כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך יש לי Geforce mx 440 והוא ממש לא משהו עד עכשיו הוא סחב את כל המשחקים. עכשיו יש לי לוח אדם Asus p4s8x ואני שאול איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי? דבר שלא הזכרתי אני חייל והתקציב לא הכי גבוהה אז כן אני יהיה ישראלי ויגיד את המשפט הכי נופץ "אני רוצה את הכי טוב שיש בהכי מעט כסף" מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו בתודה יוסי
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו יודע איך יראה הR600 ועוד שאלה.. למה אי אפשר לקצץ טיפטיפה במתח זה לא טיפה מוגזם...250W?<
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך שני דריברים, אחד לכרטיס קול והשני לכרטיס מסך. אני צריך את הדריבר החדש ביותר לכרטיס מסך - GeForce FX 5200 ואת הדריבר החדש ביותר לכרטיס קול - Game Port for Creative בבקשה תביאו לי אני חייב את זה...תודה רבה לעוזרים!!
-
- 12 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת. האם אשים כרטיס מסך לדוגמא של ATI על לוח עם צ'יפסט של Nvidia זה יעבוד בלי בעיות? אני לא מדבר על ריבוי כרטיסי מסך. אלא על הפעלה של כרטיס מסך בודד. וכנ"ל גם לחברה כרטיסי מסך של חברת Nvidia האם אני יכול לשים כרטיס מסך כזה בצ'יפסט של ATI?? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
כן אני יודע שזה כרטיס חלש, אבל איתו אני משתמש בין לבין במשחקים לפעמים כשאני משועמם. אני מנסה להשתמש ב Rivatuner, אבל אז הוא אומר לי שהדרייבר נכשל בלעשות אוברקלוק לכרטיס מסך, גם כן כשאני עושה דרך התצוגה הראשית של אנוידיאה אז הוא לא נותן לי בכלל להעלות אפילו מגה הרץ אחד, הכרטיס הוא של אינוויז'ן. יכול להגיד משהו? גם כן לפני השתמש ב GTU, וגם שם כשאיפשרתי את האוברקלוק הוא לא נתן לי להעלות כלום. תודה לעוזרים מראש.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, הייתי בחנות מחשבים והם נתנו לי את מפרטי המחשב, והייתי מרוצה מפרטים חוץ מכרטיס מסך חלשים, הם אמרו שהם לא מכורים כרטיסים חזקים והמליצו לקנות את עצמי כרטיס המסך. לפני חודשיים שאלתי פורום הזה בנושא: בקשת להמלצת כרטיס מסך בסביבות 600 ש"ח, והמליצו את כרטיס PALIT GeForce 7600GS Sonic 256MB PCI-E. לפני שאני קונה את כרטיס המסך ורציתי להגיד משהו. אני אף פעם לא קניתי חלקי מחשב ואני די חושש שפתאום שכרטיס מסך לא יתאים ללוח. ולכן אם תוכלו לעזור לי לפני שאהיה בטוח לקנות את כ. מסך . ואני מציג את המפרט שאני הולך לקנות את לוח: לוח פנטיום 4 INTEL מקורי 945 CHIPSET P755 תומך בסידרת המעבדים החדשה "ליבה הכפולה" שכוללים עבור של 2 יישומים כבדים בו זמנית, הלוח כלל את הטכנולוגיית החדשות: HT,…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום כ.מסך Leadtek px 7300gs (שזה בעצם GF7300) הכרטיס מסך בא עם הדריבר של Nvidia לכרטיס יש מספר יציאות 1VGA 1DVI 1TVOUT אצלי ליציאה של הDVI הוספתי מתאם לVGA (אין לי אף מסך DVI) עכשיו אני רוצה לבנות dual screen בין ה DVI ל VGA כרגע הצלחתי ליצור DUAL SCREEN רק בין הTV ל VGA+DVI (בVGI ובDVI רואים אותו דבר) תודה מראש, משה
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום ברשותי כרטיס x800pro VIVOעם 16 צינורות עיבוד עובדים. צרבתי לו ביוס של x800xt pe VIVO ואני צריך לעשות underclock כדי שהכרטיס יעבוד כמו שצריך. מחפש את הביוס הטוב ביותר לכרטיס שיתמוך בVIVO - אםשר x800xt pe או x800xt.... על הכרטיס זיכרונות samsung 1.6+קירור ATI SILENCER/ תודות לעוזרים נדב
