כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה, תוך התחשבות במחירים ובתוצאות של באנצ'מרקים. אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי איזו ולמה. בתודה מראש, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Sapphire Radeon HD4890 1GB GDDR5 PCIE NviDia GTX 260 896MB
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב הנייד לטלויזיה בעזרת חיבור SVIDEO והתמונה שאני רואה על המסך כאילו שיש גלים מעיין תנודות והיא לא כל כך טובה האם אפשר שתהיה אותה תמונה כמו במחשב ?? ואיך אני פןתר את הבעיה שלי?? למה אף אחד לא נותן לי עצה או טיפ כבר שבועיים ???????
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
משהו מכיר את המסך הזה? האם הוא שווה קניה? אם לא, אני אשמח להמלצות למסך 17-18 אינץ LCD/TFT. בסכום של עד 2500-300 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כשאני מפעיל משחקים במחשב עם הכרטיס הזה בהגדרות גבוהות יחסית הגרפיקה יפה אבל מסביב לדמויות רואים מפוקסל כמו ריבועים כאלה..וזה בכל המשחקים שאני מפעיל הנה תמונה מדום 3 http://gal.gogo80.net/doom.JPG עכשיו..בהגדרות בכרטיס מסך יש מד כזה ותצוגה מקדימה.. בשני צידי המד יש ביצועים ואיכות..אז שמתי את המד על האיכות ובתצוגה המקדימה ראו בלי פיקסלים מסביב אבל במשחק עדיין רואים פיקסלים ויש משחקים שכשאני שם על איכות גבוהה אז זה מראה לי את הדמויות נמרחות הידיים והרגליים וכל הגוף מחובר כזה.. אני משתגע כבר..מה עושים בבקשה עזרה!!
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת וידאו לא משהו מקצועי אלא סתם כדי לערוך קצת סירטונים למישהו יש המלצות? וה-MOVIE MAKER עושה לי בעיות בגלל זה אני לא רוצה להשתמש בו..
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
נגיד ויש לכם 1000 שקל, מה הייתם עושים: 1) קונים כרטיס מסך ב1000 שקל (לדוגמא X800GT) 2) קונים כרטיס מסך שמחזיק לעת עתה ב500 שקל (נגיד איזה X600) ובעוד איזה שנה עוד כרטיס שיעלה 500 (נגיד RADEON X800GT) הבנתם למה אני מתכוון
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, באפשרותי לשדרג ל-9800GTX בכ-500 ש"ח ורציתי לדעת האם זה משתלם ועד כמה ההפרש גדול בינו לבין ה-8800GT. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אינטל מכריזה על מקצה שיפורים עבור דרייבר כרטיסי המסך שלה לגיימינג וגם מקצצת במחיר הרשמי של ה-ARC A750, שחולם לזכות בליבם של ההמוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן עם 512 ראם ולוח אם מעפן, אני צריך צריך כרטיס מסך עד 500 ש"ח (יש אפשרות לחרוג) ושהוא יהיה טוב למשחקים (לא למשחקים כבדים) ולחיי היום יום. אינטרנט, מסנג'ר, סרטים וכו'. אגב, חובה חובה שיהיה לו את החיבור הכחול למסך. תודה. http://img409.imageshack.us/img409/3074/123gp6.jpg זאת תמונה של הפרטים של הלוח אם שלי, אם יש צורך.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כרטיס מסך מעבד נתונים או שהוא רק מקבל אותם מהמעבד ורק מסדר אותם על המסך?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האלן. יש לי ספק כוח 300 ואט. פנטיום 4 בתושבת 478 צורב וסדי וסאונד בלאסטר לייב עם פאנל קידמי. יש סיכוי שהספק כוח שלי יהיה מספיק חזק בשביל להתמודד עם X1600 PRO )256( ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כדאי בתקציב כזה לקנות מסך LCD ואיזה דגם? השאלה היא במחירים האלה האיכות תמונה היא טובה ולא עדיף לקנות מסך CRT אחר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך הכרטיס של החברה הזאת ? האם כדאי לקחת של חברה אחרת כמו ספרקל או פאליט ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש עם הכרטיס מסך 8800GTS 512MB. חיברתי שני מסכים בחיבורי DVI, המסך LCD "19 יחס: 4/3 ברזולוציה 1280X1024 ומסך פלזמה "42 יחס: 16/9 ברזולוציה 1024X768. כפי שניתן לראות לכל מסך רזולוציה שונה ויחס גובה/רוחב שונה. המטרה: לראות תמונה זהה על שני המסכים אך להגדיר לכרטיס מסך שיוציא לכל מסך את הרזולוציה והיחס שלו. נכנסתי ל"לוח הבקרה של NVIDIA" ובפונקציה "צגים מרובים תצוגות" בחרתי ב "מוגדרים כבלתי תלויים זה בזה (dualview)" במצב זה אכן ניתן להגדיר לכל צג את הרזולוציה שלו בנפרד אך לא מתקבלת תמונה זהה בשני הצגים! ב LCD אני רואה הכל כמו שצריך אך במסך הפלזמה רואים רק את תמונת הרקע בשולחן העבודה בלבד, בלי האייקונים ובלי כלום, פשוט תמונה סטטית! אם במקום לבחור בפונקציה "מוג…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אם אני קונה לדוגמא 8800 GTX של חברה אחת ואחרי כמה זמן אני מוסיף עוד GTX אבל של חברה אחרת זה אפשרי שיעבוד בSLI?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
הזמנתי כרטיס מסך OEM והבנתי שהוא לא בא עם קופסא שמגנה עליו. רציתי לשאול אם זה בטוח - שהמוצר לא נפגם או משהו כזה בדרך בגלל שהוא לא מוגן.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך שטוח ואני לא כל כך מבין בנתונים של מסכים מישהו יכול להיד לי איך המסך הזה: http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 הוא יהיה טוב למשחקים? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם כיום תמורת 1000ש"ח ניתן לקבל משהו חזק מX1800XT CF ? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן. קניתי כרטיס מסך Sapphire 6950 2GB Dirt3 edition. מסתבר שהכרטיס כבר מגיע עם ביוס של 6970. פשוט הייתי צריך להזיז את הכפתור והעלתי GPU-Z וראיתי את המספר של ה-Shaders תואם ל-6970 (1536). השאלה שלי היא כזאת: העברת הכפתור לביוס של 6970, לא מעלה את התדרים והמתח. השתמשתי ב- Trixx כדי להעלות ל-880 ו-1375 בתדרים ובמתח ל-1150. האם בכל זאת צריך להכנס ל- catalyst control center ולכוון ל-20+ ב-POWER? או שבכלל לא צריך להעלות תדרים ומתחים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה חודשים את ה- Leadtek 7800GT. האים אני צריך לעדכן את ה-DRIVER שלו או משהו אחר מהאתר? מזה יתן לי? זה נחוץ בכלל?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-