כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
אני שמעתי שאפשר להכפיל את הפיקסל פייפליין של הכרטיס מסך ואני לא מתקוון ל-OC ... אתם אולי יודע איך או איפה יש מדריך טוב לזה ? או איפה אפשר אם בכלל למצוא כזה מדריך...? ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס ללוח אם ודגש על רק על הלוח אם השאלה שלי האם יש עוד איזה חיבור לחבר?? צריך לחבר גם לספק איכשהו?? כי למשל בגיפורס 2 הקודם שלי המאוורר היה מחובר גם לחשמל אודה לקבל תשובות ענייניות מאנשים שמכירים את הכרטיס... תודה רבה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ATI X1900GT או ATI X1950PRO מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם..אני רוצה לבדוק בשביל השקט הנפשי שאכן ההגדרות האלה במצב הנכון..מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קיבלתי מחו"ל כרטיס מסוג: HD 6970 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP העם יש איזה שהוא משחק שהוא לא יתמודד יתו יפה (רצולוציות נכון להיום 1900X1200, וגם HD) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון.. שדרגתי את המשחב יש לי עכשיו כרטיס HD2600XT 512MB GDDR3 וויסטה מותקנת מאיפה אני מוריד DirectX10? שיחררו את הגירסה הזאת כבר?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב שתומך בלחבר שני כרטיסים... עכשיו הכרטיס שיש לי זה 6600GT 128 MB אם אני יחבר עוד אחד אז יהיה לי 256MB או רק 128MB??
-
- 5 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הורדתי את הדמו למישחק הנ"ל והפריימים נמוכים מאוד 12-20 הכל מוגדר ל -HIGH +AAX4 אני משחק ברזולוציה של 1680X1050 ב GRID למשל בכל על HIGH ואני מקבל 80-90 FPS מה לא בסדר כאן?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
קרתה טעות קטנה בהסבר! אני מחפש כרטיס מסך בלבד באזור 3-4 אלף שקלים. הדרישות: שיעבוד כמה שיותר טוב ב3DS MAX וגם למשחקים. המפרט שלי: לוח Z77 לוח אם לא זוכר בדיוק את הדגם I7 3770 3.4GHZ 16GB RAM מסך 23 אינצ' רזלויה FHD יכול להיות בעתיד יעבור ליותר גדולה. בכל אופן עדיפות גרפיקה, פחות חשוב משחקיות.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בהתחשב שרוב העבודה שלי היא עם פוטושופ וקצת עריכת וידאו , ובנוסף עם תקציב מוגבל מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס EASY TV CAPTURE במחשב (כרטיס TV עם שלט רחוק - אינו כולל FM ). חיברתי לכרטיס אנטנת טלויזיה (לא כבלים) וה TUNER שלו נעל על תמונת הודאו של ערוצים 1 ו 2 באיכות סבירה אך לא נשמע הקול. את חיבור הקול ביצעתי בעזרת כבל אודיו קצר המסופק עם הכרטיס, ע:י חיבורו בין יציאת ה AUDIO OUT בכרטיס ה TV לכניסת ה LINE IN במחברי הקול של לוח האם (לוח האם הינו GA-P35-DS4 ועליו כרטיס מסך PLUS X1550 של PALIT ). מבקש עזרתכם כיצד לבצע החיבור כדי לשמוע את הקול של ערוצי הטלויזיה - כאמור אני רואה תמונה בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך וגם מסך חשוב שהכרטיס מסך יתמוך ברוזלוציה של המסך המסך צריך להיות 20 אינץ רחב תקציב של עד 3K הכרטיס מיועד למשחקים שיהיה עם תמיכה של DVI+HDMI תודה לעוזרים והעיקר שיהיו מתיאמים ל- מעבד- Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box לוח אם- GIGABYTE GAP35CDS3R
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. זה התחיל בכך שעל המסך במשחקים כמו under ground ו civ 4 ריצדו מן קווים מוזרים וקטיעות במשחק, שרק הפכו להיות גרועים יותר כאשר מכבידים ברזולוציות גבוהות על הכרטיס. כל פעם שעל המשתמש להפעיל את המחשב, ברוב הפעמים, הוא נכנס ללוף של ריסטרטים עד שהוא עולה. ראשית הופיעה הודעה בתוך המערכת המודיעה על קובץ פגום שמעיד על דריבר דפוק או שהכרטיס הלך, הפעם הנוספת שזה ארע הייתה כשאחי(המחשב שלו) ניסה להפעיל את המחשב וקפץ לו מסך pc dead ושם נאמרה ההודעה הנ"ל באזהרה שהמחשב לא נדלק על מנת למנוע נזק מיותר. הכרטיס האלטרנטיבי במחיר 500-600 שקלים על מנת להפעיל משחקים אלו - תודה! * הותקן הדריבר מחדש לפי כל הכללים ובשימוש driver cleanr.
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כותרת.... מדובר על כרטיס מסך של geforce 9800GT / 9600GT... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הכוונה פונטים כלליים לWIN ולא לתוכנה ספציפית
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי GT6600 PCI-E של ג'יגה בייט רציתי לשאול איך אני מחבר אותו לטלויזיה ואיזה כבלים צריך? אני אשמח אם תביאו לי את השמות המלאים שאני אוכל למצוא פה: http://www.zap.co.il/goto.asp?sog=C-Cable ותסבירו לי איך לחבר...אני אשמח מאוד תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעדיף שיהיה אפשר לשנות גובה ולסובב את המסך בתודה מראש רן.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רשום שצריך לפחות 500W ספק כח אז איך יכול להיות שהרבה לוקחים ספק של 450 עם זה ? אולי זו שאלה דפוקה אבל אני רוצה להבין תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שמעתי עליו דברים די טובים והוא עולה רק 2500ש"ח. אם למישהו יש ניסיון איתו ויכול לתת לי רשמים מהעבודה איתו אני אשמח. תודה.
-
- 32 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לתקופה הקרובה חשבתי להשכיר כרטיס מסך באינטרנט במקום לקנו תתמחשב יקר יש אפשרות כזאת עם אתר בטוח שעושה דבר כזה באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יתאים למפרט הבא : זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. שח מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 האם יש כרטיס יותר טוב למערכת כזאת במחיר 800 שח
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות את ATI Radeon HD4850. כרגע אני שוקל איזה גירסה לקנות, כשהמטרה הכללית היא: בלי OC בכלל, ושקט מאוד! בלי להתעסק עם עוצמת המאוורר, כלומר שיתאים את עצמו לבד כשCrysis רץ וכשהמחשב במנוחה. אז מה עדיף? SAPPHIRE, PALIT, GIGABYTE?? תודה רבה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-