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת כרטיס מסך איכותי ואמין, חד מפינה לפינה. אני עובדת על פוטושופ והדגש הוא על איכות גבוהה בדו מימד. התקציב הוא עד 400 ש"ח רצוי בפחות. מחכה להמלצות, תודה dindin
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה משתלם יותר לPCI-E?? הכרטיס 7600gt או הכרטיס 6800gs
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מה קורה חברים יש לי תקציב של 1500 שקל . תנו לי את הכרטיס הכי טוב לביצועים ושיהיה לAGP במחיר הזה תודה. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לקנות ב 1400 שח? כרגע אני חושב על 7600GT
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמישהו יעשה אשכול כרטיסים מומלצים ל AGP
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ! אני מחפש בנרות כבר איזה כרטיס הכייי משתלם בתקציב הזה והשתגעתי כבר כי כל פעם אומרים לי משהו אחר מישהו יכול לתת לי תשובה ברורה אחת ושכולם יסכימו איתו בערך? :-\ תודה מראש נ.ב אני צריך שהכרטיס יופעל באפיק agp
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מפרט בצד למעוניינים... אז ככה,לפני שבוע היה לי איזה כבל שנתקע במאורר של הכרטיס מסך לאיזה יום,והוא לא הסתובב כמו שצריך. שמתי לב פתאום שהטמפ' שלו על 93 מעלות במקום על 45. אחרי כמה ימים הרצתי 3D MARK05 וקיבלתי 4090 שכשקיבלתי את המחשב הוצאתי 6600 . היו מלא ארכיפקטים (ככה קוראים לזה??) בהרצה של הבדיקה וחלקה היתה עם מסך שחור ולא הוצגו התמונות הרגילות של הבדיקה. מה אני עושה? יש דרך ודאית לבדוק אם הכרטיס נדפק,אני לא יודע מה להגיד לחנות...
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מתכנן שדרוג למחשב שלי שכולל זכרונות RAM חדשים וכרטיס מסך חדש. המפרט כרגע: P4 2.4Ghrz 2*256 MB RAM ג'נריים Inno3D GeForce 5700LE - זוועתי, אני יודע. בכל מקרה, אני מתלבט ה-6600GT, 6800 וה-X800GTO. התקציב כמו שאמרתי הוא עד 1000 ש"ח כי אני רוצה גם לקנות 512*2 של זכרונות. אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר בהרצת משחקים וכן באוברקלוק איכותי עם קירור סטוק. תודה
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר סרט לטלויזיה בעזרת יציאת ה-tv-out, הבעיה היא שכל התמונה מלאה בהפרעות, מן "גלים" כאלו בתמונה. בלתי אפשרי לצפות ככה. בעבר הייתי מקבל תמונה עם פחות הפרעות, אין לי מושג למה זה נהיה ככה פתאום. ניסיתי לשחק בתדר דרך ההגדרות של הדרייבר. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של דרייבר. אך כל אלו לא פתרו את הבעיה... help! תודה.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
איך זה ש כל הכרטיסים המובנים הם חלשים גם בקונסולות יש כרטיסים מובנים אז איך זה שהם חזקים יותר?
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2827&p=1 נראה לא רע
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אנשים הרצתי את התוכנה 3DMARK06 על 7600gs AGP 256ddr2 128-bit חדש וקיבלתי תוצאה של 1915 נק' ללא פילטרים... זה נמוך מאד לא?? המחשב שלי: AMD3000+ 1Gb זכרון
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעונין לקבל המלצה למסך lcd למשחקים וסרטים ( אני יודע crt יותר טוב) עד 2500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000 שקל ואני רוצה ליקנות כרטיס מסך על איזה אתם הכי ממליצים ? הרבה ממליצים לי על ה 6600 gt אבל הוא עולה 1300 אולי יש יותר טוב ב 2000 ???? כל זה מצטרף למחשב שאני קונה amd 64 3100 ולוח אם לא זוכר בדיוק איזה ....
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-