כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אבקש להבין כמה דברים שלא הצלחתי לקבל תשובה מספקת בחיפוש. 1.האם בכל הכרטיסים שתומכים באופצית הtv out לא ניתן לראות טוב בטלווזיה אינטרנט ועבודה משרדית ? אלא זה ישמש רק לסרטים ומשחקים ? האם בכרטיסים הבינונים דוגמת 9600 יראו כבר יותר טוב ? 2.כנ"ל עד כמה רואים גרוע משחקים אם בכלל דרך הtv out ? 3.קראתי תר'ד שכביכול ספרו שבכרטיסים חלשים למרות שקיים TV OUT דוגמאת GF4 בכלל לא רצוי להשתמש שהכרטיס עצמו מתחמם וכתוצאה מכך ישרף ,האמנם ? אם כן מאיזה כרטיס ניתן להשתמש בtv out ללא חשש של התחממות ? 4.האם זה נכון שATI יותר טובים בקטע הזה ? 5.יש לי חיבור בטלווזיה של DVI .בהנחה שקיים חוט שיחבר את המחשב שלי לטלווזיה בבית.האם אני יוכל לראות הכול כמו באיכות של הצג של המחשב ? התמיכה בvga יש ל…
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הי כולם מה קורה? תקשיבו, ניסיתי היום לחבר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך שרשום למעלה לטלוויזיה אבל שחיברתי את הכבלים והכל, נשאר המסך הכחול הרגיל של הטלוויזיה. (חיברתי מהנקבה הצהובה בכבל VIVO ב- Out לנקבה הצהובה בטלוויזה IN). והורדתי גם את הדרייברים של ה- WDM. אני אמור לראות משהו גם לפני ש- Windows עולה? יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום רב ! שני הדגמים עולים בסביבות ה2000 ש"ח ב-KSP, הייתי מעוניין לרכוש אחד מהם. רציתי לדעת איזה יותר נוח .. אני מתכוון יהיה יותר טוב למשחקים ואיזה פחות יכאיב בעיניים. או בכלל עדיף לי לקנות את ה- ?17'' 796 FD? ובכך לחסוך 1000 ש"ח. שתי שאלות נוספות: האם זה הדגם עם השפרפרת המיוחדת של סוני ? ואיזה מ-3 המסכים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר .. (לפי דרוג) סורי על כל הקשות מקווה שתעזרו לי ..
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מהי הטמפ' המומלצת ל רדאון 9800 פרו של MSI
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי מותקן במחשב שלי כרטיס מסך 3D-CLUB geforce 6800nu 128mb בתפריט ההגדרות של הכרטיס רשום בסוג אפיק: PCI במקום AGP כמובן שהכרטיס מחובר בAGP אבל אחרי כמה זמן שמתי לב שהתפקוד שלו לקוי מאוד ובכלל כשבדקתי ב3dmark03 קבלתי תוצאה עלובה של 5500~ כאשר הממוצע לפי מה שראיתי הוא 8000-10000 המפרט שלי אמור לספק את הסחורה באופן מצוין לעניות דעתי (3200+, 2.5cl 400mhz) האם באמת ישנה בעיה בהגדרות ואפשר לסדר את זה? עזרה בבקשה זה יהיה מאוד כיף לשמוע פתרון לבעיה המעצבנת תודה רבה (:
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
נחתוך לעניין. הביצועים של הכרטיס שלי מחפירים: התוצאה ב-3dMark03 ירדה מ-11,700 ל-8,300. באקוומארק מ-50,000 ל-45,000 ובדום 3 מ-35-40 FPS בקרב יריות ל-25-30 בקושי. אין לי מושג איך זה קרה. אני על אותו אוברקלוק כבר כמה שבועות, הרצתי איחוי דיסק, האנטי-וירוס שלי מעודכן, ניקיתי את כל המרגלים מהמחשב, הטמפ' של הכרטיס לא עוברת את ה-65 בעומס, המחשב מריץ את Prime95 יממה ללא תקלות, וכו' וכו' וכו'. אז מה לעזאזל קרה כאן?
