עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה מופנעת לכל מי שיש לו כרטיס ati ..... על כמה באמת דרייבר משפיע ? השאלה שלי אם מה מותקן אצלכם ? הדרייבר הרגיל שמוצאים אותו בה www.ati.com או משהו אחר כמו אומגה ...? על כמה באמת זה יכל להשפיע על המשחקים הרי הכל תלוי בכרטיס מסך עצמו .

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  2. Started by yuvalony,

איך הוא ואם יש משהו עדיף באותו מחיר בערך

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  3. Started by yonni,

טוב, רק קיבלתי את הכרטיס LEADTEK TI4200 MYVIVO לפני 3 ימים ורציתי לדעת האם AA ו-AF זה רק במשחקים? איך מפעילים את זה? AA = ANTI ALIASING מה זה AF?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by barak_11,

Leadtek Winfast 7950 GX2 512MBX2 נכנס לפנדה כרגע במחיר דיי הזוי של 4464 ש"ח. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14050 לא ראיתי אותו עדיין באתר של לידטק, מצחיק ;D עריכה: חיפשתי סקירות בגוגל ללא הצלחה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by ilanb0,

האם ייתמך ע"י לוח אם שבו 1 pciexpress?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by HoT-DoG,

כפי שאולי חלקכם ראיתם ELSA מתחיל לייצר RADEONים מה אתם אומרים יהיה משהו טוב או סתם רגיל? ואיך אתם חושבים יהיו המחירים?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by dor0x,

שלום יש ברשותי את הכרטיס מסך Geforce 8600GT עכשיו השאלה שלי עם הוא HD? כי הסתכלתי בהגדרות של הכרטיס מסך והופיע לי קטגוריה שלא ראיתי בחיים אני חושב שבגלל שחברתי את החיבור הלבן שאני חושב שהוא נקרא RGB עכשיו זה מה שמופיע שם http://tinypic.com/view.php?pic=2rh9p8w&s=5 תודה מראש לעוזרים וסליחה עם זה לא מתאים לפה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ISmile4U,

אז אני מבין שציון 1204 ב 3DMark03 (עם הגדרות ברירת המחדל שלו) זה גרוע בעבור המפרט שלי? ??? : :-[

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by RoNeR,

יש לי ספק ישן ממש אני מחבר אותו למחשב שלי עם מתאם מ20 pin ל24 pin ואני רוצה לקנות את הכרטיס מסך של ספיר hd3650 אין לי מושג עם הספק יספיק זה ספק 350 וואט וכתוב עליוtzag elita

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  10. Started by tamiravigan,

קיבלתי את הכרטיס של ASUS GTS250 1GB GDDR3 הוא די קר(40-60 מעלות) אבל המהירויות שלו איטיות יותר מהרפרנס. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=B2t521mWV2pp2Fy4&templete=2 המהירויות שלו הן: Engine Clock 675 MHz Shader Clock 1650 MHz Memory Clock 2000 MHz ( 1000 MHz DDR3 ) הרפרנס זה: Graphics Clock (MHz) 738 MHz Processor Clock (MHz) 1836 MHz Memory Clock (MHz) 1100 הקירור הזה יחזיק OC?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by the godfather,

שלום רציתי לקבל חוות דעת לכרטיס מסך ATI Mobility Radeon X1600 graphics processor, dual link DVI support 256MB GDDR3 איך הוא יעבוד על המשחקים של היום והאם יש הבדל בין 256 ל mb128 באותה גרסה של כרטיס מסך תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  12. אני מניח שלכל מי שיש כרטיס מסך עם DVI הוא קיבל גם ממיר מהDVI ל VGA. ראיתי שהממיר לא משתמש בכל הפינים של הDVI, רק בחלקם. יש איזשהו יתרון או חיסרון בשיטה זו?

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה למקצוענים שמבינים בתחום כרטיסי המסך מהדורות הקודמים : יש לי שני כרטיסי מסך : 1. 8600GT 256MB DDR3 2. 9500GT 1024MB DDR2 עכשיו , אני מודע לכך שהזכרון ב-8600GT הוא מהיר יותר מהזכרון שב-9500GT , אך בשני ישנו 1GB של זכרון ובראשון רק 256MB , אבל יכול להיות שישנם עוד אספקטים שמשפיעים על הכרטיסים האלו חוץ מהזכרונות שלהם , כגון הליבה הגראפית וכו' . אז הייתי רוצה לדעת איזה מבין הכרטיסים הללו הוא בכל זאת היותר טוב מהשני , בביצועים וב-OC גם , אם צריך לעשות או לא ? :s05: מראש תודה לכל העוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by junior,

