כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את הביקורת באתר וראיתי שהציון של הכרטיסים שם גבוה משלי גם כשהוא נמצא ב|OC, האם הבעיה במעבד? מפרט בצד, תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הריוה טיונר מציג שיש צינורות לפתיחה האם זה באמת נכון????? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שהלכתי לאתר של sapphire ראיתי שבמפרט של ה9800xt מציינים שבבאנדל יש את הקופון של HL2 אבל בבאנדל של ה9600xt לא כתוב, רציתי לשאול מישהו שקנה את הכרטיס אם הוא קיבל את הקופון
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מחשב חלש לילה בכיתה ג'.. לא צריך כרטיס מסך מיוחד .. אני מתלבט בין 3 כרטיסים: כרטיס גרפי ASUS Ati Radeon X550 256MB PCIe כרטיס גרפי GECUBE Ati Radeon X1300 Gamer Edition Pro 256MB PCIe כרטיס גרפי GeCube Radeon X1550GE Gamer Edition 256MB PCIe פשוט תגידו מה הכי טוב לגלישה ומדי פעם למשחקים לא כבדים ובזה יגמר העניין.. תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה לא קורה בווינדוס, רק במשחקים. איך שאני נכנס למשחק המסך מתחיל להשתגע ולהראות את המשחק\תפריט משחק בצבעים מוזרים (בעיקר אדום) וגם מטושטש...
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
טוב אז ה 8400GS המעפן שלי כבר לא מתפקד כמו שצריך... אני צריך כרטיס מסך טוב בסביבות ה- 330 ש"ח שיהיה יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, שיחזיק מעמד להרבה זמן ויריץ משחקים כמו Counter Strike ודברים בסגנון על 100FPS כמעט קבוע. מפרט: זיכרון 2GB DDR-2 667MHZ מעבד E2160 D.CORE לוח אם MSI P4M900M-L DDR2 VGA ספק ג'נרי לא יודע איזה תודה מראש, רועי נ.ב: אני גר ברעננה אז אני צריך חנות שקרובה אליי כי אני לא יודע איך לשים את הכרטיס מסך בתוך המחשב אז אני צריך שמישהו יעשה את זה בשבילי בחנות..
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
כתבו כאן לפני ש-ATI יכולים להיות בעייתיים .... אז יש לי שתי שאלות : הראשונה היא מה שרשום בכותרת -אני חיפשתי בזאפ ולא ראיתי שקיים כרטיס כזה .בחיפוש שערכתי בפורום מצאתי את הלינק הבא שבו מפורטים 6600GT וגם GAINWARD 6800GT כבעלי dual dvi . מישהו יודע היכן ניתן לרכוש אותם?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
גדולים?..הבנתי שיש הבדל בכמה אחוזים בודדים האם זה נכון?...
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איך זה ש כל הכרטיסים המובנים הם חלשים גם בקונסולות יש כרטיסים מובנים אז איך זה שהם חזקים יותר?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI REDON ושאני מחבר לן את TY OUT ועשה הפעלה מחדש הוא מראה לי תצוגה רק בטלויזיה ובמסך של המחשב הוא רושם לי באדום OUT OF RANE ורק אחרי שהמסך מגיע לוינדוס מסך ברוך הבא הוא נידלק לי מה לעשות האם יש דרך לסדר זאת אודה מאוד לכול התומכים
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המפרט העלוב שלי P42.4@2.7(עדין לא גמור הOC) KINGSTON1GB)512X2) P4SP-MX FX5200 כי נשרף הHD3650(הסבר בהמשך) ספק חברה לא ידוע 500W (אבל מיוצר בCHENNEL WELL TACH שזה חברה לא ג'אנרי אבל לא אחת החברות הטובות) ככה השאלה הקלה אם במפרט הנל יהיה צאור בקבוק?ואם כן עד כמה גדול או קטן הוא יהיה?(HD3650AGP GDDR2) לפני כמה זמן קניתי HD3650AGP והוא נשרף הוא הוחזר לחנות ואני מחכה שיחזור אלי בקיצר שאלה כזו מה לדעתכם הסיבות לשרפת הכרטיס?... הסבר- קניתי את כרטיס התקנתי, התקנתי דריורים הדלקתי את המשחק F.E.A.R על המקסימום ברזולוציה 768X1024 זה היה בקטע של הסרטון שבהתחלה הוא טס אחרי זה קטע אם חושך ואופ.....NO SIGNAL הדלקה מחדש http://img386.imageshack.us/my.…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לבסוף את הכרטיס, מותקן ומעודכן. כשאני נכנס לאתר הזה: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ובודק איזשהו משחק, הוא אומר לי שהכרטיס מסך מעולה והכל, אבל אני צריך לעדכן את הדיירקס שלו. מאיפה להוריד? כי לא הבנתי את זה ממש ._.