-
- 8 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום. לאחי הקטן יש P3 450mhz מהסדרה הראשונה (KATAMAI) ולוח אם מבוסס Intel 82440bx. כרגע יש לו RAGE 8MB שאין לו אפילו האצת תלת מימד ואני רוצה לקנות לו כרטיס שיוכל להריץ באופן סביר על ההגדרות הכי נמוכות (מעל 20FPS) משחקים שלא לוקחים יותר מידי משאבים, ספיידמן, הארי פוטר, NBA LIVE וכל שאר השיט שילדים קטנים משחקים. מבדיקה שלי בEVEREST הלוח אם שלו תומך רק בAGP 1X/2X, איזה כרטיס אני יכול לקנות? יש לציין שהכניסה הזו של הAGP היא הפוכה לAGP4 ו8 ואיאפשר להכניס כרטיס שתומך באחד מאלה, כאילו זה בלתי אפשרי פיזית, רק כרטיסי 1 או 2X. נא לא לעבור את ה200 שקל כי סך הכל המחשב שלו לא ינצל לגמרי אפילו משהו כמו GF4MX. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי... שלום יש לי כרטיס 9800 פרו ועם אובר קלוק של 390\760 אני מקבל איתו 19800 ב 3D MARK 2001 שזה נראה לי סביר... חבר שלי קפץ אלי עם ה 6800 של אלבטרון שלו ולהפתעתי הרבה ב 2001 התוצאה נמוכה יותר! 19100 בלי אובר קלוק ו 19700 עם אובר קלוק 345\800 שזה די מוזר שהליבה כזאת חלשה! ב 2003 בכל אופן התוצאה היא 9100 האם הכרטיס שלו דפוק או פגום? כי נראה לי כזה כרטיס היה אמור לקרווווע את ה 9800 פרו שלי! מה הולך כאן?!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עזבו רגע את הנתונים היבשים על הניר, שהם בעד היונדאי האם יש מישהו שראה את שני המסכים בעבודה?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מסך MAG InnoVision 810FD יד שניה ב1000 ש"ח, כדאי לי לקנות? מחבר של אחותי מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
msi 9800 pro 128 mb או xfx 6800 128 mb תענו מהר ככל האפשר!!!
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
איזה מסך הכי טוב מבחינת גיימינג וסרטים? LG 17 FLATRON T710BH EZ Mag 17 CRT 786 PF Silver SAMSUNG SYNCMASTER 793DF תודה! נ.ב בקשה התרכזו במסכים האלו או הציעו מסכים בסביבות התקציב 750-850 ש'ח ולא LG 17 FLATRON F700P
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
-
שלום למומחים. כמו רבים לפני, גם אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש. אין לי מושג בכל המבחר שקיים מי נגד מי ולמה. המסך שאני מחפש הוא בעל התכונות הבאות: - 17" - ניתן לצפייה מאונכת (PIVOT) - גודל נקודה נמוך ככל האפשר - זמן תגובה נמוך (12MS?) - קונטרסט גבוה (1:700?) - DVI - ממש לא חייב רמקולים (כולם תמיד מתלוננים שהרמקולים במסכי LCD הם זבל, זה נכון?) - בהירות טובה - איכותי ואמין המחיר משחק תפקיד משני... העיקר שיהיה killer screen למשחקים, סרטים וכו' תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו של MSI, הפעלתי את דום 3 ורואים ממש על הפנים...עם שבירות בכל מקום וכאילו זה פועל על 2D, נכנסתי להגדות של הדרייברים והכל שם בסדר גמור אז חשבתי אולי דרייברים ישנו את זה כי כרגע הכרטיס עובד עם הרגילים שקיבלתי עם הכרטיס. זה ישנה אם אני יחליף את הדרייברים? ועוד משהו עוברים על המסך כמו ריענונים כאלה באיטיות כשאני מזיז את העכבר..כאילו שהמשחק מרענן את עצמו אבל בתדר נמוך... תודה!