קניתי כרטיס מסך GeForce 6600GT 128MB DDR3 AGP 8x (הכל עובד חלק אין שום בעיה איתו תודה ששאלתם) אבל מה שאני כן רוצה לעשות ואין לי ממש ידע איך הוא לראות את תמונת המסך שלי על צג הטלויזיה דרך חיבור ה TV כמובן השאלה היא איך? חיברתי את החיבור מהסלוט של הTV בכרטיס מסך אל גב הטלויזיה והכל מחובר פיקס השאלה היא מה עושים כדי שאני אקבל תמונה עדכנית על המסך? (אמרו לי בחברה שאני צריך להגדיר משהו בהגדרות של התצוגה של הכרטיס מסך. אבל לא נתנו לי עוד פרטים) תודה רבה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  15. אנחנו קונים מחשב לאחותי - בסעיף המסך ניגמר התקציב יחד עם זאת ניראה לי שCRT ראויי >> מאלה שנימכר עד ליפני שנה במחיר פי 3!! יכול להיות מספק? אנחנו מתלבטים ביין מאג http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=353 לביין ויוסוניק http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1502 או אולי http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2127 מה דעתכם ? או המלצות נוספות? תודה

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by Bakshi1,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by asaf23,

ברשותי 8800GT OC מהירויות 650\1900 MHZ של INNO3D רציתי לשמוע חוות דעת- בעד ונגד האם כדאי לי לשדרג ל 9800GTX OC של INNO3D שעובד על מהירויות של 720\2300 ???? נ.ב אני יודי שה 8800 מריץ את הכל טוב אבל בקטע שבעתיד ארצה לחבר SLI עדיף לבנות על 9800 ולא על ה 8800 ולכן אני מתלבט תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by galigola,

:'( :'( אתמול נשפכו לי מים על המחשב(אל תשאלו איך) והכרטיס מסך שלי(לידטק TI4200) הלך. יש לי אותו בערך 7 חודשים,האם הוא באחריות עדיין?(קניתי אותו בארץ),האם אני אקבל חדש? ואם כן האם אני אוכל להוסיף כסף ולקחת משהו אחר?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אני רוצה להשתדרג בכטיס מסך חדש אוטוטו ולדעת שאני לא מבזב את הכסף סתם אני יכול לקנות לעצמי 4870 1GB או GTX260 אבל נראה שזה יותר מדי כי יש לי מסך 19" (1280X1024) נראה לי ש 9600GT יספיק לחלוטין כרגע אבל אולי בעתיד הוא יהיה קצת חלש. כרגע נראה לי ה 9800 עם או בלי +... או 4850.. מה אתם אומרים??

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by ROTFL,

מישהו יודע פרטים מדויקים על ההבדלים בינו לבין ה PRO יש עליו כבר סקירות ברשת? האם 9700 יותר או פחות טוב מ 9800 (אם קיצצו ב 9800NONPRO את רוחב פס הזיכרון מ 256BIT ל 128 למשל). אנא - רק תגובות וודאיות ורצוי מאוד בצירוף לינקים...

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע למה הדריברים החדשים שוקלים כל כך הרבה(60 מגה לעומת 30)? פעם הם שקלו בקושי 15MB.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. למחשב של לקוח יש 9500GT הוא רוצה לחבר לטלביזיה על DUAL יש לו מסך 22 SAMSUNG מחובר DVI טלביזיה CRT 21 אז שאני מחבר ומגדיר רואים שחור לבן

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. מדוע לאחר שאני מתקין דרייבר ל voodoo 3 3000 על חלונות 2000 כל הצבעים של מערכת ההפעלה מתעוותים - משתנים ומתכערים לעומת הדרייבר המקורי שבא עם מערכת ההפעלה, ניסיתי לשחק בכל ניני הגדרות אך ללא הועיל, גם עם ההגדרה של "השתמש בכל הצבעים האפשריים" - החלה של הגדרה זו רק פגעה עוד יותר במצב הצבעים, מה דעתכם האם יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. היי יש לי מחשב הנועד לעבודות גרפיקה ברמה מקצועית , כרטיס המסך הוא AMD Radeon HD 7770 2GB בעל יציאת HDMI ו DISPLAYPORT וDVI. המסך שרציתי לקנות עבורו הוא Dell U2312HM עם חיבור DVI , VGA, DISPLAYPORT. השאלה שלי הוא לגבי חיבור הHDMI שאין במסך, מה הבדלי איכות בין החיבורים האלה? מה נקרא יותר ומה נקרא פחות איכותי... תודה מראש מני

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  25. Started by darkman,

אני מחפש כרטיס עם VIVO ראיתי שיש R9250 השאלה שלי האם הוא יעשה תמטרה שלו- צפיה בטלויזיה על גבי המסך באיכות טובה וגם הוא ידע להקליט באיכות טובה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.