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך HD4890 ושאני מרייץ מישחקים ישנים תקעות מציקות קראתי טיפה והבנתי שזה יוכל להיות משלושה גורמים מרכזים תוכנה (המישחק מערכת העפלה ) RAM כ. מסך RAM בדקתי אותו בתוכנה ואמרו לי שהכול בסדר! איך אני יכול לבדות שזה לא הכ.מסך ? תודה לכולם ואם זה לא המקום איםו לרשום זות? בתמיכה תכנית חומרה או תוכנה ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי כרגע E700B, נמצא על 1024X768 85HZ הצבעים לא משהו ושאני עובד בוורד או באינטרנט כואבות העיניים משהו רציני... גם רק הזכוכית שלו שטוחה, כלומר הצג עצמו לא שטוח. בכל מקרה בהתחלה חשבתי על LCD ואז הבנתי שהוא לא טוב למשחקים, וגם הבנתי ש CRT 19 זה דבר בומבסטי ואני לא רוצה שהוא יהיה צמוד לפנים שלי. חבר שלי המליץ לי על המסך הנ"ל ורציתי לשאול את דעתכם עליו מאנשים שהתנסו איתו. תודה מראש.
-
אז ככה , א'. קודם כל שלום רב לכל הקהילה ב'. יש לי מחשב של HP דגם Pavilion a6450.is על המחשב הזה יש כרטיס מסך Nvidia GeForce 8600GT 512MB משחקים לא רצים עליו טוב , ניקח לדוגמא את GTA IV שזז בצורה מחרידה . ניסיתי לעדכן דרייבר של הכרטיס מסך , וזה לא בדיוק שינה משהו . השאלה שלי , היא מה אני צריך לעשות כדי שמשחקים יעופו לי כמו שמצופה מהם . ג'. אני רוצה להחליף את מערכת ההפעלה מ-Windows Vista Home Premium ל- Windows XP SP3 , מישהו יכול לתת לי דרייברים ל-Windows XP בבקשה ? ואם אפשר גם CHIPSET אם יש . את הדגם של הלוח אם אין ברשותי , אז אם יש קומבינה כלשהי לדעת דרך ה-Windows עצמו תגידו לי ואני אעשה . תודה רבה רבה רבה רבה לכולם , אני מקווה שתוכלו לעזור לי ,…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התשובה חשובה לצורך החלטה על רכישת כרטיס מסך חדש. החלטתי לא ללכת על הכרטיסים היקרים ביותר של הדור הנוכחי מפני שממילא הם לא מסוגלים להריץ dx10 במצב high וברזולוציה הגבוהה הנדרשת לצורך משחק על מסכי lcd גדולים.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב, האם אני יכול לשים 2 כרטיסי 670 משני יצרנים שונים, למשל - Asus ו- MSI ? תודה על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף Geforce 8800 GTX 768MB או ASUS Radeon HD 2900XT 1GB http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103044 זה סתם ויכוח ביני לבין חבר שרוצה לקנות את ה RADEON תודה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני הולך להזמין היום מחשב מFOXPC ורציתי לדעת איזה משני הכרטיסים עדיף? 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 או 2) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1222 ואם אפשר קישור או משהו כדי לדעת מה מקבלים איתם...
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
נניח שיש מצב שלמישהו יש 6800ULTRA וX800XTPE עם זכרונת 1.5 NS (האולטרה בא עם 2NS, אם אני לא טועה?) האם זה אפשרי להלחים את הזכרנות מהXT ולהחליף אותם בזכורנות של האולטרה? הדבר יביא לשיפורי יכולת OC לא?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך "17 LCD לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) עד מחיר של 2300 ש"ח. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך בסכום של 400-500 שקל גג שיתמוך לי במסך מחשב ובLCD. מעבד Intel Core 2 Duo 6300 ואם יש עוד פרטים שצריך לדעת תגידו לי ואני ארשום תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-