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מסך והאפשרויות הן כאלה: *LG F700B *AOC FT700 + כרטיס מסך ב-500 ש"ח. מה אתם חושבים שיותר כדאי לקנות? הכרטיס שיש לו עכשיו זה Voodoo 3 ומסך 15". עריכה:-------------- תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD איכותי למטרת משחקים וצפיה בסרטים\TV עדיף מסך עם יציאת DVI ורגילה כדאי שיהיה לי כבר מוכן לעתיד (חח ) התקציב הוא עד 2 עדיף לחרוג למטה (ובהרבה ) ראיתי שיש דביק עם הצעות למסך אבל זה יחסית ישן לא? אז יכול להיות יש דברים יותר חדשים וזולים
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.gameve.com/gve/Store/ProductDetails.aspx?sku=VC-SPARKLE-006 לידיעה הרשימית של nvidia: http://nvidia.com/object/IO_15976.html יקח זמן עד שהם יגיעו לפה, אבל עם מחירים כאלה , ממש שווה לחכות
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יצא בזאפ היום הכרטיס שלהם ואני רוצה לקנות
-
- 12 תגובות
- 717 צפיות
-
-
סתם נכנסתי לאיזה אתר, ופתאום ראיתי תפירסומת הזאת תראו http://www.maxtheater.com/2479_xbox.html לא ממש הבנתי , מקרן קולנוע ביתי ב 17 דולר? קראתי את זה שוב, והבנתי לפי מה שהם אומרים זה גהוני הם משתמשים בעדשה שמשתמשת באור של המסך ומגדילה אותו ומקרינה על הקיר וכל זה תמורת סכום עלוב, הם גם מציינים שזה באיכות גבוהה בעל 175 אינץ... מעניין לא?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קודם כל אחרי התלבטויות רבות קניתי בסוף את ה Geforce FX 5500 ולא את ה 4 TI גם בגלל שמכרו אותו כבר וגם בגלל שרציתי כבר כרטיס בטכנולוגיה חדשה. הכרטיס הוא של חברת XFX ובאתר כתוב שהוא 128 BIT . באתי הביתה וכשפתחתי אותו שמתי לב שהוא ממש קטן (הרבה יותר קטן מה 4 MX שהיה לי ) ואחרי שהתקנתי אותו בדקתי בתוכנת EVEREST וכתוב שם נתונים מאוד חלשים עליו (הוא 64 ביט ויש לו קצב מילוי צבעים נמוך ורוחב פס וכ"ו) בנוסף לזאת כשאני מסתכל בדרייברים שלו ב AGP SETTING הוא כרגע על 1X ואמור להיות על 2X ואי אפשר לשנות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או שכדאי לי ללכת לחנות לברר?
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תודה ...זה דיי מוזר לא ?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
ברגע שהתקנתי את הכרטיס, ישר שמתי לב שהצבעים על הדסקטופ קצת בהירים מדי, או יותר נכון יש מן חוסר פרופורציה קלה בין הלבן לבין השאר...בכל אופן הנחתי שזה בראש שלי או שאולי פשוט יש הבדלים קלים בין הכרטיסים....... המשחק הראשון שהפעלתי זה אנ בי איי 2004(אני יודע שאתם צוחקים.. ;D) ואז כבר חוזקה אצלי ההרגשה שמשהו עם הצבעים לא בסדר, הלבן שבמשחק, למשל הסל, נראה לבן בצורה חסרת פרופורציות, ממש זוהר..... אוקי עזבתי את זה והפעלתי פאר קריי. אז בא עלי השוק הגדול: חוף הים שחור במקום צהוב :o הקירות נראים זוהרים כאילו הגברתי את הBRIGHTNESS לאיזה 300 אחוז(כל ההגדות בסדר, בדקתי הכל). נתקלתי בנוסף בעוד שלוש תופעות מוזרות, כשאחת מהן(אולי היא דווקא תקינה) שהמאוורר של הכרטיס פועל על מקסימום כש…
-
- 6 תגובות
- 580 צפיות
-