כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת העם כרטיס ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של סייפיר טוב? תודה מראש!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך לטובת משחקים ברמה הבינונית( NFS) +צפייה בסרטי HD אני רוצה כרטיס שאוכל להביא לידי יכולת מקסימלית של לוח האם שלי -ASUS SABERTHOOTH X58 תקציב של 400-800 יש לי ספק כוח חזק (800) יש הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מסך "19 שטוח שיתאים לצרכי (1280x1024@85Hz אני חושב שיספיק). התקציב שלי לא מי יודע מה לכן מסכים בשווי 1700 ויותר לא באים בחשבון. נקלתי במסך הזה: LG 19 FLATRON T910BU. הנה ה- Spec Sheet שלו: לחץ כאן. כפי שאתם רואים הוא תומך ב- 1280x1024@85Hz. בנתונים הטכניים שלו אני פחות מבין ולכן עצתכם נדרשת. באופן כללי, מה ההבדל בינו לבין ה F900B וה- F900P לדוגמא? במה מסכים אלה יותר טובים ממנו? אני מניח שלא סתם הם עולים כמה מאות שקלים יותר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
טוב ככה יש לי בבית מצלמת וידיאו לא דיגיטלית אלא וידיאו דגם: Sony Ccd - TRV218E אז רציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר אותה למחשב, להעביר סרטונים או כול דבר אחר ולדוגמא להפעיל במסנג'ר וכול מיני דברים כאלה יש כזאת אפשרות? תודה מראש מריק אני אומר שוב אם זה לא קשור לפה תעבירו
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בעיקר בשביל פוטושופ בלי משחקים בכלל המליצו לי על 300SE או X1300 או 7300GS אם אני לא טועה אבל תעזרו לי עם דגם ומחיר אוקיי?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אז ככה חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך בארצות הברית. ראיתי את המלצות בדיון הנעוץ, אבל יש היום אפשרות לעשות DUEL לכרטיסי מסך ATI. מה הכרטיסים שאתם הכי הייתם ממליצים עד לתקציב אלף ש"ח. אין בעיה בהספק חשמל או לוח אם. (אחר כך אני אבדוק את המחירים שלהם בארה"ב) תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה עם NVIDIA GEFORCE 5600... בעיקרון יש סמל של נבידיה שמופיע כל הזמן ליד השעון של הXP... מידי פעם כהXP קורסת קצת הסמן נעלם... אם אני צופה בסרט על הטלביזיה... יש קבצים שמקפיצים את גבולות המסך ואז צריך ללכת לאייקון של נבידיה וללחוץ על TV OUTPUT ולתקן את זה... אבל.. אם אין את האייקון זה דורש או RESTART אני ללכת למאפייני המחשב ומשם זה תהליך ארוך שלא תמיד מניב תוצאות מספקות לצפיה בסרט... אם מישהו יודע אז : א. איך דואגים שהאייקון לא ייעלם? (של נבידיה)... ב. על איזה שיטת שידור כדאי לשים את הNVIDIA בטלביזיה... NTSC/PAL איזה PAL... איזה PAL מתאים לארץ? (אם זה בכלל קשור לאיזור) לידיעתכם אני מחובר לטלביזיה עם ממיר שיותצא מהכרטיס ליציאת בננה רגילה ומחובר לבננה בטלויזי…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום כלום.. אני מתכוון לקנות מסך רחב ורציתי לדעת אם הכרטיסי מסך של היום תומכים ברזולוציות שלהם.. מדובר ברזולוציות האלו: 1440x900 1680x1050 האם 8800GTS תומך ברזולוציות האלו או שאני צריך לבחור איזו רזולוציה מסריחה ואז למתוח את התצוגה?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברים! למישהו יש מושג מה ההבדל בין הדגמים של הכרטיסי מסך האלה של ג'יגהבייט ?? שניהם 6800GS..... בין זה GV-NX68G256DB-ED - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256DB-ED.htm לזה GV-NX68G256D-B - http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm אני לא הצלחתי למצוא איזשהו הבדל.... איזה כרטיס 6800GS כדאי לקנות? של איזה חברה? Gigabyte? eVGA? PointOfView? ??? :s05: ??? :s05: תודה !
