עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by menybo2,

שלום לכולם יש לי כרטיס radeon 9200se יש לו יציאה ל-svidou. קניתי חוט s.v חברתי לטלוויזה ליצאת s/v ולא רואים כולם רציתי לשאול מה צריך כדי לחברת את הטלוויזה למחשב???

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שלום, אני כרגע עם 9600GT והוא כבר לא מצליח להריץ משחקים כגון COD5, ו- Dawn of War על המסך שלי ברזולוציה מקסימלית (20" - 1680X1050) התקציב - 900 עם אפשרות לחריגה עד 1100 אבל רק במידה וזה באמת משתלם. המפרט הוא המפרט שבצד עם 2 שינויים - הזיכרון יוחלף לקורסאיר 4GB CL5 הספק יוחלף לקורסאיר 550W כשאני אחליף כרטיס. (יש לי כבר את הזיכרונות והספק) בהתחלה חשבתי לכיוון של HD4850 או 9800GTX/GTS250+ אבל ראיתי שבתוספת של 100 ש"ח אפשר להשיג GTX260 SP192 אז אולי עדיף? כמו כן אם כבר אני מוציא 900-1000 ש"ח על SP192 לא עדיף להוציא 1100-1200 על SP216? או שזה כבר יותר מדי אוברקיל למסך שלי? בכל אופן המלצות על כרטיסים יתקבלו בברכה - חשוב לי השקט (עד כמה שאפשר בכרטיסים כאלה)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Mentally ill,

הגיע כבל עם חיבור לבן ושני חיבורים קטנים שנראים שאמורים להתחבר ללוח, אחד מהם נראה כמו חיבור של מאוורר רק עם 2 חריצים, ע הכבל רשום Tube 125 0C מוכר למישהו?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  4. Started by liortaib,

תגידו יש תאריך יציאה לכרטיס מסך הזה 4870x2? והאם הוא יהיה יותר חזק ממערך cf4870? ושאלה אחרונה לגביו הוא צריך לוח x38\x48 שיתמוך טוב cf?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by fers,

תישמעו אני רוצה להיות בטוח במשהו אני צריך תעזרה שלכם . הייתי אמור ליקנות את ה h4890 אבל היום יצא ה hd5830 שבערך באותו רמה שלו יותר חזק בכמה אחוזים בודדים ואם dx11 אז החלטתי ללכת עליו עכשיו המעבד שלי intel core 2 dou e7300 2.66 אני קונה ספק 550 w של ססוניק וקירור של mugen 2 למעבד עושה OC למעבד לכ 3.2-3.6 כי הלוח שלי מגביל אותי . לפי מה שאמרו לי לאחר ה oc לא אמור להיות לי צוואר בקבוק מה אתם אומרים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by Aeternus,

שלום, יש לי מסך Proview 786N ולצערי הכלבה הנחמדה שלי החליטה לאכול את הראש של הכבל מסך שלו... האם יש דרך להחליף את הכבל בבית? תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by HiTiT,

אני מעוניין לקנות כ. מסך 7600GT אבל יש לי שאלה האם אני אוכל לחבר את שניהם [sLI] בעתיד אם אקנה 8800GT? תודה.

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  8. Started by Cilay,

CPU : Intel P 4 2.8GHZ socket 478 Memory : 1.5GB og RAM DDR MotherBoard : ABIT i865e Graphic Card : FX 5700 256MB Hard Drive : 120GB 7200RPM MAXTOR אגב יש לי את המסך 2007wfp ... וספק ב70 שקל השאלה שלי היא האם המחשב יהיה מספיק טוב? אם לא יהיה צוואר בקבוק ואם אני ארגיש בכלל הבדל משמועתי מבחינת משחקים ... זה הדגם שאני מעוניין לקנות : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161082 יש דגם יותר טוב ב 1950 ? והאם בארץ יש מחיר דומה ? תודה.

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by mskladman,

הורדתי את הדרייבר המעודכן. הבעיה היא שהרזולוציה של הטלוויזה היא 1366X768 ואין בדרייבר את הרזולוציה הזאת. ככה שאו שרואים טוב אבל לא על כל המסך, גם שעושים סטרץ' או שרואים מעולה אבל מעבר לגבולות מסך. מה לעשות ? איזו רזולוציה הכי מתאימה בערך ל1366X768?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by saar3,

שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by יניב קופר,

7600 agp האם הכרטיס צריך חיבור חשמל בניפרד

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  12. נניח שיש מצב שלמישהו יש 6800ULTRA וX800XTPE עם זכרונת 1.5 NS (האולטרה בא עם 2NS, אם אני לא טועה?) האם זה אפשרי להלחים את הזכרנות מהXT ולהחליף אותם בזכורנות של האולטרה? הדבר יביא לשיפורי יכולת OC לא?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by Sma1,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך "17 LCD לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) עד מחיר של 2300 ש"ח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב נייד עם הכרטיס מסך הזה , מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של הדרייברים שלו? באתר של ATI אין את הדגם הזה (7500) אלא רק דגמים אחרים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by shlomo1441,

היי יש לי 5850 SAPHIRRE אני רוצה לעשות אוברקלוק עם התוכנה של MSI AFTERBURNER האם אני צריך לצרוב ביוס של MSI??

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. שלום לכם, היום הפעלתי את המחשב ואחרי מס' דקות התחלתי לשמוע רעשים של טרקטור מתוך המחשב, פתחתי את המארז וראיתי שהרעש נובע מהמאוורר של הכ.מסך, לאחר כמה דקות המאוורר פשוט הפסיק לעבוד. ניקיתי את המאוורר (חיצוני, לא פרקתי וכ'ו..) וכלום, נתתי למאוור פוש קטן עם היד והוא התחיל לעבוד בצורה איטית מאוד. הכ.מסך במנוחה על 47-50 מעלות ככה שבנתיים לא נראה לי שיש סכנה כלשהי שהכ.מסך ישרף. ועכשיו לעניין המרכזי, הכ.מסך נקנה מ-FOXPC לפני שהתאחדו עם TMS, יש לי על הכ.מסך אחריות וכרגע אין עם מי לדבר, שלחתי מיילים, נאדה. מה אני יכול כרגע לעשות שעוד לא עשיתי? אל תציעו לי לפרק וכ'ו.. אני לא רוצה להתעסק בזה ואני מעדיף שאנשים שיש להם קצת יותר ניסיון ממני יתעסקו בזה. כמה יכול לעלות לי תיקון של תקלה כז…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by adizarko,

אוקיי בשעה טובה הגיע אליי הכרטיס ועכשיו אני רוצה להבין משהו לפני שאני מתקין אותו אז כמובן שצריך לתקוע אותו בסלוט של ה PCI EXPRESS- אבל ממה שאני מבין צריך לחבר אותו גם לספק כוח - האם זה נכון? ואם כן - אז איך בדיוק? ראיתי שיש שם כבל לחבר אותו להארד דיסק ומשם לכרטיס ולספק - האם זו הדרך הנכונה? תודה

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by A-L-o-n,

האם כדאי לקנות hd 4850 שהוא מעל 900? כאילו יש אנשים יקרנים שמוכרים אותו דיי יקר אבל תלוי גם איזה דגם... הדגם הזה היה כתוב באתר של המוכר... שווה לקנות את הכרטיס הזה!!! http://www.gal-comp.co.il/Product.asp?ProID=328 הוא טוב יותר מהרגיל או שזה אותו הדבר?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by ganymede,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים ובטלוויזיה דרך מקרן או מסך גדול. האם אני ארגיש הבדל גדול אם אני אקנה לוח-אם עם כרטיס מסך משולב (ערכת שבבים intel G965) לעומת כרטיס מסך ממוצע נפרד? תודה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by menos,

שלום נאמר לי כי בשאטלים אם שמים כרטיס מסך מסוג דור חדש תוך 20 דקות האוויר יותר מדי מתחמם בפנים והכרטיס נשרף האם זה נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  22. שלום חברה ישנה בעיה מציקה שקיימת בדרייברים של nvidia מסוג forceware (71.84 ומעלה) ישנה אפשרות להצגת סרטים במסך מלא על אחד המסכים (מסך המחשב או הטלויזיה). אני חייב להשתמש באפשרות זו משתי סיבות: אני משתמש ברזולוציות שונות במסך המחשב ובטלויזיה בגלל שיש הגבלה נמוכה על הטלויזיה (1024x768). סיבה שנייה היא שבלי אפשרות זו רואים את הסרט רק על מסך אחד. בעת שימוש באפשרות זו, הסרט מופיע בטלויזיה כשהוא גדול יותר מהמסך וכך התמונה נחתכת בצדדים (overscan) כאשר השתמשתי בדרייברים ישנים יותר מסוג detonator יכולתי לשנות את גודל הסרט על גבי הטלויזיה. כעת כאשר אני משתמש בforceware אני מכוון את גודל הסרט כמו שכיוונתי בdetonator רק שכל פעם כשאני טוען קובץ סרט חדש, התמוה חוזרת להגדרות המקוריות וה…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. אורח
    Started by אורח,

תראו את הצבעים על הרובה, הם כאילו דהויים וחסרים הצבעים על הרובה, הנקודות הירוקות בלי הצבע, הורדתי את האוברקלוק וזה לא עוזר. מה לעשות? http://img332.imageshack.us/my.php?image=csitaly00007in.jpg

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by adirnasri,

זה: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=PV-T71U-ZDD9&affiliate=zap או זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12249 ומה ההבדל בניהם תודה מראש אדיר

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  25. שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. בחרתי בכריס המסך הזה למיטב הבנתי הוא מספיק למה שאני צריך אני לא משחק על המחשב לקחתי לוח אם שתומך בשני כרטיס מסך PCI-E X16 בשני החריצים SAPPHIRE ATI RADEON HD3650 512MB DDR3 PCI-E, יחידות 2 ¤1060 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2162 האם כדאי לי לקחת את הדגם המ…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים