כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש ברשת ולא ממש מצאתי.אני מחפש כרטיס מסך של NVIDIA או ATI (מה שמתאים יותר) לנייד של אבי,אם יש אפשרות לכ.מסך עם תמיכה בDX10 אז מה טוב אך אם לא קיים אז DX9 חזק יספיק. אם אפשרי לקבל לינק לארץ /חול(מה ששווה יותר) של כ.מסך טוב שמתאים לנייד והמלצות.אודה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לקבל הסבר על כרטיסי מסך 1. מהו Mhz בכרטיסי המסך? 2. מה הזיכרון שעל הכרטיס עושה 3. מה יגרום צימצום ה- Mhz,MB בביוס?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
היי, תגידו איזה טמפ' מומלצת לעבודה עם HD 4850 אם אני עושה פרופיל ידני ב CATALYST, ז"א על כמה אחוזים מומלץ לשים את המאורר , אני לא רוצה לשחק עם הפרופילים ולשנות כשאני מתחיל לשחק ואח"כ לשנות שוב כמו שראיתי שחלק מהאנשים כאן עושים, לכן אני שואל על איזה מהירות קבועה מומלץ לקבוע ?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המהירות של המאוור זה פוגע לי בכרטיס?? אם לא אפשר בבקשה ממקור מוסמך? ואם לא אז לכמה להעלות כדי שיקרר טוב בלי רעש של מטוס ובלי שיפגע במכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כמו בכותרת.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרטיס 8800GTS 512 G92 של EVGA יש ביוס מעודכן מוכן מהחברה שלהם אבל קצת קשה להשיג אותו כרגע כי הם מחקו אותו מהאתר שלהם (אם אני לא טועה), אני חושב שאפשר לבצע עדכון ביוס לכרטיס גם דרך ביוסים מעודכנים של "מותגים" אחרים, השאלה אם כן ואיך אני מתחיל?, הכרטיס שלי בסטוק מבחינת מאוורר, גם אין OC. אני רוצה לעשות עדכון כי שמעתי ואני גם מרגיש שיש המון בעיות תאימות עם הכרטיס, תודה מראש!.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם בקשר ל8800 GTS של GIGABYTE מסך סמסונג 22 על הרזולוציה הכי גבוהה אקספי SP2 אז בעבודה שוטפת_(קומפיילר, אופיס, שיעורי בית, גלישה, מוזיקה ועוד וכל מה שלא קשור למשחקים) היתי רוצה לשלוח את הכרטיס מסך לישון, זתומרת לא לישון אבל שלא יתאמץ סתם שלא יהיה יותר מדי בלאי בשימוש קומפיילר אני לא צריך את הכרטיס, יש משהו בהגדרות או כל דבר שדורש מהכרטיס מינימום התאמצות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
טוב אז אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי תקציב של 1000 ואין לי בעיה להזמין מחו"ל... אני רוצה את הכרטיס הכי טוב שאני יכול להביא במחיר הזה ואני אשמח אם מישהו ממכם יוכל להמליץ לי על כרטיס וחנות או אתר של חנות... ד"א הסתכלתי באייבורי מחשבים ומצאתי את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1215&CatCode=400 מה אתם אומרים עליו?איזה משחקים הוא יוכל להריץ?(על Medium) תודה מראש סתיו!
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
אני לא כל כך מעודכן בזמן האחרון בכל הנוגע לחומרה וכל זה (בלשון המעטה) ובמיוחד בקטע של כרטיסי מסך, אבל ממבט קצר על הת'רדים באזור אני משום מה רואה מן תופעה שכזו שמחייבת התאמה של כרטיסי מסך מסויימים לסוג המסך שישנו. למה בעצם? אם יש לי מסך 17" CRT למה שלא אוכל להשתמש באיזה כרטיס מסך מהשוק הגבוהה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא 4870 במערכת הפעלה 64 ביט ויסטה אוליטימיט. משום מה כשאני מתקין את הדריוור ווינדוס לפתע סוגר לי את ההתקנה מיד אחרי כשאני מאשר את ההתקנה עצמה(לאחר שכבר הוא שאל אותי את כל הפרטים הטכנים ואיפה להתקין),בטענה שהתוכנה הפסיקה לפעול ו-ווינדוס נאלץ לסגור אותה. אף פעם לא היתה לי בעיה בעדכון הדריוורים,והדריוור הנוכחי שלי הוא 9.1 למישהו יש מושג? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אז ככה היה לי GF9600GT שכימעט ולא עשה לי בעיות רק בהעלאת ההגדרות במשחקים לכן רכשתי תHD4850,ועכשיו הוא עושה לי קצת בעיות כאילו בעיות דומות ורציתי לדעת עם אני רוכש כרטיס נוסף לביצוע CROSSFIRE מה אני מקבל ? כאילו למה אפשר להשוות 2 כאלו ? ואם זה שווה לי כי אני יכול לימכור את שלי להוסיף כסף וליקנות למשל תGTX260 האם זה יצא לי מישתלם יותר ? כרגע אני משתמש ב WIN7 נכון שהוא מהיר והכל אבל במשחקים הHD4850 שלי עושה בעיות לכן אני צריך פיתרון מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איך זה עובד? זה כאילו לשניהם יש זכרון כמו לנמוך יותר? או שיש מה להרוויח מזה? אני מדבר על זוג 9800GTX+, אחד עם 512 מ"ב ואחד עם גיגה, אם זה משנה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת העם כרטיס ריידון 9800 פרו 128 מגה בייט של סייפיר טוב? תודה מראש!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
בוקר טוב ראיתי בחוברת של החנות Bug שני מסכים שונים וההבדל ביניהם הוא 9 שקל בלבד ורציתי לדעת איזה מהם יותר טוב ? LG 17" F700B Flatron : Strip 0.24 66HZ 1024X1280 תקן בטיחות - TC009 Smasung syncMaster 17" 763MB : Dpl 1024X1280 0.20 שפורפרת DynaFlat X Magic Bright איזה מהם יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום! אני משתמש בתוכנת Ulead VideoStudio 7 לצורך עריכת סרטי וידאו. קצב העבודה שלי מאוד איטי בזמן העריכה וכל פעולה נמשכת הרבה מאוד שניות. אני רואה שיש הרבה מאוד פניות לדיסק בזמן העריכה וכמובן ה Swap file כל הזמן בשימוש. החומרה שברשותי: מעבד P4 1700Mhz, זכרון: 500Mb , כרטיס מסך: RAGE 128 Pro Ultra GL AGP מערכת הפעלה XP pro SP1. שאלתי היא האם כרטיס מסך טוב יותר ישפר את המצב בצורה משמעותית. אם כן איזה במחיר סביר. אני מניח שתכונות של תלת מימד לא יעזרו לי מאחר ועריכה של וידאו או תמונות הינה דו ממדית בלבד בתודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזו חברת מסך, בגודל 19 אינץ' הכי הולכת היום? במחיר של 2000-4000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום! רוב השאלה היא בנושא ההודעה, אז אני יפרט עוד. הכרטיס הוא Voodoo3 3000 וברצוני לחבר אותו כדי להשתמש בחיבור ה-video out שלו לצפייה בסרטים מן המחשב הנייד. המחשב הוא IBM P3.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-