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עקב שה8800GTS שלי כנראה התפגר זקוק להמלצה לכרטיס חדש עקב כך שהרבה זמן לא התעניינתי בסדרות החדשות שיצאו אני לא כל כך מעודכן. המפפרט שלי : E6300 ספק enermax 450 2 ג'יגה זכרון מסך 17 CRT לא מתוכנן OC בשום אופן ולא מתוכנן לעבור למסך אחר כרגע. הכרטיס מיועד בראש וראשונה למשחקים. כמו כן ישנה עדיפות לכרטיסים של NVIDIA על פני ATI מניסיון קודם (אבל שאני חושב על זה הכרטיס הנוכחי הוא של NVIDIA אז אולי גם הם מתקלקלים ) מקווה שנתתי את כל הפרטים הרלוונטים בתודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר בסכום של 2000 שקל. הכרטיס צריך להיות בAGP ולא בpci-express כיום יש לו Nvdia fx5900xtv. בכמה כסף הוא יכול למכור את הכרטיס הזה בתודה מראש NOMIC
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס X1900GT של shpphire וראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI, לצערי כרגע אני עדיין עם מסך CRT 17 . האם אני צריך לרכוש מתאם DVI TO VGA או שזה בא בערכה של הכרטיס? אם כן מה העלות?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי athlon 64 3000+ gigabyte k8npro s-754 A-DATA 400 521MB ותתכוננו לזה גיפה 4 MX 440:X חחח אתם בטח מתפקעים מצוק כן כן תצחקו עוד מעט חוזר הראדון 9800 פרו מתיקון ;D(כן סנייק כבר הרסתי אותו..) כמה FPS אני מקבל בבאטל פילד ויאטנם? בלי השייד וכול החרא הזה?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה הם הטמ"פ הסבירות והטובות לעבודה במאמץ במשחקים עם הכרטיס הנ"ל? אני כרגע עם אוברקלוק 650 לליבה + 800 זכרונות במנוחה - 49-50 במאמץ - 66-7. רציתי להריץ יותר את הכרטיס אבל אני קצת חושש שזה יגרום להריסת הכרטיס בגלל החום, מומלץ לא לעבור את ה 70 מעלות?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
צריך עזרה למצוא דריבר לכרטיס טלויזיה מסוג philips עם מעבד bt878khf בבקשה דחוף מאוד
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
או במסך, לא יודע בדיוק אז ככה כל הזמן מופיעות לי נקודות קטנות על המסך. אם זה בסרטים, בתמונות, במשחקים בכלל פתאום יש ריבועים שחורים שבאים והולכים. בתמונות למשל, הנקודה נתפסת בראש של הדמות, ואם אני מזיז את התמונה הנקודה זזה יחד איתה. הנקודות יכולות להיות בכל מיני צבעים, לרוב בצבע ירוק. מה אני עושה? זה קשור לכרטיס, או למסך עצמו? ניסיתי להתקין דרייברים וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הלכתי לפי המדרים וניסיתי את כולם...... דבר ראשון ניסיתי USB BOOT DISK אך גיליתי ש P5Q PRO לא תומך בזה... שנית ניסיתי את CD DISK BOOT (אפילו כמה) אך גיליתי ש הוא לא מזהה לי אף כונן... (c is unavailable WFT) איפלו העזתי לנסות דרך ה WIN אבלבגלל שאני עם ויטה 64 הוא לא מוכן כי הוא תומך רק ב32.......... מה לעשות??? המצב הזה ממש מציק............. הוא קורס בFIFA בתודה מראש רז
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום!! אני מקווה שזה קשור לפה..רציתי לדעת מה זה ה sli בלוח אם...יש לי 8800gts 320mb אז זה אומר שעם אני רוצה להשתמש ב sli אני חייב אותו אחד בדיוק או שאני יכול לקחת כרטיס אחר או שאני יכול לקחת 8800 אך עם יותר זיכרון.. נ"ב שני כרטיסי מסך של 8800 320 מ"ב יריצו גי.טי.אי על הכי גבוה?? תודה מרשא
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4GHZ זכרון 512 וכרטיס מסך RADEON 9800PRO. שמתי לב כאשר אני משחק במשחקים ושאני שם את כל ההגדרות על הכי גבוה ואת הרזולוציה על 1600X1200 אז במשחקים כבדים המשחק לפעמים נהיה כזה קצת איטי(לא מקרטע!!)אך עדין ניתן לשחק.וכאשר אני מוריד את הרזולוציה ל1024X768 המשחק חוזר להיות במהירות נורמלית. האם זה אמור להיות ככה לאור המפרט שלי? או בגלל שתמיד אני מסיים לשחק טמפרטורת המעבד שלי מגיעה עד ל67C מעלות,האם זה קשור לטמפרטורת המעבד?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עם אילו בעיות נתקלתם עם הX1950PRO \ GT? נא לרשום את פרטי הבעיה ואת מפרט המערכת המלא לכם
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי קראתי כמה פעמים שברזולוציות נמוכות יש יותר עומס על המעבד , אפשר בבקשה הסבר לזה ? ככל שאני מגדיל את הרזולוציה אני בעצם מגדיל את "איכות התצוגה" אז איך זה שיש פחות עומס על המעבד ברזולוציות גבוהות ?! ואם זה אכן כך , המשחק יפעל יותר חלק ברזולוציות גבוהות כמו של מסכי 22 אינג' לדוגמה והfps יהיה יותר גבוהה מאשר על רזולוציה נמוכה כמו 1024x768 ? תודה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מכר שלי מעונין לקנות מסך למחשב חדש שברשותו. הוא מעוניין לקנות מסך LCD 17" לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. אני כנראה הולך לקנות את המסך מאוופיס דיפו או מ- KSP. המסך צריך להיות בתווך המחירים בין 1500-2000 ש"ח. אם תוכלו אולי גם להסביר לי על הניגודיות וה- Contrast הרצוי, ואיך זה משפיע על התמונה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-