עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by כריש 3,

גדולים?..הבנתי שיש הבדל בכמה אחוזים בודדים האם זה נכון?...

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  2. Started by sh9696,

??? תודה

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  3. Started by Doctor Robert,

ניסיתי להעביר סרט לטלויזיה בעזרת יציאת ה-tv-out, הבעיה היא שכל התמונה מלאה בהפרעות, מן "גלים" כאלו בתמונה. בלתי אפשרי לצפות ככה. בעבר הייתי מקבל תמונה עם פחות הפרעות, אין לי מושג למה זה נהיה ככה פתאום. ניסיתי לשחק בתדר דרך ההגדרות של הדרייבר. ניסיתי להתקין גירסה אחרת של דרייבר. אך כל אלו לא פתרו את הבעיה... help! תודה.

4. מחפש כרטיס מסך AGP עם אפשרות לשחק במשחקים מתקדמים ובנוסף לא פחות חשוב לחבר את המסך LCD שלי בחיבור HDMI או לחילופין חיבור DVI HDMI יש לי כרגע X1600 PRO וזה לא עובד לי ....

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. אני מקווה שזה הפורום הנכון ??? מה הdriver שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר ? תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  6. Started by EagleX2,

שלום. אני צריך להחליט (ומהר) איזה כרטיס לקחת: Albatron geforce 6600GT DDRIII AGP Leadtek Winfast 6600GT AGP Retial MSI NX6600GT AGP Point Of View 6600GT AGP ProLink PixelView 6600GT AGP אני גם מתכנן אוברקלוק. תודה על העזרה, נעם.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  7. Started by NTT,

שלום,אני קונה את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Zalman Edition והוא מגיע גם עם קירור Zalman VF-830,ויש לו טמפרטורה של בערך 50 מעלות, ואני מעוניין לעשות לו OC שיהיה בערך כמו ה9800GTX,אז הקירור שמגיע עם הכרטיס הוא מספיק? ומה הסיכוי שיקרה משהו לכרטיס עם הOC והקירור שמגיע איתו? וזה נחשב לOC גדול או קטן? תודה!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  8. שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  9. Started by solidus,

אני מתכוון לקנות 8800GTS 640, וכשקראתי ביקורות ראיתי איפשהוא שצריך לחבר את הכרטיס לספק או משו כזה, אבל לא חייבים. אני חושב שאפילו בביקורות פה, באתר, היה כתוב את זה... לאדע למה בכלל נזכרתי בזה חחח אז קיצר - מה הולך? צריך לחבר לספק או לא ? ומה היתרונות והחסרונות של כל מצב?

• 8 תגובות
    • 578 צפיות
  10. NVIDIAGeForce 9500GT 1G O.C HDMI MSI האים כרטיס זה מתאים גם לגיימר בינוני שכמותי בעיקר ל-COD ? בבקשה אל תהיו ציניים ותנו תשובות עינייניות

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by Aeternus,

שלום, יש לי מסך Proview 786N ולצערי הכלבה הנחמדה שלי החליטה לאכול את הראש של הכבל מסך שלו... האם יש דרך להחליף את הכבל בבית? תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת מה אתם חושבים על כרטיס המסך הבא: Gigabyte 6600 256MB, DVI, TV, PCI-E יש כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים שלו (600-700 שקל)? הוא יסחוב לי משחקים בצורה טובה? כמה זמן הוא יחזיק לי? תגיבו בכיף... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by nizans,

רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף Geforce 8800 GTX 768MB או ASUS Radeon HD 2900XT 1GB http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814103044 זה סתם ויכוח ביני לבין חבר שרוצה לקנות את ה RADEON תודה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  14. Started by Elevation,

חשבתי תמיד של Shappire, כי אהבתי ת'חברה והכול. אבל אמר מישהו על הליבה של MSI משו. אז... מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  15. Started by gambak,

האם כרטיס מסך שתוכנן עבור PICe2.0 יוכל לעבוד בחיבור של PICe1.0? הירידה בביצועים לא כ"כ משנה, רק שיעבוד כמו שצריך...

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  16. Started by tom123,

האם רואים בו מכל הצדדים? כי יש מסכים דקים שרואים רק מי שיושב מול...

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by m.l,

איך הכרטיס מסך הזה? נחוץ רק לסרטים ותצוגת תמונות. "כרטיס גרפי ATI Radeon X9250 128MB Club 3d".......הוא עולה בערך 200 שקל..האם כדאי? ואם לא אז תנו הצעה בבקשה של כרטיס בסביבות המחיר הזה....נחוץ אבל רק לסרטים ולתמונות...והוא אמור להיתחבר לפנטיום 3.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by f_b_i,

על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by RayZ,

אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by איתי72,

אחים אני צריך עזרה בקניית מסך חדש בתקציב 800 עד 1000 שקל בדקתי בחנויות ומצאתי MAG 786 PF 1600x1200 160 hz 0.25 mm או SUMSONG or PHILIPS or LG 1280x1020 85hz 0.24 mm והם כולם אותו מחיר. בסביבות ה800 ש"ח אני יכול גם ב1200 ש"ח לקנות MAG 796FD2 השאלה שלי היא מה עדיף בדיוק?? ??? ועוד שאלה: למה המאג שהתכונות שלו הרבה יותר טובות משל האחרים עולה בדיוק כמותם?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by lenso,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב נייד עם מעבד C2D 2GHZ , ועם 2 ג'יגה זכרון , אבל הכרטיס מסך שלו הוא של אינטל GMA950 אתם חושבים שזה יפגע בעבודה עם פוטושופ? האם התוכנה משתמשת יותר בכרטיס הגרפי או במעבד?...אני לא מתכוון להריץ משחקים במחשב הזה. תודה .

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by Sma1,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצה על מסך "17 LCD לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) עד מחיר של 2300 ש"ח. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  23. Started by whome,

שלום לכולם, האם גרסאת ה-Dual Edition זה גרסא שונה מה-Sonic הרגיל או שבעצם לא קיים Sonic "רגיל"? כמו כן, בהנחה ומדובר בגרסא שונה, האם היא טובה יותר במובן ביצועים, רעש וטמפ' (בסדר הזה...)?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  24. Started by Fontana,

אהלן אנשים אני קונה מחשב חדש עכשו אני קונה כרטיס מסך Readon 9600 256mb רציתי לשאול אך הוא ואם הוא שווה את המחיר וכומבן אם הוא סוס למשחקים כי אני משחק ברשת ככה המחשב החדש הולך להיות סוף הדרך אם Cpu 3.0 800hz וכו'ל בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. יש לי התלבטות קשה בין כרטיסי מסך שונים כאשר הכרטיס נועד בעיקר למשחקים קלים... ההתלבטות היא בין כרטיסי הסמך הבאים: ( כאשר אין במטרתי לעבור את ה1.3K במחיר לכרטיס) 1. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL 2. LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL .3 4. GIGABYTE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI TV/O- GV-RX195P256D-RH - ZALMAN COOLING - RETAIL 5. SPARKLE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL המפרט הוא--- מעבד: INTEL CORE 2 DUO …

• 5 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.