים אני מעונין לרכוש כרטיס מסך מה עדיף ASUS EN 8800GS TOP מחבר שלי חדש בקופסה שקיבל מארה"ב ב 450 ש"ח (לא נעשה שימוש) או 9600 GT בסביבות ה 600 ש"ח תודה עידן

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by blackbimer,

שלום יש לי בעיה ..יש לי קובץ שאני מנסה ליראות אותו במדיה פלייר רואים אותו ושומעים והכל טוב.. שאני מנסה לראות אותו בדיוקס אני רואה רק פסים וכאילו הסרט מעווט כזה ויש קול..יש לציין שזה די וקס חדש 2.6 שבזכותו אני מצליח לראות במדיה פליירר אז איך דווקא דרכו אני לא מצליח לראות??? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by netanel38121,

הייתי רוצה בבקשה המלצה למסך CRT לא LCD כי זה לא אותו דבר שמדובר למשחקים ולסרטים. הגודל 19 תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 200ש"ח הייתי מעדיף לא MAG אבל אם אין הרבה אופציות אז אקח גם MAG רק בצבע שחור . או אפור מעורב עם שחור. העיצוב שלו מאוד חשוב לי גם. תודה נתי.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. אז כמוש הכותרת אומרת, השאלה היא האם אפשר להריץ תכני HD על כ.מ. כמו 9250? והאם ה-1300P או 1600P לא עדיפים עליו?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by orkir,

כמובן שאני מדבר על 8800GTS... איפה בא לידי ביטוי כמות גדולה יותר של זיכרון והאם ההשפעה במשחקים היא גדולה? כיום יש לי מסך עם רזולוציה של 768*1366, על איזה כרטיס אתם ממליצים ללכת? תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by adirnasri,

זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PV-T71U-ZDD9&affiliate=zap או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12249 ומה ההבדל בניהם תודה מראש אדיר

• 6 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים