עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by emilio,

ניסיתי להשוות את שני מסכים לצורך עיקרי קולנוע ביתי גם קצת משחקים. כ.מסך שאני מטלבט ביניהם: 1. X1650XT 256MB 2. X2600XT 256 MB אני יודע כ.מסך הראשון אינו תומך ומחיר בערך אותו דבר. עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  2. שלום לכולם, לאחרונה אני מנסה ומנסה לעשות dual view אבל לפי כול ההסברים שראיתי לא מופיע אצלי בסטינגז 2 חלונות שאני יוכל לעשות את זה. השאלה שלי היא איך ??? יש לי: winxp sp2 gforce 5700 with nview אם מישהו יכול לעזור זה יהיה אדיר נ.ב זה לא חיבורים זה הגדרות כי זה כבר עבד פעם אחת... תודה רבה לכולם...

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם אפשר מהי כמות ה-FPS שה-6600GT מריץ במשחקים הבאים: 1. World of Warcraft 2. Quke 4 3. Battlefield 2 תודה לעונים!! 8)

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by azaz,

למה קוראים לכרטיסי המסך של HD ATI???

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  5. הי שלום מה דעתכם על המתאם להכרטיס מסך הנ"ל של מטרוקס בסה"כ עולה 300 דולר השאלה העיקרית האם זה בא בנוסך לכרטיס מסך לאיזה כרטיס הוא מתאים הביצועים שלו מספיק חזקים למשחקים? http://www.matrox.com/mga/workstation/3dws/products/triplehead2go/overview.cfm תודה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Tomerb1,

geforce 8800 640mb או 320 מגה? אני משחק במשחקים כמו נייד פור ספייד קאנטר ומשחקים חדשים שיוצאים שיצא נגיד GTA חדש או נייד פור ספייד חדש גם command and conquer 3 sims 2 rollercoaster tycoon 3 משחקים כאלה בערך... אני אוהב לשחק על הגדרות טובות מאוד שרואים ממש טוב יש לי מסך 19 LCD מה יותר עדיף בשבילי? קונה מחשב ב5500 עדיף 5200 עדיף כמה שפחות... אני סגור על מעבד AMD [כניראה 5600] עם לוח m2n-e תודה מראש

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by proviewz,

שלום, רציתי לשאול איך Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe יהיה למשחקים לא כבדים, לדוגמא: sims 2, roller coaster 3, counter strike 1.6... שאלה שנייה שלי היא: למשחקים, איזה כרטיס עדיף Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe או PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe ? אשמח לתשובה מהירה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  8. שלום לכם. אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקחת הכי חשוב שיהיה חיבור לטלויזיה אני לא גיימר אני לא צריך כרטיס מסך ב1000 ש"ח אלא בסביבות ה 400 ש"ח הציעו לי לקחת את ה HD2400XT בסקייפיסי שעולה 430 מה אתם אומרים? בקשר לכרטיס טלויזיה אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט ערוצים באיכות טובה המליצו לי על hauppauge win-tv-pvr 150 mce בסקייפיסי שעולה 384 מה אתם אומרים עליו? תודה רבה על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  9. הי חברים אני מתכנן להחליף את ה9500P המזדקן שלי בכרטיס חדש בגלל ריבוי המודים שראיתי ברשת, הכיוון הוא 6800LE ראיתי כמה וכמה סופטמודים והרדמודים שהופכים את הכרטיס הזה לבעל יכולות יוצאות מהכלל - כשהמוד מצליח כמובן אני מתכנן לעשות רק סופטמוד בתקווה שהוא יצליח, ואם הוא לא אז בעתיד אני אעשה לו הרדמוד אבל כל זה בתנאי שעדיין מיוצרים כרטיסים שעליהם אפשר לעשות את המוד הזה בהצלחה וזה מה שאני בעצם רוצה לדעת כי כל המדריכים שראיתי הם מלפני כמעט שנה הכרטיס שאני מתכנן לקנות הוא של XFX, מKSP במחיר של 1029 שקלים הכרטיס יהיה AGP וישתלב במחשב הקיים שיש לי בחתימה (עם תוספת זיכרון לג'יגה) במחיר של קצת יותר מ1000 שקלים, אני חושב שזה כדאי. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by aml,

חדש בתחום... בואו נגיד שהבנתי שהסדרה לא תמיד קובעת (לדוגמא 6600GT יותר טוב מ6800SE - אם יש כאלו דברים) אבל התבלבלתי כשATI התחילו עם כל הXים שלהם... אז איך ה9800PRO ביחס לX1300? (במחשב נייד יש לי X1150 זיכרון משותף שהבנתי שזה ממש לא משהו) או, איפה נכנסים הכרטיסים החדשים ביחס לישנים (אני מנחש שככל שאשלם יותר, אקבל ביצועים טובים יותר / פיצ'רים שאני לא זקוק להם)?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  11. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות ( שרוב הסיכויים יתמוך ב- PCI Express ), ראיתי באתר זיגזג 2000 את Gigabyte 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk במחיר 722.... בעוד שכרטיסים של 6600GT עם 128 מגה עולים בסביבות האלף. השאלה היא אם עדיף דגם חדש יותר עם פחות זכרון או דגם ישן עם פי 2 זכרון... ובנוסף לתשובתכם אשמח לדעת איזה יצרן כרטיס אתם ממליצים... תודה...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…

14. Started by זאק,

מערכת עם i7.. המלצות לספק כוח...?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  15. חיברתי את הטלוויזיה ואני צליח לראות את התמונה או במסך הטלוויזיה או במסך המחשב אך לא בשניהם.. האם מישהו יכול לאמר לי כיצד להפעיל את התצוגה בשניהם?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by Vova34,

טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  18. Started by shu sha,

http://logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A00052 טוב אז למישהו יש דעה בקשר לכרטיסים האלה? שווים משו?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  19. Started by zaroor,

שלום לכם מישהו יכול להסביר למה משמש יציאה בלוח אם מאחור S/PDIF Output בצבע צהוב צורת RCA ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. Started by TheShadow,

ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת מתי אמור להגיע הכרטיס לארץ כי בנתיים הוא מופיע רק בנועה לפי מה שראיתי והאם שהוא יצא רשמית ויגיע למלאי ולעוד חנויות זה ישפיע על המחיר לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by רוני1,

יש לי כבלים שמתחברים מהמחשב לטלויזיה ואני יודע שצריך להגדיר איכשהו למחשב שאני אוכל לראות במקום במסך של המחשב בטלויזיה...... וגם בעבר עשיתי את זה.... אבל אני לא זוכר איך..... למישהו יש מושג?????? אני חושב שזהו איפשהו במאפינים אבל אני לא זוכר... עזרה בבקשה תתודה....

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by cpus,

איזה מסך קצת יותר זול מהF700P אבל מסספק (ומראה) תמורה מצויינת ? אני מדבר על מסך אמין וטוב; שנמצא בין 763MB לבין F700P... תודה!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  24. שלום לכולם אני כבר כמה שעות שובר את הראש כאשר אני מחבר את כניסת ה VGA למסך מחשב שלי ואת כניסת ה DVI לטלויזיית הLCD שלי בחיבור של DVI to HDMI המצבים היחידים אליהם הצלחתי להגיע הם 1. Clone mode - מאפשר לי אמנם לראות את תצוגת המסך ב2 המסכים אך הרזולוציה לא מתאימה לשניהם אלא רק לאחד מהם בגלל שזה נחשב מסך אחד 2.Extanded mode - תצוגה של אותו מסך ב2 המסכים לא הצלחתי בשום צורה להגיע למצב של Dual שאמור לאפשר לי לשלוט על הרזולוציה של כל מסך בנפרד ושוב מדובר בכרטיס המקולל תוצרת ATI Sapphire x600 pro 256 למישהו יש פיתרון יציריתי לפני שאני מפרק את הכרטיס ל1000חתיכות ונותן לאחיין שלי לבנות פאזל ? וכמובן משקיע עוד כסף על Geforce ? בן

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by ozeini,

אני מתלבט בין הכרטיס GIGABYTE 8600GT 256MB 128bit DDR3 חדש עם אחריות ל-3 שנים לבין 7900GS EXTREME עם אחריות לעוד שנתיים (לא זוכר מה שם החברה). מה הייתם לוקחים ולמה? (אגב שניהם בדיוק אותו מחיר) תודה

דיונים חדשים בפורומים